hahahahaha al benden de o kadar oturup dua edelim böyle böyle hep kötü enerji topluyoruz benim kaç gündür başım agrıyoAyrıca arkadaslar ben dün taksim Damlalardaki Saadete fal baktırdım anla ilgili durumu bildi yüzeyselde olsa iyiydi gerçekten iyiydi ama kısa baktı (esas aradığım anla ilgili bana detay lazımdı ona girmedi yada giremedi ) neslihanla ilgili aynı sonucu söyledi ama yok abi imkansız ya reele bakıyorum imkansız bunları dinliyorum olumlu valla en iyisi pes etmek beyin yanacak böyle böyle
yani eski sevgilim vardı ozamanlar 1,5 yıl öncesinden bahsediyorum.mutsuz seviyor barışcaksınız dedi adam nişanlandı.düğün falan yok dedi sonra.adam şuan 1 yıllık evli ://valla mı hiç mi cıkmadı ben umutlanmayım o zaman yaa
ama fal enerji işi bana çıkmaz sana çıkabilir arkadaşlarımla baktırıyoruz birimize çıkıp diğerine çıkmayabilir.inşallah söyledikleri olumlu şeyleri yaşarsın canımvalla mı hiç mi cıkmadı ben umutlanmayım o zaman yaa
canım astrolojide sular durulmuyor,başağrın iç sıkıntın ondan olabilir,ben korkudan dışarı çıkmıyorum kimseyle de ağız dalaşına girmemeye çalışıyorum,sıkıntı yapma maya çalış ne adamların gelmesini aramasını bekledik geldiler de aradılar da en nihayetinde bu seferde biz karşı taraftan soğumuş olduk.hikâyelerimiz hep aynı başrol oyuncuları farklı,şeytanın bacağını kırıp düzenimi hayatımı kurmak tek gayem,aşkın canı cehenneme..hahahahaha al benden de o kadar oturup dua edelim böyle böyle hep kötü enerji topluyoruz benim kaç gündür başım agrıyo
aramazsa aramasın yaa kalan saglar bizimdir :)
peki bu durumu bilen olmuş muydu o zamanlar ?yani eski sevgilim vardı ozamanlar 1,5 yıl öncesinden bahsediyorum.mutsuz seviyor barışcaksınız dedi adam nişanlandı.düğün falan yok dedi sonra.adam şuan 1 yıllık evli ://
Eski bir üye olarak tecrübeli bir falkolik olarak peki senin şimdiye kadar iyiydi yine en iyisi buydu diyebilecegin bi falcı oldumu merak ettim
Aslında burdaki yorumlara çok takılmamak lazım. Bir falcı için kimisi çok iyi süper diyor diğeri çok kötüydü hiçbirşey bilemedi diyor. Benimde başıma çok gelmiştir. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gidiyorum mesela onun çoğu şeyini bilmiş ama ben de hiçbir şey tutturamıyor. Yada bende çıkıyor başkalarında patlıyor.
Artık enerjiden mi neyden kaynaklanıyor bilmiyorum.
symbol cafe besıktastakı hande mi cafedeki hande olması lazım. sonra kendı cafesını acmıstıElmira Anda iyi ama çok pahalı
Kuzey yıllar önce laf kafedeyken söylediği gün söylediği çıkmıştı çok şaşırmıştım.
Symbol kafe beşiktaşta bir hande vardı o da kafamda planladığım ama kimseye söylemediğim bir şeyi bile söyledi bana
geri kalan herkes gelecek konusunda foss
sea garden neslihan bildi diyelim.yani tam bildi mi bilmiyorum o bana baktığında çocuk benle birlikteydi bu nişanlı demişti .bende yok öyle bişey demiştim cidden de yoktu.falından 1 yıl aşağı yukarı sonra çocuk nişanlandı 4 ay içinde.şuandada gittim kendisine ama söyledikleri olumlu yönde ama ben bi önceki tecrübemden hep olumsuz olacak gibi hissediyorumpeki bu durumu bilen olmuş muydu o zamanlar ?
sea garden neslihan bildi diyelim.yani tam bildi mi bilmiyorum o bana baktığında çocuk benle birlikteydi bu nişanlı demişti .bende yok öyle bişey demiştim cidden de yoktu.falından 1 yıl aşağı yukarı sonra çocuk nişanlandı 4 ay içinde.şuandada gittim kendisine ama söyledikleri olumlu yönde ama ben bi önceki tecrübemden hep olumsuz olacak gibi hissediyorum
Yıldızname bakan birisini bulursan bana da mesaj atar mısın? :)Bu arada yıldiznamede 10 numara 5 yıldız biride lazım bildiginiz var mı kızlar o bakım ayri bi olay ya hocakar falan bakıyordu galiba faldan ayri bi durum o diye biliyorum...
benim bi arkadaş arıyorda iyi bakan birini ben kendi açımdan baktirmam gelecekle ilgili cok detay bilmek istemiyirum :)) bana şuanki durumu detaylı yorumlayıp hadi önümüzdeki 1 yıldanda minik ipuçları verecek biri olsa yeter ama yok hofff
Yıldızname bakan birisini bulursan bana da mesaj atar mısın? :)
Cnm Kuzeyin verdiği tarihler çıktı mı sende?Kizlaaar, falim patladi. Kuzey ve Muratin dedikleri cikti. Handeye gittim ama onun dediklerine cok var su an. Murat - Symbol cafede oluyor, bilmeyenler icin soyluyorum. Sevdigim erkekle ilgili soyledikleri vikti. Sevgilisinden ayrildi, sevmiyordu filan demisdiler bugun soylediki sevmiyorum filan. Herkese tavsiyye ediyorum ikisinide. Hande icinde ciktiginda yazicam.
Şu anda Sütlü kahvede calısan neslihandan mı bahsediyorsun?sea garden neslihan bildi diyelim.yani tam bildi mi bilmiyorum o bana baktığında çocuk benle birlikteydi bu nişanlı demişti .bende yok öyle bişey demiştim cidden de yoktu.falından 1 yıl aşağı yukarı sonra çocuk nişanlandı 4 ay içinde.şuandada gittim kendisine ama söyledikleri olumlu yönde ama ben bi önceki tecrübemden hep olumsuz olacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?