Bu murat hangi symbolldeki. Bu arada Kuzey ve Hande bana Ocakta konuşmanız var demişti dediği gibi oldu. Arkadaşım Hande'ye gitmişti benim içinde kart seçip soru sordu Mart'a barışma var demiş ama inşallah olur. Tekrar bi Kuzeye gitmek istiyorum yine Handenin saatleri ymuyı malesefKizlaaar, falim patladi. Kuzey ve Muratin dedikleri cikti. Handeye gittim ama onun dediklerine cok var su an. Murat - Symbol cafede oluyor, bilmeyenler icin soyluyorum. Sevdigim erkekle ilgili soyledikleri vikti. Sevgilisinden ayrildi, sevmiyordu filan demisdiler bugun soylediki sevmiyorum filan. Herkese tavsiyye ediyorum ikisinide. Hande icinde ciktiginda yazicam.
Merhaba, 7dk Demet homeoffice calisiyor demissiniz, tel ya da adres verebilir misiniz?Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımyazılanların bir kısmını okudum veeee dayanamadım bende bir fal kolik olarak deneyimlerimi anlatayım dedim ..
ben uzun yıllar tırım tırım falcı gezen bir arkaşım nedeniyle yanında olunca dayanamayıp bende baktırıyordum mecburr ( ee işin içinde birde aşk meşk konuları olunca farz oluyor baktırmak ) belki 50 falcıya gitmişizdir o derece bir ara cozutmuştuk iyiceSonra uzun yıllar bıraktım 3 yıldır hiç baktırmıyordum amaaaa aşık oldum ve yeniden dadandım öffff
neyse gelelim esas konuya hatırladıgım hatırlamadıgım çok kişiye gittik hatta günde 2 bazen 3 fal baktırıyorduk
En favorilerim ;
1. Taksim Paradise cafe Demet : belki 7 dk kısa bakıyor ama beni hiç yanıltmadı şimdiye kadar anlık ögrenmek istedigim konularda ki ben genelde gelecekte ne olacak diye degil kafama takılan seyler için gidiyorum ona en son 1 ay önce gittim 5 yıldır izini bulamıyordum homeofis bakıyormuş çünkü artık azimle buldum .
he gelecekle ilgili durumlarda bana söyledigi çıktımı hatırlamıyorum açıkcası ama bir arkadasıma hostes olarak görüyorum seni demişti kız o dönem bi markette kasiyerdi aklının ucunda yoktu dalga geçmiştik 6 ay sonra olmuştu sok olmuştuk
ama durun bakalım en son gittigimde konumla alakalı gelecekle ilgili söyledikleri oldu bakalım cıkacakmı
2. Majestik cafe emre : emre artık majestikte degil kendi yeri varmış ögrendim ama su falında ve tarotta cok iyidir uzun zamandır gitmiyordum ama ugrayacagım fal orucumu ilk demetle bozdugum için ona daha sıra gelmedi . bana o dönem erkek arkadasımla aramız cok süperken hiç unutmam " 1 ay sonra 25 eylülde ayrılacaksınız hatta onun hayatında senden daha eski başka bi kız var vs. demişti " tarot baktırmıştım ve imkan yokken aramızda hiç bir olumsuzluk yokken cocuk benden dedigi tarihte sorunlarım var diyerekten ayrılmıştı sok olmuştum sonrasındada o dönem defalarca gittim iyi tahminleri var ... yakın zamanda su falına gidecegim yeni askımla ilgili bakalım neler cıkacak :)
3. See garden neslihan : onada yıllar evvel 2 kez fal baktırmıştım biri imkansızdı cıktı birinin zamanı vardı cıktımı cıkmadımı hatırlamıyorum yalan olmasın 2010 da baktırmıştım en son yeni yerinede yıllarr sonra yeniden gitmek istiyorum bakalım :)
4. Almira cafe Enfal : Bu adam iyimi degilmi karar veremedim çok yuvarlak konusuyor hatta söylediklerini bazen anlamıyorum ama beni sasırttıgı seyler oldu anlık konular için iyi bence " mesela benim 2 ismim var 2. degişik öyle herkesin aklına gelebilecek bi isim degil onu söylemişti ye yanımdaki arkdasım bile bilmiyordu bunu sok olmuştum adam direk söylemişti resmen hatta ilk kulagıma o isim üflenmiş digeri sonradan nüfüsta yazılan gidip adımı söyledigimde bana senin gercek adın aslında x saana bunu demem gerekiyor demişti inanamamıştım ...
