Tutkuda telefonda bakiyoBu bahsettiginiz kişiler zeynep tutku falan nerde acaba ya banada söyleyin lütfen nerde bakiyor bunlar?
Numara nerden bulabiliriz ki?Zeynep telefonda bakıyo
Numara nerden alabilirz ??Tutkuda telefonda bakiyo
Kuzey fiyaskoydu ama enerjisi ii. Bn zeynebi sewiorum ya banada eskisinden için olmuycak o senin psikolojini bozck yıldzın yok demişti ve olmadı gerçktn ama zeynep dışındaki galcılar hp olacaksınız ewlncksnz fln demişti
Kuzeyi sewmedim bnyanliş hatırlamıyorum eminim kuzey de sana olmıycak demişti burda kimseye guvenmemeye basladım ah bnm aptal başım ya
Kuzeyi sewmedim bn
Zeynep iidr hakkını verir yanı falınÖnerebileceğiniz anı bilen birisi varmi
Kizlar telefonda fal hakan zeynep in gelecekle ilgili soylediklerini yasayan varmi? Su anla olan cogu seyi bildi, Fakat ayni cumlereleri tekrarladi gibi geldi. Surekli hayatima herseye dair diyerek cumleler kurdu . Cok gariptirki, neslihanla ayni seyleri soyledi Ve dediki Sende buyu var. sizlerede ayni seyi soyledimi?
Su ana kadar tutku Ben kuzeyin soyledikleri parallel yani birbirinin benzeriydi
Fakat neslihan Ve zeynep de tam zittini soyledi Ve buyu var dedi
Fakat Cok gariptirki hepside 15 Ve 21 Nisan araligini soyledi.
Neslihanin gecmis Ve durum tespitlerinin dogru oldugunu Fakat sonucunun cikmadigini ogrendkm.
Tutkunun soylediklerinin 2 sini yasadim. Kuzeyinde soyledigini yasadim sadece bir Konu disinda. Fakat zeynep hakkinda yorumlarinizi paylasmanizi rica ediyorum
Bende Tutku Neslihan muzo kuzey hepsine baktırdım hepsi paralel şeyler söledi bakalım be olcak Nisanı bekliyorum
Bizimki gene darlanmis:) biraz akışına bırak...kurgulama...düşünme... Hayatına devam et...kızlar isim veya harf bilen falcılar illaki çıkıyor mu yani bunlar hep varlık larla bakan kişiler midir daha mı guvenılırdır...
bu tip karşılaşıpta çıkmayan var mı
Bizimki gene darlanmis:) biraz akışına bırak...kurgulama...düşünme... Hayatına devam et...
Hicbirini :)kızlar bana cevap verin aynı falcıya iki jez baktırıp çelişki oldugunu gorseniz hangi falını baz alırdınız ilk mi ikinci mi
o falcıyı defterden silerimkızlar bana cevap verin aynı falcıya iki jez baktırıp çelişki oldugunu gorseniz hangi falını baz alırdınız ilk mi ikinci mi
Hicbirini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?