Tarot 80 miş diğerleri daha uçuk :sSelam, elmira kaç tl ye bakıyor acaba?
Sen barışmak istemiyorsun ve Elmira dahil bütün falcılar barışacağınızı mı söylüyor?? ben mi yanlış anladım ? ...keşke bizim meselemiz de böyle olsa...biz barışmak istiyoruz da karşı tarafın niyeti yokSağol canım
Yaa fena patlamış bana çok tutarlı geldi beni tüm falcılar hemen hemen hepsi barış var sen ne dersen de diyor ve istemiyorum elmira çok net dedi bunu ve sıkıntıyı çok net belirtti. İstediğim bi şey var o niyetle baktırmıstım inş olur ne diim
Evet canım istemiyorum ama fallarda başka biri çıkmıyo..Bi tek elmira dedi belki konuşma olur ama gitmez sen de istemiyorsun vs diye. O yüzden an da cidden tatmin etti diğer dedikleri çıkar mı, zaman..Sen barışmak istemiyorsun ve Elmira dahil bütün falcılar barışacağınızı mı söylüyor?? ben mi yanlış anladım ? ...keşke bizim meselemiz de böyle olsa...biz barışmak istiyoruz da karşı tarafın niyeti yok
İkisininde dediklerinin birçoğu bende çıktiKuzey ve hande hakkında bilgi lütfen?Çıkan falları varsa yazabilirmisiniz?
Kuzey bende patladı. Şubat ayı demişti ve şuana kadar hiçbir gelişme olmadı. Gerçi Şubat henüz bitmedi ama bilemiyorum olursa bi gelişme yazarım tekrar:)
Zeynep yeni mi ilk duyuyorum nerede bakıyor?Zeynep 'e su falı baktıranlarda varmı gelişme arkadşlar ne diyosun bu hanımefendi hakkında iyimidir özelden iyi yorumlar duydum kendimde baktırdım ancak daha baktırıp fikrini paylaşmayan varsa buyursun lütfen bilgi bekliyoruz :)
canım iletişim bilgilerini bana özelden atarmısınKızlar selam Bursa da Ayşe diye bir kadın varmış hiç bir şeye bakmadan bakıyormuş bir arkadaşım baya övdü ama doluluktan baktıramıyormuş son zamanlarda duyan bilen var mı 200 tl bakıyormuş
Evet çoğu kişiye çıkmış falı. Ama bilmiyorum bana ısrarla Şubat ayı dedi çok kesin ve net konuşmuştu. Bazen zamanda sarkma da olabiliyor. Bakalım bekleyip görücez..Acikcasi , bana soyledigi iki durumu yasadim. Kesin Ve net bir tarih vermedi sadece subat ayi dedi Ve subatin ilk haftasi gerceklesti. Subat Ve Mart aylari icin bir gelisme daha soyledi AMA henuz olmadi. Belkide Mart ta gerceklesicek. O nedenle kotu bir falci diyemem
Kızlar selam Bursa da Ayşe diye bir kadın varmış hiç bir şeye bakmadan bakıyormuş bir arkadaşım baya övdü ama doluluktan baktıramıyormuş son zamanlarda duyan bilen var mı 200 tl bakıyormuş
Tamam canım diğeriyle ilgili bilgin var mı çevrende çünkü iyi olan bakıyor diye biliyorum falı bırakmamışBaşlığı meşgule etmek istemem ama kızlar Bursa'dayım ben ve o anlatılan Ayşe'nin bakmadığını duydum ama iki tane Ayşe dolaşıyor Bursa'da. Bir tanesi hiç bakamıyormuş yani. Boşuna 200 TL nizi kaptırmayın derim ben. İyice araştırın. "Bursa'daki falcılar" başlığında yazılanlar var.
Canım tutku kaça bakıyordu/özelden tutkunun cebini yazabilir misin?Bu arada Kuzey durumu tutturuyor ama zamanlarda azıcık sekteye uğruyor. Tutku'yu beğendim ben. Nurgül'e de baktırdım ama Tutku yu da tavsiye ediyorum. Çıkan var mı derseniz süreç sanki Zeynep, Tutku (Nurgül'e yeni baktırdım o yüzden br şey diyemeyeceğim) ekseninde gidiyor.
Özelden yazdım canım çok yeni baktırdığım için çıktı çıkmadı diyemiyorumKızlar hepinize merhaba,uzun zamandır fal baktırmıyorum.Sayfaları okurken elmira'yı gördüm:)çoook eskiden beri bilinen meşhur bir falcıdır.Memnun olanda vardı olmayanda.Madem telde bakıyor ona baktırayım diyorum.Numarasını bilen varsa özelden mesaj atsın çok sevinirim:)Baktırırsam yorum yazıcam buraya.
İlk duyulduğunda bayağı popüler olmuştu.Sonra zamanla çıkmıyor falan dendi,unutuldu.Neyse ben karar verdim baktıracam.En azından çok öteden beri bildiğim bir isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?