İstanbul'da Fal - Falcılar

hahahahaha al benden de o kadar oturup dua edelim böyle böyle hep kötü enerji topluyoruz benim kaç gündür başım agrıyo
aramazsa aramasın yaa kalan saglar bizimdir :)

İyi bakan biri olsa bu kadar uçurum olmaz. Burda adı geçen gerçekten iyi biri olsa abone olurduk zaten hepsş patladı .

hahahahaha al benden de o kadar oturup dua edelim böyle böyle hep kötü enerji topluyoruz benim kaç gündür başım agrıyo
aramazsa aramasın yaa kalan saglar bizimdir :)
canım astrolojide sular durulmuyor,başağrın iç sıkıntın ondan olabilir,ben korkudan dışarı çıkmıyorum kimseyle de ağız dalaşına girmemeye çalışıyorum,sıkıntı yapma maya çalış ne adamların gelmesini aramasını bekledik geldiler de aradılar da en nihayetinde bu seferde biz karşı taraftan soğumuş olduk.hikâyelerimiz hep aynı başrol oyuncuları farklı,şeytanın bacağını kırıp düzenimi hayatımı kurmak tek gayem,aşkın canı cehenneme..

Eski bir üye olarak tecrübeli bir falkolik olarak peki senin şimdiye kadar iyiydi yine en iyisi buydu diyebilecegin bi falcı oldumu merak ettim

Elmira Anda iyi ama çok pahalı
Kuzey yıllar önce laf kafedeyken söylediği gün söylediği çıkmıştı çok şaşırmıştım.
Symbol kafe beşiktaşta bir hande vardı o da kafamda planladığım ama kimseye söylemediğim bir şeyi bile söyledi bana

geri kalan herkes gelecek konusunda foss

evet bak o doğru bence de arkadaşıma bilen bana bilemiyor ona bilemeyen ben de çıkıyordu. ama genelde bilinen şeyler basit şeyler mavi çanta alıcan elektriklerle ilgili sorun yaşayacaksın falan... benim için asıl önemli konuyu kimse bilemedi hep olacak dendi

Eskiden nisantasi Symbol cafe Ishak vardi, o da tasinmis. Bende gelecegi o bilmisdi, malesef bulamiyorum (

symbol cafe besıktastakı hande mi cafedeki hande olması lazım. sonra kendı cafesını acmıstı

peki bu durumu bilen olmuş muydu o zamanlar ?
sea garden neslihan bildi diyelim.yani tam bildi mi bilmiyorum o bana baktığında çocuk benle birlikteydi bu nişanlı demişti .bende yok öyle bişey demiştim cidden de yoktu.falından 1 yıl aşağı yukarı sonra çocuk nişanlandı 4 ay içinde.şuandada gittim kendisine ama söyledikleri olumlu yönde ama ben bi önceki tecrübemden hep olumsuz olacak gibi hissediyorum

Sanki bu durumda bilmiş olmuyor nişanlanacak deseydi neyse

Bu arada yıldiznamede 10 numara 5 yıldız biride lazım bildiginiz var mı kızlar o bakım ayri bi olay ya hocakar falan bakıyordu galiba faldan ayri bi durum o diye biliyorum...
benim bi arkadaş arıyorda iyi bakan birini ben kendi açımdan baktirmam gelecekle ilgili cok detay bilmek istemiyirum :)) bana şuanki durumu detaylı yorumlayıp hadi önümüzdeki 1 yıldanda minik ipuçları verecek biri olsa yeter ama yok hofff

Yıldızname bakan birisini bulursan bana da mesaj atar mısın? :)

Kizlaaar, falim patladi. Kuzey ve Muratin dedikleri cikti. Handeye gittim ama onun dediklerine cok var su an. Murat - Symbol cafede oluyor, bilmeyenler icin soyluyorum. Sevdigim erkekle ilgili soyledikleri vikti. Sevgilisinden ayrildi, sevmiyordu filan demisdiler bugun soylediki sevmiyorum filan. Herkese tavsiyye ediyorum ikisinide. Hande icinde ciktiginda yazicam.

Cnm Kuzeyin verdiği tarihler çıktı mı sende?

Şu anda Sütlü kahvede calısan neslihandan mı bahsediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…