İstanbul'da Fal - Falcılar

o falcıyı defterden silerim

şöyle çelişki
ilkinde kesinlikle bunu görüyorum dedi ikincidede birleşme var dedi ama soru bölümüne geçince evliliği bı iki yıl görmüyor um sadece karar aşamasını görüyorum dedi sordukça birşeylerin değişmeye başladığını farkettim yeni aşk varmı dedim isim verdi hani kesinlijle bu adamdı!.... kafam bu yüzden karıştı.. kuzeyse ben hep sonuca bakarım dedı sonucu söyledı sanırım falda çok soru sormak iyi deil ne yapayım ben şimdi

Damlalar tugbayi merak ediyordum yolum düştü o tarafa baktirdim bugün yahu ne antipatik bişey o kız sinir sinir tripler suana kadar tanidigim en gıcık falcı cok pis gıcık oldum he falı da kötüydü ben 3 harfliliyim tikleri iyi taktikde fal vasat oyunculuk idare eder biraz daha hızlı konuşursa belki inandırıcı olur

kızlar isim veya harf bilen falcılar illaki çıkıyor mu yani bunlar hep varlık larla bakan kişiler midir daha mı guvenılırdır...
bu tip karşılaşıpta çıkmayan var mı
Iki fali farklı olan falciyi bence hic takip kendini uzme. Isim, harf bilen ya da varlıklarla bakan falcilar çıkıyor diye bişey yok ki. Zamanında benim isimleri, oturduğum evimin içindeki bir cok şeyi hatta yaşadığım cok önemli şeyleri sanki benimle yaşamış gibi bilen falcilarin bir dediği bile çıkmadı. Cıkar diye düşünüyorsun o an buhran döneminde bu kadar şey bildiyse gelecekte tutar diyorsun ama hayır genelde olmuyor. Kendi adıma konuşayım varlıklarla bakanlar cikmadi bana gelecekte ve birde üzerinde aşırı ağırlık bırakıyor o kişiler.
Eğer istanbuldaysan ve tutarlı bir falcı arıyorsan mi cafe handeyi öneririm. Cikmayanlar vardır illa ki ama hem uzun vadeli hem tatmin edici hemde enerjisi cok temiz biri.
Birde mandal toprak iyi genel anlamda olumsuzsada söyler lafı dolandirmadan. Diğer bi çok falcıdan daha iyiler (bana gore)

Kuzey ve tutku ilk baktirdigim da bende çıkmıştı zaman araliklari ama ikincide ikisi de patladı ve onlara sordugum kafama takilan o anla ilgili onemli birşey için kesin bir dille asla yok demişlerdi ama sonradan ogrendim ki varmis. Ani bilme konusunda da muhteşem değiller yani. Hatta kuzey bana senin kendi kuruntun çok saçma demişti :)
En iyi hande görüyor bence ani.

merhaba bayanlar ben bayadır geri kaldım şimdi sitede hande kuzey tutku neslihan zeynep bi dönüyor gidiyor geleceğin çıkmasını beklemiyorum çıkmıyor da zaten gelecek. bana anı kişinin düşüncelerini söyleyecek biri lazım önerebileceğiniz biri var mı lütfen

merhaba bayanlar ben bayadır geri kaldım şimdi sitede hande kuzey tutku neslihan zeynep bi dönüyor gidiyor geleceğin çıkmasını beklemiyorum çıkmıyor da zaten gelecek. bana anı kişinin düşüncelerini söyleyecek biri lazım önerebileceğiniz biri var mı lütfen

Neslihan ve muzo isim isim söylesinler anı sana düşünceleri de çıkar mı dersen yeni baktırdım ama aynı şeyleri söylediler bakalım :)

Kızlar handeye ben zamanında baya baktırdım o zamanda ilk falda beni erkek arkadaşımla evlendirmişti öleki olmadı diğer gidişimde yeni sevgilim vardı onla da evlendirdi ee haliyle onlada ayrıldım.ilk 4 yıl önce baktırdım ara ara da baya gittim Beşiktaş'ta oturduğum için anı falan bildiği şeyler oldu da Benim hevesim kaçtı benden size küçük bir bilgi.

