Bazı arkadaşlar çıkarsa yaz demişti an itibari ile tutkunun falı çıktı en erken verdiği tarihte bir konuşma yapacağımı neler konuşacağımızı söylemişti aynen dediği gibi bir konuşma yaptım bu gün , o sekiz şubat gibi demişti ama erken oldu fakat umarım diğer söyledikleride böyle erken erken çıkar :) çıkar mı diye tereddüt ediyordum ama tutturdu iki haftadır iki günde bir fal baktırıyordum en tutarlısı bu oldu , baktırmayan varsa tavsiye ederim
Bana Şubat Mart tarihlerini verdi hala beklemedeyim. Arkadaşıma Ocak sonu eskisiyle konuşma var demişti ama konuşma falan olmadı hiç görüşmediler, hatta çocuk ortada yok. Başka çıkan ya da çıkmayan var mı bende merak ediyorum.Aralikta Kuzeye baktiranlar, hepimize ocak subat demisti sanirim. Cikan oldu mu? Tarih patlasa bile dedigi sekilde oldu mu olay?
Peki sence Demetin konu analizlerine yorumun nedir ben cok begeniyorumda genelde aklıma takılan konunun detayını öğrenmeye giderim ona gelecekle ilgili hiç gitmedim o yüzden senin düşünceni merak ettim :)
Yaa şu Okan'ın reklamını yapmaktan bıkmadınız mı Allah aşkına ben sizin reklamlardan bıktım siz yapmaktan bıkmadınız valla. Ayrıca reklam için dahada yaratıcı senaryolar yazmalısınız buda çok banel. Munecim sen ne dersin ??BAKIRKÖY'DE EN İYİ FALCIYI BULDUM KIZLAR ve falım harfiyen cıktı kızlar öncelikle söle başlım ilk baktirdigim falci ENFALDI sürekli giderdim ama hep Muallak bir konusma oluyodu falimda pek memnun kalmadım ordan artık bidaha gitmem diyip karar aldım tatmin olmadim, sonraki falbaktirmaya SEMBOLE gittim soledigi şeyler bana genel geldi gene pek memnun kalmadim sonra fala DEJAVUYA gittim edi dediler gene kısa bir fal oldu ne soledise birsey anlamadım tatmin olmadım sonra 46 CAFEYE gittim derin diye bir falcilari var birde seval diye falcilari var okadar met etmişlerdi ne diledi iki falcisı çok kötüydü hicbirsey çıkmadı memnun kalmadim paramà yazık oldu yalniz kızlar bir falci ya gittim tavsiye uzeriné gittim merak ettim arkadaşlarım bulmuş onlara bana çok met ettiler bende merak ettim baktırim dedim AMMOS CAFEDE GRİS MEDYUM OKAN DİYE BİR FALCİ YA GİTTİM SOKTAYİM HERŞEYİMI BILDI ne soledise harfiyen cikti adam isim soy ad aldı benden hangi tarihte ne soledise harfiyen yasadim tuylerım ürperdi kizlar benim bütün arkadaslarim şok içinde kalmışlar bende Soktayim bende ammos cafe Gris medyum okanı herkese tavsiye ederim tekkelimeyle bakirkoydekı en iyi tek mukembel falci bu arada baya sıra bekledim ama deydi bende herkese tavsiye ederim..
Dimi herkes buraya girip beğendiklerini yazıyor ama sizin gibi değil işte fikir alıyor fikir soruyor daha yeni üye olup şoktayım herşeyimi bildi demiyor ben size şunu söyleyim Okan'ın sizden önce benim net hatırladığım 2 kez daha reklamı yapıldı ve hep aynı ifade ŞOKTAYIM HERŞEYİ Bildİ tarif ifadesi bile hatta büyük yazma şekli bile aynı gerçekten çok sıkıcısınız bir dahakine daha yaratıcı olun lütfenNe reklami anlamadım herkes burda beğendiği falci yi met ediyo bende fal baktirmayi çok devem biriyim memnun kaldım paylaştım sorun ne anlamadim
Bak neler buldum ne kadarsa ifadeleriniz benziyor hep şoktasınız bir türlü çıkamadınızGerçekten siz gunaHa giriyosunuz ben memnun kaldım yorum yaptım yargisiz infaz yapiyosunuz yanlış düşünüyorsunuz ben çok memnun kaldigim için büyük harfle yazdım yanlis anlasilmak istemem
bu forum senin gibileri cok gordu insanlari salak yerine koymadan once kendi zekanizi sorgulayin..hadi naşSen birilerin msjiyla yolà cikip beni yanlış yargiliyosunuz yanlış dusünceyle beni yargilamaya calisiyosunuz yanlış yapiyosunuz dimekki çok memnun kalmislar burda kızlarda paylasmislar böle dusunmelisiniz böle art niyetli olmayin burda benim reklam yaptığım falan yok kesinlikle memnun kaldım okan beyin falindan gercekten cok buyuttunuz abarttiniz reklam falan diyosunuz ayıp ediyosunuz lütfen iftira atar gibi konuşma yapmayin burası halka açık yer herkes memnun kaldığı kişiyi paylasir yanlış düşünceye sahipsiniz
BAKIRKÖY'DE EN İYİ FALCIYI BULDUM KIZLAR ve falım harfiyen cıktı kızlar öncelikle söle başlım ilk baktirdigim falci ENFALDI sürekli giderdim ama hep Muallak bir konusma oluyodu falimda pek memnun kalmadım ordan artık bidaha gitmem diyip karar aldım tatmin olmadim, sonraki falbaktirmaya SEMBOLE gittim soledigi şeyler bana genel geldi gene pek memnun kalmadim sonra fala DEJAVUYA gittim edi dediler gene kısa bir fal oldu ne soledise birsey anlamadım tatmin olmadım sonra 46 CAFEYE gittim derin diye bir falcilari var birde seval diye falcilari var okadar met etmişlerdi ne diledi iki falcisı çok kötüydü hicbirsey çıkmadı memnun kalmadim paramà yazık oldu yalniz kızlar bir falci ya gittim tavsiye uzeriné gittim merak ettim arkadaşlarım bulmuş onlara bana çok met ettiler bende merak ettim baktırim dedim AMMOS CAFEDE GRİS MEDYUM OKAN DİYE BİR FALCİ YA GİTTİM SOKTAYİM HERŞEYİMI BILDI ne soledise harfiyen cikti adam isim soy ad aldı benden hangi tarihte ne soledise harfiyen yasadim tuylerım ürperdi kizlar benim bütün arkadaslarim şok içinde kalmışlar bende Soktayim bende ammos cafe Gris medyum okanı herkese tavsiye ederim tekkelimeyle bakirkoydekı en iyi tek mukembel falci bu arada baya sıra bekledim ama deydi bende herkese tavsiye ederim..
Bana Ocakta konuşmanız var demişti konuşma olduda şubattada olcak demişti daha irtibata geçmedik. Aslında akşam tekrar gitmeyi düşünüyorumAralikta Kuzeye baktiranlar, hepimize ocak subat demisti sanirim. Cikan oldu mu? Tarih patlasa bile dedigi sekilde oldu mu olay?
Benim bildiğim Pazar'ları izinlide sanki vadeden ayrılacaktı öyle hatırlıyorum msj atıp sorsana hala cafe demi diye ?Bu arada Kuzy hangi gün izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?