peki hülya abla su ana kadar sende bildi mi hic gelecek hakkında ve nasıl ulasabilirim ona acaba gecen hafta papyon cafe dilege gittim ve enerjisini begendim acıkcası cok seker bi kadın verdigi harflerde kisiler tuttu verdigi tarihleri bekliyorum bakalım bundan sonraki gidecegime karar veremedim dios cafe duygu hande tutku ve hülya abla kafamda su an hangisine öncelik versem bilemedimBen hülya abla fanıyım ama o evde bakıyo zaten normal ev hanımı . En sevdiğim falcım o
Toprak beğendim ama çok kısa falı tatmin olur musun bilmem çok pat pat pat söylüyo bitiyo fal
Tutkuyu denemedim , bence onu dene bize de yaz bari :)
Tatlım fal isi enteresan bak bende bugün toprağa gittim herkes çok iyi yorum yaptı o yüzden gittim ama bende iyi değildi bütün enerjisi emdi resmen oysaki byrda herkes enerjisi çok iyi demişti bugüne kadar baktirdiklarin un hepsinin tam tersi şeyler söyledi belki bunun dedikleri doğrudur belki diğerlerinin bilmiyorum yaşayıp gorcez ama ben memnun kalmadim başladı kalır bu kişisel birşey
Zafer beyin numarasını verir misiniz ?kızlar oncelıkle kestane sekerı arkadasıma cok tesekkur ederım zafer beyın nosunu bana gonderdıgı ıcın .
bugun aslın da kuzeye gıdecektım ama bırden karar degısıklıgıyle zafer beye gıttım .
eyup bıraz bana ters oldugu ıcın yol konusu bıraz sıkıcı oldu benım ıcın ama ,fal ıcın degdı mı ?
evet kesınlıkle degdı dıyorum! kızlar bugune kadar cok falcı gezdım cafe falcılarına gıttım evde ozel
fal bakan yuksek meblaglar alan falcılara da .hıc bırınden memnun kalmadım kı yıne bırılerını denemek ıstedım :)
bugune kadar baktırdıgım en ıyı fal kesınlıkle benım ıcın zafer beydı .sadece kahveden baktıgına ınanmıyorm
acıkcası cok ozel bırseyler oldugunu dusunuyorum .cunku benım hayatımla ılgılı benı şoka sokacak ozel seyler
soyledı .oncelıkle oturdugum evın krokısı cızmesı benı cok sasırttıcok enteresan geldı ılk defa boyle bırsey gordum
acıkcası .evımın karsısında kı yerı bıle bılmesı ılgınctı .aıle apartmanın da oturdugumu da bıldı
hayatımda kı bazı kısılerın ısımlerını verdı .onların hayatıını da yorumladı .
2010 yılında gunu gunune attıgım nısan tarıhını de bıldısuan kı hayatımda kı ınsanla olan sorunları da .
bana bazı çok özel seyler de soyledı benı sasırtan ama ,burada yazmam dogru olmaz .
yarın yıldızname ıcın yonlendırdıgı kısıye de gıdecegım .yıldıznameye bakan kısının bellı ucretı yokmus
gonlunden ne koparsa olayı anlayacagınız .zafer bey tarota 50 tl kahveye de 30 tl ye bakıyor .
1 saate yakın kahve falıma baktı .anı ve gecmısı bıldı .gelecekle ılgılı tarıhlerı bekleyecegım .
ayrıntıları anlatırım .yarın gıdecegım yıldızname ıcın de gelısmelerı de anlatırım kızlar .
