İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba Ben gururlu3434 siz önceden anna ile nadya ya sanırım fal baktırıyordunuz hala baktırıyormusunuz? Uzun zamandır bu iki falcı aklımda kaldı

kızlar majestik cafe sedat artık yok, nerde oldugunu bilen varsa lütfen yazabilirmi yada tel nosunu verebilirmi

Tamam canım diğeriyle ilgili bilgin var mı çevrende çünkü iyi olan bakıyor diye biliyorum falı bırakmamış

Maalesef bilgim yok. Bursa bu anlamda çorak maalesef. İyi falcılar sanki bir anda gittiler. Yaklaşık 10-12 sene önce çok iyi bir falcı vardı kadın şimdi yok ortada. Ya da iyilerin adını duyamıyoruz. Kafede bakanlar falan var ama işte hani çok da gerekli değil.

Taksim Asmin cafede Zaza diye bir falcı varmış kızlar tecrübe eden var mı paylaşınız lütfen

Bu arada ben yine dün demete gittim hep en favorimdir bilirsiniz ama dumur etti beni ilkkez en son gittigimde adamı begenmemişti yerden yere vurdu karakter olarak şimdide çok begendi yahu he diger söyledikleri ilk gittigimle aynı zamanlamasına kadar ama karakter olarak ilkin tavsiye etmedi şimdide harika kap bunu diyor

Defnecim bir dur:)

Demet bozuldu canim ya yazdik ya.. bosa gitmissin

Tebrikler iyi bir reklam olmuş:) çok etkilendim

Yeter ya git cafede yap reklamını.@Mune ilgilenirmisin arkadaş ısrarla devam ediyor reklama

Taksim Asmin cafede Zaza diye bir falcı varmış kızlar tecrübe eden var mı paylaşınız lütfen
bnm bildiğim hoca işine giriyordu, ben gitmedim ama gideneler yazmıştı zamanında, iyi de değilmiş, paranıza yazık boşverin

kadın uclarda yaşıyor ortası yok onun ben antidepresana basladım onun yüzünden

bnm bildiğim hoca işine giriyordu, ben gitmedim ama gideneler yazmıştı zamanında, iyi de değilmiş, paranıza yazık boşverin
Tavsiye etmem bana ve arkadaşıma çıkmamıştı zaza.

Kızlar selam hepinize:)
Bir zamanlar 2010-11 yıllarında meşhur olan bir falcı vardı.İsmi gül..Özellikle eskiler hatırlar belki.Geçmiş sayfalardan baktım biraz beğenende var beğenmeyende:)Şimdi niye soruyorsun derseniz,geçen gün bir arkadaşım bahsetti.Avrupa yakasında çok iyi bir falcı varmış ismi gül gitmeyi düşünüyorum dedi.Ben de acaba bu bizim eskiden bildiğimiz gül mü dedim.Ki büyük ihtimalle odur.Var mı hiç duyan bilen giden aranızda?Tam olarak nerede baktığını bilmiyorum yorumlarda bulamadım.
Eskilere kaldık yine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…