İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayyy etmiyorum artk resmen yüzüne kapatcakdim ilk bakimi.Guzelfi.ikincide beni gina getirtti haa olumsuz konsmadi ama bilmiorum bi daha asla.baktirmam bi insan surekli.ayni seyi soyleyip dururmu robot gibi

hangi zeynep

Kızlar selam
Arada böyle çok popi olmayan isimler geçmiş gökçe nin başka çıkanı var mı denenir gibi duruyo :)

Kızlar selam
Arada böyle çok popi olmayan isimler geçmiş gökçe nin başka çıkanı var mı denenir gibi duruyo :)
Gökçe'nin tarzı, bir zmanlar Adanalı Eylem vardı ya ona benziyor..tıpkı onun gibi kartlarla bakıyor, bir farkı yıldızname dediği bir şey var, ama onu da tam anlamadım, gerçek yıldızname değil herhalde o ....

Canım adanalı eylem e telefonda baktırmıstım geçen yıl anı bile bilememişim dediği hiç bişey de çıkmamıştı. Tarz derken yorum olarak mı benziyor? Tavsiye eder misin? Cafeye direk gitsek bakıyo mu?pembe tablo değil de böyle olumsuz olumsuz fal bakan biriyse de gitmek istemem açıkçası :)

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Sevgilimden 2 bucuk ay once ayrildım. Onu cok seviyorum. Dönermi diye beklerken düştüm falların içine . 1 ay içinde binnazablada baktirmadigim falci kalmadı bir iki kişi dışnda hep pembe tablo . Bana iyi birisini önerebilirmisiniz acaba. Geri barışacakmıyız diye cok merak ediyorum . Hergün aglıyorum inanın

Ben telde baktırdım Gökçeye...olumsuz falan konuşmuyor..eylem bende az biraz tutmuştu, tamamen tutmadı diyemem, bilemedikleri de olmuştu tabii, bende bir konuda olayları bilip kişileri karıştırmıştı Eylem ...bana Eylem ile Gökçe aynı gelir...

topicte ilk sayfalardan son sayfalara kadar mi cafe handenin ismi geçiyor ama bazıları çıkmadı diyor sizce hande iyi mi kötü mü ? anı bilme konusunda başarılı bence söylediği bir olayı yaşadım biri dediği tarihte olmadı bekliyorum başka bir olay için mart sonu dedi...

Gökçe dediğiniz eğer şu biastaki uzun boylu olan gökçeyse kesinlikle denemeyin. Tamamen sallamasyon bakmıştı bana. İleriye yönelik tek birsey mi çıkmaz ya. O zaman o cafede 30 liraya baktirmistim halen fiyat aynimi bilmiyorum ama verdigim o 30 liraya acımıştım.

Yorumun için sağol cnm enerji olayı mı nedir bilmiyorum, benim favorim handedir ona bile atıyo diye yazanı okudum....denersem gökçeyi yazarım

Kızlar dayanamıcam sanırım Tutkuya fal baktırıcam :) numarası internette yazan 0544 ile başlayan numara mı bir de 0546 ile başlayan numara var facebookta hangisi doğru? Değilse de biri özelden yazabilir mi?

Kızlar dayanamıcam sanırım Tutkuya fal baktırıcam :) numarası internette yazan 0544 ile başlayan numara mı bir de 0546 ile başlayan numara var facebookta hangisi doğru? Değilse de biri özelden yazabilir mi?
Bir falcının numarası internete kadar düştüyse , şahsen benim güvenim kalmıyor..bilmem yanılyormuyum

Ben öle çok alcı deneyimine sahip değilim. Ama sabit handeye bi kaç kere baktırmışlığjm vardır çoğu dediğini şeyide yaşadım. Bana en son martla ilgili bişeler söledi hala beklemedeyim ama bu sefer dediği olmayacakmış gibi. Bu akşam bir de melekler kahvesindeki cana baktırcam bakalım o neler söyleyecek.

@working19 Hak vermemem mümkün değil tabiki ama mükemmel her dediği çıkan bir falcı yokki. Birine dediği çıkarken diğerine çıkmıyor bunun örneğini arkadaşımla yaşadık ona çıktı bana çıkmadı. Burada en çok övülenlerden birisi kararsız kaldım bende. Şu ara netleştirmem gereken konular var son kez baktırıp fal defterini kapatmak istiyorum.

ben bidaha kuzey dısında baktırmam ikidir enerjim yerlerde gezıyorum ikkkez su falı baktırdım sanırım varlıkla bakılan fallar bana ıyu gelmiyo

Kime baktirdin su falini ?

zeynep e kadın çoook iyi temiz kalpli ama çok acık net oldugu gıbı konusuyor enerjıme ıyı gelmedi yoksa ıyı ama bmm moduna uygun deıl cunku su falının ıcerıgıne varlıkla bakılıyo ya bna ıyı gelmedı

uzun bi ara sonrası ne var ne yok yeni falcılar var mı diye baktım ama vasat bikaç isim görünce fikrimi söylemek istedm.

1-kuzey:an iyi bakar ama çıkmadı hiçbir falı kaç kişiyi götürdüm onlara da çıkmadı.
2-damlalar tuba: zamanlama dışında bikaç çıkan falı oldu ama sonuç olarak(esas konu) çıkmamıştı.
3-telefonda bakan burak: yıllar önce esas konu ile ilgili sonucu doğru bilmişti.
4-yiğit: falı sağlam patlamıştı
5-melekler emre: tam anlamıyla fos
6-melekler eren: an iyi çok küçük şeyler çıktı ama ana konu patladı.
7-yeter: an süper, çıkan falı da var ama askıda kalan da olmuştu
8-mi cafe hande: çıkan falı ve nokta atışları oldu ama askıda kalan da oldu
9-asmin cafe falcları: valla çıkan hiç olmadı desem yeridir :)
10-kadıköy angels burcu: an çok iyi,tutan şeylerde oldu ama ana konu patlamıştı

bende durum böyleydi, inşallah güzel dedikleri çıkar hepinize.
iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…