- 29 Temmuz 2016
- 50
- 25
- 3
- 32
Biryerde yazdım yine yazmak istiyorum,Bostancı da Dörtyol'da sağda biri var Kızılderili tarzında saman mis,baktirdigim en kotu faldi,hep kötü negatif şeyler söyledi, arkadaşıma daha kötü şeyler ölümler ,kayıplar, ona gitmeyin derim, cadde sembol bence çok sıradan, Caddebostan pınar yeni favorim, erkek arkadaşımla kaç senedir birlikte olduğumuzu, onun il dışındaki evini, kaç aydır ayrı olduğumuzu barışma tarihimizi,( bence barismazdik artık) barıştık,benim işimi, ailemi, herşeyi daha ne olsun,
hah geldi yine aynı anda 5 kisiye fal bakan falcı ecem
Kadıköy Sığınak Kafe'de. Ben hiç ama hiç memnun kalmamıştım. Çok negatifti. Niko bugün bedava bakıyor ister misin deseler, almiyim kalsın derim. O kadar kötü yani...Evett Niko ydu şimdi nerde biliyormusunuz
Benimlede dalga gecmiş saçmadapan kendinceve banlanmış zaten delimidir nedir anlamadım hiç
Merhaba. Demet kaç liraya bakıyor? Bir de özelden telefonunu yazabilir misiniz? Teşekkürler.Arkadaslar son olarak yazacaklarim neslihan ve demet kesinlikle gidip baktirin oraya buraya düşmeyin fal için digerleei hep fiyasko.
Ben Nikoya bir senen önce gittim ,kafe ortamı çok kötü bir kere çok bekliyorsun mekan küçük sıkış sıkış oturuyosun.Nikonun sesi tarzı çok itici fal bir an önce bitsede gitsem diye bakıyorsun.Anı iyi yorumluyor ama gelecekle alakalı söylediği bir tane bişey çıkmadı,sesi o kadar itici ki bir ay çıkmadı kafamdan ses tonu ,bence gitmeye o kadar beklemeye stres değmez.Kadıköy Sığınak Kafe'de. Ben hiç ama hiç memnun kalmamıştım. Çok negatifti. Niko bugün bedava bakıyor ister misin deseler, almiyim kalsın derim. O kadar kötü yani...Ama yine de sen bilirsin. Karar senin...
bende çok methini duymuştum kaç kere gitmeye niyetlendim iyiki gitmemişimBen Nikoya bir senen önce gittim ,kafe ortamı çok kötü bir kere çok bekliyorsun mekan küçük sıkış sıkış oturuyosun.Nikonun sesi tarzı çok itici fal bir an önce bitsede gitsem diye bakıyorsun.Anı iyi yorumluyor ama gelecekle alakalı söylediği bir tane bişey çıkmadı,sesi o kadar itici ki bir ay çıkmadı kafamdan ses tonu ,bence gitmeye o kadar beklemeye stres değmez.
Cok once patladi Neslihan herkese benzer konusuyor bence Kuzeyden farki yok siradan mi falci.Cogu falci reklamda olsa ani iyide bilse bir donem burada tutuluyor.son donemdede neslihan kuzey ve demet konusuluyordu.
Bu haftaki konusmalarda kuzey ve demet patlamis cogunlukla,merak ettigim neslihan.
Herkes cok iyi bildigini soyledi,hepimiz nasil bildi ya deyip sasirdik ama dedigi cikti yada patladi diyen olmadi sanirim.
Genel olarak duydugum cogu kisiye subat sonu mart nisan tarihlerini verdigi icin mi acabaaa,yoksa o da mi bilemiyor.
Duygu coktan burada patladikizlar bu dios cafe yesilkoy Duygu karşı tarafın dusuncelerinde çok iyimiş giden var mı aranilda. Fal baktirirken cafede kız söylemişti
Aslinda bir yonden haklisin ama, Ben yine soyledigi tarih cikmadi patladi diyemiyorum. Cunku kuzey bana gelecekle ilgili 3 sey soyledi, 2 tanesi oldu , 1 tanesi olmadi. Fakat kendiside bana demistiki subat Mart gibi yani Mart sonuna kadar bekliycem. Eger olmazsa zaten onu bilememistir.Cogu falci reklamda olsa ani iyide bilse bir donem burada tutuluyor.son donemdede neslihan kuzey ve demet konusuluyordu.
Bu haftaki konusmalarda kuzey ve demet patlamis cogunlukla,merak ettigim neslihan.
Herkes cok iyi bildigini soyledi,hepimiz nasil bildi ya deyip sasirdik ama dedigi cikti yada patladi diyen olmadi sanirim.
Genel olarak duydugum cogu kisiye subat sonu mart nisan tarihlerini verdigi icin mi acabaaa,yoksa o da mi bilemiyor.
Duygu tamamen toz pembeci bir falcı,her gidene bana davetiyenle geleceksin şeklinde konuşuyor,ben bir kaç kere gittim bir sene önce yine bu fallara kendimi kaptırdığım dönemde hatta bu sitede de yazmıştım,sırf duymak istediklerimi duymak için ama ne yazık ki duymak istediklerimizle gerçekler birbirini tutmuyor sonu hep hüsran.Ona kalsa çoktan düğün davetiyemi kendisine getirmiştim evlenmiştim haziranda .O an için evet iyi geliyor ama sonrasında belkide tam ayrılığa alışacağın unutacağın dönemde boşu boşuna umuda kapılıp daha da üzülüyorsun.Benim bir senelik fal deneyimimde gittiğim hiç bir falcının gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı yani kısaca geleceği bilen falcı yok anı zaten hepsi biliyorkizlar bu dios cafe yesilkoy Duygu karşı tarafın dusuncelerinde çok iyimiş giden var mı aranilda. Fal baktirirken cafede kız söylemişti
Duygu tamamen toz pembeci bir falcı,her gidene bana davetiyenle geleceksin şeklinde konuşuyor,ben bir kaç kere gittim bir sene önce yine bu fallara kendimi kaptırdığım dönemde hatta bu sitede de yazmıştım,sırf duymak istediklerimi duymak için ama ne yazık ki duymak istediklerimizle gerçekler birbirini tutmuyor sonu hep hüsran.Ona kalsa çoktan düğün davetiyemi kendisine getirmiştim evlenmiştim haziranda .O an için evet iyi geliyor ama sonrasında belkide tam ayrılığa alışacağın unutacağın dönemde boşu boşuna umuda kapılıp daha da üzülüyorsun.Benim bir senelik fal deneyimimde gittiğim hiç bir falcının gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı yani kısaca geleceği bilen falcı yok anı zaten hepsi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?