İstanbul'da Fal - Falcılar

Tarot bakmayı bilenin elinde en iyi fal . Ben youtube da bazı iyi yorumcular var onların burçlara göre tarot fallarını takip ediyorum kimisi muhteşem biliyor inanlımaz

Tarot bakmayı bilenin elinde en iyi fal . Ben youtube da bazı iyi yorumcular var onların burçlara göre tarot fallarını takip ediyorum kimisi muhteşem biliyor inanlımaz
Merak ettim su toprağı bide ona gidelim:) birgün bir otobüs kiraliycam sunayla fal turu yapıp burdakileri alıp şehir şehir falcı gezicem illa bir yerde denk gelicez su geleceği bilen birine:)

kızlar toprak telefonda bakıyor muuu?

Ben de ayni dertten muzdaribim.9 dk suruyo ve uzatamiyorsun cunku bi konuda hayir olmayacak diyorsa uzatmiyor.ama dediklerini hep yasadik biz.

Su tarot kart olayına bur turlu isinamadim toprakla ilgili olumlu yorumlar var cogunla baktım şöyle bir gelecekle nasıl acaba
Yani fali biraksanda arada bir topraga gidilmeliymis gibi.buradan arkadaslarla alistik hatta.

kızlar toprak telefonda bakıyor muuu?
Tlfda bakmiyor cafede surekli dolu zaten neredeyse.

Ufak da olsa gereksiz de olsa çıkan fal haberi nermin bana demistiki bunu senin evinin etrafında göreceksin bende asla oyle biseu yapmaz demistim dün iphonumu buldan bakarken gördüm bizim evin üst caddeden araba ile gelip evimizin köşesinden asagi indi muhtemelen bahsedilen görme mevzusu buydu =) esas olay da bi olsa rahatlicam

İnşallah En kısa sürede istekleriniz gerçekleşir

Kızlar gelecek hakkında bilen kesinlikle git dediğiniz iyi bir falcı önerebilir misiniz acil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…