Ayyy etmiyorum artk resmen yüzüne kapatcakdim ilk bakimi.Guzelfi.ikincide beni gina getirtti haa olumsuz konsmadi ama bilmiorum bi daha asla.baktirmam bi insan surekli.ayni seyi soyleyip dururmu robot gibi
zeynoloji canım bana atarmısın bu kadının nosunu yıllar evvel baktırmıştım böyle bir kadına tekirdağ dan bakmıştı herşeyi bilmişti an olarak eğer o ise minnettar olurum sana
Zeynep mi bahsedilen kişiçıkmış mıydı peki
Kızlar selamKIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM 3 kez fala baktırdım. Ve ses kayıtlarından dinlediğim falı çıkan gökçe oldu. Bugun yine gittim ama ben dışarda baktırıyorum. Hem daha detaylı uzun bakıyor. Yıldız ve tarot açıyor. Eski erkek arkadaşım için yalvar yakar arıyacağını söledi sölediği taktikleri yaptım. Adam ağlayarak aradı ama ben şu anda başka biri ile görüşme kararı aldım ama bana çok dikkatli olmamı söledi tuhaf bir şeyler var bu çocukta bana dikkat et bunun sakladığı bir şeyler var temkinli ol dedi sağolsun aydınlattı. 50 tl bakıyor krşı tarafın anne ismini dopum tarihini alıyor uzaktakiler için sordum tlf bakıyor bilginize özelden mesaj atanlara numarasını atıyorum.
Gökçe'nin tarzı, bir zmanlar Adanalı Eylem vardı ya ona benziyor..tıpkı onun gibi kartlarla bakıyor, bir farkı yıldızname dediği bir şey var, ama onu da tam anlamadım, gerçek yıldızname değil herhalde o ....Kızlar selam
Arada böyle çok popi olmayan isimler geçmiş gökçe nin başka çıkanı var mı denenir gibi duruyo :)
Canım adanalı eylem e telefonda baktırmıstım geçen yıl anı bile bilememişim dediği hiç bişey de çıkmamıştı. Tarz derken yorum olarak mı benziyor? Tavsiye eder misin? Cafeye direk gitsek bakıyo mu?pembe tablo değil de böyle olumsuz olumsuz fal bakan biriyse de gitmek istemem açıkçası :)Gökçe'nin tarzı, bir zmanlar Adanalı Eylem vardı ya ona benziyor..tıpkı onun gibi kartlarla bakıyor, bir farkı yıldızname dediği bir şey var, ama onu da tam anlamadım, gerçek yıldızname değil herhalde o ....
Ben telde baktırdım Gökçeye...olumsuz falan konuşmuyor..eylem bende az biraz tutmuştu, tamamen tutmadı diyemem, bilemedikleri de olmuştu tabii, bende bir konuda olayları bilip kişileri karıştırmıştı Eylem ...bana Eylem ile Gökçe aynı gelir...Canım adanalı eylem e telefonda baktırmıstım geçen yıl anı bile bilememişim dediği hiç bişey de çıkmamıştı. Tarz derken yorum olarak mı benziyor? Tavsiye eder misin? Cafeye direk gitsek bakıyo mu?pembe tablo değil de böyle olumsuz olumsuz fal bakan biriyse de gitmek istemem açıkçası :)
Yorumun için sağol cnm enerji olayı mı nedir bilmiyorum, benim favorim handedir ona bile atıyo diye yazanı okudum....denersem gökçeyi yazarımGökçe dediğiniz eğer şu biastaki uzun boylu olan gökçeyse kesinlikle denemeyin. Tamamen sallamasyon bakmıştı bana. İleriye yönelik tek birsey mi çıkmaz ya. O zaman o cafede 30 liraya baktirmistim halen fiyat aynimi bilmiyorum ama verdigim o 30 liraya acımıştım.
Bir falcının numarası internete kadar düştüyse , şahsen benim güvenim kalmıyor..bilmem yanılyormuyumKızlar dayanamıcam sanırım Tutkuya fal baktırıcam :) numarası internette yazan 0544 ile başlayan numara mı bir de 0546 ile başlayan numara var facebookta hangisi doğru? Değilse de biri özelden yazabilir mi?
Ben öle çok alcı deneyimine sahip değilim. Ama sabit handeye bi kaç kere baktırmışlığjm vardır çoğu dediğini şeyide yaşadım. Bana en son martla ilgili bişeler söledi hala beklemedeyim ama bu sefer dediği olmayacakmış gibi. Bu akşam bir de melekler kahvesindeki cana baktırcam bakalım o neler söyleyecek.topicte ilk sayfalardan son sayfalara kadar mi cafe handenin ismi geçiyor ama bazıları çıkmadı diyor sizce hande iyi mi kötü mü ? anı bilme konusunda başarılı bence söylediği bir olayı yaşadım biri dediği tarihte olmadı bekliyorum başka bir olay için mart sonu dedi...
Zeynep mi bahsedilen kişi
Kime baktirdin su falini ?ben bidaha kuzey dısında baktırmam ikidir enerjim yerlerde gezıyorum ikkkez su falı baktırdım sanırım varlıkla bakılan fallar bana ıyu gelmiyo
Kime baktirdin su falini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?