İstanbul'da Fal - Falcılar

Bi falcı yi bu kadar savunmak kafa karıştırıyor

Kizlar utku sanirim secret cafede degilmi internetteki nosunu ariyorum burada utku diye biri yok diyor,yanlismi aklimda kalmis

Bi falcıyı tek bir kişi savunsa kafa karıştırıcı olur doğru. Ama eğer birçok kişi savunuyorsa ve savunanların birçoğuda bu sitede lafı sözü geçen kişilerse demek o falcı bir nebzede olsa başarılı savunanlara iyi bir intiba bırakmış. Hiç kimse burda avukatlık yapmıyor. Sadece herkes kendi fikrini belirtti.

Kuzey e bende yüzyüze iki kez tarot baktırdım.Çıkmadı.Ve 20 şubattı süre.Ne arayan ne soran oldu.Üstelik dönecek, evlenececeksiniz dediği adam sen benim arkadaşımdın yazdı ben yazınca.Rezil oldum. Adam başka kadınla birlikte.Harf, isim hiçbirşey vermemişti ikisinde de.

bana çıkmasına hatta hayret etmeme rağmen nasıl morelim bozuluyor sunları okuyunca anlatamam heleki ayrıyken...

Sen mevzuyu anlamamissin tatlim burada insanlar deneyimlerini anlatıyor kuzey yada başka biri farketmez bilebilir hiçbirşeyi de bilmeyedebilir buraya kadar sıkıntı yok insanların tepkisinin nedeni FB dan bakılıp söylendiği ki buna tepkiydi çünkü bu bir iddia...tıpkı senin şuanda yaptığın mesnetsiz iddian gibi...

Kuzey son derece siradan bir falci, cikanlar da tesadufen cikmistir. Dun dekontunu gonderen arkadasin ismi oldukca farkli ve gercekten sosyal medyadan bilgi edinmis olabilir. 1 kere gittim kuzeye, bakimini cok genel buldum, dedikleri de verdigi surede cikmadi. Cikabilir de 50% sansi var ama kuzey bildi de cikti demem. Burada herkesin fal deneyimi ve faldan beklentileri farkli o yuzden tartismalar cok anlamsiz aslinda..

Kizlar utku sanirim secret cafede degilmi internetteki nosunu ariyorum burada utku diye biri yok diyor,yanlismi aklimda kalmis
Canim bir falci yi savundugumuz felan yok. Sadece beni palavralarla soymaya calismayan birisini kotuleyemem. Ben denizlide bir kadina gittim tam 600 tl mi aldi Ve birsuru palavra atti. Ve soylediklerim cikmazsa gel bana Geri vericem parani dedi. Hicbir dedigi olmadi, tamam olaylari iyi bir sekilde anlatti AMA hicbirsey dedigi gibi olmadi. Tam tersi oldu hatta, Ve parayi Geri istedigimde ne dedi bana biliymsn, Ben zorla alamadim parani , Sen kendin geldin baktirdin dedi. Boyle bir deneyimim yasamis birisi olarak, kuzey o kadar masum geldiki bana. Hesabima su kadar yatir , yok Sende buyu var, kursuna doktur sacmaliklarina girmedi. O nedenle bana Boyle kustahlik yapmayan birisini karalaymam. Savunmak Ve karalamamak arasinda fark vardir. Ben karalamiyorim sadece. Cunku iliski konusunda tum soyledikleri tutmuyor kuzeyinde ama is konularinda Ve Diger konularda soyledikleri gercekten oldu, Ve ben telefonda baktirirken soyledim kendisine tarih tutmadi dedim, hicbir iletisim yok dedim. Oda dediki sabirla bekle Burda gorunen bu.... yani kendi cizgisinden hic sapmadi. Kesin tarih Ve zamani zaten Allah bilir

şu son yorum ları hayretle okuyorum çıkan fala tesadüf dersek ozmn hiçbi fal çıkto diyemeyiz

şu son yorum ları hayretle okuyorum çıkan fala tesadüf dersek ozmn hiçbi fal çıkto diyemeyiz
Bazı arkadaşlarımız çok negatif gidiyorlar bu negatif enerji bakana geçiyor bakan kişide sacmalayabiliyor bunu gittiğim her falcı söyledi gecen hafta arap melahate gittim arkadaşıma tak tak doktordu bana gelince öyle dedi böyle dedi olmadı en sonunda fincanı fırlattı bu be ya bakamiyorum sana diye bende kafamda sürekli saçma bir şekilde vereceğim parayı düşünüyordum kadında bana ben senin paranda değilim dedi:) sonra ben biraz gerilimi mi dusurunce bakabildi...fal enerji isi o yüzden enerji bizi ayarlayıp gidin neticesinde falcı bunlar baba vanga gibi kahin değil:)

Kuzey i kötülemek değil ki amacımız.İyiyse iyidir.Ve kimsenin savunmasına ihtiyacı olmaz çıkan falları olduğunda.Size çıkmışsa çıkmıştır.Çıktı dersiniz anlıyoruz.Ama süre bekledim.Çıkmayan olmayan fala da çıktı diye yazamam.Belli ücret karşılığında verilen bir hizmettir fal.Müşteri memnunsa da yazar, değilse de yazar.Madem burası açılmış.Herkes fikrini beyan eder.Ne iyi demekle iyi olunur, ne kötü demekle kötü olunur.Ayinesi iştir kişinin demiş atalar.Eski yeni farketmez herkes fikrini yazar.

Taksimde damlalar Tuğba pen cafe yeter ve kadınlar kahvesi Pelin bunlardan birine gidicem kızlar sizce hangisi özellikle an ve karşı tarafın düşüncesi için

Taksimde damlalar Tuğba pen cafe yeter ve kadınlar kahvesi Pelin bunlardan birine gidicem kızlar sizce hangisi özellikle an ve karşı tarafın düşüncesi için
Digerleini denemedim ama tuğba anlık durumda iyi. Ama ileriye yonelikleri tarihleri cikmadi bende

benim bişey yaptığım yok ayrıca biri birinden elektrik almadan bakamaz sen bu güne kadar bi tane falcının gelen müşteriye ben sana bakmak istemiyorum dediğini duydunmu hayır elektrik almasa bile parasını aldığı için mecburen bişeyler söylemek zorunda kalıyo ve saçmalamaya başlıyor

Pelin eskiden çok iyiydi ama artık iyi değil herkesi evlendiriyor ama Tuğba'ya git çok hızlı konuşuyor ama bana çok çok iyi baktı

Bana dedi hatta yazdimda az önce... bu kadar negatif olma neticesinde fal tatlım

ben yeter'den hiç memnun kalmamıştım, hatta forumda önceden de konuşulmuştu. çoğu kişiye aynı tarzda şeyler söylemişti. "karşındaki seni sevmiyor, seni kullanıyor, karşına başkası çıkacak onunla olacaksın" vs vs gibi.
tuğbadan memnun kalmıştım, bana verdiği tarih bir gün gecikmeyle çıkmıştı, arkadaşıma tam gününde olmuştu. ama hiç tutmayanlar da var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…