İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar iyi hafta sonları, Göker in telefon numarasını özelden yazabilir misiniz nazar cafeden ayrılmış nerede oldugunu bilen var mı?

Göker hakkında bilgi lütfen?Göker telde bakıyormu?Son olarak gökerin numarası olan varmı kızlar:)

Bu aralar pek yazan yok.
Kizlar kimse neslihana yorum yapmiyor ocak subatta baktiranlardan.
Birde bakirkoy laf cafe canan,mandal cafe murat ve cingene cafe serdari soracaktim olumlu olumsuz bileniniz var mi ?
Ben baktirmadim da üçünun adinida bu ara bi duydum.iyilerse canim skldikca giderim acil olmasada.

Kızlar ben dün kuzeye baktırdım. Anı ve geçmişi baya bildi. Gelecek için çok uzak tarih vermedi ve gelecekte söyledikleri de olabilitesi yüksek şeyler çıkabilir yani, bakalım.
Genelde burda çıkanı çoktu okuduklarımın. Bende baktırmışken yorum yapayım dedim:)

Bende iki kez baktırdım karşı tarafın düşünceleri, an ve karakter analizi gayet başarılıydı.Umarım mart ayı içerisinde dedikleri gerçekleşir

kuzey bende cikmadi..verdigi tarihte dediklerinin tersi oldu. hayirlisi diyelim :)) umarim sizinkiler cikar.

Reactions: vkt
Kızlar Neslihan'a telefonda baktırmıştım ama şubat ortası gibi netleşecek dediği konuda dediği gibi bir netleşme yok. Bilginiz olsun şu an tarih olarak çıkmadı belki durum olarak çıkar.

Sütlü kahve Neslihan çok yakın tarihler veriyordu baktiranlar yorum yapabilir mi verdiler gi tarihlerde tutan oldu mu?

O gun 3 arkadasimla halkali nermine gittik 3 muzede anlik durumu tabiki super tespit etti bi arkadasima dediki mahkemelik olayın olucak ve beyaz tombis yuzlu bi arkadaaini göreceksin ama temiz yani basina bisi gelmicek dedi 3 gun sonra kimliksiz gezdigi için almislar eski bi arkadasini gormus beyaz süratli olani. Bana dediki seninki bi arkadasinla seninle alakali iletisime gecicek az once ogrendim ki arkadasima yaziormus kiz arkadasima sen i.phone alacaksin dusunuyorsun demisglti ciddende konusuyorduk ve kiz dün aldi. Dier kiz arkim kocasi ile bosanior dediki bu adam yalanci sana cok cektiricek ama bosanmaniz yok aricak seni dedi dün aramis kiz acmamis beni bilen bilir kimseyi yanlisa yoneltmem ama Allah da sahit bunlar yasananlar ama asla telefonda baktirmayn ben nerminin telefon falini prk sevmiorm umarim esas olayida cikarda rahatlarim gene gitcem bugun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…