Zafer beyin numarasını bana da varsa verir misimizEyüpte zafer beyin numarasını verir misiniz? bana çok yakın gitmek istiyorum
Zafer beyin numarasını verir misinizfakircim özel mesajların dolmuş :) teşekkürler numara için
bu akşam gidiyorum
bildiğim mekan , bulması kolay :)
MErhaba bende eyüplüyüm Zafer beyin numarasını verir misinizbende eyüpte oturuyorum gitmek istersen bana ulaş bende götürürüm kestane şekerinle gitmiştik bizde fazla para verme zeynebin arkadaşıyım çok param yok de
Bende Eyüp'te falcı arıyorum Zafer bey hakkında bu yorumları duyduktan sonra bende gitmem sağol yorumlarınız için arkadaşlar :)bende zafere gidicektim bu konuşmalardan sonra gud baaaaaaaayyy zafercim dedim. Evet zafer konusu kapandığına göre kendimize yeni birini bulma zamanı geldi dimi kızlar :) sırada kim var :) kimi önerceksiniz :)
Hayatım valla çok şeyi bildi . Olmayacak şeyleri bildi . Ama dürüst olayım bazı dedikleri de çıkmadı . O yüzden ne her dediği çıkıyo diyebilirim ne de çıkmıyorpeki hülya abla su ana kadar sende bildi mi hic gelecek hakkında ve nasıl ulasabilirim ona acaba gecen hafta papyon cafe dilege gittim ve enerjisini begendim acıkcası cok seker bi kadın verdigi harflerde kisiler tuttu verdigi tarihleri bekliyorum bakalım bundan sonraki gidecegime karar veremedim dios cafe duygu hande tutku ve hülya abla kafamda su an hangisine öncelik versem bilemedim
Ben bugune kadarki tecrubelerimden soyliyeyim, iyi fal bakipta cikmayan olmadi acikcasi. Sadece su 600 tl mi alipta bana hikaye anlatan dolandirici kadin disinda. Universitedeyken hep garaonluk yaptim ve californiada fal baktirdigim bir kadin vardi, Sana Ofis isi goruyrm hemde Cok yakinda dedi. Bende nasil olur Benim okul bitmesine 1 yil var imkansiz dedim. Yok yok olucak dedi. Nitekiminde olmadi tabi. Bende o kadina asla inanmam fali cikmadi dedim. AMA aradan 3 sene gecti Ben o kadinin bahsettigi Buyuk gokdelendeki ofiste ise basladim.sonra dubaiye gittim, fallara herseye ara verdim. Kizkardesimin goturdugu bir falciya gittim cocuk dediki Sen nisanlanicaksin hemde bu agustosta Ve Senin kadar kariyeri olmayacak birisi. Agustos gecti tabikide nisanlanmadim. AMA uzerinden bir yil gecti Ve eski nisanlimla tanistim nisanlandim.aslinda. Etmem hemen hepsi yani iyi fal bakanlar gercektende olaylari ve bisiyleri goruyolar AMA zamanlamayi bilmiyolar. Simdi kuzeyde tutkuda son gitiklerimden ve ikisininde soyledigi su, Bu Adam Senin kaderin ne kadar ayrilsanizda baskasiyla olmiycak. Tabikide ikiside tarihlerde verdi. Kuzeyin verdigi tarihte birsey olmadi. Simdi tutku nun verdigi zamani bekliyrm. Verdigi tarih tutmayabilir Benim icin sonuc onemli , ya dedikleri gibi Ve daha oncede yasadiklarim gibi, Ben eski nisanlimla tekrar birlesirsem, ikisininde Vebalini almis olurum.Hayatım valla çok şeyi bildi . Olmayacak şeyleri bildi . Ama dürüst olayım bazı dedikleri de çıkmadı . O yüzden ne her dediği çıkıyo diyebilirim ne de çıkmıyor
Mesela ben hamileydim ve kimse bilmiyordu o bildi . Bi akrabamızın beyninde sorun olacağını bildi ve sonraki olacak süreci . Erkek arkadaşımla durumları hep biliyor zaten . İşle ilgili dedikleri de hep oluyor ama hep oluk oluk para görüyor o bi türlü çıkmadı tepetaklak gidiyorum neredeyse battım kadın hala oluk oluk para diyor :) yengemin hamileliğini bildi mesla ama Bebek kız dedi erkek geliyor tutmadı. Arabamla ilgili bişe görürse çıkar . Taşınacaksın der taşınırım . Şimdi kendi evine geçeceksin diyor ben kirayı zor ödüyorum o kısım saçma oldu mesela . Yeğenime gelinlik gördü 2017 başında sen evleniyosun dedi kız evlendi gerçekten paldır küldür . Fakat başkasıyla evleneceksin asla eski sevgilin değil demişti , bizim kız eski sevgilisyle evlendi .
