İstanbul'da Fal - Falcılar

Pelin çok pozitiftir, dertli gidersin hafiflemiş çıkarsın ama bana ilişki hakkında dedikleri şu ana kadar hiç çıkmadı. Aile veya iş konularında daha iyi bence
Çok pozitif bakar hiç bi baktığı çıkmadı bana keşke çıksaydı

Evet kızlar Pelin çok çok pozitif baktı güzel pembe bir tablo çizdi ama söylediklerinin olacağını zaten sanmıyorum yinede çok şeker bir kadındı ama orası ayrı

Galiba fal isi gercekten kisiden kisiye degisiyor. Kuzey de gercekten Benim favorilerimden birtanesi. Ben ekimde baktirdim bana dediki, kasim Ve aralik aylarinda konusmalar olucak kariyerin konusunda, Subatta ise net bir sekilde duycaksin, guzel bir sicrama olucak Senin icin. Tam 5 Subatta mudurum acikladiki amerikadaki sirketin denetmenligini yapacagim. zamanlamasi bile dogruydu yani . Iliskim icin dediki kasim ayinda bir iletisim olucak, daha Sonra subat Ve Mart aylari pik yapip daha Sonra evlilik surecine giriceksjn. Kasim ayinda tam bir firtinali ayrilik tartismasi yaptik. Yani iletisim oldu, Fakat subat Ve martta pik yapan birsey olmadi, gecen ay yine baktirdim Ve dediki su anda kendi yaptiklarindan pisman, kendisine ceki duzen veriyor. mart sonu Nisan basi gibi olumlu gelismeleri bekle. Aslinda ilk soyledigi ile tutarliydi. Bana demediki siz Subatta martta barisiysnz. Kuzeyin karsisina gectiginde sadece negatif olmiycaksin, tamami ile ona odaklanip soyleidklerini cook cook iyi dinleyip hatta not almalisin. Gercekten o kadar kotu bir yorumcu degil .

Senin adinda Cok mutlu oldum) insallah olumlu Ve guzel gorupte soyledigi Hersey bir bir gerceklesir. ))

Evet nötr gidilmeli fala..
Bana verdiği tarih tam gününde çıkmıştı çıkar çıkmaz buraya da yazmıştım hatta ve birde karşı tarafın düşüncesiyle ilgili "hadi canım sende" dediğim bir mevzu kuzeyin anlattığı gibi olmuştu... yani adamın kurduğu cümle....

merhabalar,
kızlar dün mandal cafe ayten hanım ve tuğbanın mutfağı tuğba hanıma fal baktırdım. ikisinin söyledikleri de birbirinden farklıydı
ben hangisine inanayım ya şaşırdım kaldım
ne dersiniz?

bu arada tuğba hanımı beklerken yine sıradaki bayanlardan biri sütlü kahve neslihan hanım'ı denememi önerdi. nasıldır sizce?

bu arada tuğba hanımı beklerken yine sıradaki bayanlardan biri sütlü kahve neslihan hanım'ı denememi önerdi. nasıldır sizce?
Neslihana ilk gittigimizde 3 umuzude sok etti cok cok sey bildi.ikinci gittigimizde kahve + tarota 7 8 dk bakti.bize dediklerine daha var.bazi dedigi seyler dedigi gibi gidiyor suan.benim cok onemli cogu konum nisanda netlesecek.
Aytrne baktirmistim.cok basit bir faldi.ayrica dedigi gbide olmadi bazi seyler.
Tugbaya gecen hafta baktirdik ilkkez.
Daha begendik.soyledikleri cikarmi bilmem.ayrintilari ve psikolojik sohbeti guzeldi.

Bende soyle bir durum var,hayatimdaki bir ayrintinin toprak neslihan serdar nisanda olacagini canan ve tugbada kasimda olacagini soyledi.
Toprak grubu daha guvenilir ama olayin kasimda olmasi daha muhtemel.
Hahahahha yazarken gicik oluyorum kendime sunlara bak yaaaa.
Bunlar tecrubelerim benim fikrimi sorarsaniz ben neslihanin topragin cikma ihtimalini yuksek goruyorum.cok onemli degil fala bagimli olma donemini gecen sene atlattim sadece gidecek olanlar icin yaziyorum.
1 ay sonra sanirim tum konusulan falcilarla ilgili net konusacagim

Kızlar muzo nun iletişim bilgilerini sormuştum ama dönen olmadı, özelden paylaşabilir misiniz

Kızlar Tutku iyi miydi ? Memnun kalan ve numarasını özelden gönderebilecek olan varsa sevinirim

Kızlar symbol (taksim)Hümeyra nasıl duydunuz mu hiç :)

aytenin falı bende çıkmadı
Ayten' ben de baktırmıştım...anı bilmişti, hatta çok iyi bilmişti, ama gelecekten zaten çok sözetmedi ama olumlu gelişmeler olacağını söylediği ilişki tamamen bitti, bu arada Nihal de benzer bakıp olumlu konuşmuştu, o da bilemedi

Kizlar az once sutlu kahve neslihana fal baktirdim. Tutku Ve kuzeyin soylediklerinin tam tersini soyledi. Hatta buyu var bile dedi . Ben soklardayim.
Neslihana hic fal baktirip tum soylediklerini yasayan yada fallari cikan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…