Dun toprak ile neslihana baktirmistim toprak bana 1 goruorum 1 gun 1 hafta 1 ay demisti 1 gun gecti benimki beni ario yazio seni vok seviom bil dedi. Neslihanda cok yakın 2 3 gunu bilr bulmaz demisti. Bendeki gelişmeler bunlat canlarim
Şu Tutku'nun telini alabilir miyim?Bende kuzeye tam 3 Sefer baktirdim hemde 1 er ay ara ile canim. Ve hicbirsekilde bana dediginden sasmadi halen daha ayni seyleri soyluyor .
Tutkuya da aynen 3 Sefer baktirdim Ve her seferinde ayni seyleri soyledi. Ikisindede en Cok sevdigim yonu Bu. Belki tutku biraz yorgundu veya enerjisi dusuktu. Ikinci sefer baktiginda. Bana asla sonuc soylemedi yani evleniceksin veya evlenmiyceksin. Tam aksine gelismeleri en detayi ile verir Ve bundan Sonraki gelismelerden bahseder . Ani gercekten cook iyi bilir. Karsi tatafin dusuncelerini Cok iyi okur. Biraz ara gecsin ondan Sonra baktir istersen
Dun toprak ile neslihana baktirmistim toprak bana 1 goruorum 1 gun 1 hafta 1 ay demisti 1 gun gecti benimki beni ario yazio seni vok seviom bil dedi. Neslihanda cok yakın 2 3 gunu bilr bulmaz demisti. Bendeki gelişmeler bunlat canlarim
Muzoya ulaşamıyorum ben hiç siz nasıl ulaşoyorsunuz[/QUO
Watsaptan yazıyormusun geçte olsa cvp veriyor genelde tele sürekli cvp veremiyormuş
özellikle beklediğim bir olay için ayrı ayrı 5 falcıya gitmiştim. 2si sizin forumda yazdıklarınızdandı. kimseyi karalar gibi olmasın belki de bana enerjileri tutmadı. beklediğim olay sabah sonuçlandı. 2si doğru bildi. 3 tanesi yanıldı. yanılan 3 kişinin 2 kişisi bu forumdan okuduğum kişilerdei ama herkesin canı sağ olsun
zeynepe ilk baktırdıgımda ohoo dedim adam yerin dibine girmiş mağmalarda yüzüyor..o kadar sıkılmış o kadar sıkılmış ki hem para hem dert artık allah ne verdiyse bizimkini bulmuş..oturdum bi de buna üzüldüm..kendi kendimi kahrettim sanki gerçekten görmüşüm gibi. her insan içsel sıkıntı yaşar sanırım zeynep kişinin içsel bilinçaltı konuşmalarını anlatıyor. ama kişiyi görsen ohooo acaip mutlu eğleniyor koşuyor acaip tezat. sorsan be
gel gelelim bu tekrar eden kelimelerin arasında cımbızla cektigmiz yerlerden birinde bunun yanında bi kız var salakca bisey bunla vakit geciriyor dedi... gecen gün o kızı gordum.. evet cıktı mı cıktı ama asıl sonuc henüz olmadı..
gitti en kötü bolum cıktı iyi mi?
bu arada tutku harbi güzel bakıyor sonra kuzey sonra zeynep olabilir benim nazarımda...
Kesinlikle tutku benimde favorim, Ve kisa donemi cook coook iyi anlatir. Yalniz tutkuyu fal bakarken sorular sorup konsantrasyonu bozmiycaksin. O zaman fal baska yerlere dagiliyor Ve Senin sorularina odaklanmaktan faldan anlamli birsey cikmaz. Ben ikinci baktirdigimda yasadim bunu. Sadece dinliyceksin Ve ses kaydi alicaksin . Sorularinjn cevabjni sonra dinlerken aliyorsun zaten. Birde telefonda bile Bu kadar detayla anlatan kisi yuzyuze nasil Bakar acaba diyorum. Uzun gelecegi zaten hic girmiyor en guzelide Bu. Bosu bosuna umitlenmiyorsun.zeynepe ilk baktırdıgımda ohoo dedim adam yerin dibine girmiş mağmalarda yüzüyor..o kadar sıkılmış o kadar sıkılmış ki hem para hem dert artık allah ne verdiyse bizimkini bulmuş..oturdum bi de buna üzüldüm..kendi kendimi kahrettim sanki gerçekten görmüşüm gibi. her insan içsel sıkıntı yaşar sanırım zeynep kişinin içsel bilinçaltı konuşmalarını anlatıyor. ama kişiyi görsen ohooo acaip mutlu eğleniyor koşuyor acaip tezat. sorsan be
gel gelelim bu tekrar eden kelimelerin arasında cımbızla cektigmiz yerlerden birinde bunun yanında bi kız var salakca bisey bunla vakit geciriyor dedi... gecen gün o kızı gordum.. evet cıktı mı cıktı ama asıl sonuc henüz olmadı..
gitti en kötü bolum cıktı iyi mi?
bu arada tutku harbi güzel bakıyor sonra kuzey sonra zeynep olabilir benim nazarımda...
