İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayrica oyle falcilara sarip , parani savurma derim. Sonra insan Ben
Ne yapmisim oyle diyor . Bende americada yasadigim zamanlar californiapsychics de 1 aylik ev kirami harcamistim malsef. Sonra aklima basima geldi. 6 ayda bir felan baktiryrm. Buldugum diger sitelerde kendi kendime bedava fallara bakiyrm genelde) veya YouTube da burc yorumlarini seyrediyrm inan daha guzel Ve eglendirici.
Bu gunlerdeki favorim http://www.tarot-live.com/love-tarot.php Bu site. Hem bedava hem eglendirici hem umit baglamiysn. Zaten dedigin gibi dunya para odeyip gittiklerimzde %100 gelecegi tutturmus degil.

Yok canım benim fal tutkum yaklaşık 1 sene sürdü 5 aydır hiç gitmiyorum zaten ,senede 1 kere giderim belki:))

kızlar neslihana baktırdım ama beğenemedim ben pek maalesef.bi kere çok kısa baktı hiç tatmin olmadım.ayrıca ilişki durumumdan çok işten bahsetti.aklımdaki durum farklı deyince bu kez ilişkimle ilgili konuşmaya başladı ama çok tutarsız konuştu.ayrıca işle ilgili söyledikleri de alakasızdı

Kızlar merhaba Tutku ya baktırdım. Söyledikleri mevcut durumla alakalı söyledikleri tutarlıydı diyebilirim. Genel olarak gelecek ile ilgili konuştuğu için çıktı çıkmadı diyemeyeceğim. Ama söylediği şeyler tutarlıydı diyebilirim. Bakalım eğer çıkarsa söylerim zaten.

Dileği bende duymuştum direk tarih veriyor falan diye duydum nasıl bakmisti peki sana

kızlar dün sütlü kahve neslihan'a baktırdım. an konusunda gerçekten çok iyi. detayları biliyor gerçekten şaşırttı beni. verdiği tarihi bekliyorum. 10 dakika baktı bana ama dolu dolu konuştuğu için bana yeterli geldi. istediğim kadar soru sorabildim. kahve ve tarota 50 liraya baktırdım. söylediklerini yaşayan var mı?

Kızlar iki gün önce elmiraya baktırdım, an da çok tutarlı geldi hatta pembe tablocu diye okumuştum ama dobra bile diyebilirim. Dediği bişey in çıkmasını istiyorum zaman da verdi. Çıkıyo mu

Kızlar iki gün önce elmiraya baktırdım, an da çok tutarlı geldi hatta pembe tablocu diye okumuştum ama dobra bile diyebilirim. Dediği bişey in çıkmasını istiyorum zaman da verdi. Çıkıyo mu
elmiraya evinde mi baktirdin telefonda mi?

elmiraya evinde mi baktirdin telefonda mi?
Telefon canım dedim ki telde iyi bakamıyorsanız gelebilirim. Telde daha iyiyim dedi anda çok iyiydi ve pembe tablo değildi bişey bekliyorum o çıksa yeter..nasıl sence

Telefon canım dedim ki telde iyi bakamıyorsanız gelebilirim. Telde daha iyiyim dedi anda çok iyiydi ve pembe tablo değildi bişey bekliyorum o çıksa yeter..nasıl sence
elmiranın çoook eski müdavimlerindenim anı çok iyi bilir hatta öyle detaylar verir kibunu nasıl bilebilir dersin söylediği ufak tefek önemsiz şeyler de çıkar fakat esas konu maalesef çıkmaz

elmiranın çoook eski müdavimlerindenim anı çok iyi bilir hatta öyle detaylar verir kibunu nasıl bilebilir dersin söylediği ufak tefek önemsiz şeyler de çıkar fakat esas konu maalesef çıkmaz
Şöyle söyliyim eski erkek arkadaşımla barışmaya hiç düşünmüyorum ve o da aynı böyle söyledi esas konu dediğin buysa çıkar bence:)farklı bi konu var onunla ilgili beklemedeyim ve tarih vs bile verdi yani çıkar gibi geliyo da insan yine de teyit etmek istiyor

Mesajı yazamamışım bu arada senin söylediklerinin devamı gibi olmuş :) ciciluy
Sağol canım
Yaa fena patlamış bana çok tutarlı geldi beni tüm falcılar hemen hemen hepsi barış var sen ne dersen de diyor ve istemiyorum elmira çok net dedi bunu ve sıkıntıyı çok net belirtti. İstediğim bi şey var o niyetle baktırmıstım inş olur ne diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…