İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzey ilk fal baktırma da umut veriyor iyi ama olmadıkça ikinci gidişinizde süreyi diğer aylara erteliyor ve o arada düşündüğünüz insan başka kadına gidiyor.Umut dünyası.Artık Kuzey i kimseye önermiyorum paranıza yazık.Kimseyle alıp veremediğim yok ama, yokolan umutları ve geçen zamanı kimse geri getiremez.Yıkımı da cabası. Gidenler de görecekler ben gibi.

Ben 1.5-2 sene önce ilk baktırdığımda Kuzeye bu adam dengesiz aslında sana yakışmıyor vs demişti sonra barıştık ve ben bitirmeye karar verdim bir süre sonra kuzeye gitmiştim(cafede onu önerinceler) ve evlilik dedi:) dedim istemiyorum hayır sizin kaderiniz bir dedi vs vs...umut bile etmedim Allahtan, yoksa dediğin gibi boşa ümit veriyor, hayatım bambaşka yönde ona kalsa beklemem lazım:/

Kızlar Tutku'ya baktırdım önceki söylediğinden farklı bir şey söylemedi birebir aynı şeyi söyledi hatta. Hani bazı falcılar var ya ilk söylediğinin tersini söyleyen kesinlikle öyle değildi. Mevcut durum analizi karakter analizi çok iyiydi. Mesela klasik şeyleri söylemedi, çalıştığım için iş değişikliği falan demedi mesela. Genelde oradan girerler ya hani değişiklik beklediğimiz için. Ben memnun kaldım kendisinden açıkçası. Tavsiye de ediyorum. Kuzey ile karşılaştırılmasını yaptığımda paralel şeyler söyledi. Ama Kuzey örnek vereyim, fragansa, Tutku filmin kendisi. Daha ayrıntılı anlatıyor. Memnun kaldım yani anlayacağınız. Verdiği tarihler de bir öncekinin aynıydı falan.

Kuzeye 2 kez baktırdım, biri geçen sene diğeri de 2 ay önce falan, ikisinde de ses kaydı almıştım. Geçenlerde bi dinliyim dedim. 1-2 tane ufak tefek bildiği şeyler olmuş. Onun haricinde komple sallamış. Ah Kuzey ahh yaktın beni

Angels cafe burcu ve symbol cafe levent nasıl sizce çıkıyor mu geleceğe yönelik falları?

Benimde tutku da en Cok sevdigim bu, ne tarihlerde nede soyledigi seylerde herhangi bir degisme olmuyor. Birde en Cok sevdigim karaindaki kisinin beynini oluyor sanki. Yasadiklari, kafasindan gecenleri sanki kitaptan okur gibi okuyor.
Bu ayki fal hakkimi kullandim artik nisanda baktircam tekrar

Hadi yaa sunace abla tavsiye etti denicektim yarin
Melahat iyi bir falcı dır.. Evet şuan biraz yaslandı arada konstre olamayıp tutturamasada bu haliyle bike nokta atışları var hala biz gittiğimizde arkadaşa vecirdaki birkaç kadınada çok iyi baktı ama bana bakamadi mesela konsantre olamadi ...neticesinde yılların arap melahati ..görüyorum ki kuzey tarihte patlıyor diyenler çoğalmış oda çoğu falcı gibi anda çok iyi ozaman....tutku icin herkes iyi şeyler söylüyor tutarlı tespitleri çok iyi tarihleri net diye ama hala gelecekle ilgili söyledikleri tuttu çıktı vs diyene rastlamadım yada ya,ildida gözden mi kaciriyorum

Yorumları okuyunca Tutku'ya tekrar baktırasım geldi zamanında ben bu adam başarılı dediğimde reklam yorumları yapılmıştı şimdi herkes sözüme gelmiş fala ara vermiştim ama galiba dayanamıycam yine

Canım peki çıkmış mıydı falı sana baktıktan sonra?

Canım peki çıkmış mıydı falı sana baktıktan sonra?
Canım bir kaç şey çıktı özellikle işimle alakalı hiç beklemenmedik gelişmeşere nokta atışı yaptı Aşk konusunda daha bir gelişme yok zaten bekleme beraber olmuycaksın ama şuanki ilişkisi bozulup sana yönelicek ve adaleti göreceksin fakat ilişki başlangıçı olmayacak demişti o konuda bir gelişme hala yok beklemedeyim

şimdi anladıgım kadarıyla tutku net ve kaç kere de baktırsanız net seyler soyluyor ama gelecekte cıkan yok gibi.. kuzey bazen cıkıyor ama tarihler kayıyor ..bu durumda kime baktırmalı?? :)

şimdi anladıgım kadarıyla tutku net ve kaç kere de baktırsanız net seyler soyluyor ama gelecekte cıkan yok gibi.. kuzey bazen cıkıyor ama tarihler kayıyor ..bu durumda kime baktırmalı?? :)
Kuzey her zaman çıkıyo diye bişey yok memnun olmayan, çıkmayan da çok canım :)

kızlar hande ye tarot baktırdım dediği tarihlerden biri çıktı biri çıkmadı ama başlarken yoğunlaşmamı istediğin şeyi söyle dedi o konu için verdiği tarihe daha var baktıranlarda asıl konusu çıkan var mı ??

Ben 3kez baktırdım 3undede aynı tarihleri verdi.. yazarken kendi adınıza konuşun

tam tersi ilk kez bi falda tarihte tuttu benimki.
birkac arkadasa da tarihinden önce çıktıki bu çok görülen bişey deil bu topiclerde olumsuz cımbız la çekiliyor gibi..

kuzey bn 3kez baktırdım hiç alengirli konuşmadı hep aynı şeyleri söyledi ben de ilkkez tutarlı falcı gordugumden ona baktırdım

Haklisin canim , Bende tutkuya ilk baktirdigimda Burda tavsiye etmistim, hatta telefon numarasini isteyen birisine direk burdan yazdigim icin neler soylediler. Inanmiycaksin ama hesabim bile bloklandi. Tutku kaynagin reklamini yapiymsm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…