Cezmi ölmedi ve hala fal bakıyor. Telefonunun buradan paylaşamıyorum. Geçen yıl konuştum yakın zamnada da mesajlaştık. 150 TL alıyor. Forumdan not aldığım bazı isimlerle ilgili düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Neslihan : Uzun zaman önce telefonunun buradan not almıştım. Bir avm de buluştuk. Suya ve kişinin alnına bakıyor. Cinlerle arapça konuşuyor. Geçmiş ve an yorumları müthişti. Vücudumdaki ameliyat izini, bir arkadaşımla aramızda geçen özel bir konuşmanın en can alıcı cümlesini ve benden başka hiç kimsenin bilmediği bir konuyu bana olduğu gibi söyledi. Korkmadım dersem yalan olur. Ancak gelecekle ilgili sorularıma 'sen daha karar vermediğin için bilmiyorum' veya 'Allah bilir' gibi yanıtlar verdi. Cinlerin geleceği bilmedikleri gerçeğinden yola çıkarak bu yanıtlar beni şaşırtmadı. Amaç geçmiş veya anı sorgulatmak ise gidilebilir. Ben tekarar gidermiyim hayır.150 TL
Buse : Sefaköy de ve tarot bakıyor. Telefonunu forumdan not etmiştim. Fena değildi. Yıllar evvel bana tarot bakan ve yurt dışına yerleşen arkadaşımla aynı parallellikte şeyler söyledi. Kısa bir faldı, kartları bir kez açıyor.50 TL
Fatma Hoca : Yine burda paylaşılan bir adresle ulaştım kendisine. Yıldıza baktığı yazılmıştı. Bende kitap açmadı ve bazı hesaplamalar yaparak dua okudu. Sadece 3-4 cümle kurdu ve bunlar her şeyi açıklıyordu. Gelecek ile ilgili hiçbir yorumda bulunmadı. İnanılmaz etkilendim. Çok dingin ve huzurlu bir havası vardı. Bunsan sonra da hiç kimseye fal baktırabileceğimi sanmıyorum. 20 TL
Forumda sıkça adı geçen diğer kişiler : Enfal, Bakırköy Duygum cafe Duygu, Laf cafe falcıları, Beylikdüzünde evinde kahve falına bakan kadın, çağırılınca gelen Ayhan....Ben geriye dönp baktığımda verdiğim paralara acıyorum. Falcıların aldığı paralara bakınca da burada yapılan yorumların onların fiyatlarını ciddi ölçüde arttırdığını fark ettim.
Burda adı geçen Neslihan , şuan popüler olan Neslihan değil sanırım, fikri olan var mı?Merhaba Neslihan ve Cezmi 'nin telefonunu özelden mesaj atar mısınız lütfen?Ailevi bir konumuz var bu nedenle ihtiyaç duyuyorum. Çok teşekkür ederim samimi paylaşım için.
zeynep nerede?kızlar ben zeynep e dün baktırdım 1 haftaya kadar olur ddiği iki şeyi dün akşam yaşadım. şok oldum ben begenmiştim ama belkide enerji işi biraz. nisan 2 ve nisan 15 e vade verdiği bir iki durum daha var onu bekliyorum. buradan paylaşırım durumları.
Evet ,mesajda Avm ' de buluşulan, arapça konuşan Neslihan.Burda adı geçen Neslihan , şuan popüler olan Neslihan değil sanırım, fikri olan var mı?
Bence tutku . Cunku tutkuda sunu goruyrm.kendi gozlemlerine dayanarak bir sonuc cikartmiyor. Mesela zeynep diyorki bununla olmassi imkansiz. Asla olmayacak. Fakat tutku Senin vericek oldugun karar belirliycek der. Veya su zaman icerisinde atlcak olan adimlar.bencede en mantiklisi Cunku kaderimizi sadece Allah bilir.
Fakat zeynepte gecmisde ve dusunceme okumada gercekten cook iyi
Tutku sadece tel.de mi bakiyor? Numarasini bana da yazar mısınız?Anladim canim cevabin icin tskler ozaman tutku nun numarasi var ise senden numarasini alabilir miyim?
