- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
Dayanamamış güzellik gitmiş gene:)....Neslihan evet güzel bakıyor biliyorda ama gelecekle ilgili çıkan varsa yazsın bilelimArkadaslar bugün bi ablamizla beraber neslihana gittik kadın eli ayağı titreyerek çıktı yıllar önce yaptirdigi kurtajdan 3 ortak olup dolandirilip tehdit edildigine boşandığı kocasının bunu aldattigini ve bu yuzden boşandığını 2 cocugunun oldugunu islerini felan yaa bide kadina demiski is yerin var senin basaksehirdemi bahcesehirde mi ikisinden birinde bahcesehirdi tam da bi avm de köşede ayy ilk baktirinca gercekden el ayak titretiyo ama sanirim neslihanin dedikleri çıkmıyor karsi tarafin duygulari icin kesinlikle gidilebilir.ben dun benimkini i phonumu buldan basacakdim nerde olduğunu hatta gittim bulamadim bana dediki sen bu cocuga baskin yapmissin ya evine ya baska biel yere =))) ayyy ne bilim yaaa ama neslihan çok şaşırtıcı bi falci
Abla bahtım Guzel olsun yaaa olmuor olmuorrr =) dün gece ben neler yasadim bi anlatsam hahahaDayanamamış güzellik gitmiş gene:)....Neslihan evet güzel bakıyor biliyorda ama gelecekle ilgili çıkan varsa yazsın bilelim
Sayfa 7900 ve aranılan falcı bulunamamıştır... :)Ya kızlar bu falcılara 60 70 Tl vermek nedir Allah aşkına doğru düzgün tutturdukları da yok. Bu da bir iş karşılığı olur ama bu kadarı fazla çıkmayınca hak da iddia edemiyosun söylüyor bir şeyler giden gidiyor yazık. Diyeceğim o ki en azından herkes pazarlık yapsın
valla okuyunca ben de üzüldüm. bu kadardan bikaç cümle tutan olmadı mı hiç? vah vah..Dun tutuşmus gibi tutkunun adresini soruyordum burada,yanlis anlasilmasin fal isine sarmiyorum artik dedigim gibi sadece bakirkoydeydik ayda 1 baktirirsam baktiriyorum.
O da eskisi gibi beklentim yok asla.
Son zamanlardaki deneyimlerimi paylasayim;
Laf cafe canan:bir tanidigim cok ovmustu gittim ve hayatimda ilkkez enerji meselesine inandim cunku bana hic bakamadi.yani bisey bile soyleyemedi bana sordu hep halbuki baskalarina iyiymis.
Tugbanin mutfagi tugba;tuhaf bir sekilde analizleri cok iyiydi gecmisi ani cok irdelemiyor analizini ve ileride olmasi muhtemel seyleri anlatiyor.yakin tarihli dedikleri olursa yazarim haftaya.
Cingene cafe serdar:adam hic guven vermiyor bu mu bakacak yani diyorsun,ama analizleri hosuma gitti ve soylediklerinden sonra rahatladim cok.1 arkadasim 1 sene once soyledigi enteresan seyleri yasamis. sadece cok pahali fallari ve suanlik gerek yok.(kahve 50 tarot 80 su 300 diyor )
Benim bir kac kilit durumumla ilgili tum baktirdiklarim paralel konusuyorlar.sadece toprak,neslihan,serdar nisan ayinda,cananla tugbada kasim ayinda bir ekşın bekliyorlar.
Benimse acelem olmadigi icin sadece hangisi bilmis olacak diye pusudayim
Bu arada bazilariniz eski falcilarin cafelerini tlflarini soruyorlar,gecen sene aklimda olan patlayan veya fos cikan kisileride yazayim.
Beylikduzu serpil,kadikoy feza,hande,avcilardaki hepsi,taksim yeter,goker,tugba,zaza vs
Bakirkoy edi,oznur,ayten,daha bir suru var da uzUldum simdi verdigim paraya,emege,umuda...
Şimdilik: )Sayfa 7900 ve aranılan falcı bulunamamıştır... :)
Tutmayanlari en sona yazdim.onlar hemen hemen herkesede tutmadi zaten.valla okuyunca ben de üzüldüm. bu kadardan bikaç cümle tutan olmadı mı hiç? vah vah..
Bu toprak semboldeki toprak mi?Tutmayanlari en sona yazdim.onlar hemen hemen herkesede tutmadi zaten.
2015 sonunda deli gibiydik bi kac kiz heryere kosturuyorduk fal icin.tabi sonra anladik durumu.her adi duyulana gidilmeyecegini.
Merakimda gitti beklentimde hevesimde.
O yazdiklarim 1.5 senedir. yani ani bilselerde umutlandirdiklari konuda cikmadi sonda yazdgim isimler.
Yani suan ayda 1 belki giderim.
Buraya yzmamin sebebi bizim o anki durumumuzda baskalari simdi vardir bilin diye bahsettim bu isimlerden.
Toprak en net guvendigim isimdir.uzun vadede dediklerini yasamisimdir.
Hayir mandal cafede.Bu toprak semboldeki toprak mi?
Ok tatlımHayir mandal cafede.
Su tarot kart olayına bur turlu isinamadim toprakla ilgili olumlu yorumlar var cogunla baktım şöyle bir gelecekle nasıl acabaToprağa ben de gittim . Tarot bakıyor . Gelecekle ilgili dediklerini bilemem ama güncelde kısa ve net özet geçiyor. Bana üç beş dakika anca baktı tak tak tak söyledi . Detay yok ama misal biriyle berabersin ( veya iki) yaramaz bunlar gidecek sonun şöyle senin diyip çıkıyor.
Dedikleri de doğruydu tabi
Bilmiyorum ki , o ara takıldığım birileri vardı bunlar zaten geçici sen de biliyorsun dedi , öyleydi de , biri var senin sonun onunla dedi . O kişiyi de ben hakikaten istemiyorım ama o inat edince ben de uzatmadım kalktım. Bakalım ne olacak . Çok tatlı ama bak minnacık bi faldı gıcık gıcık da şeyler söyledi ama ben o çocuğa bayıldımm verdiğim para için de hiç pişman değilim .iki dakka daha muhabbet etmek için yine gidebilirim hatta keşke arkadaşım olsaSu tarot kart olayına bur turlu isinamadim toprakla ilgili olumlu yorumlar var cogunla baktım şöyle bir gelecekle nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?