Kesinlikle tutku benimde favorim, Ve kisa donemi cook coook iyi anlatir. Yalniz tutkuyu fal bakarken sorular sorup konsantrasyonu bozmiycaksin. O zaman fal baska yerlere dagiliyor Ve Senin sorularina odaklanmaktan faldan anlamli birsey cikmaz. Ben ikinci baktirdigimda yasadim bunu. Sadece dinliyceksin Ve ses kaydi alicaksin . Sorularinjn cevabjni sonra dinlerken aliyorsun zaten. Birde telefonda bile Bu kadar detayla anlatan kisi yuzyuze nasil Bakar acaba diyorum. Uzun gelecegi zaten hic girmiyor en guzelide Bu. Bosu bosuna umitlenmiyorsun.
Canım telefonunu göndermişsin Tutku'nun teşekkür ederim. Randevuyu WhatsApp yoluyla mı almak gerek direk arasam mı?Kesinlikle tutku benimde favorim, Ve kisa donemi cook coook iyi anlatir. Yalniz tutkuyu fal bakarken sorular sorup konsantrasyonu bozmiycaksin. O zaman fal baska yerlere dagiliyor Ve Senin sorularina odaklanmaktan faldan anlamli birsey cikmaz. Ben ikinci baktirdigimda yasadim bunu. Sadece dinliyceksin Ve ses kaydi alicaksin . Sorularinjn cevabjni sonra dinlerken aliyorsun zaten. Birde telefonda bile Bu kadar detayla anlatan kisi yuzyuze nasil Bakar acaba diyorum. Uzun gelecegi zaten hic girmiyor en guzelide Bu. Bosu bosuna umitlenmiyorsun.
Sen o zaman ilk falini baz al canim. Cunku ben tutkuya araliktan beri baktiryrm Ve olaylar onun dedigi gibi gelisiyor . Ikinci falimda Bende yaptim o hatayi Cok konustum ve konsantrasyonuu bozdum. Tam olarak emin degilim AMA oda uc harflilerle bakiyor galiba . Surekli Boyle soyluyolar diyr. Tabi Ben bu arada surekli soru sorunca faldan anlamli birsey cikmiyor. Fakat 3. Falimda sadece dinledim hic soru felan sormadim. Aynen ilk falindaki gibi ilerledi.sanırım benım 2.fal bu yuzden anda bile tutmadı 5dk falın kendısıydı 25 dk. benım sorularıma cevap verdı sadece gercekten ben sordukça ılk faldan bambaşka sonuclar ortaya koydu ama ilk falı kuzeyle tıpa tıp onun bıraz daha uzun versıyonuydu oyleyse ben canımı sıkmayıp onu baz alıyım dimi kızlar
Sen o zaman ilk falini baz al canim. Cunku ben tutkuya araliktan beri baktiryrm Ve olaylar onun dedigi gibi gelisiyor . Ikinci falimda Bende yaptim o hatayi Cok konustum ve konsantrasyonuu bozdum. Tam olarak emin degilim AMA oda uc harflilerle bakiyor galiba . Surekli Boyle soyluyolar diyr. Tabi Ben bu arada surekli soru sorunca faldan anlamli birsey cikmiyor. Fakat 3. Falimda sadece dinledim hic soru felan sormadim. Aynen ilk falindaki gibi ilerledi.
Aslinda zeyneple hemen hemen ayni seyleri soyledi.fakat Benim tutkuya guvenmemin nedeni su, bana dediki tercih yapmak zorunda kalicaksin ve bunun icin Cok Cok iyi dusun. Hatta bir oneride bile bulhndu , Cunku bu tercih Senin hayat seklini ve kaderini belirleyecek dedi. Fakat zeynep hemen sonuclandirdi Ve dediki bununla asla olmayacak , yeni birisi cikicak kesinlikle bunnla devam et. Yani uzun gelecegi sadece Allah bilir. O nedenle kendini Bu kadar strese sokmanin bir alrmi yok . Sadece ani yasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?