İstanbul'da Fal - Falcılar

Tatlım bence haddini aşma kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok bu agir tabirini aynen sana iade ediyorum ...espriyle dalgayı ayırt edemiyorsan buda senin sorunun... Üstelik ona açıklamamı yaptığim sonraki mesajlarda tatlı tatlı konuştuğumuz halde böyle yazmanı hic iyi niyetlide bulamadım...lütfen bana cevap da yazma hiç sevmem boyle atışma falan sadece haddini aştığını için yazma ihtiyacı hissettim...sürekli yazıyorum fal bu baktirdin o an inanın sonra unutun ...yazık değil mi size bu kadar yıl inanıp beklemek...yıllardır edindiğim deneyimle söyleyeceğim tek şey hiçbir falci geleceği Bi_LE_MEZ....sadece ani ve geçmişi yorumlar cikarsada iyi tutturmuştur derim....bir fal uğruna gelmeyecek insanları bekleyip kendinize yazık etmeyin dünyanın en basit kuralıdır seviyorsa gitmez çünkü seven için bahaneler yoktur bahaneler vazgeçenler ve gidenler içindir ....

Tutkunun numarasini verir misiniz?
Canım iki gündür tutkuya ulaşamıyoruz yine whatsup tan yaz istersen çok hastayım yazdı bana acil bir durumsa kuzeyi dene derim bence tutkuya ulaşamadığımızda tek düzgün saceneğimiz o kalıyor ki kuzeyde gayet başarılı

Kızlar son bi aydır tutkunun ismi çok geçti; ben de baktırdım an bakımından iyiydi. Baktırıp çıkan var mı hem baktırmayı düşünenlere hem de umutla bekleyenlere fikir olabilir?
Canım bana yüzde doksanı neredeyse çıktı , kafamda toparlayıp hepsini yazım dedim fikir olsun diye ama çok uzun olacak üşendim , sadece bir nişan olayı var bozulacak dedi yaz başlarken onu bekliyorum fakat şu iki ay içerisinde büyük olayların hepsi çıktı

Zeynepe nasıl ulaşabilirim ? Özelden atarmısınız

Tutkunun bana bi konuda dediği şeyin tam aksini söylemişti Kuzey ve tutkunun dediği çıkmıştı. Kuzey bi referans değil kesinlikle

Bilemiyorum gerçekten canım ama bende yakındı sanki söyledikleri hatta şimdi aklıma geldi yine burada birisi yazmıştı üyelik ismini hatırlamıyorum ama ikiside çok başarılı tutku daha ayrıntılı kuzey fragmana ise tutku filmin kendisi diye o yorum geldi aklıma :)

Tj
tutkunun numarasini atar misiniz

neslihanın dedikleri çıkmıyor muzo nunda öyle sentinus cansu ilk falı efsaneydi sonraki fallar patladı melekler kahvesi hepsi patladı en son handeye baktım asıl konu mart sonu dedi ama umudumu kestim sanırım olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…