İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben damlalar tuğbayı önermiyorum maalesef keşke olsaydı da iyi önerebilseydim.
Damlalar tuğba nasıl dersiniz arkadaşlar denemeye degermi ? ben özellikle su anki durumu niyetteki kişinin düşüncelerini birebir bana aktaracak birini arıyorum önerirmisiniz

ya bu neslihan telefonda baktırmak icin cok bekletiyor mu?

Damlalar tuğba nasıl dersiniz arkadaşlar denemeye degermi ? ben özellikle su anki durumu niyetteki kişinin düşüncelerini birebir bana aktaracak birini arıyorum önerirmisiniz
Tugbaya arkadasim gecen sene baktirmisti cikmamisti.

Kızlar yarın falcıya gitmek istiyoruz bize yuz yüze bakan geleceği tutturan az çok da olsa biri lazım. Var mi bildiğiniz?

S springwillcome Hangi nihale gideceksin beşiktaştaki mi bebeği olan? Ben gitmiştim buradaki yorumlara göre ama cok genel bakıyor ve bana soru sorarak hep konustu ben beğenmemiştim

Cafe mi Hande nin telefonu kimde var hanımlar. Cafe mi kapanmış galiba. Hande'ye nasıl ulaşabiliriz?

Tutku Kaynak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Slm kizlar istanbula ugricam o yüzden bana bi kac kisiyi önerebiliirmisiniz.. birde nerde baktiklarini.. kahve tarotmu fln. Interneten baktiyordum. Ama simdi gitmiisken bi yüz yüze de olsuuuun.
He birde merak ettigim su melekler kahvesindeki can.. basirlydeki can mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…