Evet oyle demesi guzel.Halkalida evinde bakior. Nermin ve tutku ayni seyler soylemislrrdi zaten yazmistim da . Ufak detaylarda olsa bana fallari cikan nermindi. O yuzden bu kdr seviorum bide pembeci deil. Benim iliskisi normal giden arkadaslarima bubiliski bticek bunu sende biliorsun bundan adam olmaz diyebilior o yuzden seviorum.
Cnm tutku bi süre İstanbul dışında olacakmış, telden bakabilirm demişti bana bilgin olsnEvet oyle demesi guzel.
Ben tutkuyada nerminede baktirmadim hafta sonu baktracak olursak senden alirim yine bilgilerini
Evet haberim var.2 hafta once bakirkoyde adresini ariyorduk ki buradan ogrendikCnm tutku bi süre İstanbul dışında olacakmış, telden bakabilirm demişti bana bilgin olsn
merhaba kzueyin numarasını özelden gönderebilirmsinizKuzeye baktirirsan yorumlarını merak ediyorum.enerjisi iyi bir çocuk ama çıkanı kadar cikmayanida fazla ...
Su falcinin ses kaydini aldiysan eger gercekten dinlemek isterim. Ayrica , hemen hemen hepside gecmisi Cok iyi biliyor zaten. Ben gecmisi duymak istemiyorum. Bana guzel bir durum analizi yapsinki Bende adimlarimi ona gore atayim. Artik hata ustune hata yapmiym. Eger Bu kadar iyi bir falci degilsede Boyle anlatip kimsenin vebalini almayin. Gercekten Bu millet Bu paralari sokaktan toplamiyor Cunku, zaten cogu arkadas moral Ve paikolojik olarak bir cikmzda oldugu icin gidiyor falciya. Gereksiz yere birde maddi cikmaLqra sokmayin. Vebali Cok Buyuk olurSlm kızlar bakirkoyde bir falcı buldum merak ettim bende baktırım bakırköyde en iyi falcı diyebilirim kızlar birde fena sıra var adam herşeyimi soledi biz 3 arkadaş şok olduk adam direk esinden boşanmışsin baka kaldım babamın kanser geçirdiğini direk soledi ama ilesmis korkulucak bişey yok dedi valla bu falcı süper keyfino cafe diye biryer adam bişelere karismismidir nedir biz sok olduk bende herkese keyfino cafe falda tek bakırköyde en iyi falcı diyebilirim kizlar baktirdiklarimin arasında en iyi falcı diyebilirim herkese şiddetle tavsiye ediyorum keyfino cafe yazın kızlar anında adresi çıkıyo tüyleriniz urpericek şok olucaksiniz benden solemesi
Tatlım kuzey Beşiktaş da benim cafedemerhaba nermin ve kuzeyin numarası kimsede yok mu ?
Tatlım kuzey Beşiktaş da benim cafede
Su falcinin ses kaydini aldiysan eger gercekten dinlemek isterim. Ayrica , hemen hemen hepside gecmisi Cok iyi biliyor zaten. Ben gecmisi duymak istemiyorum. Bana guzel bir durum analizi yapsinki Bende adimlarimi ona gore atayim. Artik hata ustune hata yapmiym. Eger Bu kadar iyi bir falci degilsede Boyle anlatip kimsenin vebalini almayin. Gercekten Bu millet Bu paralari sokaktan toplamiyor Cunku, zaten cogu arkadas moral Ve paikolojik olarak bir cikmzda oldugu icin gidiyor falciya. Gereksiz yere birde maddi cikmaLqra sokmayin. Vebali Cok Buyuk olur
Ya kızlar bu arada keyfino cafede ki falcinin bütün unlulerle reşimle var bu adam gerçekten çok güzel fal bakıyor biz istanbulda çok fal baktirdik kızlar keyfinodaki falcı dehşet süper herkese tavsiye ediyorum bide inanılmaz sıra var baya bir sirade bekledik diyebilirim ama beklediğimiz deydi kızlar süper tekkelimeyle keyfino yazın kızlar anida çıkıyo adresi
Slm kızlar bakirkoyde bir falcı buldum merak ettim bende baktırım bakırköyde en iyi falcı diyebilirim kızlar birde fena sıra var adam herşeyimi soledi biz 3 arkadaş şok olduk adam direk esinden boşanmışsin baka kaldım babamın kanser geçirdiğini direk soledi ama ilesmis korkulucak bişey yok dedi valla bu falcı süper keyfino cafe diye biryer adam bişelere karismismidir nedir biz sok olduk bende herkese keyfino cafe falda tek bakırköyde en iyi falcı diyebilirim kizlar baktirdiklarimin arasında en iyi falcı diyebilirim herkese şiddetle tavsiye ediyorum keyfino cafe yazın kızlar anında adresi çıkıyo tüyleriniz urpericek şok olucaksiniz benden solemesi
Reklammmmmm vavvvvv ,yeni üye ol hemen reklam yap ,ya siz kendinizi ne kadar zeki sanıyorsunuz ya:)@MuneYa kızlar bu arada keyfino cafede ki falcinin bütün unlulerle reşimle var bu adam gerçekten çok güzel fal bakıyor biz istanbulda çok fal baktirdik kızlar keyfinodaki falcı dehşet süper herkese tavsiye ediyorum bide inanılmaz sıra var baya bir sirade bekledik diyebilirim ama beklediğimiz deydi kızlar süper tekkelimeyle keyfino yazın kızlar anida çıkıyo adresi
gecenlerde birisi sormustu papyon cafe dilek nasil diye ... resmen sacmalikti.. oyle cumleler kuruo ki kahkaha atasin geliyo. 8 saat 34 saniye sonra kiskanmaya baslicak gibi cumleler.. hani zaman soylenmesine alisigim ama 8 saat sonra seni kiskanmaya baslicak nedir ya ...
bu arada bu gece 12 de tutku dan randevu aldim umarim guzel gecer..
neslihana gecen hafta burda okuduklarimdan sonra gittim su fali baktirdim ismini tipini boyunu her seyi soyledi kesinlikle anda cok iyiydi..baktirdigim kisi yurt disinda yasio cok uzun yillar onun ailesi turkiyede falan bile dedi amerikada gorustugu kizi tarif etti.. onun uzerine instagramda kizi buldum oyle soyliyim ...onun tarifi uzerine resmen ..ben gercekten anda cok memnun kaldim ama gelecek neslihan in uzmanlik alani degil diolar hayirlisi ...ama kararliyim bu gece tutku ile fal defterini kapiorum son 7 aydir resmen 50 kisiye baktirdim ama acik ara en memnun kaldigim karsi tarafin hisleri icin kesinlikle HANDE ..ve TOPRAK ..
umarim her sey herkes icin guzel olur.. insallah herkes sevdigine kavusur .. ne diyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?