İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba Neslihan ve Cezmi 'nin telefonunu özelden mesaj atar mısınız lütfen?Ailevi bir konumuz var bu nedenle ihtiyaç duyuyorum. Çok teşekkür ederim samimi paylaşım için.

Merhaba Neslihan ve Cezmi 'nin telefonunu özelden mesaj atar mısınız lütfen?Ailevi bir konumuz var bu nedenle ihtiyaç duyuyorum. Çok teşekkür ederim samimi paylaşım için.
Burda adı geçen Neslihan , şuan popüler olan Neslihan değil sanırım, fikri olan var mı?

Anladim canim cevabin icin tskler ozaman tutku nun numarasi var ise senden numarasini alabilir miyim?

Ben baktırdım ona verdiğim 150 tl ye acıdım sonrasında İbranice falanda konuşuyor
Mrb bahsettiğiniz sütlükahve neslihan ile bu neslihan aynı mı? Sütlükahve neslihan randevu ile mi çalışıyo pazar orda mı ve ücreti? Help me

kızlar bana cevap verin aynı falcıya iki jez baktırıp çelişki oldugunu gorseniz hangi falını baz alırdınız ilk mi ikinci mi
Benimde başıma geldi canım ben direk o falcıyı eliyorum.mesela kuzey ilk falında olmaz ikinci falında olur bunla dedi.o yüzden artık kuzeye baktırmıyorum.2 seçenek var zaten :)))

Simdi topraga baktirdim. Seviyorum enerjisini net yani uzatmior sacma sapan cumleler ile. 1 hafta 1 ay cok kisa dedi.

selam kızlar. bu fal olaylarının günah boyutu nedir. bazen düşündükçe huzursuzlanıyorum. zaten son günlerdeki yeni gittiklerimden doğru düzgün bir fal yok. hepsi uydurmasyon. hem para hem heves gidiyor. bir de çok günaha girmiyoruzdur inşallah. iki sevgilim oldu. birini döndürmek için şimdikinde de falcılar için girmediğim masraf girmediğim günah kalmadı. Allah rızası için istanbul'da doğru düzgün herkesin tanımadığı biri varsa, böyle maddiyatçı olmayan,, önerir misiniz ? gerçekleri görsün söylesin. ben ona normal ortalama fiyatın 3 katını vereyim

Bir bilsek burada yazılanları deneyip yorum yapıyoruz daha ortak beğendiğimiz kimse çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…