Bu arada sembolde ve meleklerde hatta taksimin neredeyse her kafesinde cok fal baktırdım zamanında o saydıklarınızın hepsine ama benim en favorim bu 4ü sizin aklınıza gelen varsa sorun belki hatırlarım eskilerden nasıldı sayfaları okudukça hatırlıyorum ama cok iz bırakmadıklarından mucizevi seyler bilmediklerinden favori listeme girememişlerdir :)
Evet bende verdigi tarihte cikti. En cok Muratin dedikleri cikti. Bugunde Murata gittim, 4 arkadas birlikte gittik. Benim hakkimda zaten ayni seyleri soyledi. Diger 3 arkadasimda surei onun yanina gidiyolar. Birine dediki 40 gun oldu birinden ayrildin, simdi yeni birisiyle konusuyosun ve cok hayirli birisi. diger arkadasim mesafeli bir ask yasiyo onun icinde cok dogru seyler soyledi. Tavsiyye ederim. Tarot yeter bence, 33 lira. Khveyle birlikte 66 galibaCnm Kuzeyin verdiği tarihler çıktı mı sende?
Besiktastaki. Cok dogru cikti dedikleri, isterseniz bi deneyin.Bu murat hangi symbolldeki. Bu arada Kuzey ve Hande bana Ocakta konuşmanız var demişti dediği gibi oldu. Arkadaşım Hande'ye gitmişti benim içinde kart seçip soru sordu Mart'a barışma var demiş ama inşallah olur. Tekrar bi Kuzeye gitmek istiyorum yine Handenin saatleri ymuyı malesef
selamlar, ben ve 3 arkadaşım handeye gittik bir heyecanla fakat dediklerinin hiç birisi tutmadı.Besiktastaki. Cok dogru cikti dedikleri, isterseniz bi deneyin.
hangisine baktırdın kahve mi tarota mı :?Besiktastaki. Cok dogru cikti dedikleri, isterseniz bi deneyin.
ayyyy son bir kezde kuzey yada murata mı baktırsam şimdi yazılanlardan yine cok etkilendim yaa oysaki fal defterini ultra şahane birini bulana kadar kapatmıştım ciddi ciddi dün itibari ile
tövbemi bozdugumdan beri yazdıgım yazmadıgım yine epey falcı oldu ancak hiç birinde tutar yok böyle giderse beyin yanacak sizce ne yapmalı falıda onuda bırakmalı mı ? bırakmmalı mı ?
Konu :aşk
Neslihan / su ve kahve : çok iyi bir karakter ! nikah görünüyor evleneceksiniz
Saadet / Tarot ve kahve : İliskiye başlangıç var
Enfal / Kahve : iyi insan! sidik yaristirmazsan olabilir
Demet / yüz :Bence bu olmasın başkası olsun sana göre degil ! Beğenisi var ama 2018e kadar hala bir başlangıç birliktelik göremiyorum size adam hayatında ilişki istemiyor . koca 1 yılını bu adama harcama lütfen
Sevgi / kahve : Çok iyi biri , Asla olmaz başkasıni seviyor.
