İstanbul'da Fal - Falcılar

Kılçık atıp, sonra soru sormayın..
Bugün kaç kişiye zeynep in numarasını attım insanlar bi umut arayıp randevu alıyo keşke en başta uyarsaydınız.
Çıkmıyor dediginiz kişiye iki yildir fal baktirmaniz da enteresanmis:)

Çıkmıyor dediginiz kişiye iki yildir fal baktirmaniz da enteresanmis:)

Bozuk psikolojiyle 5 yılda baktırırsın.. cnm niyetim burda sizi uyarmak sana malzeme olmak diil irdelemen içinde yazmadım ben burdayken sen muhtemelen burdan hbrdar bile diildin had asmadan konuscaksak konusalım yoksa ztn ugrasamam iyiliğiniz için söledim ümit en kötü sey yıllarını verir beklersin yas olur bilmem kac atı alan üsküdarı gecer .. siz bilirsiniz baktırın bende anı öğrenmek için ara ara baktırıorum kosullanmayın sadece

Anı bilir düşünceleri iyi okur ama sonucta yanıldı diorum.. ve bende büyük yıkım oldu.. sizde olmasın..
Tatlım gelecekle ilgili ben daha aman aman bilene denk gelmedim ...sadece büyük yıkım yasiycak kadar bir fala inanmana üzüldüm....ve bunda iki yıl ısrar etmene... Ama zeynep değişik etkileyici hakkınida yiyemem ...bazen bu dal isini çok abarrtigimizi düşünüyorum az bekleşen geleceği yasiyxaz zaten:)

Kısmet böyleymiş tecrübesizlik filan derken yıllarıma mal oldu.. kötü söylese üzülmeyin iyiye sevinmeyin tek tavsiyem bu.. tşk ederim dua etseydik burda birbirimiz için kesin daha mutluyduk ama akıl basa gec gelio:)

Çok abartmamak gerekiyor birazda enerji işi sende bilemeyip baskasinda bile biliyor hiç unutmamamiz gereken tek şey neticede fal bu...pek de ders almışsa benzemiyirsun hala burdasin tatlım:)

adina

Ben kendi adima konusayim, zeynepin gelecek icin soylemis oldugu seyler ister ciksin istemezse cikmasin gercekten umrumda bile degil acikcasi.cunku uzun gelecegi sadece Allah bilir. Birde surekli gelecek meraki ile yasayip umide kapilip beklemek paikolojimi darnadagin ediyor Ve su animida yasayamiyrm malesef.
Ben zeynepi begendim, bana yapilan buyuyu yerine kadar tarif etti Ve Ben bu yapilanlardan arinmaya calisiyrm. Benim icin onemli olan buydu. Hatta pazartesi tekrar baktirmayi dusunuyrm ki baska seyler varmi ogrenmek icin. Ve bana bunu yapan insanlardan uzak durmak icin. Yoksa yarina kadar yasayabilcemin bile garantisi yokken Ve goremiyorken, Aylar sonrasinin yada yillar sonrasinin iyi veya kotu olaylarinin garantisini nasil versinler.

yarın tutkudan randevu aldım. akşam 17-18 gibi bakacak. nermin ve kuzeyin numarasını özelden yollarmısınız

Nasıl yani Tutku ertesi gün için randevu veriyor mu? Ben kaç kere aradım çoğunda açmadı, 2 kerede akşam üstü aradığım için doluyum yarın tekrar ara dedi. Benim için bitti bir daha aramam.

Kızlar son bi aydır tutkunun ismi çok geçti; ben de baktırdım an bakımından iyiydi. Baktırıp çıkan var mı hem baktırmayı düşünenlere hem de umutla bekleyenlere fikir olabilir?

sana katılıyorum canım,duygusal deneyimsizliğimizi atlanatana kadar aynı falcılara gittiğimiz çok olmuştur,bu onların bildiğinden değil bizim onlara inanmak isteyişimizden kaynaklı...allah düşmanıma verdirmesin aşk acısını çeken bu illet için kapı kapı falcı gezen bilir bunun acısını maddi manevi koca bir yıkım....

Zeynep numarasını banada atın kızlar, anla alakalı sadece düşünce önemli, karşı taraf ne düşünüyor ben şu anda anı çok iyi söyleyen muzo ve Neslihan diye düşünüyorum yeni baktırdığım için daha olan bişi yok ama sadece Neslihan'ın iki dediğini yaşadım diğer önemli gelişmeleri beklemekteyim. Gökçe'ye haftada bir gittiğim için onu söylemiyorum burda çıkan da olmuş çıkmayanda ama bana enerjisi iyi geliyor. Ben son Zeynep ve nermine baktırıp biraz ara vercem

Nasıl yani Tutku ertesi gün için randevu veriyor mu? Ben kaç kere aradım çoğunda açmadı, 2 kerede akşam üstü aradığım için doluyum yarın tekrar ara dedi. Benim için bitti bir daha aramam.

bazen yogun olup cevap vermeyebılıyor. ama bana hep yogun olmadıgı zamanlar geld 1 saate kadar baktı. watsaptan ulaşmanı öneririm kesinlikle cevap veriyor.

Kızlar bu bakırköydeki Neslihan telefonda fal bakıyor mu ?

Zeynep,Neslihan ve Gökçe arasında kaldım sizce hangisi ?

Anı bilir düşünceleri iyi okur ama sonucta yanıldı diorum.. ve bende büyük yıkım oldu.. sizde olmasın..

hangi konuda yanıldı tavsiye sini yaptında tutmadımı mesela benm falımda hem olumlu hem olumsuz şeyler vardı acıkvası yakın gelecek çıktı umarım bundan gayrı deıldır cunku okadar gorustukten sonra bir son olmaması çok kotu olur ne düşünceğimi bilmiyorum ben kafam karıstı

ben kuzeye gıttım ve cok begendim sebebi kafa karıstırmayıp her seferınde tutarlı olması ve banada soyledıklerı çıktı barız seylerdi merak edıyorum kyzey ve hande çıktı derken sanada boyle spesifik seyler mi çıktı uzun vadede yani arayacak dedı aradı gıbı deılde şunları şunları yasıycaksınız mı dedı ve oldu mu asıl onemli olan bu çünkü...

Çok abartmamak gerekiyor birazda enerji işi sende bilemeyip baskasinda bile biliyor hiç unutmamamiz gereken tek şey neticede fal bu...pek de ders almışsa benzemiyirsun hala burdasin tatlım:)
arkadaşlar , Larox86 çok iyi niyetle bizi sadece uyarıyor, yaşadığı deneyimleri anlatıyor....ben zamanında falcılara çok inandım , ama şimdi hala baktırıp artık söylediklerine kuşkuyla yaklaşıyorum diyor...Larox86 5 yıl kandırılmış, ben kendi adıma konuşuyorum, 15 yıl kandırıldım..bu irtirafları dalga geçilecek bir mevzu haline getirmeyelim

kızlar ben zeynep e dün baktırdım 1 haftaya kadar olur ddiği iki şeyi dün akşam yaşadım. şok oldum ben begenmiştim ama belkide enerji işi biraz. nisan 2 ve nisan 15 e vade verdiği bir iki durum daha var onu bekliyorum. buradan paylaşırım durumları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…