Tutkunun numarasini ozelden atar misiniz?Nasıl yani Tutku ertesi gün için randevu veriyor mu? Ben kaç kere aradım çoğunda açmadı, 2 kerede akşam üstü aradığım için doluyum yarın tekrar ara dedi. Benim için bitti bir daha aramam.
Tutkunun numarasini verir misiniz?bazen yogun olup cevap vermeyebılıyor. ama bana hep yogun olmadıgı zamanlar geld 1 saate kadar baktı. watsaptan ulaşmanı öneririm kesinlikle cevap veriyor.
Bakirkoyde ki neslihan hangi cafede fal bakiyor acaba?Kızlar bu bakırköydeki Neslihan telefonda fal bakıyor mu ?
Zeynep,Neslihan ve Gökçe arasında kaldım sizce hangisi ?
Tatlım bence haddini aşma kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok bu agir tabirini aynen sana iade ediyorum ...espriyle dalgayı ayırt edemiyorsan buda senin sorunun... Üstelik ona açıklamamı yaptığim sonraki mesajlarda tatlı tatlı konuştuğumuz halde böyle yazmanı hic iyi niyetlide bulamadım...lütfen bana cevap da yazma hiç sevmem boyle atışma falan sadece haddini aştığını için yazma ihtiyacı hissettim...sürekli yazıyorum fal bu baktirdin o an inanın sonra unutun ...yazık değil mi size bu kadar yıl inanıp beklemek...yıllardır edindiğim deneyimle söyleyeceğim tek şey hiçbir falci geleceği Bi_LE_MEZ....sadece ani ve geçmişi yorumlar cikarsada iyi tutturmuştur derim....bir fal uğruna gelmeyecek insanları bekleyip kendinize yazık etmeyin dünyanın en basit kuralıdır seviyorsa gitmez çünkü seven için bahaneler yoktur bahaneler vazgeçenler ve gidenler içindir ....arkadaşlar , Larox86 çok iyi niyetle bizi sadece uyarıyor, yaşadığı deneyimleri anlatıyor....ben zamanında falcılara çok inandım , ama şimdi hala baktırıp artık söylediklerine kuşkuyla yaklaşıyorum diyor...Larox86 5 yıl kandırılmış, ben kendi adıma konuşuyorum, 15 yıl kandırıldım..bu irtirafları dalga geçilecek bir mevzu haline getirmeyelim
Canım iki gündür tutkuya ulaşamıyoruz yine whatsup tan yaz istersen çok hastayım yazdı bana acil bir durumsa kuzeyi dene derim bence tutkuya ulaşamadığımızda tek düzgün saceneğimiz o kalıyor ki kuzeyde gayet başarılıTutkunun numarasini verir misiniz?
Canım bana yüzde doksanı neredeyse çıktı , kafamda toparlayıp hepsini yazım dedim fikir olsun diye ama çok uzun olacak üşendim , sadece bir nişan olayı var bozulacak dedi yaz başlarken onu bekliyorum fakat şu iki ay içerisinde büyük olayların hepsi çıktıKızlar son bi aydır tutkunun ismi çok geçti; ben de baktırdım an bakımından iyiydi. Baktırıp çıkan var mı hem baktırmayı düşünenlere hem de umutla bekleyenlere fikir olabilir?
Zeynepe nasıl ulaşabilirim ? Özelden atarmısınızadina
Ben kendi adima konusayim, zeynepin gelecek icin soylemis oldugu seyler ister ciksin istemezse cikmasin gercekten umrumda bile degil acikcasi.cunku uzun gelecegi sadece Allah bilir. Birde surekli gelecek meraki ile yasayip umide kapilip beklemek paikolojimi darnadagin ediyor Ve su animida yasayamiyrm malesef.
Ben zeynepi begendim, bana yapilan buyuyu yerine kadar tarif etti Ve Ben bu yapilanlardan arinmaya calisiyrm. Benim icin onemli olan buydu. Hatta pazartesi tekrar baktirmayi dusunuyrm ki baska seyler varmi ogrenmek icin. Ve bana bunu yapan insanlardan uzak durmak icin. Yoksa yarina kadar yasayabilcemin bile garantisi yokken Ve goremiyorken, Aylar sonrasinin yada yillar sonrasinin iyi veya kotu olaylarinin garantisini nasil versinler.
Canim tutku ve kuzeyin numarasi var mi sendenCanım iki gündür tutkuya ulaşamıyoruz yine whatsup tan yaz istersen çok hastayım yazdı bana acil bir durumsa kuzeyi dene derim bence tutkuya ulaşamadığımızda tek düzgün saceneğimiz o kalıyor ki kuzeyde gayet başarılı
Tutkunun bana bi konuda dediği şeyin tam aksini söylemişti Kuzey ve tutkunun dediği çıkmıştı. Kuzey bi referans değil kesinlikleCanım iki gündür tutkuya ulaşamıyoruz yine whatsup tan yaz istersen çok hastayım yazdı bana acil bir durumsa kuzeyi dene derim bence tutkuya ulaşamadığımızda tek düzgün saceneğimiz o kalıyor ki kuzeyde gayet başarılı
Telefonumu evde unutmusum canım, eger bekleyebılırsen aksam kesınlıkle atarımZeynepe nasıl ulaşabilirim ? Özelden atarmısınız
Zeynepe nasıl ulaşabilirim ? Özelden atarmısınız
Çok sevirim canım unutmazsın umarım gerçekten denemek istiyorumTelefonumu evde unutmusum canım, eger bekleyebılırsen aksam kesınlıkle atarım
Açıkcası çok merak ettim özel değildiyse neydi farklı söyledikleriTutkunun bana bi konuda dediği şeyin tam aksini söylemişti Kuzey ve tutkunun dediği çıkmıştı. Kuzey bi referans değil kesinlikle
Yazarım ben sana tatlım ozeldenÇok sevirim canım unutmazsın umarım gerçekten denemek istiyorum
tutkunun numarasini atar misinizCanım bana yüzde doksanı neredeyse çıktı , kafamda toparlayıp hepsini yazım dedim fikir olsun diye ama çok uzun olacak üşendim , sadece bir nişan olayı var bozulacak dedi yaz başlarken onu bekliyorum fakat şu iki ay içerisinde büyük olayların hepsi çıktı
Kızlar son bi aydır tutkunun ismi çok geçti; ben de baktırdım an bakımından iyiydi. Baktırıp çıkan var mı hem baktırmayı düşünenlere hem de umutla bekleyenlere fikir olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?