İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar az once sutlu kahve neslihana fal baktirdim. Tutku Ve kuzeyin soylediklerinin tam tersini soyledi. Hatta buyu var bile dedi . Ben soklardayim.
Neslihana hic fal baktirip tum soylediklerini yasayan yada fallari cikan varmi?
Ben Neslihan a baktırdım.tam sallamasyon.bana da büyü var Dedi

Ben de cafeden çıkarken garsona espiri yapmıştım "paramla rezil oldum" diye o kadın herkese aynı şeyleri söylüyor

Merhaba
Özelden numarasını paylaşabilir misiniz?

yani bahsedilen kişi Neslihan mı oluyor şimdi:) iyi sevindim oysa diger secenege üzülürdüm valla :)

Neslihanin buyu lafı klasik gelecekde çıkmıyor ama sallamasyonda değil çat çat ani gecmisi söylüyor
Herseyi cat cat soyluyor o dogru AMA buyu lafina inandim . Cunku dun zeynepe baktirdim oda dedi uzerinde nazar Ve buyu var. nealihandan tek farkli soyledigi , yapilan tisortun evde nereye koyulduginu aoylemesiydi. Soyledigi yerdede uzerine arapca harfler yazilmis eski tisortu buldum kizlar . Dunden beri soklardayim. Bunu yapan insanlarda Ben acik giyindigim icin, bana diyolardiki, biz turbanli Saliha bir kadinin kizlariyiz. Hepinize tavasiyem, turbanli Saliha kadinlardan uzak durun.

Zeynep demisse olabilir tatlım çok değişik o yerine kadar tarih etmiş daha ne olsun...çok şaşırdım

Zeynep demisse olabilir tatlım çok değişik o yerine kadar tarih etmiş daha ne olsun...çok şaşırdım

benimde sevgilim de büyü çıktı o ve bı kadın daha gorunce İster ıstemez İnandım zaten adamın kafasıda ıyı deıl tum bunları bırlestırınce ınandım malesef bı haftadır cok uzgunum dıger falcılar a da sordum adamda buyu yok dedıler ama 2kısı gorunce ve adamla ınanılmaz bı uyum cekım ve öncesindeki dostlugumuz, olmamıza rağmen yıllardır kavusamamaöız bende acaba dedikleri gıbı büyü yapılıyor mu kuşkusu uyandırdı bende.... cunku gercekten konusmadan yapamıyoruz oda bende 2gunde kavga edıp ertesı gun sarmas dolas o derece... aklıma büyü ıhtımali gelıyor... yada ruhsal sorunları oldugu..

cevtemde büyü yapılan kişilere rastlamıştım oyuzden korktum

ama bana büyü nün şekli hakkında bilgi vermedi bırde onu sormak ıcın para harcayamam amma çok üzüldüm çok

Ben boyle şeylere inanmam ama kotu enerji olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…