İstanbul'da Fal - Falcılar

Hakikaten baktıranlar yazsa ya buraya. Çok kişi numara istedi biri çok beğenmişti biri beğenmemişti başka da yorum alamadım hülya abla için . Beğenen olmadı galiba ki yazmıyo kimse

Kızlar tutku telefonda ne kadar sürede bakıyor ve yüzyüze gbi iyi mi?

Arkadaslar sultanahmette petek var evde bakıyor iskambili çok iyi isteyen olursa yönlendiebilirim bide taksim balo sokakta Gülşah varmış bileniniz duyanınız varmı ?

Bu tutkuuada baslicam haa ulasilmaz oldu sanki mubarek para gönderdik hala beklioruz en sevmedigim.isler

Bu tutkuuada baslicam haa ulasilmaz oldu sanki mubarek para gönderdik hala beklioruz en sevmedigim.isler
Sen daha önce baktırmıstın tutkuya değil mi son polemiklerden kaynadı bence memnun kalıp kalmadıklarımızı toparlayıp yazalım

Kızlar daha öncede yazmıştım ama en azından yanıltmamak adına süreyi fazlasıyla bekledim. Kuzey in falı patladı. Ex le barışmaya asla niyetim yok onun da yok, Kuzey Şubat sonu konuşma ve barışma var, sen ne dersen de demişti ve dediğim gibi falı patladı.

Eveeeeet tutkuya baktırdm memnunda kaldım oda kuzey gibi 7 li rakam görüyorum 7 saat 7 gün gibi dönecek dedi bu 7 ay kesinlikle deil cok yakin bi tarih dedi 2014 yilinda evliliginin bittiğini bile bildi kiiii bunu her Falci soylemiyor

Tutku yurt dışında diyorlardı siz nasıl ulaştınız

Tutku yurt dışında diyorlardı siz nasıl ulaştınız
Telefonla baktırdm. Telden bakıyor.
Simdi şöyle bi baktığım da tutku ile nermin birebir ayni şeyler. Neslihan kuzey toprak bunlarda hemen hemen ayni seyler . Yani anlicaginiz hepsi bu adam sende dönecek diyor banada öyle gelior ama bilemicem

Tutku dan memnun kalicandan emindim, Ondan randevu almasi zordur ama baktigi fala Cok iyi Bakar .
Banada kuzeyin soylediklerinin hemen hemen aynisini soyledi, sadece tarihler disinda.

Tutku ile kuzeyin 7 demeleri cok dikkatimi cekti ikiside 7 li bi tarihde ama çok yakin 7 aylik bi surec felan deil dedi

Damlalar tuğba nasıl dersiniz arkadaşlar denemeye degermi ? ben özellikle su anki durumu niyetteki kişinin düşüncelerini birebir bana aktaracak birini arıyorum önerirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…