Pelin çok pozitiftir, dertli gidersin hafiflemiş çıkarsın ama bana ilişki hakkında dedikleri şu ana kadar hiç çıkmadı. Aile veya iş konularında daha iyi bence
Çok pozitif bakar hiç bi baktığı çıkmadı banakeşke çıksaydı
Galiba fal isi gercekten kisiden kisiye degisiyor. Kuzey de gercekten Benim favorilerimden birtanesi. Ben ekimde baktirdim bana dediki, kasim Ve aralik aylarinda konusmalar olucak kariyerin konusunda, Subatta ise net bir sekilde duycaksin, guzel bir sicrama olucak Senin icin. Tam 5 Subatta mudurum acikladiki amerikadaki sirketin denetmenligini yapacagim. zamanlamasi bile dogruydu yani . Iliskim icin dediki kasim ayinda bir iletisim olucak, daha Sonra subat Ve Mart aylari pik yapip daha Sonra evlilik surecine giriceksjn. Kasim ayinda tam bir firtinali ayrilik tartismasi yaptik. Yani iletisim oldu, Fakat subat Ve martta pik yapan birsey olmadi, gecen ay yine baktirdim Ve dediki su anda kendi yaptiklarindan pisman, kendisine ceki duzen veriyor. mart sonu Nisan basi gibi olumlu gelismeleri bekle. Aslinda ilk soyledigi ile tutarliydi. Bana demediki siz Subatta martta barisiysnz. Kuzeyin karsisina gectiginde sadece negatif olmiycaksin, tamami ile ona odaklanip soyleidklerini cook cook iyi dinleyip hatta not almalisin. Gercekten o kadar kotu bir yorumcu degil .Kuzey e gidişinizde umutlanıyorsunuz.Ama bekle bekle verdiği süre doluyor, geçiyor.O arada bir bakıyorsunuz beklediğiniz kişi sen benim arkadaşım dostumdun deyip silip engelleyip başkasıyla evlenme yoluna gidiyor.Umutlanmayın.Kimseden zengin değiliz
Senin adinda Cok mutlu oldumKızlar çıkan bir fal haberi var!
Laf cafe Çiğdem'e gitmiştim ben şubat ayında. Bana şu tarihte sana mesaj atacak tekrar konuşmaya başlayacaksınız dedi. Ve beklenen mesaj geldi dediği tarihte ben şok! Bakalım diğer dedikleri olacak mı
Galiba fal isi gercekten kisiden kisiye degisiyor. Kuzey de gercekten Benim favorilerimden birtanesi. Ben ekimde baktirdim bana dediki, kasim Ve aralik aylarinda konusmalar olucak kariyerin konusunda, Subatta ise net bir sekilde duycaksin, guzel bir sicrama olucak Senin icin. Tam 5 Subatta mudurum acikladiki amerikadaki sirketin denetmenligini yapacagim. zamanlamasi bile dogruydu yani . Iliskim icin dediki kasim ayinda bir iletisim olucak, daha Sonra subat Ve Mart aylari pik yapip daha Sonra evlilik surecine giriceksjn. Kasim ayinda tam bir firtinali ayrilik tartismasi yaptik. Yani iletisim oldu, Fakat subat Ve martta pik yapan birsey olmadi, gecen ay yine baktirdim Ve dediki su anda kendi yaptiklarindan pisman, kendisine ceki duzen veriyor. mart sonu Nisan basi gibi olumlu gelismeleri bekle. Aslinda ilk soyledigi ile tutarliydi. Bana demediki siz Subatta martta barisiysnz. Kuzeyin karsisina gectiginde sadece negatif olmiycaksin, tamami ile ona odaklanip soyleidklerini cook cook iyi dinleyip hatta not almalisin. Gercekten o kadar kotu bir yorumcu degil .
Senin adinda Cok mutlu oldum) insallah olumlu Ve guzel gorupte soyledigi Hersey bir bir gerceklesir. ))
bu arada tuğba hanımı beklerken yine sıradaki bayanlardan biri sütlü kahve neslihan hanım'ı denememi önerdi. nasıldır sizce?merhabalar,
kızlar dün mandal cafe ayten hanım ve tuğbanın mutfağı tuğba hanıma fal baktırdım. ikisinin söyledikleri de birbirinden farklıydı
ben hangisine inanayım ya şaşırdım kaldım
ne dersiniz?
Neslihana ilk gittigimizde 3 umuzude sok etti cok cok sey bildi.ikinci gittigimizde kahve + tarota 7 8 dk bakti.bize dediklerine daha var.bazi dedigi seyler dedigi gibi gidiyor suan.benim cok onemli cogu konum nisanda netlesecek.bu arada tuğba hanımı beklerken yine sıradaki bayanlardan biri sütlü kahve neslihan hanım'ı denememi önerdi. nasıldır sizce?
Aytrne baktirmistim.cok basit bir faldi.ayrica dedigi gbide olmadi bazi seyler.merhabalar,
kızlar dün mandal cafe ayten hanım ve tuğbanın mutfağı tuğba hanıma fal baktırdım. ikisinin söyledikleri de birbirinden farklıydı
ne dersiniz?
Arkadaş çıkmadı dedi de burda övülünce:) sağol cnmmMuzo isim biliyo o kadar
aytenin falı bende çıkmadımerhabalar,
ne dersiniz?
Ayten' ben de baktırmıştım...anı bilmişti, hatta çok iyi bilmişti, ama gelecekten zaten çok sözetmedi ama olumlu gelişmeler olacağını söylediği ilişki tamamen bitti, bu arada Nihal de benzer bakıp olumlu konuşmuştu, o da bilemediaytenin falı bende çıkmadı
Benim söylediğim Muzo melekler kahvesindeydi ,farklı falcılardan bahsediyoruz benceMuzo şişlide nerde bakıyor tlf varsa verirmisin veya kafe ismi
Cnm aynı muzo meleklerden ayrılmış free takılıyomş :)Benim söylediğim Muzo melekler kahvesindeydi ,farklı falcılardan bahsediyoruz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?