İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu murat hangi symbolldeki. Bu arada Kuzey ve Hande bana Ocakta konuşmanız var demişti dediği gibi oldu. Arkadaşım Hande'ye gitmişti benim içinde kart seçip soru sordu Mart'a barışma var demiş ama inşallah olur. Tekrar bi Kuzeye gitmek istiyorum yine Handenin saatleri ymuyı malesef

Merhaba, 7dk Demet homeoffice calisiyor demissiniz, tel ya da adres verebilir misiniz?

Cnm Kuzeyin verdiği tarihler çıktı mı sende?
Evet bende verdigi tarihte cikti. En cok Muratin dedikleri cikti. Bugunde Murata gittim, 4 arkadas birlikte gittik. Benim hakkimda zaten ayni seyleri soyledi. Diger 3 arkadasimda surei onun yanina gidiyolar. Birine dediki 40 gun oldu birinden ayrildin, simdi yeni birisiyle konusuyosun ve cok hayirli birisi. diger arkadasim mesafeli bir ask yasiyo onun icinde cok dogru seyler soyledi. Tavsiyye ederim. Tarot yeter bence, 33 lira. Khveyle birlikte 66 galiba

Besiktastaki. Cok dogru cikti dedikleri, isterseniz bi deneyin.

Bide arkadaslar katina falini tavsiyye etmiyorum, bos yere 60 tl vermeyin vunki istedikleriniz sorulari zaten tarotla baka bilirsiniz.

ayyyy son bir kezde kuzey yada murata mı baktırsam şimdi yazılanlardan yine cok etkilendim yaa oysaki fal defterini ultra şahane birini bulana kadar kapatmıştım ciddi ciddi dün itibari ile

tövbemi bozdugumdan beri yazdıgım yazmadıgım yine epey falcı oldu ancak hiç birinde tutar yok böyle giderse beyin yanacak sizce ne yapmalı falıda onuda bırakmalı mı ? bırakmmalı mı ?

Konu :aşk

Neslihan / su ve kahve : çok iyi bir karakter ! nikah görünüyor evleneceksiniz
Saadet / Tarot ve kahve : İliskiye başlangıç var
Enfal / Kahve : iyi insan! sidik yaristirmazsan olabilir
Demet / yüz :Bence bu olmasın başkası olsun sana göre degil ! Beğenisi var ama 2018e kadar hala bir başlangıç birliktelik göremiyorum size adam hayatında ilişki istemiyor . koca 1 yılını bu adama harcama lütfen
Sevgi / kahve : Çok iyi biri , Asla olmaz başkasıni seviyor.
Andaç / kahve tarot :Sana aşık belli edemiyor , ama ilişki için adım atarmı atmaz mı bilemiyorum sen söyle
Toprak - kahve tarot: bu adamdan bi halt olmaz 40 yasina gelir yinede evlenmez bu. boşver

Gülhan - su falı : ( Bakın bu bomba türk filmi misali ) sana aşık sevgili olacaksınız ama sonunda aniden bir arkadaşınla evlenecekk senin!sonra pişman olup geri dönecek sana ........ Ben 1 ay depresyon bu fal üstüne

Heee bunlarin içinden en güvendiğim demettir o ayrı

Symbol cafe murat bende patladı. Anıda bilemedi orası ayrı. Bana hayat hikayesini anlatmaktan başka birşey yapmadı. Yok edirnedeymişte, yok sağlık bölümü istiyormuşta falan filan. Falın yarisini kendi hayatini anlatmakla gecirdi. Ne harf bildi ne iş durumumu nede ileriye yönelik tarihleri. Haberiniz olsun kizlar.

Sembol cafe taksim cem e giden var mı

Demet banada gecikmeli çıkmıştı.

Peki sence Demetin konu analizlerine yorumun nedir ben cok begeniyorumda genelde aklıma takılan konunun detayını öğrenmeye giderim ona gelecekle ilgili hiç gitmedim o yüzden senin düşünceni merak ettim :)

Selam kızlar bu taksimde iyi dediginiz birisi var mi bakirkoy laf cafe çiğdem Andaç umay canan mandal toprağa baktirdim taksimde melekler kahvesi kim iyi

Handeye gitsen?

Aralikta Kuzeye baktiranlar, hepimize ocak subat demisti sanirim. Cikan oldu mu? Tarih patlasa bile dedigi sekilde oldu mu olay?

Ya bana ve arkadaslarima dogru cikti Oyuzden yazdim. Sen ne zaman gittin ?

Ben Ceme gittim, tavsiyye etmiyorum, orada Emre var onu hic ama hic tavsiyye etmiyorum, 30 dakika bakti fantazi kurdu kendi kendinden. Hic sevmedim. Ben Symboldaki kadin falcilarida merak ediyorum. Bu arada kizlar Dilegin fali cikmadi tavsiyye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…