Sevgilimle ayrılırdık ben nefret ederdim o arayaca sen de koşa koşa gideceksin ayakkabını zor giyeceksin derdi . Ben hayatta inanmazdım . Sonra ayakkabı elimde zıplaya zıplaya giderdim . Çok iddialaştım artık ses etmiyorum . Yine ayrıyız ama ben çoktaan unuttum doğruya doğru her yerden engellemişim adamı , tutturdu arayacak akşam sabah diye , konuşmayacak yazı yazacak ama telefonla diyor ( e-mail kastediyor) adam ertesi gün mail attı bana ara beni diyen. Barışacaksınız da dedi ama ben cevap bile yazmadım hiiiç de niyetim yok o da sen istediğin kadar yok de sarmaş dolaş görüyorum diyor . İnşallah o kısmı tutmaz başka doğru düzgün birini bulurum .
Yani evet çok iyi ama her dediği çıkmıyor , çıkanına da rastlamadım zaten
Ben bugune kadarki tecrubelerimden soyliyeyim, iyi fal bakipta cikmayan olmadi acikcasi. Sadece su 600 tl mi alipta bana hikaye anlatan dolandirici kadin disinda. Universitedeyken hep garaonluk yaptim ve californiada fal baktirdigim bir kadin vardi, Sana Ofis isi goruyrm hemde Cok yakinda dedi. Bende nasil olur Benim okul bitmesine 1 yil var imkansiz dedim. Yok yok olucak dedi. Nitekiminde olmadi tabi. Bende o kadina asla inanmam fali cikmadi dedim. AMA aradan 3 sene gecti Ben o kadinin bahsettigi Buyuk gokdelendeki ofiste ise basladim.sonra dubaiye gittim, fallara herseye ara verdim. Kizkardesimin goturdugu bir falciya gittim cocuk dediki Sen nisanlanicaksin hemde bu agustosta Ve Senin kadar kariyeri olmayacak birisi. Agustos gecti tabikide nisanlanmadim. AMA uzerinden bir yil gecti Ve eski nisanlimla tanistim nisanlandim.aslinda. Etmem hemen hepsi yani iyi fal bakanlar gercektende olaylari ve bisiyleri goruyolar AMA zamanlamayi bilmiyolar. Simdi kuzeyde tutkuda son gitiklerimden ve ikisininde soyledigi su, Bu Adam Senin kaderin ne kadar ayrilsanizda baskasiyla olmiycak. Tabikide ikiside tarihlerde verdi. Kuzeyin verdigi tarihte birsey olmadi. Simdi tutku nun verdigi zamani bekliyrm. Verdigi tarih tutmayabilir Benim icin sonuc onemli , ya dedikleri gibi Ve daha oncede yasadiklarim gibi, Ben eski nisanlimla tekrar birlesirsem, ikisininde Vebalini almis olurum.
O yuzden bence fal baktirin AMA birazda hayatin akisina birakin.
Öncelikle 8 mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...çıkan fal haberi gecen hafta kuzey ve arap melahat arkadaşıma iki hataya seni ariycak ve barisaksiniz demişti adam az once aradı ve barıştılar:)
Bende sevindim kendime çıkmış gibi...bende de tik yok:)Çooook sevindimm işte çıkıyormuş deilmii...
benmki de öldümü acaba ses seda yok böyle haberleri duyunca kendi me çıkmış gibi seviniyorum
Bende sevindim kendime çıkmış gibi...bende de tik yok:)
Ölse duyardın kotu haber tez gelirmiş belki olu taklidi yapıyordur:)yok kız bnm ilk iletişim çıkmıştı yine böyle arazi olduğu bi zamandı... şuan hepten arazi oldu merak ediyorum buseferde çıkcakmı diye. ölmüşte olabilir o derece yani
He canım he:) biz kuzeyi koruma ve yaşatma derneği uyesiyiz ...Belliki sana çıkmamasına çok icerlemissin belki de yaydığın negatif enerjiden dır bana kadar geldi cunku ...Tam da kuzey in falı çıkmıyo kii dediğimiz günde çıkıyo mesajının yazılması.. Vauvv tesadüflere gel:)))))
Kadınlar günümüz kutlu olsun
:)) yorumsuz..He canım he:) biz kuzeyi koruma ve yaşatma derneği uyesiyiz ...Belliki sana çıkmamasına çok icerlemissin belki de yaydığın negatif enerjiden dır bana kadar geldi cunku ...
zafer mi sakın sakın sakın tam bir dolandırıcı yemin ederim ben diyim deBende Eyüp'te falcı arıyorum Zafer bey hakkında bu yorumları duyduktan sonra bende gitmem sağol yorumlarınız için arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?