İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar pazar günü melekler kahvesine gidicem ama hala karar veremedim eren emre kadir can gidenler varsa bu birine çok iyi olur bende ona göre giderim bir tık önde olan hangisi sizce.

Hayir, bildigim kadariyla o buyu nazar falan gibi seylere kursun dokmek, buyu bozmak gibi islere karsidir
bana niye öyle dedi ki kötü bir enerjin var senin dedi kursun döktür ben kötü biri değilim ki dedim ben de :) öyle degıl sen döktür dedı agır bir enerjin var dedi bana ya

Arkadaşlar ben uzun zamandir buraya üyeyim ve istanbulda gitmediğim falcı kalmadı diye bilirim LAF CAFE ANDAÇ, SYMBOL LEVENT,SYMBOL NİHAL,MI CAFE HANDE,MANDAL TOPRAK,LAF CAFE ÇIĞDEM,UMAY,HALİL, DAMLALAR CAFE TUĞBA ve daha kimler kimler,ama hicbirinin hicbi dedigi cikmadi ve size tavsiyem illa ki fal baktıracam diyorsanız terapi gibi baktırın gelecegin çıkacağına kendinizi inandıratak değil,Laf cafe çiğdemi cok ovuyorlar ama bana hicbi dedigi cikmadi yani sıfır,laf cafe andac iyiydi sora beni taniyinca artık mantıken fal bakmaya başladı gittiklerim arasnda enn iyisi symbol Nihal ve mi cafe Hande,tabi her dedikleri cikti diyemem mesela is konusunda patladi ikisi de ama azdan coktan anla ilgili cok sasirtici guzel yorumlari var ikisinin de ama nihale baktiracaksaniz eger cafede baktirmayin cok kisa bakiyor cunki numarasndan arayin evine gidin yada biyerde gorusun o zaman uzun bakiyor bide nihal kahveyi daha iyi bakiyor bence bende ask hayatiyla ilgili 3 kez tarihi tuttu gunu gunune , damlalar tugba da iyi özellikle anlık durumu yorunlamada iyi,asmin cafe hepsi çok kötu bide göker iyi,ama bi tavsiye gokerle handeye sık sık gitmeyin en az 4 ay 5 ay arayla gidin

Kizlar bu melekler kahvesi randevu veriyor fal için bir de yeri taksimde nerde ilk defa gidicem emre eren kadir sizce hangisi yardimci olursaniz sevinirim

Butterfly29 canım sen gittin mi melekler kahvesine

Nasildi peki canım bir de yerini tarif eder misin rica etsem

Nasildi peki canım bir de yerini tarif eder misin rica etsem
Nazar çay ocağı mı melekler kahvesinin yerinmi anlatayım .Göker iyiydi ama Meleklerde baktırdıklarım çıkmadı canım.Nazar çay ovağı İstiklalde aşağı doğru inerken solda bambi var o sokaktan giriyosun sonra ilk sokaktan sağa dönüyosundönünce 14 adım falan iletde sol ara sokak var biraz ilerle sağda görürsün.melekler de garanti bankası sokağında ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…