- 6 Şubat 2017
- 72
- 46
- 8
- 36
merhaba Ben gururlu3434 siz önceden anna ile nadya ya sanırım fal baktırıyordunuz hala baktırıyormusunuz? Uzun zamandır bu iki falcı aklımda kaldıKızlar hepinize merhaba,uzun zamandır fal baktırmıyorum.Sayfaları okurken elmira'yı gördüm:)çoook eskiden beri bilinen meşhur bir falcıdır.Memnun olanda vardı olmayanda.Madem telde bakıyor ona baktırayım diyorum.Numarasını bilen varsa özelden mesaj atsın çok sevinirim:)Baktırırsam yorum yazıcam buraya.
İlk duyulduğunda bayağı popüler olmuştu.Sonra zamanla çıkmıyor falan dendi,unutuldu.Neyse ben karar verdim baktıracam.En azından çok öteden beri bildiğim bir isim.
Tamam canım diğeriyle ilgili bilgin var mı çevrende çünkü iyi olan bakıyor diye biliyorum falı bırakmamış
Bana çıkmamıştı zaza noktası bile :)Taksim Asmin cafede Zaza diye bir falcı varmış kızlar tecrübe eden var mı paylaşınız lütfen
Bu arada ben yine dün demete gittim hep en favorimdir bilirsiniz ama dumur etti beni ilkkez en son gittigimde adamı begenmemişti yerden yere vurdu karakter olarak şimdide çok begendi yahuhe diger söyledikleri ilk gittigimle aynı zamanlamasına kadar ama karakter olarak ilkin tavsiye etmedi şimdide harika kap bunu diyor
Demet bozuldu canim ya yazdik ya.. bosa gitmissinBu arada ben yine dün demete gittim hep en favorimdir bilirsiniz ama dumur etti beni ilkkez en son gittigimde adamı begenmemişti yerden yere vurdu karakter olarak şimdide çok begendi yahuhe diger söyledikleri ilk gittigimle aynı zamanlamasına kadar ama karakter olarak ilkin tavsiye etmedi şimdide harika kap bunu diyor
Tebrikler iyi bir reklam olmuş:) çok etkilendimBAKIRKÖY'DE EN İYİ FALCİYA YORUMUM KIZLAR istanbulda gerçekten çok falci var ilk olarak fala taksimde batırdım kızlar taksimdeki falcilarin ne solemisse hicbiri cikmadi taksimdeki falcilardan sogdum sonra yesilkoyde gitmedigim falci kalmadı gene hayal kırıklığina ugradim yesilkoydeki falcilarda 5dakka bakıp hemen yolladi falcilar ne olduğunu anlamadım anlicagin heryerde falcilara baktirdim mutlu olmadim bakirköydede gitmedigim falci kalmadı az buçuk bildiler kızlar ama bir yerde bir falciyi çok met etmisler kızlar bende merak ettim baktırim dedim 2 arkadaş fal baktirmaya karar verdik bakirkoyde kilisenin arkasında ammos cafe diye bir yer var kızlar orda gris medyum okan diye bir falci var biz 2 arkadaş ona fal baktirdik kızlar şok olduk ya adam ne soledise bana ve arkadasima harfiyen yasadık tuylerimiz ürperdi adam cinlimidir nedir vede kızlar bi sıra var bu falci da baya şaşırdık tekkelimeyle çok mutlu olduk faldan memnun kaldık faldan tekkelimeyle süper bakirkoyde baktirdiklarimin arasında en süper herseyi bilen falci diyebilirim bende herkese ammos cafe gris medyum okani tavsiye ediyorum tekkelimeyle dehset super baktirmayan pişman olur kızlar benden solemesi:)
Yeter ya git cafede yap reklamını.@Mune ilgilenirmisin arkadaş ısrarla devam ediyor reklamaVallà kızlar süper ben Size tavsiye falci edin ben batırdım adam herseyi harfiyen bildi tuylerimiz ürperdi adam cinlimidir nedir harfiyen soluyo ammos cafede fal bakan biri kızlar heryerde bu falciyi met etmişler bizde 2arkadas baktirdik çok mutlu olduk gris medyum okan diye falci süper fal bakıyo kızlar ne soledise harfiyen doğru soluyo kizlar benden solemesi
HAHHHHAHAAH aynenTebrikler iyi bir reklam olmuş:) çok etkilendim
tatlım senın için ögrenirizTaksim Asmin cafede Zaza diye bir falcı varmış kızlar tecrübe eden var mı paylaşınız lütfen
bnm bildiğim hoca işine giriyordu, ben gitmedim ama gideneler yazmıştı zamanında, iyi de değilmiş, paranıza yazık boşverinTaksim Asmin cafede Zaza diye bir falcı varmış kızlar tecrübe eden var mı paylaşınız lütfen
kadın uclarda yaşıyor ortası yok onun ben antidepresana basladım onun yüzündenBu arada ben yine dün demete gittim hep en favorimdir bilirsiniz ama dumur etti beni ilkkez en son gittigimde adamı begenmemişti yerden yere vurdu karakter olarak şimdide çok begendi yahuhe diger söyledikleri ilk gittigimle aynı zamanlamasına kadar ama karakter olarak ilkin tavsiye etmedi şimdide harika kap bunu diyor
Tavsiye etmem bana ve arkadaşıma çıkmamıştı zaza.bnm bildiğim hoca işine giriyordu, ben gitmedim ama gideneler yazmıştı zamanında, iyi de değilmiş, paranıza yazık boşverin
Hayatım ben dediğin isimlere hiç fal baktırmadım.Başkasıyla karıştırmış olmayasın?merhaba Ben gururlu3434 siz önceden anna ile nadya ya sanırım fal baktırıyordunuz hala baktırıyormusunuz? Uzun zamandır bu iki falcı aklımda kaldı
heralde karıştırdım canımHayatım ben dediğin isimlere hiç fal baktırmadım.Başkasıyla karıştırmış olmayasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?