Senin şu hulya ablana baktirmak isterim banada bakar mi =)
Keşke canım olsa öyle biri de biz de 7904 sayfa yazmasak. Ama maalesef herkesin ortak noktada buluştuğu biri Yok gibiKızlar gelecek hakkında bilen kesinlikle git dediğiniz iyi bir falcı önerebilir misiniz acil?
ya baya okudumda mi cafe hande dios cafe duygu bide damlalar tugba dikkatimi cekti siz gittiniz mi herhangi birine?Keşke canım olsa öyle biri de biz de 7904 sayfa yazmasak. Ama maalesef herkesin ortak noktada buluştuğu biri Yok gibi
Ada fal işlerini bırakıp yurtdışına yerleşmişAda diye biri varmış eskisen mandal cafede o adayı bilen var mı ? Nerede bakıyor bu komşuma bakmış o unutamıyor herşeyi biliyordu diyor
kuzey degil bence handeyi bilmem canımKuzey mi handemi kızlar kararsız kaldım
Sen daha önce baktırmıstın tutkuya değil mi son polemiklerden kaynadı bence memnun kalıp kalmadıklarımızı toparlayıp yazalımBu tutkuuada baslicam haa ulasilmaz oldu sanki mubarek para gönderdik hala beklioruz en sevmedigim.isler
Yokkk tutkuua ilk defa baktiricam ama bu tavrindan bi daha baktirmicahim kesinSen daha önce baktırmıstın tutkuya değil mi son polemiklerden kaynadı bence memnun kalıp kalmadıklarımızı toparlayıp yazalım
canım özelden no atabilirmisinArkadaslar sultanahmette petek var evde bakıyor iskambili çok iyi isteyen olursa yönlendiebilirim bide taksim balo sokakta Gülşah varmış bileniniz duyanınız varmı ?
Tutku yurt dışında diyorlardı siz nasıl ulaştınızEveeeeet tutkuya baktırdm memnunda kaldım oda kuzey gibi 7 li rakam görüyorum 7 saat 7 gün gibi dönecek dedi bu 7 ay kesinlikle deil cok yakin bi tarih dedi 2014 yilinda evliliginin bittiğini bile bildi kiiii bunu her Falci soylemiyor
Telefonla baktırdm. Telden bakıyor.Tutku yurt dışında diyorlardı siz nasıl ulaştınız
Tutku dan memnun kalicandan emindim, Ondan randevu almasi zordur ama baktigi fala Cok iyi Bakar .Eveeeeet tutkuya baktırdm memnunda kaldım oda kuzey gibi 7 li rakam görüyorum 7 saat 7 gün gibi dönecek dedi bu 7 ay kesinlikle deil cok yakin bi tarih dedi 2014 yilinda evliliginin bittiğini bile bildi kiiii bunu her Falci soylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?