İstanbul'da Fal - Falcılar

asmin demişken duygulandım orda bi utku vardı hatırlıyomusunuz 1yılı aşkın bir sürede baktırdım ben ona şaka gibi aşk hayatımla ilgili dediği gelişmeleri ve en önemlisi de adamın yapacağı konuşmaları yaşadıdım yaşıyorum nerde baktığı nı bılmıyorum yıne arazi olmuş ama şunu anladımki cidden enerji işi ya en çok o çıktı bana 1yıl oldu hala çıkıyor

kuzeyınde Net tarihini yaşamıştım

Fikirtepe de evinde fal bakan bir ablamız varmış :/ 200 liraya ama adını kimseye söylemiyormuş bir rivayette olabilir tabi :) duyan bilen giden var mı acaba ?

Burak nerde acaba nasıl ulaşabiliriz gercekten sıkıntıdayım

hande ye tarot mu baktırdın eğer tarotsa yoğunlaşmayı istediğin konu çıktımı ??

En başından beri takipteyim. Burdan bulduğum birkaç kişiye baktırdım. Sağolsun çoğu kişi yardımcı oldu numaraları bulmamda.
Eyleme baktırdım anı ve baktığı dönemde söylediği kısa süreli bir olay oldu ama söylediği bir şey var ki üstünden bir yıl geçti olmadı ve imkansız zaten. Bir daha baktırır mıyım sanmıyorum. Demet'e baktırdım hiç ama hiç memnun kalmadım sürekli kartlar şöyle diyor kartlar böyle diyor. Kendinden hiç birşey katmadı. Adını unuttum Ege Şiveli konuşan biriydi Sanırım Gülsümdü adı. O en kötüsüydü hiç birşey tutturamadı. Kurtuluşa baktırdım onu da beğenmedim. Ona göre ben başka bir şehire gidiyordum ama hala aynı yerdeyim ve gitmem artık imkansız Kuzeye baktırdım anı evet biliyor ama biraz kısa baktı çok yüzeysel geldi bana bakalım Nisa'nda dediği bir olay var çıkar mı bilmem. Emir diye birine baktırdım takır takır herşeyi saydı. Yani anı süper bildi. Geleceği hatırlamıyorum oldu mu. Ama numarasını değiştirmiş . Benim 3 yıldır baktırdığım bir falcım var Nilda. Dönüp dolaşıp ona gidiyorum . Karakter analizi süper anı çok iyi biliyor ama gelecek birebir tutmuyor. 5 söylediğinden 2 si tutuyor o da bana yetiyor. Bunların hepsine telefonla baktırdım. DEMET Kurtuluş ve Gülsüm dışındakilere kötü de diyemem iyi de diyemem. Herkesin ne beklediğine bağlı. Benim yorumlarım da bunlar Şimdi de kendimi zor tutuyorum baktırmamak için ama artık yüz yüze baktırayım diyorum.

Hangi Demet'ten bahsediyorsun?? Şişhanedeki 7 dak Demet'i mi diyorsun ?

Arkadaşlar merhaba eskiden telwede fal bakan şsanırım şuandatelefobda fal bakan yiğit diye bir falcı varmış numarasını yollayabilir misiniz?

Mi cafe Hande Beşiktaş'ta değil mi kızlar numarasını falan buldum ama açmıyor kapanmış olabilir mi

Kizlar telefonda fal hakan zeynep in gelecekle ilgili soylediklerini yasayan varmi? Su anla olan cogu seyi bildi, Fakat ayni cumlereleri tekrarladi gibi geldi. Surekli hayatima herseye dair diyerek cumleler kurdu . Cok gariptirki, neslihanla ayni seyleri soyledi Ve dediki Sende buyu var. sizlerede ayni seyi soyledimi?
Su ana kadar tutku Ben kuzeyin soyledikleri parallel yani birbirinin benzeriydi
Fakat neslihan Ve zeynep de tam zittini soyledi Ve buyu var dedi

Fakat Cok gariptirki hepside 15 Ve 21 Nisan araligini soyledi.

Neslihanin gecmis Ve durum tespitlerinin dogru oldugunu Fakat sonucunun cikmadigini ogrendkm.
Tutkunun soylediklerinin 2 sini yasadim. Kuzeyinde soyledigini yasadim sadece bir Konu disinda. Fakat zeynep hakkinda yorumlarinizi paylasmanizi rica ediyorum

kuzey dıyorum ve susuyorum digerleri de iyi ama son gunlerde okadar baktırdım ki fal keske baska baktırmasaydım dedım
ama zeynep abla da iyi anda çok çok iyi
ama tercih ım kuzey

Bende Tutku Neslihan muzo kuzey hepsine baktırdım hepsi paralel şeyler söledi bakalım be olcak Nisanı bekliyorum

Zahmet olmazsa Tutku'nun nosunu alabilirmiyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…