aha aynı laflarYa ne enerjisi yaa zeynep e size inanip gene baktirdim gene berbat kendime dair hayatima dairr =)
Benimde başıma geldi canım ben direk o falcıyı eliyorum.mesela kuzey ilk falında olmaz ikinci falında olur bunla dedi.o yüzden artık kuzeye baktırmıyorum.2 seçenek var zaten :)))
Cnm bahsettiğin isimlerin hepside başarılı bence kendi yaşadıklarımdan ve deneyimlerimden söyleye bilirim açıkcası hani belki iyi günlerine denk gelmemişsindir yada arada bişileri kaçırmış olabilirsin diye düşünüyorum ki bu isimlerle alakalı pekde böyle bir sorun yaşayanı görmedik forumda en çok ismi geçen ve en övülen üç kişiden bahsediyoruz neticede ki fal biraz enerji işi diye düşünüyorum belkide yıldızın tutmamıştır , tutku favorim demişsin benimde öyledir senlede konuşmuştuk sanırım. Eski sevgilimle bir konuşma yapacağımızı söylemişti söylediği tarihten erken oldu ama resmen zannedersin ki konuşmayı tutku yazdı benim ki okudu o derece bire birdi o güne kadar hep şüphe ile bakıyordum ama o günden sonra tamamdır dedim
Bence tutku . Cunku tutkuda sunu goruyrm.kendi gozlemlerine dayanarak bir sonuc cikartmiyor. Mesela zeynep diyorki bununla olmassi imkansiz. Asla olmayacak. Fakat tutku Senin vericek oldugun karar belirliycek der. Veya su zaman icerisinde atlcak olan adimlar.bencede en mantiklisi Cunku kaderimizi sadece Allah bilir.
Fakat zeynepte gecmisde ve dusunceme okumada gercekten cook iyi
aha aynı laflar
şey de demiş mi cocugu anlatırken; '' kafam kafam öyle yerinde değil ki, içim öyle sıkılıyor ki, artık naaptıgımı ben bile bilmiyorum''
Klasik zeynep lafları:) aradan cimbizlamak gerekiyorohaaaaa evet aynen..
Aaa sunuda atlamiyalim "ama ben ben hic hak etmedim bunu "bide para para deyip durduohaaaaa evet aynen..
Hahahahha vallahi ayniii billahi kafam kafam ustunde hic yerinde deil.aha aynı laflar
şey de demiş mi cocugu anlatırken; '' kafam kafam öyle yerinde değil ki, içim öyle sıkılıyor ki, artık naaptıgımı ben bile bilmiyorum''
Bende begenmedim zeynebi yillardir fal baktiririm ilk defa biri icimi sisirdi yani.Olumsuz diye degil zaten olumlu halde degilim yanii ama spesifik bildigi birsey yok
Bak onu bana hic demedi yarin gönül koyayim:) ama hakkında yiyemem çıktığı şeyler var bana hemde verdiği tarihlerdeHahahahha vallahi ayniii billahi kafam kafam ustunde hic yerinde deil.
Yok ya falci filan degil o kadin sans eseri atmis tutmusturbende kararsız kaldım ama sanırım şöyle ıyu kotu her falcının bıldıgı seyler oluyor yoksa fal bakamazlardı mesela zeynep yakın gelecekte çıktı kuzey zaten çıktı ama ıkısındede sonuc farkkı gıdısat benzer cıktı sonucu herkes aynı goremiyor sanırım ama kuzey ın dedıgı bır şeyı adamın agzından dutdum dun onun sonucuna guvenmeyı secıyorum yıne hata yaptım çemkirdim çünkü
Gercekten cook haklisin. KAdin 4 cumle kuruyorsa 3 u tekrar . Fakat Benim icin muhim olan konuyu bildi Ve Cok iyi tarif etti. Gelecek icin yaptigi sonuca ise kesinlikle inanmiyorum. Gelecegi sadece Allah bilir . O nedenle tutku Benim favorim hicbir zaman sonuc Bu demiyor ve demezde. Yarim saat Bakar Ve hicbirseyin tekrar tekrar soylemez. Soyledigi olaylarda aynen anlattigi gibi gelisir.Ya ne enerjisi yaa zeynep e size inanip gene baktirdim gene berbat kendime dair hayatima dairr =)
Gercekten cook haklisin. KAdin 4 cumle kuruyorsa 3 u tekrar . Fakat Benim icin muhim olan konuyu bildi Ve Cok iyi tarif etti. Gelecek icin yaptigi sonuca ise kesinlikle inanmiyorum. Gelecegi sadece Allah bilir . O nedenle tutku Benim favorim hicbir zaman sonuc Bu demiyor ve demezde. Yarim saat Bakar Ve hicbirseyin tekrar tekrar soylemez. Soyledigi olaylarda aynen anlattigi gibi gelisir.
Bende kuzeye tam 3 Sefer baktirdim hemde 1 er ay ara ile canim. Ve hicbirsekilde bana dediginden sasmadi halen daha ayni seyleri soyluyor .ben zaten tutkunun ılk falını begendım dedım onda problem yokki iyi gunu mu kotu gunumu bilemem sık baktırınca kartların şaşmasımı bilemem ama 2.falda anda bile çelişti demeye hakkım var sanırım... bna bi kuzey çelişmedi inşallah da hiç çelişmez çünkü acayıp gelişme ler oldu yıne dayanamayıp baktırmam lazım
..
tutku nun ilkini baz alırsam iyi...
Bende kuzeye tam 3 Sefer baktirdim hemde 1 er ay ara ile canim. Ve hicbirsekilde bana dediginden sasmadi halen daha ayni seyleri soyluyor .
Tutkuya da aynen 3 Sefer baktirdim Ve her seferinde ayni seyleri soyledi. Ikisindede en Cok sevdigim yonu Bu. Belki tutku biraz yorgundu veya enerjisi dusuktu. Ikinci sefer baktiginda. Bana asla sonuc soylemedi yani evleniceksin veya evlenmiyceksin. Tam aksine gelismeleri en detayi ile verir Ve bundan Sonraki gelismelerden bahseder . Ani gercekten cook iyi bilir. Karsi tatafin dusuncelerini Cok iyi okur. Biraz ara gecsin ondan Sonra baktir istersen
Bak onu bana hic demedi yarin gönül koyayim:) ama hakkında yiyemem çıktığı şeyler var bana hemde verdiği tarihlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?