İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay dekontu silemiyorum Nasıl silicez bunu ?

Tamam gonderdigin icin tesekkur ederiz AMA Ben yine dedigin gibi facebookta hesabina girip ordan bir seyler baktigini dusunmuyorum. Burda Bu kadar insan baktirdik inan hicbirimizede alakasiz seyler soylemedi. Senin kisisel gorusun tabikide , ama
Benim icin gidilebilcek bir falci

Kimsenin bir şey bildiği yok kızlar.Vallahi de billahi de:)10 tane şey söylüyor e içlerinden üçü beşi tutuyor doğal olarak..Bana diyor ki ex için bu çok mutsuz seni arayacak:)))yahu adamın çarşaf çarşaf fotosu var el ele göz göze diz dize:))aa sen onlara inanma:)yaw he he:)ayrıca arasa nolur?bitmiş gitmiş..
Parama acıdımo kadar ticarete dökmüşler ki o kadar olur..yani için kahvenizi bi arkadaşınız baksın daha iyi..

Falcıların bakarken en zorlandığı kişiler evli olanlar..Bir kere alyansınız yoksa çoğu bilmiyor evli olduğunuzu..Şansa bildiyse mutlaka başka kadın lafını ortaya atıyor(gelme sebeplerinden en ilk sırada olan bu olduğu için diye düşünüyorlar)
O yüzden hiç takılmadan kafanızı fazla bulandırmadan çok da para kaptırmadan öylesine baktırın:))bu da bir keyif sonuçta

Valla bu

Aynen Sana katiliyorum, Ve inan kuzeyin avukati veya reklamcisida degilim . Ben yuzyuzede baktirdim telefondada baktirdim . Inan. Bana degisen tek bir sey olmadi. Hatta soyledigi iki seyi yasadim. Sadece iliskimle ilgili soyledigi birseyi yasamadim henuz Ve verdigi tarih gecti. Dedigim gibi zamanlamasi degisir. Sonucta oda Allah degil. Fakat Bu sekilde karalayamam. Yukarda Allah var Ve her konuda dogru olmam gerekir

Eğer kuzeyin dediği tarihte herşey yoluna girerse benim için iyi falcıdır yoksa bu işlere son verecem umarın dediği gibi olur herşey

Canım kuzey senin facebook adresini nereden biliyor onu anlamadım

Ya kızlar burdaki yazılanları okuyorumda genelde herkes eski sevgilim döncek mi diye fal baktırıyor. Hatta bu beklenen adamların çoğuda yeni sevgili yapmış yada nişanlanmış ve hatta bu forumda ona da şahit olduk adam evlenmiş kız hala bana dönecek mi diye kapı kapı falcı geziyor.
Bu adam döner mi kesinlikle dönmez. Ha bi ihtimal döndü diyelim gene bi cacık olmaz ondan. Gene gidecek. Adam istese gider mi sizce... Falcıların çoğu bu tarz konularda dönecek diye çok fazla gaz veriyor. Siz de boşu boşuna ümitleniyorsunuz. Bence yeni biri karşıma çıkacak mı diye fal baktırın en mantıklısı bu.

Sen de ümitlenmiş gibisin

Eklentiler

• _20170304_000712.webp
    23 KB · Görüntüleme: 69
Hayatta herşey mümkündür ...ben 15 sene sonra döneni bile gördüm...dönmeye bilirler de yaşayıp gorcez:)
Kesinlikle doğru, insan kendi kendine vu acıyı yaşatmak istemez ki.. Dilerim hepimiz mutlu oluruz :)

Reactions: vkt
Kesinlikle doğru, insan kendi kendine vu acıyı yaşatmak istemez ki.. Dilerim hepimiz mutlu oluruz :)
Erkeklerde eskiye dönme huyu çokça görülen bir şeydir üstelik , tur atıp gelende çoktur.yenide aradığını bulamayınca da dönerler mesela yada yalniz kalınca eskide kimler vardı diye yoklayanida çoktur gerçi bu kadınlar içinde geçerli daha iyisini bulamadığı surece herkes döner:)

Gencler yazmıştım nermin cuma yada cumartesi iletisiminiz olcak demisti bizzati benimle deil ama aradaki biri ilr benimle alakali ıletisime geçti eger birazdan evimi basarsa benimlede iletisime gececektir =) suna ablaaa ile gelismeleri takip editoeuz gelip beni öldürmezse iyi sanirim =) sunace

Bilmiş iste iletişimde iletişim:)

Eskinin dönmesi derdinde değilim de bekleyen arkadaşları da çok iyi anlıyorum, insanın elinde değil o tutukluluk hali :)
Felsefe fal hepsi içi içe yumak:))

Benmde hiç sosyal hesabım yok ustune sevgiliminde yok ustune whatsapp ım bile yokken sadece ismimle bildi hatta yok artık sadece ismimle nasıl bildin herseyi dedim gayet mutavazi şekilde karşılamıştı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…