Çok pozitif bakar hiç bi baktığı çıkmadı banaKadınlar kahvesi Pelin'e geldim şimdi bekliyorum kızlar bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Baktırdıktan sonra yorumu paylaşırım sizinle.
Symbol'lerdeki nerdeyse her kese, Melekler kahvesindeki cogu kisiye, Damlalar turku evi Tugba, Sedat; Pen cafe Yeter, Cafe benim Kuzey, Mi cafe Hande, taksim medyum Sinem, cay bahcesi Goker, ermeni Goha kumkapi, Telewi + Basirly online falcilar. Ve aklima simdilik gelmey digerleriKimlere baktirdinki? Su ana kadar ?
Peki hepside ayni seylerimi soyluyordu, yoksa farkli farkli yorumlarmi yapiyordu?Symbol'lerdeki nerdeyse her kese, Melekler kahvesindeki cogu kisiye, Damlalar turku evi Tugba, Sedat; Pen cafe Yeter, Cafe benim Kuzey, Mi cafe Hande, taksim medyum Sinem, cay bahcesi Goker, ermeni Goha kumkapi, Telewi + Basirly online falcilar. Ve aklima simdilik gelmey digerleri
Tam da kuzey in falı çıkmıyo kii dediğimiz günde çıkıyo mesajının yazılması.. Vauvv tesadüflere gel:)))))
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Tatlım fal isi enteresan bak bende bugün toprağa gittim herkes çok iyi yorum yaptı o yüzden gittim ama bende iyi değildi bütün enerjisi emdi resmen oysaki byrda herkes enerjisi çok iyi demişti bugüne kadar baktirdiklarin un hepsinin tam tersi şeyler söyledi belki bunun dedikleri doğrudur belki diğerlerinin bilmiyorum yaşayıp gorcez ama ben memnun kalmadim başladı kalır bu kişisel birşey
Serpildi galiba . Evet hastanenin yakınında bi apartmandaydı . Ne kabustu o kadın ya . Bi ara dayanamadım dedim abla sen bi dinlen bi konsantre ol istersen bu iş komikleşmeye başladı Bi de kadıköyde bi cafeye gittik , adını unuttum onun da bi kadın isim veriyomuş bilmem ne diye . Belki 100 tane isim saydı . Duruyo duruyo ibrahim kim ? Ne bilim benim eski depocu diyorum işte atıyorum nursel kim ? Kızımın sınıfından bi öprencinin velisi var odur . Ali kim ismail kim ayşe kim fatma kim . Deli deli işler ya
Kadınlar kahvesi Pelin'e geldim şimdi bekliyorum kızlar bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Baktırdıktan sonra yorumu paylaşırım sizinle.
Kesinlikle katılıyorum :) Kuzey'e gitmiş biri olarak söylüyorum. Falla hiç alakası yok onun. Tepeden tırnağa izleyip hal ve tavrından ortalama bişeyler söylüyor. Seni konuşturarak sallıyo bolca :) boşa para harcamayın.
Muzo bu daha önce melekler kahvesinde deilmiMuzo şişli de bakioe trump towers a yakin biz dun angelanil ve baska bi arkadasla gittik 60 di arkadaslar baska vermeyin bende cok memnun kaldim anda.
Bu kadar fal baktirdim, ne iyi diyebileceğim falci var ne de 100/70 cikti diyebileceğim. Neden hala fal baktırdığımı da anlamış değilim. Yani bakıyorum da hepsi fos. Gelecek melecek bildikleri yok. Anda iyi dediğimizi de az çok kafamızı çalıştırırsak kendimiz de tahmin ede biliriz. Fos yani hepsi fos. Fal baktırmaksa sadece bir hastalık[/QUOTE
- Dun buradan h.girl ve vkt ile matrak cafe fundaya gittik diger cafe falcilari gibi değildi olay anını olay anındaki mekanı giydigimiz kıyafete kadar tarif ediyor tarot var önünde birde kâğıt biraz yazıyor az tarot kartı acikiyor bana ileriye dönük tarih verdiği icin çıkarmı çıkmaz mi bilmiyorum ama değişik geldi bana hep dediğim gibi ben anla ilgilenmiyorum o yüzden dediği tarihleri beklicem...
Onu bilmiyorum ama internetten telefonunu bulup sorabilirsiniz.fundayi deneyimleyen varsa da yorum tazarsa sevinirimTelefonda bakıyor mu acaba funda
Vkt un arkadaşı diycektim eksik yazmisim:)
- Dun buradan h.girl ve vkt ile matrak cafe fundaya gittik diger cafe falcilari gibi değildi olay anını olay anındaki mekanı giydigimiz kıyafete kadar tarif ediyor tarot var önünde birde kâğıt biraz yazıyor az tarot kartı acikiyor bana ileriye dönük tarih verdiği icin çıkarmı çıkmaz mi bilmiyorum ama değişik geldi bana hep dediğim gibi ben anla ilgilenmiyorum o yüzden dediği tarihleri beklicem...
Nerde bakıyo bu funda?Vkt un arkadaşı diycektim eksik yazmisim:)
TeşekkürlerBakırköy de matrak cafe de
Muzo bu daha önce melekler kahvesinde deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?