Merak ettim su toprağı bide ona gidelim:) birgün bir otobüs kiraliycam sunayla fal turu yapıp burdakileri alıp şehir şehir falcı gezicem illa bir yerde denk gelicez su geleceği bilen birine:)Tarot bakmayı bilenin elinde en iyi fal . Ben youtube da bazı iyi yorumcular var onların burçlara göre tarot fallarını takip ediyorum kimisi muhteşem biliyor inanlımaz
Ben cafede baktırdım bakırköyde acıbademin az ilerisinde bi cafeydi . Sormadım da bak telefonda bakıyo musun diyekızlar toprak telefonda bakıyor muuu?
cafenın adını hatırlıyor musun?Ben cafede baktırdım bakırköyde acıbademin az ilerisinde bi cafeydi . Sormadım da bak telefonda bakıyo musun diye
Yapıyor canım baktırdım ben. Tutku Zeynep ve kuzey le paralel şeyler söyledi. Çıkarsa o da çıkacakbu neslihan telefonda bakım yapıyor mu acaba? baktıran oldu mu yoksa illa yüzyüze mi istiyor ki?
Mandal cafecafenın adını hatırlıyor musun?
Aynen maalesefSayfa 7900 ve aranılan falcı bulunamamıştır... :)
Ben de ayni dertten muzdaribim.9 dk suruyo ve uzatamiyorsun cunku bi konuda hayir olmayacak diyorsa uzatmiyor.ama dediklerini hep yasadik biz.Toprağa ben de gittim . Tarot bakıyor . Gelecekle ilgili dediklerini bilemem ama güncelde kısa ve net özet geçiyor. Bana üç beş dakika anca baktı tak tak tak söyledi . Detay yok ama misal biriyle berabersin ( veya iki) yaramaz bunlar gidecek sonun şöyle senin diyip çıkıyor.
Dedikleri de doğruydu tabi
Yani fali biraksanda arada bir topraga gidilmeliymis gibi.buradan arkadaslarla alistik hatta.Su tarot kart olayına bur turlu isinamadim toprakla ilgili olumlu yorumlar var cogunla baktım şöyle bir gelecekle nasıl acaba
Tlfda bakmiyor cafede surekli dolu zaten neredeyse.kızlar toprak telefonda bakıyor muuu?
İnşallah En kısa sürede istekleriniz gerçekleşirUfak da olsa gereksiz de olsa çıkan fal haberi nermin bana demistiki bunu senin evinin etrafında göreceksin bende asla oyle biseu yapmaz demistim dün iphonumu buldan bakarken gördüm bizim evin üst caddeden araba ile gelip evimizin köşesinden asagi indi muhtemelen bahsedilen görme mevzusu buydu =) esas olay da bi olsa rahatlicam
Saolasn canım gerçeklesmesede artk dert deil zamanla alisiosn ben sevdiğim icin baktiritorum bide işimi gucumu sorcam bugün bi karar asamasindahim ona sebep.İnşallah En kısa sürede istekleriniz gerçekleşir
Ne kadara bakiyor?Mandal cafe
Biz iki kişi 65 tl verdikNe kadara bakiyor?
Benim favorim hala hülya abla . Toprağı da çok beğendim ama hem çok kısa bakıyo hem de bilmiyorum daha dediği olacak Mı . Bi de denis era diye biri varmış ona da baktırıcamKızlar gelecek hakkında bilen kesinlikle git dediğiniz iyi bir falcı önerebilir misiniz acil?
Ay pardon 75 verdik ya . 37.5 tu kişi başı . Kahve dahil ama kahveye bakmıyo zatenBiz iki kişi 65 tl verdik
Senin şu hulya ablana baktirmak isterim banada bakar mi =)Benim favorim hala hülya abla . Toprağı da çok beğendim ama hem çok kısa bakıyo hem de bilmiyorum daha dediği olacak Mı . Bi de denis era diye biri varmış ona da baktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?