İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar birazdan atıcağım adımla tum falları değiştireceğim telfon numaramı değiştircem barışırken birden ayrılmalardan bıktım çünkü okadar hasretle beklediğim adamla yine ayrıldık yine ve yine... şu halde fallar o anlık diyebilirim... bnm bir hareketimle değişebiliyor... nasıl olsa hasret çekiyorum numaramı değiştirip yeni bir hayata başlayım dedim...

ben daha no degıstırmedım kızlar demeye çalıştıgım erkekler sevgi istemıyorlar toklar çok toklar bela istemiyorlar

Kimlere baktirdinki? Su ana kadar ?
Symbol'lerdeki nerdeyse her kese, Melekler kahvesindeki cogu kisiye, Damlalar turku evi Tugba, Sedat; Pen cafe Yeter, Cafe benim Kuzey, Mi cafe Hande, taksim medyum Sinem, cay bahcesi Goker, ermeni Goha kumkapi, Telewi + Basirly online falcilar. Ve aklima simdilik gelmey digerleri

Peki hepside ayni seylerimi soyluyordu, yoksa farkli farkli yorumlarmi yapiyordu?
Bazende gercekten beklemek gerekiyor. Benim 2010 yilinda baktirdigim 1 tane fal 2013 yilinda gerceklesti. Bende umidimi tamami ile kaybetmisken. Kadinin bahsettigi gokdelende bahsettigi departmanda ise basladim.

Tam da kuzey in falı çıkmıyo kii dediğimiz günde çıkıyo mesajının yazılması.. Vauvv tesadüflere gel:)))))

Kadınlar günümüz kutlu olsun

Kesinlikle katılıyorum :) Kuzey'e gitmiş biri olarak söylüyorum. Falla hiç alakası yok onun. Tepeden tırnağa izleyip hal ve tavrından ortalama bişeyler söylüyor. Seni konuşturarak sallıyo bolca :) boşa para harcamayın.

Serpil'e bende gittim. ilk gittiğimde şok olmuştum herşeyi bildi inanamadım.. sonra onun gazıyla tekrar iki defa daha gittim tamamen fiyasko.. çok kalabalık evi dediğin gibi metrobüs gibi.. sanıyorum çok kalabalık olduğunda yorulup sonra tamamen sallıyo.. bi daha gidermisin desen hayatta gitmem:)

Kadınlar kahvesi Pelin'e geldim şimdi bekliyorum kızlar bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Baktırdıktan sonra yorumu paylaşırım sizinle.

Pelin çok pozitiftir, dertli gidersin hafiflemiş çıkarsın ama bana ilişki hakkında dedikleri şu ana kadar hiç çıkmadı. Aile veya iş konularında daha iyi bence

Kuzey e gidişinizde umutlanıyorsunuz.Ama bekle bekle verdiği süre doluyor, geçiyor.O arada bir bakıyorsunuz beklediğiniz kişi sen benim arkadaşım dostumdun deyip silip engelleyip başkasıyla evlenme yoluna gidiyor.Umutlanmayın.Kimseden zengin değiliz

• Dun buradan h.girl ve vkt ile matrak cafe fundaya gittik diger cafe falcilari gibi değildi olay anını olay anındaki mekanı giydigimiz kıyafete kadar tarif ediyor tarot var önünde birde kâğıt biraz yazıyor az tarot kartı acikiyor bana ileriye dönük tarih verdiği icin çıkarmı çıkmaz mi bilmiyorum ama değişik geldi bana hep dediğim gibi ben anla ilgilenmiyorum o yüzden dediği tarihleri beklicem...

Telefonda bakıyor mu acaba funda
Onu bilmiyorum ama internetten telefonunu bulup sorabilirsiniz.fundayi deneyimleyen varsa da yorum tazarsa sevinirim

Vkt un arkadaşı diycektim eksik yazmisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…