Tesekkur ederim ayrıntılı cevabın için öncelikle...
ıkıncı falları patladı derken ılkınde soyledıklerı mi patladı yani çelişti ikincisinde farklı şeyler mi söylediler
ak dedikleri kara mı çıktı ne oldu merak ettim hepsini geçtim an'da nasıl yanıldılar

Cnm bahsettiğin isimlerin hepside başarılı bence kendi yaşadıklarımdan ve deneyimlerimden söyleye bilirim açıkcası hani belki iyi günlerine denk gelmemişsindir yada arada bişileri kaçırmış olabilirsin diye düşünüyorum ki bu isimlerle alakalı pekde böyle bir sorun yaşayanı görmedik forumda en çok ismi geçen ve en övülen üç kişiden bahsediyoruz neticede ki fal biraz enerji işi diye düşünüyorum belkide yıldızın tutmamıştır , tutku favorim demişsin benimde öyledir senlede konuşmuştuk sanırım. Eski sevgilimle bir konuşma yapacağımızı söylemişti söylediği tarihten erken oldu ama resmen zannedersin ki konuşmayı tutku yazdı benim ki okudu o derece bire birdi o güne kadar hep şüphe ile bakıyordum ama o günden sonra tamamdır dedim

Bende yarin fal baktirmak istiyorum tutku,zeynep,kuzey,hande filan denmis sayfalari okudum ama net olarak anlamadim hangi kafede baktiklarini randevusuz gitsem mesela hic mi sansim yok bir kac kere sarmasik cafeye oyle randevusuz gitmistim sorun olmamisti.Fal baktirmak istiyorum bir an once ama iyi biri de olsun istiyorum lutfen yardim edin

Bakirkoy civari bolgede yahut taksim de bir yer tavsiye de edebilirsiniz?Telefonda baktiranlar odeme isini nasil yapiyor yuzyuze daha iyi degil mi birde daha kisa olmaz mi telefonda bilgilendirebilirseniz sevinirim.Ayy ben panik olurum birde pat diye tanimadigim adamla bir anda telefonda yalniz kaliyorum zaten geceleri uyuyamam sanirim

günaydın kızlar , dün burdaki arkadaşlardan zeynep'in numarasını aldım baktırdım .
açıkcası beni çok tatmin ettiğini söyleyemem .
genel bir pembe tablo çizdi tam 27dk süren konuşmamızın heralde 20 dakikası işte herşey güzel olacak mutlu olacaksın gibi cümlelerle geçirdi kalan 7dakikanın 3dakikası hayatımda hiç duymadığım isimleri söylemesiyle geçti tanıyomusun tanımıyorum diyerek. dediğim gibi ben tatmin olmadım bildiği ve bilmesiyle berni şaşırtacak hiç birşey geçmedi. bildiğiniz anne falı gibi geldi bana işte evli olduğumu öğrenince işte eşin çok iyi biri vs ev görünüyor falan filan . hani dediği bekleyeceğim herhangi birşey bile demedi ya

buarada fiyatıda 60dan 70e çıkartma döneminde heralde bana 70 dedi arkadaş 60 demişti diyince iyi 60 olsun dedi .
he 60 tl ye değecek birşey duydum mu hayır . açıkcası tavsiye etmiyorum

Zeynep mi Tutku mu? Ikisinede baktiranlar var mi? Hangisi daha agir basiyor ? Baktiranlar cevap verebilir mi?
Bence tutku . Cunku tutkuda sunu goruyrm.kendi gozlemlerine dayanarak bir sonuc cikartmiyor. Mesela zeynep diyorki bununla olmassi imkansiz. Asla olmayacak. Fakat tutku Senin vericek oldugun karar belirliycek der. Veya su zaman icerisinde atlcak olan adimlar.bencede en mantiklisi Cunku kaderimizi sadece Allah bilir.
Fakat zeynepte gecmisde ve dusunceme okumada gercekten cook iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…