yeliz inci, suzan güngör, şimdi de tansuer..:))Saka gibi demissinde Size noluyor arkadasım burası halka açık yer herkes memnun kaldığı kişiyi burda paylasir sizin neden zorunuza gidiyo iyi falci dan memnun kalan bir insanın yorumu sizé niye bukadar dert oldu arkadaşım asıl Size nas burda saygısızlık yapamazsınız bana
Biz bu kadar hatun bu foruma bunca senemizi verdik hala senin bulduğun gibi bir falcı bulamadık valla çok şanslısın bizde kimsede şok olamak şaşıranadık kalamadık tebrik ederiz seni çok başarılısın. Bir yerde de imrendim sana vallaLilyum herkes memnun olduğu kişiyi burda paylasir sen nasıl burda begendigin kişiyi konuşup paylasiyosaniz burası halka açık yer burda herkes yorum yapabilir sasiricak bişey yok ortada bence
Ben de valla :)Biz bu kadar hatun bu foruma bunca senemizi verdik hala senin bulduğun gibi bir falcı bulamadık valla çok şanslısın bizde kimsede şok olamak şaşıranadık kalamadık tebrik ederiz seni çok başarılısın. Bir yerde de imrendim sana valla
Tabi verimmerhaba tutkunun numarasini banada verebilirmisiniz bende vardi ama ulasamiyorum , cok acil ihtiyacim var ona
tabi vereyim 5443227780 ben 5464782508 den ulaştım , baktırırsan nasıl geçti haber ver olur mu :)merhaba tutkunun numarasini banada verebilirmisiniz bende vardi ama ulasamiyorum , cok acil ihtiyacim var ona
Ama gercekten sıkıldık sizinde tutkununda reklamlarından. Gercekten yeter. İki yeni üyelik hesabı tutkudan bahsediyor ay bu kadar acemi olmayın yaTabi verim
tabi vereyim 5443227780 ben 5464782508 den ulaştım , baktırırsan nasıl geçti haber ver olur mu :)
Umutsuz vaka hepsi boşverAma gercekten sıkıldık sizinde tutkununda reklamlarından. Gercekten yeter. İki yeni üyelik hesabı tutkudan bahsediyor ay bu kadar acemi olmayın ya
cok tesekkur ederim canim , ozeline bakarsan mesaj atmistim sanaTabi verim
tabi vereyim 5443227780 ben 5464782508 den ulaştım , baktırırsan nasıl geçti haber ver olur mu :)
Ama gercekten sıkıldık sizinde tutkununda reklamlarından. Gercekten yeter. İki yeni üyelik hesabı tutkudan bahsediyor ay bu kadar acemi olmayın ya
Vay vay tesadüfe bak aynı gün üye ol sonra tesadüf bir falcı bul sonra tüm söyledikleri çıksın mucize gibi:))Biraz profesyonel olunda burada yapacağınız reklamı fal baktığınız cafede yapın,burada kimseyi kandıramazsınız böyle oyunlarlaBAKIRKÖY'DE EN İYİ FALCIYI BULDUM KIZLAR ve falım harfiyen cıktı kızlar öncelikle söle başlım ilk baktirdigim falci ENFALDI sürekli giderdim ama hep Muallak bir konusma oluyodu falimda pek memnun kalmadım ordan artık bidaha gitmem diyip karar aldım tatmin olmadim, sonraki falbaktirmaya SEMBOLE gittim soledigi şeyler bana genel geldi gene pek memnun kalmadim sonra fala DEJAVUYA gittim edi dediler gene kısa bir fal oldu ne soledise birsey anlamadım tatmin olmadım sonra 46 CAFEYE gittim derin diye bir falcilari var birde seval diye falcilari var okadar met etmişlerdi ne diledi iki falcisı çok kötüydü hicbirsey çıkmadı memnun kalmadim paramà yazık oldu yalniz kızlar bir falci ya gittim tavsiye uzeriné gittim merak ettim arkadaşlarım bulmuş onlara bana çok met ettiler bende merak ettim baktırim dedim AMMOS CAFEDE GRİS MEDYUM OKAN DİYE BİR FALCİ YA GİTTİM SOKTAYİM HERŞEYİMI BILDI ne soledise harfiyen cikti adam isim soy ad aldı benden hangi tarihte ne soledise harfiyen yasadim tuylerım ürperdi kizlar benim bütün arkadaslarim şok içinde kalmışlar bende Soktayim bende ammos cafe Gris medyum okanı herkese tavsiye ederim tekkelimeyle bakirkoydekı en iyi tek mukembel falci bu arada baya sıra bekledim ama deydi bende herkese tavsiye ederim..
Asıl saygızılık bence sizin burada insanları kandırmanız ,Saka gibi demissinde Size noluyor arkadasım burası halka açık yer herkes memnun kaldığı kişiyi burda paylasir sizin neden zorunuza gidiyo iyi falci dan memnun kalan bir insanın yorumu sizé niye bukadar dert oldu arkadaşım asıl Size nas burda saygısızlık yapamazsınız bana
Arkadaşım burada reklam yapmak yasak,telefon numarasıda aynı şekilde,Tabi verim
Canım sen sitenin reklam müdürüsün galiba neyin tavsiye neyin reklam olduğuna karar verir olmuşsun sizi. Reklam etiketinize karşın sadece reklam ibaresini kullandım , reklam felan yapmam ki reklam diye yapıştırdığınız iki mesajda tek bir övgü sözcüğü yok , komiksin yani numara istemiş bir an boş bulundum yazdım oraya ayrıca diğer yorumlarımada bakarsan anlarsın reklam mı değil mi benim kafamda şu oldu acaba kimsin yada kime rant sağlamaya çalışıyorsun ki burada kimin ismi geçse bu kadar rahatsız oluyorsun ?Arkadaşım burada reklam yapmak yasak,telefon numarasıda aynı şekilde,Mune
Bu demeti nerde bulabilirim acaba onada bir baktırsam mı diye düşündüm?Canım anlık durumu bildi.Bir olaydan bahsetmişti çok oldu söyleyeli ama dediği şekilde gidiyor gibi ama sonuç beklemede.
Şişhanede kendi evinde bakıyor.Bu demeti nerde bulabilirim acaba onada bir baktırsam mı diye düşündüm?
Telefonu varsa verirmisin rica etsemŞişhanede kendi evinde bakıyor.
Beni burada tanıyan tanıyor zaten kimseye ispatlamak zorunda deilim kendimi,rant sağlamaya çalışan sensin apaçık ortada,dikkatli oku geçmiş yazdıklarımı kimim ismi geçse rahatsız olmuyorum uzun süredir bu sitede olduğum için kimin reklam yapıp yapmadığını anlayacak kapasitedeyim ,komik olanda sensin,okudum yazdıklarını zaten ,insanların kandırılmasından rahatsız oluyorumCanım sen sitenin reklam müdürüsün galiba neyin tavsiye neyin reklam olduğuna karar verir olmuşsun sizi. Reklam etiketinize karşın sadece reklam ibaresini kullandım , reklam felan yapmam ki reklam diye yapıştırdığınız iki mesajda tek bir övgü sözcüğü yok , komiksin yani numara istemiş bir an boş bulundum yazdım oraya ayrıca diğer yorumlarımada bakarsan anlarsın reklam mı değil mi benim kafamda şu oldu acaba kimsin yada kime rant sağlamaya çalışıyorsun ki burada kimin ismi geçse bu kadar rahatsız oluyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?