Damlalar tuğba nasıl dersiniz arkadaşlar denemeye degermi ? ben özellikle su anki durumu niyetteki kişinin düşüncelerini birebir bana aktaracak birini arıyorum önerirmisiniz
Canım bakımın oldu mu senin bugüneydi?Kızlar Tutku bana Pazartesi'ye randevu verdi doluyum dedi bilginiz olsun
Canım bakımın oldu mu senin bugüneydi?
Tugbaya arkadasim gecen sene baktirmisti cikmamisti.Damlalar tuğba nasıl dersiniz arkadaşlar denemeye degermi ? ben özellikle su anki durumu niyetteki kişinin düşüncelerini birebir bana aktaracak birini arıyorum önerirmisiniz
Uzun uzun için hülya abla , kısa net ve öz için toprakKızlar yarın falcıya gitmek istiyoruz bize yuz yüze bakan geleceği tutturan az çok da olsa biri lazım. Var mi bildiğiniz?
Mandal cafe toprak nettir neyse çat diye söylüyorKızlar yarın falcıya gitmek istiyoruz bize yuz yüze bakan geleceği tutturan az çok da olsa biri lazım. Var mi bildiğiniz?
Nihal iyi mi sizce? Çıkıyor mu falları?Kizlar yarin aksamustu Nihale gidecem gelmek isteyen varmı??
Bana cikti 3 tane falı tarihiyle ama kahveye daha iyi bakıyorNihal iyi mi sizce? Çıkıyor mu falları?
Ben tarot baktırmıstım enerji olayı işte senin adına sevındım cıkmasınaBana cikti 3 tane falı tarihiyle ama kahveye daha iyi bakıyor
Ben bu gün gitmeyi düşündüm aslında oma ama emin olamadığım için gitmedim. Kuzeye baktırdım bu gün beşiktaş'ta harfleri bildi. Diğerleri için de zaman var.Bana cikti 3 tane falı tarihiyle ama kahveye daha iyi bakıyor
Kurtuluş melahat hakkinda yorumlar nedir arkadaslar ?
Hadi yaa sunace abla tavsiye etti denicektim yarinYillar once baktordim cikmadi birde kadincagiz hasta zor bakiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?