Göker nerede?Gökerin asıl meselesi çıkan var mı aranızda?
Ben subatta baktirdim mart basi demisti bir de bana dedi kursun doktur size de dedi miAralikta Kuzeye baktiranlar, hepimize ocak subat demisti sanirim. Cikan oldu mu? Tarih patlasa bile dedigi sekilde oldu mu olay?
Hayir, bildigim kadariyla o buyu nazar falan gibi seylere kursun dokmek, buyu bozmak gibi islere karsidirBen subatta baktirdim mart basi demisti bir de bana dedi kursun doktur size de dedi mi
Bende hiç bir falcının bilgisi yok eski telim kırılınca herşey gitti arkadaşlar :)slm cnm.ben.yeni üye oldum nilüfer ablanin telefonunu banada msj atarmisin
bana niye öyle dedi ki kötü bir enerjin var senin dedi kursun döktür ben kötü biri değilim ki dedim ben de :) öyle degıl sen döktür dedı agır bir enerjin var dedi bana yaHayir, bildigim kadariyla o buyu nazar falan gibi seylere kursun dokmek, buyu bozmak gibi islere karsidir
GOKER'e nasil ulasabilirim?...göker iyi,ama bi tavsiye gokerle handeye sık sık gitmeyin en az 4 ay 5 ay arayla gidin
Canim ben butun falcilarin numaralarni sildim telefondan ama göker taksimde nazar cay ocaginda haftanin butun gunleri ordan ordan ulasa bilirsinGOKER'e nasil ulasabilirim?
Canım nazar çay ocağında dimi hala Göker.Ben en son gittiğimde ordaydı ama hala ordamı biliyomuaunCanim ben butun falcilarin numaralarni sildim telefondan ama göker taksimde nazar cay ocaginda haftanin butun gunleri ordan ordan ulasa bilirsin
Gitmiştim canım zamanında Erene ,siyah uzun saçlı bi bayana (adını hatırlamıyorum) ,Emreye ,bide MuzoyaButterfly29 canım sen gittin mi melekler kahvesine
mesaj kutuna attım cnm teliniGOKER'e nasil ulasabilirim?
Nazar çay ocağı mı melekler kahvesinin yerinmi anlatayım .Göker iyiydi ama Meleklerde baktırdıklarım çıkmadı canım.Nazar çay ovağı İstiklalde aşağı doğru inerken solda bambi var o sokaktan giriyosun sonra ilk sokaktan sağa dönüyosundönünce 14 adım falan iletde sol ara sokak var biraz ilerle sağda görürsün.melekler de garanti bankası sokağında ilerideNasildi peki canım bir de yerini tarif eder misin rica etsem
Cok tesekkurler, cafede bakmiyorum whatsappdan goruntulu bakiyorum diye mesaj atti...pazartesi baktiracagim, yorum yazarımmesaj kutuna attım cnm telini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?