- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
Göker mi cnm cafedebakmayanCok tesekkurler, cafede bakmiyorum whatsappdan goruntulu bakiyorum diye mesaj atti...pazartesi baktiracagim, yorum yazarım
Merhaba gökerin numarasını verebilirmisiniz teşekkürlermesaj kutuna attım cnm telini
Senin yorumların önemli mutlaka yaz bize yorumKızlar beni bilen bilirr eskilerdenim bende =) simdi dun bayagi bi okudumda neslihana geldim bekliyorum burdanda sishane demete gidicem 7 dk olan umarım memnun kalirim . Yazarim burdan neslihani.
Tabii yazarım bebeğim. Bi esseklik edip cafe 46 nalana gittim ama asla tavsiye etmiyorum hemen hocaya büyüye girdi =) tövbeeee . Taksimden de kadinlar kahvesi pelin bana iyi geliyor çıkıyor dedikleri. Dejavu edi oda favorilerim arasında biraz gönülsüz gbi bakior ama sonuc olarak başarılı. Ayy artk o kdr baktirmakdan beğenmiyorum kimseyi napcam bilmiorum =)))Senin yorumların önemli mutlaka yaz bize yorum
Böyle bir arkadaşınız varsa uzak durunKesinlikle baktirilmasi gereken insanlardan bitanesi bana hic soru bile sormadan direk patır patır dokturdu. Haa dediki sen surekli bu cocugu yalancilikla sucluyorsun yapamdigi seyleri bile yapti diyorsun ondan olmuyor aizin iliskiniz . Evet doğru =) sürekli suçluyorum. Ayy bilmiyorumda çok beğendim. Ismini burda kim verdiyse teşekkür ederim .
Hahahah nilii biliosun biz fal kardeşiyiz =) ayy yok kesin memnun kalırsın suan senden hariç 3 kisi daha neslihana gidiyor =))) kizz herseyi söylüyor ben sok oldumBöyle bir arkadaşınız varsa uzak durun
Evde dinlenecekken şimdi beşiktaştan atlayıp taksiyle Bakırköy'e gidersiniz
Bende baktırıyım yorumumu yazcam kızlar merak ettim bu kadar fala baktırdık birdeNeslihan deniyeyim
Sütlü Kahve Neslihan mı? 24 Şubat çıkarsa yazar mısınKesinlikle baktirilmasi gereken insanlardan bitanesi bana hic soru bile sormadan direk patır patır dokturdu. Haa dediki sen surekli bu cocugu yalancilikla sucluyorsun yapamdigi seyleri bile yapti diyorsun ondan olmuyor aizin iliskiniz . Evet doğru =) sürekli suçluyorum. Ayy bilmiyorumda çok beğendim. Ismini burda kim verdiyse teşekkür ederim .
Selamm neslihan nerde acaba bugun gitmek istiyorum daOhaaaaa ohaaa ohaaaa bu neslihan ne böyle inanin nasil bunca sene karsilasmadim diye kendime kızıyorum.direk karalamaaya başlarken aslan kim dedi sevgilim dedim 1 yıllık bi iliski suan yenu bir ayriligin içindesiniz dedi onun karakterini herseyini özetledi.abinin hanımı var çok yeni hamile dedi erkek gelicek dedi harbiden de biz daha 2 hafta önce öğrendik. Ayy daha çok sey soyledide saskinlikdan unuttum =) 24 şubata kadar vakit verdi bakalım ne olucak.
Evwt 24 une kadar iletisim var dedi 13 gün bakalımSütlü Kahve Neslihan mı? 24 Şubat çıkarsa yazar mısın
Beni bilen bilir ben gelecek istemem zaten gayb i Allah bilir. Bana anlik düşünceler daha önemli ve beni çok tatmin etti ben herkesi beğenmem. Simdi tarabyada 150 tl ye bakan biri varmis ama gozlerine bakip konusuyormus bi kac kiai cok memnunmus onada baktirip kapaticam fal mevzusunu. Bu arada demete baktirdim oda iyiydi ama neslihan daha iyiFalcılar şuanı ve geçmişi görüyor zaten, isimleri de biliyorlar bunda şaşılacak birşey yok ki. Verdiği tarihi bilsin bakalım sıkıysa, o zaman anlarız iyi mi kötü mü
Beni bilen bilir ben gelecek istemem zaten gayb i Allah bilir. Bana anlik düşünceler daha önemli ve beni çok tatmin etti ben herkesi beğenmem. Simdi tarabyada 150 tl ye bakan biri varmis ama gozlerine bakip konusuyormus bi kac kiai cok memnunmus onada baktirip kapaticam fal mevzusunu. Bu arada demete baktirdim oda iyiydi ama neslihan daha iyi
Demeti de gorcez bakalm bilmiorum taktik verdi uygulicam karşındakini guzel analiz ediyor ama bakalm nolcak. Tarabyadakide pahaliymis ama denicem dandikse yazarim =)Merhaba; demette benim favorimdir falı hakkindaki yorumunu yaparmusin merak ettim :) ayrıca tarabyadakinin bilgilerini verirmisin litfennn bende senin gibi anlik olaylar icin gidenlerdenim fala gelecekle hiccc isim yok suani cok iyi bilen 2. Biri lazım bana 1.im demettirde dediklerinin onayı icin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?