İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana dedi hatta yazdimda az önce... bu kadar negatif olma neticesinde fal tatlım
Evet fal ama ona buna baktıra baktıra insanın kafası çok karışıyor derdin yokken dertlenmeye başlıyor insan

Kızlar yeter izinde bildiğim kadar yoksa yanlışmı biliyorum bilen varsa yazarsa sevinirim

Digerleini denemedim ama tuğba anlık durumda iyi. Ama ileriye yonelikleri tarihleri cikmadi bende

Pelin eskiden çok iyiydi ama artık iyi değil herkesi evlendiriyor ama Tuğba'ya git çok hızlı konuşuyor ama bana çok çok iyi baktı

Yeteri onermem canim

Teşekkür ederim kızlar şu an Tuğba'ya geldim bekliyorum yazarım yorumumu

Evet fal ama ona buna baktıra baktıra insanın kafası çok karışıyor derdin yokken dertlenmeye başlıyor insan
Kısır döngü gibi aslında falcı istemediğimiz şeyi söyleyince uzuluyoruz istediğimizi söyleyince de acaba diğerlerinde aynisini mi söyleyecek diye falcı falcı geziyoruz bazısında çıkıyor aynı falcinin dedikleri yaşasın bizimkide çıkacak diye seviniyoruz sonra biri gittiğimiz falcinin dediği çıkmayacak diyince ah bizimki de mi çıkmayacak diye uzuluyoruz:) durumuz bu...

KIzlar sabahta sordum kuzey tartismasinda kaynadi sorum.
Bakirkoydeyiz secret cafe tutku nerede ve nasil
Biz nette buldugumz telf ariyoruz bu cafede tutku diye biri yok diyorlar

Az önce Tuğba'ya baktırdım arkadaşlar öncelikle ilk karşısına oturduğumda şok oldum hiç böyle fal bakan birini görmemiştim tırsmadım desem yalan olur o kadar hızlı anlatıyorki hiç nefes almadan şok oldum ve baktırmadan önce orada çalışan adamın neden bana ses kaydı al dediğini daha iyi anladım iyi ki ses kaydı almışım anlamadığım yerleri tekrar dinledim sonra. Genel olarak ben beğendim diyebilirim istediğimi aldım. Öncelikle isim verdi diyebilirim harf harf söyledi ama çıkardı baya ismi. Benim istediğim olay tamamen karşı tarafın düşünceleri şu an ki durumuydu çok çok güzel anlattı gerçekten resmen bana özetledi durumumuzu ve şu an onun ne düşündüğünü söyledi. Ben doğru söylediğini düşünüyorum. Ve bana tarih verdi 22 mart 3 Nisan haftası geri dönüş olacağına iletişime geçeceğimize dair. Çıkarsa tekrar yazarım zaten.

Bu arada geçen kuzeyede gittim ama hiç beğenmedim gerçekten çok kötüydü en azından ben tavsiye etmiyorum. Belki elektriğimiz uyuşmadı bilemiyorum ama hem çok çabuk bitti baştan savma geçti ve genel baktı.

Son düzenleme:
Yeter doğum izninde ne zaman gelir bilmiyorum bana yeterin falı çıkmıştı

Kızlar kuzey e telefonda baktırdım. Kısaydı özdü herzamanki gibi. Anı çok iyi bildi. Sağlama yapmak için sorduğum soruyu doğru bildi. Geçenlerde baktırdığımda şubat ın son 15 günü bir iletişiminiz olacak ama gerçek iletişim mart nisan gibi demişti. O da çıktı. Çocuğun içinde bulunduğu durumu bildi ki ben de öyle olduğuna Eminim. 40₺ ya bu çocuk Daha ne desin yahu.

Bugünkü kuzey tartışmalarından sonra yazdıklarınız bir umut oldu benim için

Canim merhaba, biliyrm henuz baktirmadin AMA tutku ya baktirdiginda kuzeye sordugun sorularin aynisini sorarmisin? Ikiside tutarlimi olucak yoksa farkli seylermi soyliycekler merak ediyorum. Bende genelde ikisininde soyledikleri ayni oluyor sadece tarihler disinda. Sende bir karsilastirma yaparmisin lutfen? Cunku ben genelde kararsiz kaliyrm ikisi arasinda?

Dun gittim ben galiba 7 8 gun demisti en yakın benim tarihler sanırım bekleyelim bakalim cikacak mi kuzey in dedikleri

Ben de öyle yapmayı planlıyorum tabii ki canım direkt de bilgilendiririm hatta.

ne tartışması oldu?öncelere bakmadım..ama Kuzey'e gittiğimde bende de anı çok iyi özetlemiş ve gelecek beklentim olmadığından sadece not almıştım..dediği 2 şey oldu, hatta 1inin tarihi nisan gibiydi ama daha erken oldu tabi nisanda da tekrarlayabilir..ilk dediği tam zamanında cuk oturdu.

Walla umudumuz oldun kuzey konusunda bana kesin konuştu bekleyip göreceğiz:)

Sevindim banada çıktı burayada yazdım ama şuan yanii az sonra tavsiyesi dısına çıkıp adım atacağım neolcak bu durumda bilmiyorum cunku dayanamadım

Kizlar daha oncede sordu majestik cafeden ayrilan falci sedat nerde bilen varsa bi yardimci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…