Bakıyo canım
Teşekkür ederim canım
Peki Beşiktaş meydanından nasıl giderim mi cafeye kızlar?
Bilemiyorum gerçekten canım ama bende yakındı sanki söyledikleri hatta şimdi aklıma geldi yine burada birisi yazmıştı üyelik ismini hatırlamıyorum ama ikiside çok başarılı tutku daha ayrıntılı kuzey fragmana ise tutku filmin kendisi diye o yorum geldi aklıma :)
Aklımda deli sorular diyorsun:)ayrıntılı olabilir ama içerisinde çelişkiler barsa bir işe yaramaz ben ıkı kez baktırdum Allahım dedım hangisine ınanayım 1.falınamı 2.falınamı...bunu gercekten net birşekilde diyorum ilk falda adam çok mutsuz ikincisinde gayet huzurlu ilk falında egıtım de basarısız olcam ikinci de basarılı... bilemiyorum belki 4gun arayla baktırdım ondan kartlar sacmaladı dıyebılsemde çok çok iyi falcı ise falında hıcbı turlu celişmez bence... birde ilk falda hayat ımda baskası olmıycak tı ıkıncısınde bir kişi daha çıktı... yani kafam bir milyon
Zeynep numarasını banada atın kızlar, anla alakalı sadece düşünce önemli, karşı taraf ne düşünüyor ben şu anda anı çok iyi söyleyen muzo ve Neslihan diye düşünüyorum yeni baktırdığım için daha olan bişi yok ama sadece Neslihan'ın iki dediğini yaşadım diğer önemli gelişmeleri beklemekteyim. Gökçe'ye haftada bir gittiğim için onu söylemiyorum burda çıkan da olmuş çıkmayanda ama bana enerjisi iyi geliyor. Ben son Zeynep ve nermine baktırıp biraz ara vercem
Aklımda deli sorular diyorsun:)
Merhaba pinar hnm a nasil ulasabiliriz bana iletisim bilgi verebilirmisinizHerkese merhaba.uzun zamandir takipteyim bugun uye oldum. Bugun Caddebostanda pinar diye birine gittim. Burda tavsiye etmisti birisi . Muhtesemdi hala saskinim.soyledikleri su an hayatimda yasadiklarim. Soyledigi birsey 2 saat sonra oldu bir tarih verdi o tarihte bosanacaksin dedi. Ki avukatim bu durusma icin bosanma imkansiz dedi.umarim pinarin dedigi cikar..
ben kuzeye gıttım ve cok begendim sebebi kafa karıstırmayıp her seferınde tutarlı olması ve banada soyledıklerı çıktı barız seylerdi merak edıyorum kyzey ve hande çıktı derken sanada boyle spesifik seyler mi çıktı uzun vadede yani arayacak dedı aradı gıbı deılde şunları şunları yasıycaksınız mı dedı ve oldu mu asıl onemli olan bu çünkü...
Merhaba tutkunun nosunu atabilirmisiniz bana ozelden rica ederimTutkunun bana bi konuda dediği şeyin tam aksini söylemişti Kuzey ve tutkunun dediği çıkmıştı. Kuzey bi referans değil kesinlikle
ben beğendim ya bna büyük bi olayla ilgili bişi dedi ilk baktırdığımda inanmamıştım ama çıktı ii bildi.Bozuk psikolojiyle 5 yılda baktırırsın.. cnm niyetim burda sizi uyarmak sana malzeme olmak diil irdelemen içinde yazmadım ben burdayken sen muhtemelen burdan hbrdar bile diildin had asmadan konuscaksak konusalım yoksa ztn ugrasamam iyiliğiniz için söledim ümit en kötü sey yıllarını verir beklersin yas olur bilmem kac atı alan üsküdarı gecer .. siz bilirsiniz baktırın bende anı öğrenmek için ara ara baktırıorum kosullanmayın sadece
ben beğendim ya bna büyük bi olayla ilgili bişi dedi ilk baktırdığımda inanmamıştım ama çıktı ii bildi.
Kızlar zeynebe baktıranlar nasıl buldu burdan yazabilir mi? Ben çok beğendim dediği çıktı mucizevi bir şekilde bir laç arkadaşımda baktırdı çok beğendi. BEn çok beğendim ama buzamana kadarki en iyi baktırdıpım falcı bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?