İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler kadir ve can iyi diyorlar eren ve Emre'yi begenende var ama kadir olabilir bir de 30 a bakıyorlar sanırım tarot mu sadece kah ve mi bakıyor peki tespitleri nasıldı canim

merhaba tutkunun numarasini banada verebilirmisiniz bende vardi ama ulasamiyorum , cok acil ihtiyacim var ona

Aralikta Kuzeye baktiranlar, hepimize ocak subat demisti sanirim. Cikan oldu mu? Tarih patlasa bile dedigi sekilde oldu mu olay?
Bana Şubat Mart tarihlerini verdi hala beklemedeyim. Arkadaşıma Ocak sonu eskisiyle konuşma var demişti ama konuşma falan olmadı hiç görüşmediler, hatta çocuk ortada yok. Başka çıkan ya da çıkmayan var mı bende merak ediyorum.

Peki sence Demetin konu analizlerine yorumun nedir ben cok begeniyorumda genelde aklıma takılan konunun detayını öğrenmeye giderim ona gelecekle ilgili hiç gitmedim o yüzden senin düşünceni merak ettim :)

Canım anlık durumu bildi.Bir olaydan bahsetmişti çok oldu söyleyeli ama dediği şekilde gidiyor gibi ama sonuç beklemede.

BAKIRKÖY'DE EN İYİ FALCIYI BULDUM KIZLAR ve falım harfiyen cıktı kızlar öncelikle söle başlım ilk baktirdigim falci ENFALDI sürekli giderdim ama hep Muallak bir konusma oluyodu falimda pek memnun kalmadım ordan artık bidaha gitmem diyip karar aldım tatmin olmadim, sonraki falbaktirmaya SEMBOLE gittim soledigi şeyler bana genel geldi gene pek memnun kalmadim sonra fala DEJAVUYA gittim edi dediler gene kısa bir fal oldu ne soledise birsey anlamadım tatmin olmadım sonra 46 CAFEYE gittim derin diye bir falcilari var birde seval diye falcilari var okadar met etmişlerdi ne diledi iki falcisı çok kötüydü hicbirsey çıkmadı memnun kalmadim paramà yazık oldu yalniz kızlar bir falci ya gittim tavsiye uzeriné gittim merak ettim arkadaşlarım bulmuş onlara bana çok met ettiler bende merak ettim baktırim dedim AMMOS CAFEDE GRİS MEDYUM OKAN DİYE BİR FALCİ YA GİTTİM SOKTAYİM HERŞEYİMI BILDI ne soledise harfiyen cikti adam isim soy ad aldı benden hangi tarihte ne soledise harfiyen yasadim tuylerım ürperdi kizlar benim bütün arkadaslarim şok içinde kalmışlar bende Soktayim bende ammos cafe Gris medyum okanı herkese tavsiye ederim tekkelimeyle bakirkoydekı en iyi tek mukembel falci bu arada baya sıra bekledim ama deydi bende herkese tavsiye ederim..

Yaa şu Okan'ın reklamını yapmaktan bıkmadınız mı Allah aşkına ben sizin reklamlardan bıktım siz yapmaktan bıkmadınız valla. Ayrıca reklam için dahada yaratıcı senaryolar yazmalısınız buda çok banel. Munecim sen ne dersin ?? Mune

Ne reklami anlamadım herkes burda beğendiği falci yi met ediyo bende fal baktirmayi çok devem biriyim memnun kaldım paylaştım sorun ne anlamadim

Kisenin burda reklam yaptığı yok ben reklam olsun diye yazmadım tavsiyé etmişlerdi arkadaslarim memnun kalmışlar sık olmuşlar Grid medyum okanin falini begenmisler bende baktirdim memnun kaldım paylaştım insanların görüşlerini neden reklam olarak bakıyorsunuz ayıpya herkes memnun kaldığı falciyi illaki bueda paylasir burası halka açık biryer neden bukadar sorun yaptın bunu anlamadimm

Ne reklami anlamadım herkes burda beğendiği falci yi met ediyo bende fal baktirmayi çok devem biriyim memnun kaldım paylaştım sorun ne anlamadim
Dimi herkes buraya girip beğendiklerini yazıyor ama sizin gibi değil işte fikir alıyor fikir soruyor daha yeni üye olup şoktayım herşeyimi bildi demiyor ben size şunu söyleyim Okan'ın sizden önce benim net hatırladığım 2 kez daha reklamı yapıldı ve hep aynı ifade ŞOKTAYIM HERŞEYİ Bildİ tarif ifadesi bile hatta büyük yazma şekli bile aynı gerçekten çok sıkıcısınız bir dahakine daha yaratıcı olun lütfen

Gerçekten siz gunaHa giriyosunuz ben memnun kaldım yorum yaptım yargisiz infaz yapiyosunuz yanlış düşünüyorsunuz ben çok memnun kaldigim için büyük harfle yazdım yanlis anlasilmak istemem

Gerçekten siz gunaHa giriyosunuz ben memnun kaldım yorum yaptım yargisiz infaz yapiyosunuz yanlış düşünüyorsunuz ben çok memnun kaldigim için büyük harfle yazdım yanlis anlasilmak istemem
Bak neler buldum ne kadarsa ifadeleriniz benziyor hep şoktasınız bir türlü çıkamadınız

Eklentiler

• IMG_1384.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1385.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 86
Sen birilerin msjiyla yolà cikip beni yanlış yargiliyosunuz yanlış dusünceyle beni yargilamaya calisiyosunuz yanlış yapiyosunuz dimekki çok memnun kalmislar burda kızlarda paylasmislar böle dusunmelisiniz böle art niyetli olmayin burda benim reklam yaptığım falan yok kesinlikle memnun kaldım okan beyin falindan gercekten cok buyuttunuz abarttiniz reklam falan diyosunuz ayıp ediyosunuz lütfen iftira atar gibi konuşma yapmayin burası halka açık yer herkes memnun kaldığı kişiyi paylasir yanlış düşünceye sahipsiniz

bu forum senin gibileri cok gordu insanlari salak yerine koymadan once kendi zekanizi sorgulayin..hadi naş

Şaka gibisiniz yaaaa Bari reklam yapacaksanız zekamıza hakaret ederek yapmayın.. Reklam yapacağı satırı komple büyük harfle yazıp gözümüze sokmalar falan.. Reklam kokan hareketler bunlar mayyykkk bizim gibi eski üyeler kanmaz bunlara.. Bir kaç tane çaylak düşürürsünüz ancak

Aralikta Kuzeye baktiranlar, hepimize ocak subat demisti sanirim. Cikan oldu mu? Tarih patlasa bile dedigi sekilde oldu mu olay?
Bana Ocakta konuşmanız var demişti konuşma olduda şubattada olcak demişti daha irtibata geçmedik. Aslında akşam tekrar gitmeyi düşünüyorum

Saygili konuşun lütfen burası halka açık yer sizkimsinizde hadi nas falan diyosun ayıp terbiyesizlik yapmayın ben memnun kaldım paylaştım arkadaşım Size noluyo memnun kaldigim birisini paylaşmak için sizdenmi izin alıcam basit hareketlerinize ortak olmucam lütfen saygılı olun insanların gorusune

Saka gibi demissinde Size noluyor arkadasım burası halka açık yer herkes memnun kaldığı kişiyi burda paylasir sizin neden zorunuza gidiyo iyi falci dan memnun kalan bir insanın yorumu sizé niye bukadar dert oldu arkadaşım asıl Size nas burda saygısızlık yapamazsınız bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…