İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ne enerjisi yaa zeynep e size inanip gene baktirdim gene berbat kendime dair hayatima dairr =)
aha aynı laflar

şey de demiş mi cocugu anlatırken; '' kafam kafam öyle yerinde değil ki, içim öyle sıkılıyor ki, artık naaptıgımı ben bile bilmiyorum''

Benimde başıma geldi canım ben direk o falcıyı eliyorum.mesela kuzey ilk falında olmaz ikinci falında olur bunla dedi.o yüzden artık kuzeye baktırmıyorum.2 seçenek var zaten :)))

aaa niye öyle oldu bilmiyorum kuzey baba butun fallarında hep aynı şeyi söyledi zaten buyuzden sevıyorum hatta dun gece bir dedıgını daha yasadım karsı tarafın dusuncelerıyle ılgılı bu 2 etti sonrasında demişti dedim adam bna aynı cümleyı kurdu ben şok oldum buyuzden demekli bna tutuyor...
tutku bna ilkte 1yıl içinde evlilik gordu ıkıde 3yılda gormedı vr buna yogunlaşmıssın bu olcagını tahmın edıyorum dedı...

ben zaten tutkunun ılk falını begendım dedım onda problem yokki iyi gunu mu kotu gunumu bilemem sık baktırınca kartların şaşmasımı bilemem ama 2.falda anda bile çelişti demeye hakkım var sanırım... bna bi kuzey çelişmedi inşallah da hiç çelişmez çünkü acayıp gelişme ler oldu yıne dayanamayıp baktırmam lazım
..
tutku nun ilkini baz alırsam iyi...

banada kararı sen vereceksin dedi ama ben boyke fal istemıyorum işte oldukca net olmasını ya ak ya kara olmasını istiyorum falın ya o adamdır ya baskası dır hava durumu gıbı tahmın yapılması ıcın gal baktırıyorum ben

ya bazı fallar celısıyor bazıları nıye celısmıyor kafayı yıycem yaaa bıraz sabretmeyi ogrenseydım ilişkim rayına otıracaktı adam da dedı zaten ama falların bazıları hiç çelişmiyor aynı kisiye 5jezde baktırsam... bunun sebebi ne neye ınanıtım ben baktırnamak için zor duruyorum buraya yazıyorum

ya bazı fallar celısıyor bazıları nıye celısmıyor kafayı yıycem yaaa bıraz sabretmeyi ogrenseydım ilişkim rayına otıracaktı adam da dedı zaten ama falların bazıları hiç çelişmiyor aynı kisiye 5jezde baktırsam... bunun sebebi ne neye ınanıtım ben baktırnamak için zor duruyorum buraya yazıyorum

Bende begenmedim zeynebi yillardir fal baktiririm ilk defa biri icimi sisirdi yani.Olumsuz diye degil zaten olumlu halde degilim yanii ama spesifik bildigi birsey yok

Bende begenmedim zeynebi yillardir fal baktiririm ilk defa biri icimi sisirdi yani.Olumsuz diye degil zaten olumlu halde degilim yanii ama spesifik bildigi birsey yok

bende kararsız kaldım ama sanırım şöyle ıyu kotu her falcının bıldıgı seyler oluyor yoksa fal bakamazlardı mesela zeynep yakın gelecekte çıktı kuzey zaten çıktı ama ıkısındede sonuc farkkı gıdısat benzer cıktı sonucu herkes aynı goremiyor sanırım ama kuzey ın dedıgı bır şeyı adamın agzından dutdum dun onun sonucuna guvenmeyı secıyorum yıne hata yaptım çemkirdim çünkü

Yok ya falci filan degil o kadin sans eseri atmis tutmustur

Ya ne enerjisi yaa zeynep e size inanip gene baktirdim gene berbat kendime dair hayatima dairr =)
Gercekten cook haklisin. KAdin 4 cumle kuruyorsa 3 u tekrar . Fakat Benim icin muhim olan konuyu bildi Ve Cok iyi tarif etti. Gelecek icin yaptigi sonuca ise kesinlikle inanmiyorum. Gelecegi sadece Allah bilir . O nedenle tutku Benim favorim hicbir zaman sonuc Bu demiyor ve demezde. Yarim saat Bakar Ve hicbirseyin tekrar tekrar soylemez. Soyledigi olaylarda aynen anlattigi gibi gelisir.

Gelecek için cinler bilemez, denmiş su falı onlarla bakılıyor dıye bilıyorum ama çok tuhafkı yakın gelecek çıkıyor amann uzak gelecek cıkmasında:)
tutku evet kesınlık demedı banada tahmınde bulunuyor um dedı ıste tek kafamı karıstıran an da bi olayda karıstırdı

Bende kuzeye tam 3 Sefer baktirdim hemde 1 er ay ara ile canim. Ve hicbirsekilde bana dediginden sasmadi halen daha ayni seyleri soyluyor .
Tutkuya da aynen 3 Sefer baktirdim Ve her seferinde ayni seyleri soyledi. Ikisindede en Cok sevdigim yonu Bu. Belki tutku biraz yorgundu veya enerjisi dusuktu. Ikinci sefer baktiginda. Bana asla sonuc soylemedi yani evleniceksin veya evlenmiyceksin. Tam aksine gelismeleri en detayi ile verir Ve bundan Sonraki gelismelerden bahseder . Ani gercekten cook iyi bilir. Karsi tatafin dusuncelerini Cok iyi okur. Biraz ara gecsin ondan Sonra baktir istersen

Olabilir canım ya inşallah dedıgın gıbıdır bendede hata var cunku 5dk falın kendi sıydı yarım saat soru sordum ben sordukça da kendı fıkır lerını soyle dı faldan bıraz cıkmıs olduk sanırım bidaha falda, okadar soru sormam.. ilkinde baskasına asık olcammı dedım kesınlıkle yok dedı çok cıddı konustı oburunde bır kısıyı harfıyle verdı buna şaşırdım ama dedıgın gıbı ben en iyisi ilk falını baz alıyım onun hem kuzeyle aynı seylerı demiş zaten oyuzden baktırmıştım... evet kuzey de bana 4kez aynı seylrrı dedı ve benn sonuca odaklanırm dedı dun gecede bır dedıgını yaşadım heycanla dıger gelişmeleri bekliyorum

Bak onu bana hic demedi yarin gönül koyayim:) ama hakkında yiyemem çıktığı şeyler var bana hemde verdiği tarihlerde

Banada söyledigi ve enteresan şekilde cıkan seyler oldugu için zeynebe kötü diyemeyecegim ben hala baktırmaya devam edebilirim ama su bir gercekki zeynebin anlatım bozuklugu tüm falı mahvediyor yarım saatlik falda tekrar cümlelerinden geriye kalan cümleleri cımbızla alırsanız esas mühim cümleler onlar işte 10- 15 dk lık kısım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…