İstanbul'da Fal - Falcılar

peki hülya abla su ana kadar sende bildi mi hic gelecek hakkında ve nasıl ulasabilirim ona acaba gecen hafta papyon cafe dilege gittim ve enerjisini begendim acıkcası cok seker bi kadın verdigi harflerde kisiler tuttu verdigi tarihleri bekliyorum bakalım bundan sonraki gidecegime karar veremedim dios cafe duygu hande tutku ve hülya abla kafamda su an hangisine öncelik versem bilemedim

Enerji işi olduğuna artık bende inanıyorum yaaa..mesela utku vardı asminde onu çok beğeniyorum idol gibi hatta ama çok konuşulmadı burda ama bnde hep çıktı.. bunun gibi yani enerji işi ciddende... oyuzden morelim bozmamak lazım bnm enerjim çabuk düşüyor...

Zafer beyin numarasını verir misiniz ?

bende eyüpte oturuyorum gitmek istersen bana ulaş bende götürürüm kestane şekerinle gitmiştik bizde fazla para verme zeynebin arkadaşıyım çok param yok de
MErhaba bende eyüplüyüm Zafer beyin numarasını verir misiniz

bende zafere gidicektim bu konuşmalardan sonra gud baaaaaaaayyy zafercim dedim. Evet zafer konusu kapandığına göre kendimize yeni birini bulma zamanı geldi dimi kızlar :) sırada kim var :) kimi önerceksiniz :)
Bende Eyüp'te falcı arıyorum Zafer bey hakkında bu yorumları duyduktan sonra bende gitmem sağol yorumlarınız için arkadaşlar :)

Arkadaşlar Eyüp'te iyi bir falcı arıyorum

Hayatım valla çok şeyi bildi . Olmayacak şeyleri bildi . Ama dürüst olayım bazı dedikleri de çıkmadı . O yüzden ne her dediği çıkıyo diyebilirim ne de çıkmıyor
Mesela ben hamileydim ve kimse bilmiyordu o bildi . Bi akrabamızın beyninde sorun olacağını bildi ve sonraki olacak süreci . Erkek arkadaşımla durumları hep biliyor zaten . İşle ilgili dedikleri de hep oluyor ama hep oluk oluk para görüyor o bi türlü çıkmadı tepetaklak gidiyorum neredeyse battım kadın hala oluk oluk para diyor :) yengemin hamileliğini bildi mesla ama Bebek kız dedi erkek geliyor tutmadı. Arabamla ilgili bişe görürse çıkar . Taşınacaksın der taşınırım . Şimdi kendi evine geçeceksin diyor ben kirayı zor ödüyorum o kısım saçma oldu mesela . Yeğenime gelinlik gördü 2017 başında sen evleniyosun dedi kız evlendi gerçekten paldır küldür . Fakat başkasıyla evleneceksin asla eski sevgilin değil demişti , bizim kız eski sevgilisyle evlendi .
Sevgilimle ayrılırdık ben nefret ederdim o arayaca sen de koşa koşa gideceksin ayakkabını zor giyeceksin derdi . Ben hayatta inanmazdım . Sonra ayakkabı elimde zıplaya zıplaya giderdim . Çok iddialaştım artık ses etmiyorum . Yine ayrıyız ama ben çoktaan unuttum doğruya doğru her yerden engellemişim adamı , tutturdu arayacak akşam sabah diye , konuşmayacak yazı yazacak ama telefonla diyor ( e-mail kastediyor) adam ertesi gün mail attı bana ara beni diyen. Barışacaksınız da dedi ama ben cevap bile yazmadım hiiiç de niyetim yok o da sen istediğin kadar yok de sarmaş dolaş görüyorum diyor . İnşallah o kısmı tutmaz başka doğru düzgün birini bulurum .
Yani evet çok iyi ama her dediği çıkmıyor , çıkanına da rastlamadım zaten

Ben bugune kadarki tecrubelerimden soyliyeyim, iyi fal bakipta cikmayan olmadi acikcasi. Sadece su 600 tl mi alipta bana hikaye anlatan dolandirici kadin disinda. Universitedeyken hep garaonluk yaptim ve californiada fal baktirdigim bir kadin vardi, Sana Ofis isi goruyrm hemde Cok yakinda dedi. Bende nasil olur Benim okul bitmesine 1 yil var imkansiz dedim. Yok yok olucak dedi. Nitekiminde olmadi tabi. Bende o kadina asla inanmam fali cikmadi dedim. AMA aradan 3 sene gecti Ben o kadinin bahsettigi Buyuk gokdelendeki ofiste ise basladim.sonra dubaiye gittim, fallara herseye ara verdim. Kizkardesimin goturdugu bir falciya gittim cocuk dediki Sen nisanlanicaksin hemde bu agustosta Ve Senin kadar kariyeri olmayacak birisi. Agustos gecti tabikide nisanlanmadim. AMA uzerinden bir yil gecti Ve eski nisanlimla tanistim nisanlandim.aslinda. Etmem hemen hepsi yani iyi fal bakanlar gercektende olaylari ve bisiyleri goruyolar AMA zamanlamayi bilmiyolar. Simdi kuzeyde tutkuda son gitiklerimden ve ikisininde soyledigi su, Bu Adam Senin kaderin ne kadar ayrilsanizda baskasiyla olmiycak. Tabikide ikiside tarihlerde verdi. Kuzeyin verdigi tarihte birsey olmadi. Simdi tutku nun verdigi zamani bekliyrm. Verdigi tarih tutmayabilir Benim icin sonuc onemli , ya dedikleri gibi Ve daha oncede yasadiklarim gibi, Ben eski nisanlimla tekrar birlesirsem, ikisininde Vebalini almis olurum.
O yuzden bence fal baktirin AMA birazda hayatin akisina birakin.

Hülya nerde bakıyor ve ne kadara bana özelden yazarmısın

Çooook sevindimm işte çıkıyormuş deilmii...
benmki de öldümü acaba ses seda yok böyle haberleri duyunca kendi me çıkmış gibi seviniyorum

Bende sevindim kendime çıkmış gibi...bende de tik yok:)

yok kız bnm ilk iletişim çıkmıştı yine böyle arazi olduğu bi zamandı... şuan hepten arazi oldu merak ediyorum buseferde çıkcakmı diye. ölmüşte olabilir o derece yani

Tam da kuzey in falı çıkmıyo kii dediğimiz günde çıkıyo mesajının yazılması.. Vauvv tesadüflere gel:)))))

Kadınlar günümüz kutlu olsun

Tam da kuzey in falı çıkmıyo kii dediğimiz günde çıkıyo mesajının yazılması.. Vauvv tesadüflere gel:)))))

Kadınlar günümüz kutlu olsun
He canım he:) biz kuzeyi koruma ve yaşatma derneği uyesiyiz ...Belliki sana çıkmamasına çok icerlemissin belki de yaydığın negatif enerjiden dır bana kadar geldi cunku ...

He canım he:) biz kuzeyi koruma ve yaşatma derneği uyesiyiz ...Belliki sana çıkmamasına çok icerlemissin belki de yaydığın negatif enerjiden dır bana kadar geldi cunku ...
:)) yorumsuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…