uzun bi ara sonrası ne var ne yok yeni falcılar var mı diye baktım ama vasat bikaç isim görünce fikrimi söylemek istedm.
1-kuzey:an iyi bakar ama çıkmadı hiçbir falı kaç kişiyi götürdüm onlara da çıkmadı.
2-damlalar tuba: zamanlama dışında bikaç çıkan falı oldu ama sonuç olarak(esas konu) çıkmamıştı.
3-telefonda bakan burak: yıllar önce esas konu ile ilgili sonucu doğru bilmişti.
4-yiğit: falı sağlam patlamıştı
5-melekler emre: tam anlamıyla fos
6-melekler eren: an iyi çok küçük şeyler çıktı ama ana konu patladı.
7-yeter: an süper, çıkan falı da var ama askıda kalan da olmuştu
8-mi cafe hande: çıkan falı ve nokta atışları oldu ama askıda kalan da oldu
9-asmin cafe falcları: valla çıkan hiç olmadı desem yeridir :)
10-kadıköy angels burcu: an çok iyi,tutan şeylerde oldu ama ana konu patlamıştı
bende durum böyleydi, inşallah güzel dedikleri çıkar hepinize.
iyi akşamlar.
uzun bi ara sonrası ne var ne yok yeni falcılar var mı diye baktım ama vasat bikaç isim görünce fikrimi söylemek istedm.
1-kuzey:an iyi bakar ama çıkmadı hiçbir falı kaç kişiyi götürdüm onlara da çıkmadı.
2-damlalar tuba: zamanlama dışında bikaç çıkan falı oldu ama sonuç olarak(esas konu) çıkmamıştı.
3-telefonda bakan burak: yıllar önce esas konu ile ilgili sonucu doğru bilmişti.
iyi akşamlar.
Kızlar selam
Arada böyle çok popi olmayan isimler geçmiş gökçe nin başka çıkanı var mı denenir gibi duruyo :)
Beşiktaş bias cafedeymişGökçeye nasıl ulaşabiliriz
Burak nerde acaba nasıl ulaşabiliriz gercekten sıkıntıdayım
iyi akşamlar.
Hangi Demet'ten bahsediyorsun?? Şişhanedeki 7 dak Demet'i mi diyorsun ?En başından beri takipteyim. Burdan bulduğum birkaç kişiye baktırdım. Sağolsun çoğu kişi yardımcı oldu numaraları bulmamda.
Eyleme baktırdım anı ve baktığı dönemde söylediği kısa süreli bir olay oldu ama söylediği bir şey var ki üstünden bir yıl geçti olmadı ve imkansız zaten. Bir daha baktırır mıyım sanmıyorum. Demet'e baktırdım hiç ama hiç memnun kalmadım sürekli kartlar şöyle diyor kartlar böyle diyor. Kendinden hiç birşey katmadı. Adını unuttum Ege Şiveli konuşan biriydi Sanırım Gülsümdü adı. O en kötüsüydü hiç birşey tutturamadı. Kurtuluşa baktırdım onu da beğenmedim. Ona göre ben başka bir şehire gidiyordum ama hala aynı yerdeyim ve gitmem artık imkansız Kuzeye baktırdım anı evet biliyor ama biraz kısa baktı çok yüzeysel geldi bana bakalım Nisa'nda dediği bir olay var çıkar mı bilmem. Emir diye birine baktırdım takır takır herşeyi saydı. Yani anı süper bildi. Geleceği hatırlamıyorum oldu mu. Ama numarasını değiştirmiş . Benim 3 yıldır baktırdığım bir falcım var Nilda. Dönüp dolaşıp ona gidiyorum . Karakter analizi süper anı çok iyi biliyor ama gelecek birebir tutmuyor. 5 söylediğinden 2 si tutuyor o da bana yetiyor. Bunların hepsine telefonla baktırdım. DEMET Kurtuluş ve Gülsüm dışındakilere kötü de diyemem iyi de diyemem. Herkesin ne beklediğine bağlı. Benim yorumlarım da bunlar Şimdi de kendimi zor tutuyorum baktırmamak için ama artık yüz yüze baktırayım diyorum.
Şişhanedeki mi bilmiyorum o olmayabilir telefonda baktırdım kısa bakmadı . Ama hep ben yönlendirdim ve sürekli kart yorumu yaptıHangi Demet'ten bahsediyorsun?? Şişhanedeki 7 dak Demet'i mi diyorsun ?
Bende Tutku Neslihan muzo kuzey hepsine baktırdım hepsi paralel şeyler söledi bakalım be olcak Nisanı bekliyorum
Kizlar telefonda fal hakan zeynep in gelecekle ilgili soylediklerini yasayan varmi? Su anla olan cogu seyi bildi, Fakat ayni cumlereleri tekrarladi gibi geldi. Surekli hayatima herseye dair diyerek cumleler kurdu . Cok gariptirki, neslihanla ayni seyleri soyledi Ve dediki Sende buyu var. sizlerede ayni seyi soyledimi?
Su ana kadar tutku Ben kuzeyin soyledikleri parallel yani birbirinin benzeriydi
Fakat neslihan Ve zeynep de tam zittini soyledi Ve buyu var dedi
Fakat Cok gariptirki hepside 15 Ve 21 Nisan araligini soyledi.
Neslihanin gecmis Ve durum tespitlerinin dogru oldugunu Fakat sonucunun cikmadigini ogrendkm.
Tutkunun soylediklerinin 2 sini yasadim. Kuzeyinde soyledigini yasadim sadece bir Konu disinda. Fakat zeynep hakkinda yorumlarinizi paylasmanizi rica ediyorum[/QUO
benim hiç çenem durmuyo o anlatmaya baslarken ben dayanamayıp heyecandan anlatıyorum yaw bi sus da dimisonra ilk baska siz bu cocukla görüsceksiniz dedi ben de bana küfür etti kovdu aramaz dedim sonra evet aramaz dedi.. ama arar dedin
Zahmet olmazsa Tutku'nun nosunu alabilirmiyim cnmKizlar telefonda fal hakan zeynep in gelecekle ilgili soylediklerini yasayan varmi? Su anla olan cogu seyi bildi, Fakat ayni cumlereleri tekrarladi gibi geldi. Surekli hayatima herseye dair diyerek cumleler kurdu . Cok gariptirki, neslihanla ayni seyleri soyledi Ve dediki Sende buyu var. sizlerede ayni seyi soyledimi?
Su ana kadar tutku Ben kuzeyin soyledikleri parallel yani birbirinin benzeriydi
Fakat neslihan Ve zeynep de tam zittini soyledi Ve buyu var dedi
Fakat Cok gariptirki hepside 15 Ve 21 Nisan araligini soyledi.
Neslihanin gecmis Ve durum tespitlerinin dogru oldugunu Fakat sonucunun cikmadigini ogrendkm.
Tutkunun soylediklerinin 2 sini yasadim. Kuzeyinde soyledigini yasadim sadece bir Konu disinda. Fakat zeynep hakkinda yorumlarinizi paylasmanizi rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?