Memnun kaldınız mıGöker telefonda bakıyor ben kendisine baktırdım. Telefonunu veriyorum şimdi
Arıyorum ulaşamadım nasıldıGoker e simdi fal baktiriyorum yazarim burdan.
Bende iki kez baktırdım karşı tarafın düşünceleri, an ve karakter analizi gayet başarılıydı.Umarım mart ayı içerisinde dedikleri gerçekleşirKızlar ben dün kuzeye baktırdım. Anı ve geçmişi baya bildi. Gelecek için çok uzak tarih vermedi ve gelecekte söyledikleri de olabilitesi yüksek şeyler çıkabilir yani, bakalım.
Genelde burda çıkanı çoktu okuduklarımın. Bende baktırmışken yorum yapayım dedim:)
Kuzey bende de çıkmadı bir dediğinin tam tersi oldukuzey bende cikmadi..verdigi tarihte dediklerinin tersi oldu. hayirlisi diyelim :)) umarim sizinkiler cikar.
Bana mart ayı senin için çok iyi olacak demişti.Malesef tüm umutlarım gittiKuzey bende de çıkmadı bir dediğinin tam tersi oldu
VallaBana mart ayı senin için çok iyi olacak demişti.Malesef tüm umutlarım gitti
bende de çıkmadı en baska kişi analizleri karakter an yorumları etkileyici olsa da uzun vade de hikaye anlatmısKuzey bende de çıkmadı bir dediğinin tam tersi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?