Kim o kadın?Telefonda bakan bir kadın aslanmerve nin söylediği.
Telefonda bakan bir kadın aslanmerve nin söylediği.
Ben sanki zeynep olarak anladım zeynepten bahsediyorZeynepten mi bahsediliyor şuan valla kafam karıstı :S yorumları net yapsakta kimin ne oldugunu bilsek arkadaslar ya :)
Ben Neslihan a baktırdım.tam sallamasyon.bana da büyü var DediKizlar az once sutlu kahve neslihana fal baktirdim. Tutku Ve kuzeyin soylediklerinin tam tersini soyledi. Hatta buyu var bile dedi . Ben soklardayim.
Neslihana hic fal baktirip tum soylediklerini yasayan yada fallari cikan varmi?
Hic zeynebin tarzı değil kadın transda nasıl kivirsin:)Ben sanki zeynep olarak anladım zeynepten bahsediyor
Ben Neslihan a baktırdım.tam sallamasyon.bana da büyü var Dedi
Ben de cafeden çıkarken garsona espiri yapmıştım "paramla rezil oldum" diye o kadın herkese aynı şeyleri söylüyorGökçe dediğiniz eğer şu biastaki uzun boylu olan gökçeyse kesinlikle denemeyin. Tamamen sallamasyon bakmıştı bana. İleriye yönelik tek birsey mi çıkmaz ya. O zaman o cafede 30 liraya baktirmistim halen fiyat aynimi bilmiyorum ama verdigim o 30 liraya acımıştım.
Merhaba.yarın tutkudan randevu aldım. akşam 17-18 gibi bakacak. nermin ve kuzeyin numarasını özelden yollarmısınız
Neslihanin buyu lafı klasik gelecekde çıkmıyor ama sallamasyonda değil çat çat ani gecmisi söylüyorbunu duyduguma sevindim canim . Birde telefonda inan bana birkac sey disinda Cok bildigi olmadi.
Merhabakizlar ben tutkuya hic baktirmadim ama gecenlerde internetten bir kadin buldum dedikleri de cikti bir bir yani gerci bikac dedigi icin hala tarih bekliyorum ama ikna oldum yani iyi olduguna isteyen ile numarasini paylasabilirim. tutku nasil ve kaca bakiyo acaba?
Yok cnm bana arıycak şu Zaman Dedi o da çıkmadı.büyü var Dedi klasik ..bende tavsiye üzerine gitmiştim ama anlatıldığı gibi çıkmadı.bunu duyduguma sevindim canim . Birde telefonda inan bana birkac sey disinda Cok bildigi olmadi.
Herseyi cat cat soyluyor o dogru AMA buyu lafina inandim . Cunku dun zeynepe baktirdim oda dedi uzerinde nazar Ve buyu var. nealihandan tek farkli soyledigi , yapilan tisortun evde nereye koyulduginu aoylemesiydi. Soyledigi yerdede uzerine arapca harfler yazilmis eski tisortu buldum kizlar . Dunden beri soklardayim. Bunu yapan insanlarda Ben acik giyindigim icin, bana diyolardiki, biz turbanli Saliha bir kadinin kizlariyiz. Hepinize tavasiyem, turbanli Saliha kadinlardan uzak durun.Neslihanin buyu lafı klasik gelecekde çıkmıyor ama sallamasyonda değil çat çat ani gecmisi söylüyor
Zeynep demisse olabilir tatlım çok değişik o yerine kadar tarih etmiş daha ne olsun...çok şaşırdımHerseyi cat cat soyluyor o dogru AMA buyu lafina inandim . Cunku dun zeynepe baktirdim oda dedi uzerinde nazar Ve buyu var. nealihandan tek farkli soyledigi , yapilan tisortun evde nereye koyulduginu aoylemesiydi. Soyledigi yerdede uzerine arapca harfler yazilmis eski tisortu buldum kizlar . Dunden beri soklardayim. Bunu yapan insanlarda Ben acik giyindigim icin, bana diyolardiki, biz turbanli Saliha bir kadinin kizlariyiz. Hepinize tavasiyem, turbanli Saliha kadinlardan uzak durun.
Herseyi cat cat soyluyor o dogru AMA buyu lafina inandim . Cunku dun zeynepe baktirdim oda dedi uzerinde nazar Ve buyu var. nealihandan tek farkli soyledigi , yapilan tisortun evde nereye koyulduginu aoylemesiydi. Soyledigi yerdede uzerine arapca harfler yazilmis eski tisortu buldum kizlar . Dunden beri soklardayim. Bunu yapan insanlarda Ben acik giyindigim icin, bana diyolardiki, biz turbanli Saliha bir kadinin kizlariyiz. Hepinize tavasiyem, turbanli Saliha kadinlardan uzak durun.
Zeynep demisse olabilir tatlım çok değişik o yerine kadar tarih etmiş daha ne olsun...çok şaşırdım
Ben boyle şeylere inanmam ama kotu enerji olabilirbenimde sevgilim de büyü çıktı o ve bı kadın daha gorunce İster ıstemez İnandım zaten adamın kafasıda ıyı deıl tum bunları bırlestırınce ınandım malesef bı haftadır cok uzgunum dıger falcılar a da sordum adamda buyu yok dedıler ama 2kısı gorunce ve adamla ınanılmaz bı uyum cekım ve öncesindeki dostlugumuz, olmamıza rağmen yıllardır kavusamamaöız bende acaba dedikleri gıbı büyü yapılıyor mu kuşkusu uyandırdı bende.... cunku gercekten konusmadan yapamıyoruz oda bende 2gunde kavga edıp ertesı gun sarmas dolas o derece... aklıma büyü ıhtımali gelıyor... yada ruhsal sorunları oldugu..
cevtemde büyü yapılan kişilere rastlamıştım oyuzden korktum
ama bana büyü nün şekli hakkında bilgi vermedi bırde onu sormak ıcın para harcayamam amma çok üzüldüm çok
Ben boyle şeylere inanmam ama kotu enerji olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?