İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bugunde merakıma yenik düşup Neslihana su falına gittim ama yanına su aldı ancak suya pek bakmadı yine kağıdı karalama yaptı söyledi bişeyler ben ilkkez su fali batırdım sizinkide boylemiydi arkadaşlar ya bu kagit karalama olayı nedir nasıl bir fal çeşidi kahve baktırdgindada karakadi böyle bakmışti yani bana biri biraz bu konuda bilgi verebilir mi bu kez su falına iyi dediler geldim çok imkansiz seyler söyledi kafam karıştı

50 dediler buradakiler ama bilmiyorum canım. Ben cozuttum zaten hem online hem yüz yüze falu şu 1 aydır. Neslihanı genelde iyi diye okudum bir deniyim:). Bu arada neslihan hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Kizlar burada su fali daha iyi denmis te bir arkadasim kahvede suda baktirdi neslihana ve ayni oldugunu soyledi.e ozmn 20 lira fazladan vermek gereksiz gbi geldi bana ama bnde su baktirdim.
Pazar gunu randevusuz gittik ve cafe bostu haberiniz olsun.
Ayrica eve gidince tekrar dusundum dedikelrini cok ilginc ayrintilara deginmis gercekten kimsenin bilmedigi...
Soylede bir durum var
3 umuzede cok olumlu seyler konustu gelecekle ilgili.hee bilmem belki gercektende olumludur...
Ama gecmis ve an da harika....

neslihana su falı baktırdım. Kısa bir faldı ama fos bir fal değildi. Geçmişe bende çok değinmedi ama anda mükemmeldi. Geleck içinde bana yakın bi kaç tarih verdi. Çıkarsa yazarım.

neslihana su falı baktırdım. Kısa bir faldı ama fos bir fal değildi. Geçmişe bende çok değinmedi ama anda mükemmeldi. Geleck içinde bana yakın bi kaç tarih verdi. Çıkarsa yazarım.
Dikkatimi cekti bana ve 2 arkadasimada 1 ay gibi yakin sureler verdi sanada oyle demis...
Bayada olumlu seylerdi ucumuzede dedigi.umarim cikar.
Ama dedigin gibi anda ve yakin gecmiste iyi

Bende gittim fırsatım olmadı yazmaya ,fena değildi benim de ,denenebilir bence .Şu an da ki çoğu falcıdan iyi gibi ultra tatmin olmadım ama iyi sayılır işte böyle geleceği göreceğiz bakalım

Bana kahvede niyetimle ilgili 16 subat tarihini vermiştii dün su falınada gittigimde 16 mart kesin adımın atılması nisan dedi şimdi bilemedim ben hangisi suda mı iyi kahvede mi diyecegim ikisinide karalama yaparak baktı sonuçta
şu karalam fal nedir neyin nesidir bilgilensem karar verecegim üç harfli yardımcılarla mı bakıyor buna neden suya bakmadı su falı dedigin suya bakılmaz mı ben bi arkadasım baktırmıstı bkoyde bi kafede su falına görmüştüm kadın suya bakıyordu suyun içine 1 lira atmıstı ayna görevi mi görüyor galiba niyeti aşkla ilgiliydi bi kagıda dogum tarihi anne adı kendi adını karsı tarafınkinide aynı yazıp o paranın bulundugu suya atmıştı gerçi o kadında cok imkansız seyler söylemişti kıza tam bir türk sinaması tadında ama yaniii kafamda deli sorular )
bana kalırsa niyetimle ilgili gerçekteki duruma bakıyorum İMKANSIZ bekleyelim görelim cok kafam karıştı üst üste fal baktırınca nisana kadar süper biri olmadığı sürece baktırmıcam ben bi gidersem Demete giderim oda anda cok iyi diye

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben melisa hanıma yıllar önce gitmiştim beyaz melekte çalışıyordu ordan ayrılmış şimdi bulamıyorum kendisini ama bugun handana gidicem cok duydum adını bakalım didem hanımı buldum arzuhalde başlamış ama gitmedim

bU SÜTLÜ CAFE nESLİHAN HERKESE OLUMLU MI KONUŞUYOR? OLUMSUZ DA SÖYLEDİĞİ VAR MI?

bU SÜTLÜ CAFE nESLİHAN HERKESE OLUMLU MI KONUŞUYOR? OLUMSUZ DA SÖYLEDİĞİ VAR MI?

Valla bana öyle olumlu konuştuki niyetimle ilgili reeldeki görüntüden şüphe ettim inşallah onun dediği dogrudurda benimki yanlış algıdır
Eskiden (5 yil evvel ) iyiydi baktığı fal çıkmıştida banada şimdiki imkansız geliyor bakalım.. söyledikleri çıkan olursa hemennnnn yazsın lütfen meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…