İstanbul'da Fal - Falcılar

yanliş hatırlamıyorum eminim kuzey de sana olmıycak demişti burda kimseye guvenmemeye basladım ah bnm aptal başım ya

Ya yemin ediorum pişman oldum uyardıgıma burda gereksiz zeynep sloganı atanlar zeynebi bulan benim yıllardır baktırıorum diorum.. essss34 müsün nesin anladık bacım sana cıksın mutlu ol! Bu nedir ya anlamıorumki hizmet satın alıosunuz gereksiz savunma nedir?! Banada bikac arkadasımada sonuc hüsran oldu an konusu iimi bilmiorum rahatlıoruz evet ama teyit edemioruz hangimiz adama gidip senin sorunun var ondan gelmiomussum diebilioruz?! Sorunu olsa baska kıza mı gider?! Yetti canıma yazmıodum iyilik olsun dedim bazılarınız nefret ettiriosunuz!

Gecen ay bilemedin 3 ay önce aramıssın ahkam kesiosun! İnsan gibi uyardık inanan inanır inanmayan kendi bilir bnm ne gibi bi faydam olabilir?! Hoşcakalın gercekten hepiniz diil tenzih ediorum ama bazınız gercekten tuhafsınız!

Ben 3undede baktırdım ben paylaşayım bende sizden yardım ıstıyorum...
zeynep yakın gelecegı bıldı sevgılımın yola gıtmesı aılesınde hasta olması gıbı... onun dısında banada büyü var dedı ama bende deil sevgilim de varmış... anda iyi sanırım
tutkuya 2kez baktırdım ilkinde kesınlıkle bu derken ıkıncsınde goremiyorum dedı yani kim oldugu belli deılmıl dedi ve bnm asırı kafam karıstı ve ılkınde adamın sorun ları varken ıkıncısıde huzurlu cıktı....
kuzey zaten tek celişmeyen o hala aynı tarıhlerı ve olayları verıyor onada 4kez baktırdım
ozellikle tutkuyı sorıyorım çok eskıden baltırıpta çıktı dıyen varmı 2yıllık bakıyo ve bnde evlilik felan cıkmadı merak ettım çelişmese 1.favorım olacaktı sizce 1.mi baz alayım 2.mi

Bende Tutku Neslihan muzo kuzey hepsine baktırdım hepsi paralel şeyler söledi bakalım be olcak Nisanı bekliyorum

tutku bende de kuzey le ilk falında aynı şeyler i soylemişti ikinciyi hatırlamak istemiyorum sanırım çok soru sordugum ıcın karıstı

kızlar isim veya harf bilen falcılar illaki çıkıyor mu yani bunlar hep varlık larla bakan kişiler midir daha mı guvenılırdır...
bu tip karşılaşıpta çıkmayan var mı

kızlar isim veya harf bilen falcılar illaki çıkıyor mu yani bunlar hep varlık larla bakan kişiler midir daha mı guvenılırdır...
bu tip karşılaşıpta çıkmayan var mı
Bizimki gene darlanmis:) biraz akışına bırak...kurgulama...düşünme... Hayatına devam et...

kızlar bana cevap verin aynı falcıya iki jez baktırıp çelişki oldugunu gorseniz hangi falını baz alırdınız ilk mi ikinci mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…