İstanbul'da Fal - Falcılar

ayrıntılı olabilir ama içerisinde çelişkiler barsa bir işe yaramaz ben ıkı kez baktırdum Allahım dedım hangisine ınanayım 1.falınamı 2.falınamı...bunu gercekten net birşekilde diyorum ilk falda adam çok mutsuz ikincisinde gayet huzurlu ilk falında egıtım de basarısız olcam ikinci de basarılı... bilemiyorum belki 4gun arayla baktırdım ondan kartlar sacmaladı dıyebılsemde çok çok iyi falcı ise falında hıcbı turlu celişmez bence... birde ilk falda hayat ımda baskası olmıycak tı ıkıncısınde bir kişi daha çıktı... yani kafam bir milyon

Aklımda deli sorular diyorsun:)

karşı tarafın dusuncelerınde kuzey de çok iyi ben hadi canım sende dedıgım bir dusuncesi vardı adamın benim hakkımda adam kendı agzından soylemişti bana bunu oan şok olmuştum zaten çıkınca buraya da yazmıştım.. zeynep e yeni baktırdım daha bilmiyorum tutkuya da oyle ama tutku bende fena halde çelişti

Merhaba pinar hnm a nasil ulasabiliriz bana iletisim bilgi verebilirmisiniz

Aynen bana mesela hande eski sevgilin seni 3 hafta icerisinde aricak anlamsiz sekilde sana mesaj aticak demisti kii kahkaha atmistim bunlari soylediginde ve hepsi harfiyen oldu ve cikti is konusunda da ayni sekilde is seyahati agirlikli olacak dedi.. tabiki patladigi konularda oldu ama agirlikli cikti diyebilirim. Kuzey biraz daha yuzeysel ama onun dedikleri hande ile hemen hemen ayni idi

kızlar merhaba ,
uzun zamandır fal baktırmıyorum artık zamanı geldi diye düşünüyorum :)
sanıyorum şuan zeynep ve tutku popüler sizden ricam numaralarını bana özelden atabilirmisiniz

buradan okuduğum kadarıyla beni en çok heyecanlandıran Hande. O kadar çok falcıya gittim ki, resmen bağımlılık yaptı. Gitsem de odaklanmıyorum mesela ama tutamayıp yine gidiyorum. Ama buradan Hande'yi okudukça gitmek için çıldırıyorum. Maalesef randevu alamıyorum. Hande'nin patlayan falları oldu mu? Ya da söylediği şeylerden yüksek oranda çıkmadığı falan? Ne bileyim randevu alamıyorum bari biraz hevesim falan kırılsın.

Bence zeynep çok çok iyi bana birkaç bişi söylemişti bende inanmadım dediği büyük olayda çıktı kaç arkadaşım baktırdı onlarda çok memnun kaldı. BEnim için şuana kadar baktırdığım en iti falcı. Ama bu enerji meselesi birazda..

ben beğendim ya bna büyük bi olayla ilgili bişi dedi ilk baktırdığımda inanmamıştım ama çıktı ii bildi.

Kızlar zeynebe baktıranlar nasıl buldu burdan yazabilir mi? Ben çok beğendim dediği çıktı mucizevi bir şekilde bir laç arkadaşımda baktırdı çok beğendi. BEn çok beğendim ama buzamana kadarki en iyi baktırdıpım falcı bana göre

ayyy karar sız kaldımmyaa zeynep düşünüyo yalan soylemiyor cıdden sıkıntısı oldugu için istemiyor çook görüşme olcak ama sonunuz yok dedi... tutku seninle ortak gelecek kurma nın çok zor olduğunu biliyor bir taraftan da irtibatı kesmemek yolları arıyor diyor... kuzey ki ilk falınfa haklı çıkmıştı içten istediğini sevgi ye döndüğünü söylüyor buyuzden arada kaçıyor diyor...

siz benim yerimde olsaniz napardınız kızlar aklım karman çorman fallar ne kadar farklı...

Kuzey fiyaskoydu ama enerjisi ii. Bn zeynebi sewiorum ya banada eskisinden için olmuycak o senin psikolojini bozck yıldzın yok demişti ve olmadı gerçktn ama zeynep dışındaki galcılar hp olacaksınız ewlncksnz fln demişti

Bu bahsettiginiz kişiler zeynep tutku falan nerde acaba ya banada söyleyin lütfen nerde bakiyor bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…