- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
su falı 50 tl neslihanın50 dediler buradakiler ama bilmiyorum canım. Ben cozuttum zaten hem online hem yüz yüze falu şu 1 aydır. Neslihanı genelde iyi diye okudum bir deniyim:). Bu arada neslihan hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Nasıl sence sen gittin mi?su falı 50 tl neslihanın
gittim anda çok iyiydi .gelecekle ilgili vakit var ama pembeci değil ben yıllar önce baktırmıştım ona sea gardendaydı o zaman 1-1,5 yıl sonra çıktı falı .dediği gibi oldu yaniNasıl sence sen gittin mi?
Evet. YaNlis numarayi ariyorsunuz. Internetde dogru yazmiyor galiba. Hangi gun kapali olduklarini bilmiyorumMi cafe handeden randevu alarak mi gittiniz cafe hangi gün kapalı ben dun randevu almak için aradım açan olmadı teli
50 dediler buradakiler ama bilmiyorum canım. Ben cozuttum zaten hem online hem yüz yüze falu şu 1 aydır. Neslihanı genelde iyi diye okudum bir deniyim:). Bu arada neslihan hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Kizlar burada su fali daha iyi denmis te bir arkadasim kahvede suda baktirdi neslihana ve ayni oldugunu soyledi.e ozmn 20 lira fazladan vermek gereksiz gbi geldi bana ama bnde su baktirdim.Ben bugunde merakıma yenik düşup Neslihana su falına gittim ama yanına su aldı ancak suya pek bakmadı yine kağıdı karalama yaptı söyledi bişeyler ben ilkkez su fali batırdım sizinkide boylemiydi arkadaşlar ya bu kagit karalama olayı nedir nasıl bir fal çeşidi kahve baktırdgindada karakadi böyle bakmışti yani bana biri biraz bu konuda bilgi verebilir mi bu kez su falına iyi dediler geldim çok imkansiz seyler söyledi kafam karıştı
canım sana zahmet numarayı özelden atarmısınEvet. YaNlis numarayi ariyorsunuz. Internetde dogru yazmiyor galiba. Hangi gun kapali olduklarini bilmiyorum
Dikkatimi cekti bana ve 2 arkadasimada 1 ay gibi yakin sureler verdi sanada oyle demis...neslihana su falı baktırdım. Kısa bir faldı ama fos bir fal değildi. Geçmişe bende çok değinmedi ama anda mükemmeldi. Geleck içinde bana yakın bi kaç tarih verdi. Çıkarsa yazarım.
Mi cafe handeden randevu alarak mi gittiniz cafe hangi gün kapalı ben dun randevu almak için aradım açan olmadı teli
Üç vakit Didem'e 2 ay önce gitmistim,dükkanın sahibi satılığa çıkardığı için taşınıcağını sölüyodu ama yer belli değil demişti canım,diğerini hiç duymadım
Aynen ya daha şık düşündüren reklamlar bekliyoruz sizlerden malum sizler halka malolmuş falcılarsınız burada reklamBen daha yaratıcı olmalarını beklerken işler dahada kötüye gidiyor
bU SÜTLÜ CAFE nESLİHAN HERKESE OLUMLU MI KONUŞUYOR? OLUMSUZ DA SÖYLEDİĞİ VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?