Andaç / kahve tarot :Sana aşık belli edemiyor , ama ilişki için adım atarmı atmaz mı bilemiyorum sen söyle
Toprak - kahve tarot: bu adamdan bi halt olmaz 40 yasina gelir yinede evlenmez bu. boşver
Gülhan - su falı : ( Bakın bu bomba türk filmi misali ) sana aşık sevgili olacaksınız ama sonunda aniden bir arkadaşınla evlenecekk senin!sonra pişman olup geri dönecek sana ........ Ben 1 ay depresyon bu fal üstüne
Heee bunlarin içinden en güvendiğim demettir o ayrı
Sembol cafe taksim cem e giden var mı
Demet banada gecikmeli çıkmıştı.
demet nerede fal bakıyor ?Sembol cafe taksim cem e giden var mı
Handeye gitsen?ayyyy son bir kezde kuzey yada murata mı baktırsam şimdi yazılanlardan yine cok etkilendim yaa oysaki fal defterini ultra şahane birini bulana kadar kapatmıştım ciddi ciddi dün itibari ile
tövbemi bozdugumdan beri yazdıgım yazmadıgım yine epey falcı oldu ancak hiç birinde tutar yok böyle giderse beyin yanacak sizce ne yapmalı falıda onuda bırakmalı mı ? bırakmmalı mı ?
Konu :aşk
Neslihan / su ve kahve : çok iyi bir karakter ! nikah görünüyor evleneceksiniz
Saadet / Tarot ve kahve : İliskiye başlangıç var
Enfal / Kahve : iyi insan! sidik yaristirmazsan olabilir
Demet / yüz :Bence bu olmasın başkası olsun sana göre degil ! Beğenisi var ama 2018e kadar hala bir başlangıç birliktelik göremiyorum size adam hayatında ilişki istemiyor . koca 1 yılını bu adama harcama lütfen
Sevgi / kahve : Çok iyi biri , Asla olmaz başkasıni seviyor.
Andaç / kahve tarot :Sana aşık belli edemiyor , ama ilişki için adım atarmı atmaz mı bilemiyorum sen söyle
Toprak - kahve tarot: bu adamdan bi halt olmaz 40 yasina gelir yinede evlenmez bu. boşver
Gülhan - su falı : ( Bakın bu bomba türk filmi misali ) sana aşık sevgili olacaksınız ama sonunda aniden bir arkadaşınla evlenecekk senin!sonra pişman olup geri dönecek sana ........ Ben 1 ay depresyon bu fal üstüne
Heee bunlarin içinden en güvendiğim demettir o ayrı
Eren ola bilir :)Selam kızlar bu taksimde iyi dediginiz birisi var mi bakirkoy laf cafe çiğdem Andaç umay canan mandal toprağa baktirdim taksimde melekler kahvesi kim iyi
Eren kötü bence tabiiEren ola bilir :)
Bence mel.kahvesinde kadir iyiSelam kızlar bu taksimde iyi dediginiz birisi var mi bakirkoy laf cafe çiğdem Andaç umay canan mandal toprağa baktirdim taksimde melekler kahvesi kim iyi
Ya bana ve arkadaslarima dogru cikti Oyuzden yazdim. Sen ne zaman gittin ?Symbol cafe murat bende patladı. Anıda bilemedi orası ayrı. Bana hayat hikayesini anlatmaktan başka birşey yapmadı. Yok edirnedeymişte, yok sağlık bölümü istiyormuşta falan filan. Falın yarisini kendi hayatini anlatmakla gecirdi. Ne harf bildi ne iş durumumu nede ileriye yönelik tarihleri. Haberiniz olsun kizlar.
Ben Ceme gittim, tavsiyye etmiyorum, orada Emre var onu hic ama hic tavsiyye etmiyorum, 30 dakika bakti fantazi kurdu kendi kendinden. Hic sevmedim. Ben Symboldaki kadin falcilarida merak ediyorum. Bu arada kizlar Dilegin fali cikmadi tavsiyye etmiyorum.Sembol cafe taksim cem e giden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?