İstanbul'da Fal - Falcılar

Göztepe neval diye adı geçen neval e baktıran var mı ve falı çıkıyor mu?

Tam da kuzey in falı çıkmıyo kii dediğimiz günde çıkıyo mesajının yazılması.. Vauvv tesadüflere gel:)))))

Kadınlar günümüz kutlu olsun

Neden bu kadar agresif oldugunuzu saldırgan tavırlarınızı anlayamıyorum bir türlü bizler çıkan fal haberlerini veremeyecek miyiz artık bu topicte... sayenizde artık her çıkan fal haberinin reklam olmadığını anlamış bulunuyorum çünkü kendim yapmıyorum... yorum yok...

Ölse duyardın kotu haber tez gelirmiş belki olu taklidi yapıyordur:)

yapıyo cnm hem whatsapp tata yok onu bn öldürcem bu gidişle şaka bi yana bi haftafıe se çıkmıyo endişe etmeye başladım o okadar sevmiyo demekki.. erkekler iştw sonuç olarak hepsi aynı kafa

Çıkan Çıkmayan Fal
Çıkmayanlar: Kuzey,Şahcihan,Eylem(telefonda bkn),Levent(symbl),Eray(asmin),Melekler Emre
Çıkanlar: Yeter,Hande

Bende şu meşhur Muzoyu merak ettim arkadaşlar tecrube edenler paylasanilirmi ???
Ayrıca faldan yana cok kafam karışık çok 2 güvendiğim falci demet ve zeynep ikiside tam tersi ayrı şeyler söylüyor fenalardayim bunların dışındakilerede inanasim gelmiyor tek umudum muzo nasıl arkadaşlar nasıl

kuzeye çok güvenme derim kimi götürdüysem patladı fal.anda tatmin edici sonrası fos

Muzo hala meshurmu ya hic adini duymadim son zmanlar.isim biliyor ilk etapta oyle olunca bi oooo oluyorsun.ama dedikleri cikmadi.

Kızlar bende bugün baktırdım muzo ya bende şaşırdım önceden yazmış koymuş bile kağıda ismi falın ortasında önündeki kağıdına dedi eski erkek arkadaşımın ismi yazıyor özelliklerini her şeyi bildi ama çıkar mı bakcaz ama ben daha fala oturmadan isimi yazıp kağıdı önüme koyan görmedim baktıranlar yorumunu yazabilir mi muzoyla ilgili ?

Ayrıca tarot kahve 60 tl bakıyor mesaj geliyor ne kadar diye bileğinize

Arkadaşlar ben numarasını verdim ama 100 tl bakıyormuş mesajı geliyor muzo için dün biz 3 kişi gittik 60 tl baktırdık arayanlar 60 tl ise baktırsın bu kadar yükseği önermem falı iyi ama 100 tl çok yüksek bir anda pahalanamaz bu kadar

Kizlar medyum elifi bilen varmi acill nolur islem yaptircam.instagramda gordum telde bakiyor canli.bilen varmi acaba.telefonu ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun aksam medyum elif hnma gitcem bir arkadastan bana yorum geldi.Aksam eve gelince tecrubelerimi yazarim.

Cnm muzo dediğin kadınlar kahvesi mi başka bi muzo mu?:)

Muzo nerde bakiyo kizlar
Ben neredeyse tum falcilari denedim muzo haric. Ve tek memnun kaldigim oznur ablam kadin ne diyosa er ya da gec yasiyorum.

Benim komşuya birisi osmaniye hastanesinin orda fuzuli diye biri var demiş . Google da baktım öyle biri yok . Şimdi okuyunca burayı acaba diyorum söyleyen adam muzo diye fuzuli mi dedi ? Bu muzo bakırköy osmaniye banka karşısı bi yerde mi? Değilse orada bakan fuzuli diye bi falcı adam duymuş olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…