İstanbul'da Fal - Falcılar

yeliz inci, suzan güngör, şimdi de tansuer..:))

Lilyum herkes memnun olduğu kişiyi burda paylasir sen nasıl burda begendigin kişiyi konuşup paylasiyosaniz burası halka açık yer burda herkes yorum yapabilir sasiricak bişey yok ortada bence

Lilyum herkes memnun olduğu kişiyi burda paylasir sen nasıl burda begendigin kişiyi konuşup paylasiyosaniz burası halka açık yer burda herkes yorum yapabilir sasiricak bişey yok ortada bence
Biz bu kadar hatun bu foruma bunca senemizi verdik hala senin bulduğun gibi bir falcı bulamadık valla çok şanslısın bizde kimsede şok olamak şaşıranadık kalamadık tebrik ederiz seni çok başarılısın. Bir yerde de imrendim sana valla

Ben de valla :)

Ben çok meraklı değilim burada birini ovmeye ben faldan memnun kaldım paylaştım kimseye merak değilim ben falı hoşuma gitti burda paylastim gris medyum okanin falı hoşuma gitti bende memnun
Kaldım paylastim bukadar abartmaniz çok ilginc

Tabi verim

tabi vereyim 5443227780 ben 5464782508 den ulaştım , baktırırsan nasıl geçti haber ver olur mu :)
Ama gercekten sıkıldık sizinde tutkununda reklamlarından. Gercekten yeter. İki yeni üyelik hesabı tutkudan bahsediyor ay bu kadar acemi olmayın ya

Ama gercekten sıkıldık sizinde tutkununda reklamlarından. Gercekten yeter. İki yeni üyelik hesabı tutkudan bahsediyor ay bu kadar acemi olmayın ya

Canım arkadaşı bilmem de ben valla tereddütsüz yaparım tutkunun reklamını memnun kaldığım kişinin niye reklamını yapmım ki insanlar saçma sapan kişilere gideceğine bence ona gitsinler çok daha iyi

Vay vay tesadüfe bak aynı gün üye ol sonra tesadüf bir falcı bul sonra tüm söyledikleri çıksın mucize gibi:))Biraz profesyonel olunda burada yapacağınız reklamı fal baktığınız cafede yapın,burada kimseyi kandıramazsınız böyle oyunlarla

Asıl saygızılık bence sizin burada insanları kandırmanız , Mune ilgilenirmisin bunlar yine bu siteye dadandı cafede iş yapamayınca

Arkadaşım burada reklam yapmak yasak,telefon numarasıda aynı şekilde, Mune
Canım sen sitenin reklam müdürüsün galiba neyin tavsiye neyin reklam olduğuna karar verir olmuşsun sizi. Reklam etiketinize karşın sadece reklam ibaresini kullandım , reklam felan yapmam ki reklam diye yapıştırdığınız iki mesajda tek bir övgü sözcüğü yok , komiksin yani numara istemiş bir an boş bulundum yazdım oraya ayrıca diğer yorumlarımada bakarsan anlarsın reklam mı değil mi benim kafamda şu oldu acaba kimsin yada kime rant sağlamaya çalışıyorsun ki burada kimin ismi geçse bu kadar rahatsız oluyorsun ?

Beni burada tanıyan tanıyor zaten kimseye ispatlamak zorunda deilim kendimi,rant sağlamaya çalışan sensin apaçık ortada,dikkatli oku geçmiş yazdıklarımı kimim ismi geçse rahatsız olmuyorum uzun süredir bu sitede olduğum için kimin reklam yapıp yapmadığını anlayacak kapasitedeyim ,komik olanda sensin,okudum yazdıklarını zaten ,insanların kandırılmasından rahatsız oluyorum

çıkan fal haberi:
Gökerin söylediği iki seyi yasadım. Biri cok önemsemediğim bi olaydı ki Göker de söylemişti böyle olduğunu 2.si de beklediğim bi haberdi haberi alacağım insanın son 3 harfini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…