Dertlenmiş gene: )bizi sevmeyen adamlar için fal baktırıyoruz acıyorum bazenn...
seven adamı hiçbi güç ego kibir sorun tıtamaz burası sevilmeyen kızlar topiği.
Bilmiorum arayip konus istersenTELDE bakıyor mu acaba
Dertlenmiş gene: )
Her erkekden dağları delen ferhat performansi beklersek oooo:) sabir gerekir bazen bazense akışına bırakmak bazense herşeyi karşı taraftan beklememek seviyorsan sende arayabilirsin....yok sevmiyorsa özgür bırak gitsin gitsinki yüreğinde yeni gelecek olana yer açılsın...olmuyorsa zorlamamak lazim bazıları unutulmayı sevilmekden daha çok hakeder tatlım...alıştırdı beni yazmayınca böyle oluyorum seven erkek dagları aşar aileleri aşar ne bilim seven stalktlar.. sevmiyor
Her erkekden dağları delen ferhat performansi beklersek oooo:) sabir gerekir bazen bazense akışına bırakmak bazense herşeyi karşı taraftan beklememek seviyorsan sende arayabilirsin....yok sevmiyorsa özgür bırak gitsin gitsinki yüreğinde yeni gelecek olana yer açılsın...olmuyorsa zorlamamak lazim bazıları unutulmayı sevilmekden daha çok hakeder tatlım...
et et neymiş okuyoruz entel dantel kitaplar ne hayrını gordukKızlar ben size bir kitap tavsiye edicem erkekler neden dişli kadınları sever bence bu taktikleri denerseniz fala ihtiyacımızın olmıcak :)
Ben kendimde yaptığım yanlışları gördüm biz kitaptaki iyi kadınız dişli kadın olsak şimdiden evli mutlu çocukluyduk)
beni güldürdün ya allah da seni güldürsün ne diyimDertlenmiş gene: )
Kızlar ben size bir kitap tavsiye edicem erkekler neden dişli kadınları sever bence bu taktikleri denerseniz fala ihtiyacımızın olmıcak :)
Ben kendimde yaptığım yanlışları gördüm biz kitaptaki iyi kadınız dişli kadın olsak şimdiden evli mutlu çocukluyduk)
Nermin evinde bakıyorNermin hangi cafede bakıyor?
Kimlere baktirdinki? Su ana kadar ?Bu kadar fal baktirdim, ne iyi diyebileceğim falci var ne de 100/70 cikti diyebileceğim. Neden hala fal baktırdığımı da anlamış değilim. Yani bakıyorum da hepsi fos. Gelecek melecek bildikleri yok. Anda iyi dediğimizi de az çok kafamızı çalıştırırsak kendimiz de tahmin ede biliriz. Fos yani hepsi fos. Fal baktırmaksa sadece bir hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?