İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba. Cadde Bostan Pınar dediğin hangi kafede bakıyor ve ne kadara bakıyor?

Ben Nikoya bir senen önce gittim ,kafe ortamı çok kötü bir kere çok bekliyorsun mekan küçük sıkış sıkış oturuyosun.Nikonun sesi tarzı çok itici fal bir an önce bitsede gitsem diye bakıyorsun.Anı iyi yorumluyor ama gelecekle alakalı söylediği bir tane bişey çıkmadı,sesi o kadar itici ki bir ay çıkmadı kafamdan ses tonu ,bence gitmeye o kadar beklemeye stres değmez.

bende çok methini duymuştum kaç kere gitmeye niyetlendim iyiki gitmemişim

Cogu falci reklamda olsa ani iyide bilse bir donem burada tutuluyor.son donemdede neslihan kuzey ve demet konusuluyordu.
Bu haftaki konusmalarda kuzey ve demet patlamis cogunlukla,merak ettigim neslihan.
Herkes cok iyi bildigini soyledi,hepimiz nasil bildi ya deyip sasirdik ama dedigi cikti yada patladi diyen olmadi sanirim.
Genel olarak duydugum cogu kisiye subat sonu mart nisan tarihlerini verdigi icin mi acabaaa,yoksa o da mi bilemiyor.

Cok once patladi Neslihan herkese benzer konusuyor bence Kuzeyden farki yok siradan mi falci.

kizlar bu dios cafe yesilkoy Duygu karşı tarafın dusuncelerinde çok iyimiş giden var mı aranilda. Fal baktirirken cafede kız söylemişti

Anladım canim patlamayan yok galiba bir de sentinus cafe cansu varmış ona unlulerde gidiyormuş diye duydum 50 ye bakiyormus atakoyde.Ben mandal toprak laf cafe umay bir de melekler kahvesi emre ye gittim ucunun içinde birinci sıraya kesinlikle umay koyarım pat pat söyledi kahveye de iyi bakıyor kagit verdi ve dediği şey aşkla ilgili o yönde ilerliyor

Aslinda bir yonden haklisin ama, Ben yine soyledigi tarih cikmadi patladi diyemiyorum. Cunku kuzey bana gelecekle ilgili 3 sey soyledi, 2 tanesi oldu , 1 tanesi olmadi. Fakat kendiside bana demistiki subat Mart gibi yani Mart sonuna kadar bekliycem. Eger olmazsa zaten onu bilememistir.
Sonra tutkuya baktirdim, onun soylediklerindende 1 tanesini yasadim, digeri icin oda ocaktan Sonraki aylar dedi. Bakalim sabirla bekliyorum. Eger olmazsada ikiside kotu falci diyemem, Cunku her ikisininde uzerinde durdugu gen kesin zaman verdigi birkac seyi yasadim.

Kizlar bu fal olayı dediğimiz şey beynin on lobuyla alakalı bir şey ve genetik olarak nesillere aktarılıyor fal bakanlara sorduğunuzda mutlaka anneannesi de ghalasında teyzesindede bu özellik vardır bu resim yeteneği gibi müzik yeteneği gibi birşey genetik bir miras yani nasıl ki iyi sesi olan biri şarkı söyleyerek para kazaniyorsa iyi öngörüsü olan biride bu yeteneğinden para kazanabilir nasıl ki iyi sesli daha iyi sesli çok iyi sarkicilar varsa boyle falcilarda var kimi daha iyi kimi vasat kimi çok iyi olabiliyor mühim olan o çok iyiye denk gelmek ki bu çok zordur falcilarin büyük bir çoğunluğu ani yorumlanabilir hissedebilir ama uzak vakitleri söyleyebilmesi çok zor ve ciddi bir konsantrasyon işidir burada okuyorum o iyiydi bu kötüydü bu bildi bu bilemedi bu sizin verdiğiniz enerji bakanın o andaki ruhsal durumu vs etkileyebilir demem o ki gelen geçer anlık durumları bile bilirler ama gelecekle ilgili şeyler icin çok büyük konsantrasyon ve bu beynin onlobunun ciddi hasarli olması lazim boyle birinde daha denk gelmedim ....demem o ki çokda ciddiye almayın keyif aluyorsaniz gidin baktirin ama fazlasını beklemeyin...

Yani bende artik fala karsi sogudum.yok enerji yok uyusma vs serken zaten yasayacagimizi vakti gelince yasiyoruz.
Cok fal baktirdim.ama tatmin olamiyorum. sunace dediklerinde hakli.
Sunuda gordum bazen hayatimizda bazi seyler o kdr belliki objektif bakipta hayatimizdan cikaramiyoruz fallarlada uzuyor uzuyor.

