- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
Duygu tamamen toz pembeci bir falcı,her gidene bana davetiyenle geleceksin şeklinde konuşuyor,ben bir kaç kere gittim bir sene önce yine bu fallara kendimi kaptırdığım dönemde hatta bu sitede de yazmıştım,sırf duymak istediklerimi duymak için ama ne yazık ki duymak istediklerimizle gerçekler birbirini tutmuyor sonu hep hüsran.Ona kalsa çoktan düğün davetiyemi kendisine getirmiştim evlenmiştim haziranda .O an için evet iyi geliyor ama sonrasında belkide tam ayrılığa alışacağın unutacağın dönemde boşu boşuna umuda kapılıp daha da üzülüyorsun.Benim bir senelik fal deneyimimde gittiğim hiç bir falcının gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı yani kısaca geleceği bilen falcı yok anı zaten hepsi biliyor
Tutku'nun numarasını verebilir misiniz?[/QUOTE
Merhaba ,
Nasil tutku ile gorusebildinmi? Begendinmi? Rica etsem goruslerini payalasabilormisin ? Ben istanbulda sadece tutku Ve kuzeye baktirabildim, her ikisinide begendim. Fakat tutku daha detaya girmisti. O nedenle onu daha Cok begenmistim. Soylediklerinin ise 2 sini yasadim sadece . Bakalim Diger soyledikleri olucakmi? Subat Ve Mart denisti cunku
Yok canım benim fal tutkum yaklaşık 1 sene sürdü 5 aydır hiç gitmiyorum zaten ,senede 1 kere giderim belki:))Ayrica oyle falcilara sarip , parani savurma derim. Sonra insan Ben
Ne yapmisim oyle diyor . Bende americada yasadigim zamanlar californiapsychics de 1 aylik ev kirami harcamistim malsef. Sonra aklima basima geldi. 6 ayda bir felan baktiryrm. Buldugum diger sitelerde kendi kendime bedava fallara bakiyrm genelde) veya YouTube da burc yorumlarini seyrediyrm inan daha guzel Ve eglendirici.
Bu gunlerdeki favorim http://www.tarot-live.com/love-tarot.php Bu site. Hem bedava hem eglendirici hem umit baglamiysn. Zaten dedigin gibi dunya para odeyip gittiklerimzde %100 gelecegi tutturmus degil.
elmiraya evinde mi baktirdin telefonda mi?Kızlar iki gün önce elmiraya baktırdım, an da çok tutarlı geldi hatta pembe tablocu diye okumuştum ama dobra bile diyebilirim. Dediği bişey in çıkmasını istiyorum zaman da verdi. Çıkıyo mu
Telefon canım dedim ki telde iyi bakamıyorsanız gelebilirim. Telde daha iyiyim dedi anda çok iyiydi ve pembe tablo değildi bişey bekliyorum o çıksa yeter..nasıl senceelmiraya evinde mi baktirdin telefonda mi?
tesekkurler ben denemedim, denersem yazarimTelefon canım dedim ki telde iyi bakamıyorsanız gelebilirim. Telde daha iyiyim dedi anda çok iyiydi ve pembe tablo değildi bişey bekliyorum o çıksa yeter..nasıl sence
elmiranın çoook eski müdavimlerindenim anı çok iyi bilir hatta öyle detaylar verir kibunu nasıl bilebilir dersin söylediği ufak tefek önemsiz şeyler de çıkar fakat esas konu maalesef çıkmazTelefon canım dedim ki telde iyi bakamıyorsanız gelebilirim. Telde daha iyiyim dedi anda çok iyiydi ve pembe tablo değildi bişey bekliyorum o çıksa yeter..nasıl sence
Şöyle söyliyim eski erkek arkadaşımla barışmaya hiç düşünmüyorum ve o da aynı böyle söyledi esas konu dediğin buysa çıkar bence:)farklı bi konu var onunla ilgili beklemedeyim ve tarih vs bile verdi yani çıkar gibi geliyo da insan yine de teyit etmek istiyorelmiranın çoook eski müdavimlerindenim anı çok iyi bilir hatta öyle detaylar verir kibunu nasıl bilebilir dersin söylediği ufak tefek önemsiz şeyler de çıkar fakat esas konu maalesef çıkmaz
Şöyle söyliyim eski erkek arkadaşımla barışmaya hiç düşünmüyorum ve o da aynı böyle söyledi esas konu dediğin buysa çıkar bence:)farklı bi konu var onunla ilgili beklemedeyim ve tarih vs bile verdi yani çıkar gibi geliyo da insan yine de teyit etmek istiyor[/QUOTE mesela ben ayrıldığım erkek arkadaşım için baktırıyordum ısrarla dönecek barışacaksınız dedi benim esas meselem buydu ama adam gitti evlendi o derece yani :)
Sağol canımMesajı yazamamışım bu arada senin söylediklerinin devamı gibi olmuş :)ciciluy
Selam, elmira kaç tl ye bakıyor acaba?Kızlar iki gün önce elmiraya baktırdım, an da çok tutarlı geldi hatta pembe tablocu diye okumuştum ama dobra bile diyebilirim. Dediği bişey in çıkmasını istiyorum zaman da verdi. Çıkıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?