Ben baktırdım ona verdiğim 150 tl ye acıdım sonrasında İbranice falanda konuşuyorEvet ,mesajda Avm ' de buluşulan, arapça konuşan Neslihan.
Mrb bahsettiğiniz sütlükahve neslihan ile bu neslihan aynı mı? Sütlükahve neslihan randevu ile mi çalışıyo pazar orda mı ve ücreti? Help meBen baktırdım ona verdiğim 150 tl ye acıdım sonrasında İbranice falanda konuşuyor
Benimde başıma geldi canım ben direk o falcıyı eliyorum.mesela kuzey ilk falında olmaz ikinci falında olur bunla dedi.o yüzden artık kuzeye baktırmıyorum.2 seçenek var zaten :)))kızlar bana cevap verin aynı falcıya iki jez baktırıp çelişki oldugunu gorseniz hangi falını baz alırdınız ilk mi ikinci mi
Mrb bahsettiğiniz sütlükahve neslihan ile bu neslihan aynı mı? Sütlükahve neslihan randevu ile mi çalışıyo pazar orda mı ve ücreti? Help me
=))))Sizde nasıl bir problem var ? bu 8. üyeliğiniz dün deşifre oldunuz bugün hiç o mesajı okumamış gibi bir üyelik daha alıp geldiniz ?
günaydın kızlar , dün burdaki arkadaşlardan zeynep'in numarasını aldım baktırdım .
açıkcası beni çok tatmin ettiğini söyleyemem .
genel bir pembe tablo çizdi tam 27dk süren konuşmamızın heralde 20 dakikası işte herşey güzel olacak mutlu olacaksın gibi cümlelerle geçirdi kalan 7dakikanın 3dakikası hayatımda hiç duymadığım isimleri söylemesiyle geçti tanıyomusun tanımıyorum diyerek. dediğim gibi ben tatmin olmadım bildiği ve bilmesiyle berni şaşırtacak hiç birşey geçmedi. bildiğiniz anne falı gibi geldi bana işte evli olduğumu öğrenince işte eşin çok iyi biri vs ev görünüyor falan filan . hani dediği bekleyeceğim herhangi birşey bile demedi ya
buarada fiyatıda 60dan 70e çıkartma döneminde heralde bana 70 dedi arkadaş 60 demişti diyince iyi 60 olsun dedi .
he 60 tl ye değecek birşey duydum mu hayır . açıkcası tavsiye etmiyorum
Ya ne enerjisi yaa zeynep e size inanip gene baktirdim gene berbat kendime dair hayatima dairr =)Şaşırdım tatlım ya bukadarda olumsuz beklemiyordum enerji mi tutmadı acabs
Balım senin falini dinliyorum dinliyorum sana bakamiyor bu kadin:)Ya ne enerjisi yaa zeynep e size inanip gene baktirdim gene berbat kendime dair hayatima dairr =)
Bir bilsek burada yazılanları deneyip yorum yapıyoruz daha ortak beğendiğimiz kimse çıkmadıselam kızlar. bu fal olaylarının günah boyutu nedir. bazen düşündükçe huzursuzlanıyorum. zaten son günlerdeki yeni gittiklerimden doğru düzgün bir fal yok. hepsi uydurmasyon. hem para hem heves gidiyor. bir de çok günaha girmiyoruzdur inşallah. iki sevgilim oldu. birini döndürmek için şimdikinde de falcılar için girmediğim masraf girmediğim günah kalmadı. Allah rızası için istanbul'da doğru düzgün herkesin tanımadığı biri varsa, böyle maddiyatçı olmayan,, önerir misiniz ? gerçekleri görsün söylesin. ben ona normal ortalama fiyatın 3 katını vereyim
Bugün mü baktırdın canımYa ne enerjisi yaa zeynep e size inanip gene baktirdim gene berbat kendime dair hayatima dairr =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?