Ama son 1 2 deneyimimide paylasayim.
Mandal topraga 1 senedir giderim.arkadasim onun yonlendirmeleryle hareket eder herzamanda cikar ve cok memnun.
Banada onemli dedigi seyler cikmistir.sadece cok kisa baktigi icin ben heralde adapte olamiyorum.
Ve 4 ay once tellwe sitesinde yesilcingenenin falini dun teaaduf okudum ve neslihanla birebir konusmus ve dedigi 1 2 seyi yasamisim kalanina vakit var.
Herkesi anlayabildigim icin hem fal anlatiyorum hem faldan bi hayir gelmez diyorum celiskilerim icin özür

Yıllar önce ortaokuldayken bir arkadaşım bir tanıdığına götürmüştü kadın koyunden tatile gelmişti bir tasa su koyup suyun üstüne eğilip üzerini örtüp bakıyor sonra gördüklerini söylüyordu aradan 25 yıl geçti kadının dedikleri hala aklımda benle giden iki arkadaşımı FB dan bulup size böyle boyle demisti dedim çıktı mi diye onlarda bende sok olduk çünkü çıkmıştı onlara dedikleri kadın 25 sene sonra yı öngörmüştü ama ayni kadının bana dedikleri çıkmadı...o yüzden hayatınızın dümeninde siz olun bırakın giden gitsin gelen gelsin önemli olan sadece sizssiniz kiymetinizi bilin hayat komplike birşey acıda var mutluluk da herkes inişler çıkışlar yasar ask acilari iş sorunları ama inanın herşey geçiyor o inanılmaz dediğimiz aşklar bile dünya sürekli donuyor ayni yerde durmayin ilerleyin ...

Asena87 bende topragi çok beğeniyorum dediği şeyleri bende yaşadım ve hep zamanda gariptir tuttu hisleri kuvvetli ve tespitleri çık dogru

kizlar bu dios cafe yesilkoy Duygu karşı tarafın dusuncelerinde çok iyimiş giden var mı aranilda. Fal baktirirken cafede kız söylemişti
Duygu tamamen toz pembeci bir falcı,her gidene bana davetiyenle geleceksin şeklinde konuşuyor,ben bir kaç kere gittim bir sene önce yine bu fallara kendimi kaptırdığım dönemde hatta bu sitede de yazmıştım,sırf duymak istediklerimi duymak için ama ne yazık ki duymak istediklerimizle gerçekler birbirini tutmuyor sonu hep hüsran.Ona kalsa çoktan düğün davetiyemi kendisine getirmiştim evlenmiştim haziranda .O an için evet iyi geliyor ama sonrasında belkide tam ayrılığa alışacağın unutacağın dönemde boşu boşuna umuda kapılıp daha da üzülüyorsun.Benim bir senelik fal deneyimimde gittiğim hiç bir falcının gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı yani kısaca geleceği bilen falcı yok anı zaten hepsi biliyor

Malesef oyle, hangi falci duymak istedigimizi soylerse, veya olumlu seyler soylerse bizde kendimizi ona kaptiriyoruz Ve umitle beklemeye basliyoruz. Aslinda kotuyu soyleyenlerde var, Sonra hemen onlara inanmaya basliyoruz olumsuz soyledi Ve onun dedigi oldu diye. Aslinda her iki tiptede inandiklarimiz Ve oldu dediklerimiz var. Ben acikcasi oyle gelecek beklentim oldugu icin degil, bir nevi terapi gibi kendimi mutlu etmek yani. AMA ilerleyen zamanlarda olaylar gelismeye baslayincada , aaaa falanca kisi zaten soylemisti Boyle olucani demekten alikoyamoyrm. Mesela kuzey dediki , kasim aylarinda kariyerinle ilgili konusmalar olucak , subat ayindada net bir sekilde duyucaksin ve terfi var. gercekten dedigi gibi oldu. 6 subat ta isim degisti. Bunun yaninda yine subat Mart gibi eski nisanlimla iliskimin tekrar pik yapicani soyledi AMA halen daha ne Haber var nede baska birssey. Fakat inan beklemiyorum herhangi bir beklentimde yok. Fakat fal patladi deyip karalamakta istemiyorum. Cunku tutki eski nisanlimla ilerleyen zamanlarda baristim. Bu seferde vicdan azabi hissedicem. Bence hicbir beklenti icine girme. Sadece hayatini yasa. Seni mutlu eden veya yapmak isteyipte yapamadigin herne varsa onu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…