İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba mi cafe nin telefonu olan var mı?

Muzo şişli de bakioe trump towers a yakin biz dun angelanil ve baska bi arkadasla gittik 60 di arkadaslar baska vermeyin bende cok memnun kaldim anda.

Bide 60 tl ye baktirmislar biz o arkadaslardan aldik numarayi felan diyin

alıştırdı beni yazmayınca böyle oluyorum seven erkek dagları aşar aileleri aşar ne bilim seven stalktlar.. sevmiyor
Her erkekden dağları delen ferhat performansi beklersek oooo:) sabir gerekir bazen bazense akışına bırakmak bazense herşeyi karşı taraftan beklememek seviyorsan sende arayabilirsin....yok sevmiyorsa özgür bırak gitsin gitsinki yüreğinde yeni gelecek olana yer açılsın...olmuyorsa zorlamamak lazim bazıları unutulmayı sevilmekden daha çok hakeder tatlım...

dogru agzına saglık bide her erkek farklı bnmki yapar eder pişman olur aramızda degısık bi bag vardı kopamuyorduk alıştım bu yuzden sessizliği zor geliyor birinin ruhuna ve tenine alışınca dıgerlerı zor gelıyorkii keşke şıpsevdi olsam ama yook olamıyorum... ben aramam cunku bu hep bm arayayım istiyor bn arayıncq çok konuşmuyor biraz ruh hastası ama gonul işte neye koncağını bilemiyor

Kızlar ben size bir kitap tavsiye edicem erkekler neden dişli kadınları sever bence bu taktikleri denerseniz fala ihtiyacımızın olmıcak :)
Ben kendimde yaptığım yanlışları gördüm biz kitaptaki iyi kadınız dişli kadın olsak şimdiden evli mutlu çocukluyduk )

et et neymiş okuyoruz entel dantel kitaplar ne hayrını gorduk

Çıkan fal haberi nermin. Ve tutku. Nermin bi erkek arkadasi sana yazacak onunla alakali konusacaksiniz diyip harf vermistu isminin bas harfini ve o cocuk bugun yazdi sohnet ettik. Tutku da aybi seui soylemisti oda i ve m var demisti ama acik gozlu kiz arkadasin demisti onunla daha once iletisime gecmissti yani bugun gerçekleşen bu ama esas olay onlarin soyledigi gibi gelismddi ben ondaki eşyalarım icin yazdm o sekilde konusmsua basladik ama herkes arama aricak demişlerdi sabretseydim arardi konuşmalarından belli ama arada is hukukumuz vat olmadi oyle isye =)

kitabın pdf'ni şöyle paylaşayım o zaman göz gezdirmek isteyen olur belki https://yadi.sk/i/0zDZOkXarUmFU

Kadınlar kahvesi Pelin'e geldim şimdi bekliyorum kızlar bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Baktırdıktan sonra yorumu paylaşırım sizinle.

Bu kadar fal baktirdim, ne iyi diyebileceğim falci var ne de 100/70 cikti diyebileceğim. Neden hala fal baktırdığımı da anlamış değilim. Yani bakıyorum da hepsi fos. Gelecek melecek bildikleri yok. Anda iyi dediğimizi de az çok kafamızı çalıştırırsak kendimiz de tahmin ede biliriz. Fos yani hepsi fos. Fal baktırmaksa sadece bir hastalık

Kimlere baktirdinki? Su ana kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…