Herseyi cat cat soyluyor o dogru AMA buyu lafina inandim . Cunku dun zeynepe baktirdim oda dedi uzerinde nazar Ve buyu var. nealihandan tek farkli soyledigi , yapilan tisortun evde nereye koyulduginu aoylemesiydi. Soyledigi yerdede uzerine arapca harfler yazilmis eski tisortu buldum kizlar . Dunden beri soklardayim. Bunu yapan insanlarda Ben acik giyindigim icin, bana diyolardiki, biz turbanli Saliha bir kadinin kizlariyiz. Hepinize tavasiyem, turbanli Saliha kadinlardan uzak durun.
Zeynep e baktırmıştım ben özelden atıyorum sana, bana biraz süre verdi çok değil dinlemem lazım unuttum süreyi. Çıkar mı bilmiyorum an ii sayılırdıMerhaba zeynebin numarasını verebilir misiniz veya nerde bakıyor
gönderdimMerhaba.
Bana Tutku nun nerede olduğunu ve numarasını verebilir misin?
Zeynep e baktırmıştım ben özelden atıyorum sana, bana biraz süre verdi çok değil dinlemem lazım unuttum süreyi. Çıkar mı bilmiyorum an ii sayılırdı
Merhaba zeynep elmira tutku ve yigidin numaralarini verir misiniz sevgilerfalkolik olarak ben yine dayanamadım ben elmira ya baktırdım mürekkep falı çok detaylı ve çok begendım. onun dışında yiğite baktırdım tutku ve kuzeyin dedikleriyle paralel şeyler söyledi . Nisan 15 gibi vade verdiler. vadeyi bekliyorum ancak zeynep i aradım şimdi saat 15 e randevu verdi durumu yazarım yine....
Zeynep e baktırmıştım ben özelden atıyorum sana, bana biraz süre verdi çok değil dinlemem lazım unuttum süreyi. Çıkar mı bilmiyorum an ii sayılırdı
Muzoya fal baktıran varmı son dönemde arkadaslar yorumlarınızı alalılm :)
Attım özelden cnmArkadaşlar merhaba,
uzun zamandır bende bu sayfayı takip ediyorum. bir çok falcılara gittim bakırköy , taksim , beşiktaş ta , kadıköy de. bugün e kadar çok iyi dediklerim Hande (mi cafe) yüzde 80 hemen hemen her zaman çıktı diyebilirim zamanda biraz aksama olabilir ve kuzey. Kuzey benim için bir Hande değil yalnız. ama kuzeyin de bir çok dedikleri çıkmıştır ikiside anda iyidir. yalnız kuzey in verdiği tarıhlerde aksaklık çıkabilir. ikisinin de enerjisini çok beğeniyorum.
Hande yine herzaman ki gibi çok yoğun bana biri zeynep in numarasını atabilir mi rica etsem??
hee bu arada falsepeti nesibe ni enerjisinide beğendim. ve telefondan muzo ya da baktırmıştım onunda an da söyledikleri isabetliydi ama gelecekte ne olacak çıkar mı nısan sonunda görücem
zeynep in numarası birinizden alabilirsem cok sevinirim :))
Bana da atar misinizAttım özelden cnm
Zeynebin numarasini atar misinizzeynebe baktırdım. anı ve kişi leri tespitte iyi kişi analizleri iyi. Oda nisan 15 verdi .bu falcıların hepsi nisan 15 te görüşme var dediler.5 i de aynı şeyi söyledi :) :) zeynebi de begendim....cok tekrar eden cümleleri oldu ama anı çok iyi yakaladı. ben begendim baya da detay verdi uzun uzun baktı. suya bakıyormuş. ama bence biseylerle iletişime geçiyor.arada bir ses tonu değişiyor. Soru sordum onalrı da yorumladı kestırığ atmadı .memnun kaldım.
attım canımZeynebin numarasini atar misiniz
Kılçık atıp, sonra soru sormayın..Kızlar merhaba zeynebin numarasını burda ilk birine verip muhtemelen dagılmasına sebep olan bnm.. vicdanen uyarmak istedim zeynebi 2 yıldır tanırım an konusunda iidir gelicek beklentiniz olmasın bni evlendirdiği sevgilimle ayrıldık ve dönmedi arkadasıma bu cocuk baskasıyla dedi aramaz bekleme dedi aradı.. sadece anı öğrenmek istiosanız arayın.. eski bi üye olarak uyarmak istedim bende bu yollarda kücük bi arac parası harcamıs biri olarak üzülün istemem soru sormayın lütfende seviorum tüm kk kızlarını hepimiz için hayırlısı..
Kılçık atıp, sonra soru sormayın..
Bugün kaç kişiye zeynep in numarasını attım insanlar bi umut arayıp randevu alıyo keşke en başta uyarsaydınız.
Çıkmıyor dediginiz kişiye de iki yildir fal baktirmanizda enteresamis:)Kızlar merhaba zeynebin numarasını burda ilk birine verip muhtemelen dagılmasına sebep olan bnm.. vicdanen uyarmak istedim zeynebi 2 yıldır tanırım an konusunda iidir gelicek beklentiniz olmasın bni evlendirdiği sevgilimle ayrıldık ve dönmedi arkadasıma bu cocuk baskasıyla dedi aramaz bekleme dedi aradı.. sadece anı öğrenmek istiosanız arayın.. eski bi üye olarak uyarmak istedim bende bu yollarda kücük bi arac parası harcamıs biri olarak üzülün istemem soru sormayın lütfende seviorum tüm kk kızlarını hepimiz için hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?