- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
Ay dekontu silemiyorum Nasıl silicez bunu ?
Valla buKimsenin bir şey bildiği yok kızlar.Vallahi de billahi de:)10 tane şey söylüyor e içlerinden üçü beşi tutuyor doğal olarak..Bana diyor ki ex için bu çok mutsuz seni arayacak:)))yahu adamın çarşaf çarşaf fotosu var el ele göz göze diz dize:))aa sen onlara inanma:)yaw he he:)ayrıca arasa nolur?bitmiş gitmiş..
Parama acıdımo kadar ticarete dökmüşler ki o kadar olur..yani için kahvenizi bi arkadaşınız baksın daha iyi..
Aynen Sana katiliyorum, Ve inan kuzeyin avukati veya reklamcisida degilim . Ben yuzyuzede baktirdim telefondada baktirdim . Inan. Bana degisen tek bir sey olmadi. Hatta soyledigi iki seyi yasadim. Sadece iliskimle ilgili soyledigi birseyi yasamadim henuz Ve verdigi tarih gecti. Dedigim gibi zamanlamasi degisir. Sonucta oda Allah degil. Fakat Bu sekilde karalayamam. Yukarda Allah var Ve her konuda dogru olmam gerekirKuzeyi aradim dayanamayip burdan biri nosunu vermisti ben kimsenin kul hakkina girmem bakmadim dedi hatta yogunum cafedeyim işim yok faceden nasil bakayim dedi valla bilmiyorum konusulan bu ve bende kuzeyi sevdim 2..baktirisim anam deil babam deil iyi bakti yani belki telefonda diye enerji tutmamistir
Canım kuzey senin facebook adresini nereden biliyor onu anlamadımKuzeye baktırdım . Malesef bariz şekilde facebook hesabımdan falan gördüğü isimleri söyledi bana . Yeğenim evlenmişti gönderileri herkese açık olarak abimle beni de etiketlemişti. Bana abimle yeğenimin bir de yeni evlendiği kocasının isimlerini söyledi . Şubatta 1 li tarihte evlenmişler falan diyo Kızımın ismini bil ? Onu geçtim kızım olduğunu bil ne bileyim yeğenimin kocasının ismini söyleyeceğine sevgilimin veya yıllardır boşanamadığım kayıp kocamın ismini bil , ya da ismini geçtim varlıklarını bil.Ya kardeşim , bu neticede fal , hissetmeye çalışır bişeler söylersin, tutabilir de tutmayabilir de , ama böyle ucak numaralar çok rezillik . At tut bişeler kapat ben de olacak mı olmayacak mı diye bekleyeyim . Kesinlikle tavsiye etmiyorum .
Bundan sonra hülya abladan başka kimseye fal baktırmıycam . Ya da işte eş dost bedava olanlar . Fala para vermeye tövbe ettim paramızla salak yerine konuyoruz ya . Bari hülya ablaya veririm tutturduğu kadar söyler ben de bi garibana yardım etmiş olurum
Sen de ümitlenmiş gibisinYa kızlar burdaki yazılanları okuyorumda genelde herkes eski sevgilim döncek mi diye fal baktırıyor. Hatta bu beklenen adamların çoğuda yeni sevgili yapmış yada nişanlanmış ve hatta bu forumda ona da şahit olduk adam evlenmiş kız hala bana dönecek mi diye kapı kapı falcı geziyor.
Bu adam döner mi kesinlikle dönmez. Ha bi ihtimal döndü diyelim gene bi cacık olmaz ondan. Gene gidecek. Adam istese gider mi sizce... Falcıların çoğu bu tarz konularda dönecek diye çok fazla gaz veriyor. Siz de boşu boşuna ümitleniyorsunuz. Bence yeni biri karşıma çıkacak mı diye fal baktırın en mantıklısı bu.
Hayatta herşey mümkündür ...ben 15 sene sonra döneni bile gördüm...dönmeye bilirler de yaşayıp gorcez:)Sen de ümitlenmiş gibisin
Cnm ben sevgilisi olanlarla takılmıyorumSen de ümitlenmiş gibisin
Kesinlikle doğru, insan kendi kendine vu acıyı yaşatmak istemez ki.. Dilerim hepimiz mutlu oluruz :)Hayatta herşey mümkündür ...ben 15 sene sonra döneni bile gördüm...dönmeye bilirler de yaşayıp gorcez:)
Erkeklerde eskiye dönme huyu çokça görülen bir şeydir üstelik , tur atıp gelende çoktur.yenide aradığını bulamayınca da dönerler mesela yada yalniz kalınca eskide kimler vardı diye yoklayanida çoktur gerçi bu kadınlar içinde geçerli daha iyisini bulamadığı surece herkes döner:)Kesinlikle doğru, insan kendi kendine vu acıyı yaşatmak istemez ki.. Dilerim hepimiz mutlu oluruz :)
Bilmiş iste iletişimde iletişim:)Gencler yazmıştım nermin cuma yada cumartesi iletisiminiz olcak demisti bizzati benimle deil ama aradaki biri ilr benimle alakali ıletisime geçti eger birazdan evimi basarsa benimlede iletisime gececektir =) suna ablaaa ile gelismeleri takip editoeuz gelip beni öldürmezse iyi sanirim =)sunace
Ablaa ama benle gecmedi direk bana bisi demedi ama o sinirle bisiler yapabilir o korkmuyor deilimBilmiş iste iletişimde iletişim:)
Abartma tatlım:)Ablaa ama benle gecmedi direk bana bisi demedi ama o sinirle bisiler yapabilir o korkmuyor deilim
Eskinin dönmesi derdinde değilim de bekleyen arkadaşları da çok iyi anlıyorum, insanın elinde değil o tutukluluk hali :)Erkeklerde eskiye dönme huyu çokça görülen bir şeydir üstelik , tur atıp gelende çoktur.yenide aradığını bulamayınca da dönerler mesela yada yalniz kalınca eskide kimler vardı diye yoklayanida çoktur gerçi bu kadınlar içinde geçerli daha iyisini bulamadığı surece herkes döner:)
Kuzey benim muğlada bir arkadaşıma fal bskmisti telefondan ve kizin hicbir sosyal medya hesabi yok. Onada isim vermişti. Bence bu çok yanlış bir suclama ayrica sayfanin en eski gonderilerine giderseniz birçok kiside isim verdi demişti. Bana da ilk fala gittiğimde kuzenimin adını verip bu kim demisti. Ne adımı biliyo ne soyadımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?