Kizdirmayin pythia yi:) ben kuzeye gecen hafta baktirdim gayette pozitif enerjili bildide üstelik gelecejdeki verdiği tarihlere çok var bana bur iki hafta uç gün sonra demedi o yüzden kendi adıma ben sevdim kuzeyi ....burada bazı arkadaşlar saati saatine günü gününe çıksın istiyor sanırım görüyorum burada uç gün geçmiş diyirki bu falcı patladı:) zaten hangisi derse desin gelecegi bilmeleri çok ama çok zor sadece öngörü lerini söylüyorlar buda tutar yada tutmaz sırf falanca falcı gelecek diye diye hayatini ona gore şekillendirmek nedir Ya hu?kuzey bn 3kez baktırdım hiç alengirli konuşmadı hep aynı şeyleri söyledi ben de ilkkez tutarlı falcı gordugumden ona baktırdım
:) tutku değil de Kuzey reklamı yapılıyo diye düşünmüyor değilim. Benim haricimde giden üç arkadaşın da falı tam tersi yönde çıktı.. Dilerim iyi dedikleri çıksın ama çevremde çıkan duymadım tutku dan umutluyuz..Haklisin canim , Bende tutkuya ilk baktirdigimda Burda tavsiye etmistim, hatta telefon numarasini isteyen birisine direk burdan yazdigim icin neler soylediler. Inanmiycaksin ama hesabim bile bloklandi. Tutku kaynagin reklamini yapiymsm.
Arkadaslar sultanahmette petek var evde bakıyor iskambili çok iyi isteyen olursa yönlendiebilirim bide taksim balo sokakta Gülşah varmış bileniniz duyanınız varmı ?
arkadaşlar kadınlar kahvesi pelin hakkında bilgi alabilirmiyim ?
pelin ve petek demiş karıştırdım ama olsun 2 üyelik niye ?
Kazen beyciğim iyi ki geldiniz rica etsem ben burada sonra nasılsa silebilirim diye bir dekont paylaşmıştım bazı arkadaşlar ödediğim rakama inanmayınca. İsmim falan orada ama şimdi silemiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Kizdirmayin pythia yi:) ben kuzeye gecen hafta baktirdim gayette pozitif enerjili bildide üstelik gelecejdeki verdiği tarihlere çok var bana bur iki hafta uç gün sonra demedi o yüzden kendi adıma ben sevdim kuzeyi ....burada bazı arkadaşlar saati saatine günü gününe çıksın istiyor sanırım görüyorum burada uç gün geçmiş diyirki bu falcı patladı:) zaten hangisi derse desin gelecegi bilmeleri çok ama çok zor sadece öngörü lerini söylüyorlar buda tutar yada tutmaz sırf falanca falcı gelecek diye diye hayatini ona gore şekillendirmek nedir Ya hu?
Serpilmi,hatirlamadigim bir hastanenin karsindaydi eviYa keşke mümkün olsa da , hala sakladığım bi ses kaydı var onu yükleyebilsem :) bi kadına baktırmıştım beylikdüzünde , evi metrobüs gibi kalabalıktı nasıl bir sıra vardı . Kaydetmiştim hala da saçmalama birincisi olarak saklıyorum Bi diyo ki sen biriyle tanışacaksın aşık olacaksın , evleneceksin .kim biliyor musun ? Bir diş doktoru . Bir iki dakika sonra sen biriyle tanışıp aşık olup evleneceksin hem de işadamı tekstilci . Demişim o nasıl iş hani dişçiydi . Diyor ki eee hem iş adamı hem de diş doktoru olamaz mı yani . Hayatımda bu kadar sallayanına ilk defa denk gelmiştim herhangi birimiz birbirimize baksak daha iyi tuttırabiliriz herhalde en azından b ş dakika evvel salladığımızı aklımızda tutmayı başarırıx
Tatlım fal isi enteresan bak bende bugün toprağa gittim herkes çok iyi yorum yaptı o yüzden gittim ama bende iyi değildi bütün enerjisi emdi resmen oysaki byrda herkes enerjisi çok iyi demişti bugüne kadar baktirdiklarin un hepsinin tam tersi şeyler söyledi belki bunun dedikleri doğrudur belki diğerlerinin bilmiyorum yaşayıp gorcez ama ben memnun kalmadim başladı kalır bu kişisel birşeySormaa canımm insanlar kendilerine tutmayan falcının başkasına çıkmasına neden bu kadar tepki veriyorlar anlamış degilim.. sonuçta bizde çıktığını söylüyoruz ve reklam diyorlar kendilerinin bilebikceği bir iş bu artık çıkanda çıkmayanda yazar ve okuyan buna göre karar verir falı konuşacağımıza birbirinize laf yetiştiriyoruz... insan tabiiki kendi ne bi r kere çıkan falcıya inanır ve tavsiye eder bunda büyütülecek bişey yokki... ben sadece 3kere aynı tarihleri verdi dedim artı bana tam tarihi günün de çıktı dedim ona bile tesadüf dediler bukadar art niyet olmaz yaniii...
Ben hülya abla fanıyım ama o evde bakıyo zaten normal ev hanımı . En sevdiğim falcım okızlar hülya abla ve tutku cafede mi calısıyolar yoksa telefonla mı bakıyorlar bilgilendirirseniz sevinirim bir de hülya abla tutku ve mandal cafe toprak arasında kaldım ücünden önereceginiz biri var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?