İstanbul'da Fal - Falcılar

Ama Ben hicbirinin verdigi sonuca Ve tarihe gore hayatimi Ve kendimi kosllamiyorum. Sonucta fal, bana sadece su ani soyelsinler etrafimdaki insanlarin iyimi kotumu oldugunu soylesinlerki, Bende adimlarimi ona gore atayim. Ve zehirli sarmasiklar arasinda yasam mucadelesi vermeyeyim. Cunku laser diye birsey var Ve bunu sadece Allah bilir. Ve kaderimizde her ay belkide her yil degisen birsey. Dusunsene basina gelecek bir kaza var Ve birisi Senin icin dua ediyor. Allah seni beladan kazadan korusun diye Ben Senin kaderidneki Bu kotu olay degisiyor. Ve diyoruzki falanca kisinjn fali patladi, hayir patlamadi. Senin kaderindeki bir kotu olay veya iyi olay degisti. O nednele kendini hic AMA hic stress sokma. Artik Bende uyandim ve Bu sekilde ilerliyrm. Cok daha rahatim Ve yarinimdan umutlu

Saol canım guzel yazmışsın cıdden bende sureklı degıstı mı dıye fal baktırdım yani aramızda bişey geçiyor hemen fal bktırıyorum kaderımden cıkmasını ıstemedıgım ıcın ama anladımkı oda ıstemıyor yınede kavusamuyoruz tabi burda Allah bnı sınıyor sonun yok dıyene aldanma kaderın dıye de kendıne guvenme içinden geldiği gibi yaşa ilişkini demek isyor belkide bende oyle yapcam
ama son gunlerde yeniden eskı elektriğimizi bulmuştuk off

Kızlar ben de Tutku ya baktırdım yine. Zeynep le Tutku farklı şeyler söylemiyor bana. Tutku ya 3. Kere baktırdım hiç değiştirmedi dediklerini. Hep aynı şeyleri söyledi. Bir de enerjisi iyi olduğu için çok eğleniyorum Tutku'yla ben. Benimkinin adı biraz zor tahmin etmesi hatta kendi de dedi bu harflerle isim mi olur dedi. Ama direkt adını söyledi neredeyse. Ben aynı soruları sorarım kendisine hep ayni şeyleri söylüyor. Yani bir kere bile harf de bile şaşırmadı. Abartmak istemiyorum nazar da değmesin ama o kadar insana baktırıyorum ben kim övülürse başka başlıklardan da bulup. Ama kendimi hep yine Zeynep ve Tutku da buluyorum. Çünkü nedense onlar sanki daha profesyonel buluyorum. Tutku da sadece bir farklılık oldu sen arama yazma demişti . Kendini hatırlat demişti. Şimdi yaz ara dedi. Bir budur.

valla bilmiyorum yaa benım sorularıma farklı cevap lar verdi tutku

önerebileceğiniz falcı var mı

moralim çok bozuk, geleceği güzelce tutturacak aşk meşk olaylarından anlayan bir falcı lazımç

herkese merhaba çok zor bir dönemden geçiyorum, iş ve özellikle aşk konusunda ciddi yönlendirmeye ihtiyacım var, geçen hafta nişantaşı'nda birine gittim ama birkaç kişiye daha gitmek istiyorum. istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz biri var mı? maddi kısmı hiç sorun değil yeter ki bilsin.

Arkadaslar size bir sorum olucak neslihana mı topraga mı yoksa tutkuya mı baktırayım?? Öneriniz nedirr

bu ara adı sıkça geçen neslihanın hayal kırıklığı yaşatması muhtemel

selam kızlar ben de iyi bir falcı arıyorum aslın da baktırdığım biri var ama artık herşeyimi biliyor .....önerebileceğiniz kimler var tüm forumu okumak takdir edersiniz ki çok zor ....

Kızlar neslihandan çok bahsediliyor ama şehir dışında olduğum için baktıramıyorum telden bakıyor mu acaba

Size çıkmadı mı Neslihan? ne gibi hayal kırıklığı yaratabilir
bana da çıkmadı. başka tanıdığım kişilerde de çıkmadı. forumdan konuştuğum kızlarda da çıkmamış. hatta çok fazlaca saçmalama var fallarnda

Aksam ustu zeynep i aricam bende bakalim nediyecek...
kuzey e gore bu ayin sonunda eski sevgilim tekrar seni aricak dedi.. muzo nisan sonuna kadar tekrar bi gorusme var demisti.. nesibe falsepetinden mayista kararlar vereceksin dedi eski sevgilimin hakkinda yani oda barisacaksiniz demisti.. hande de barisacaksiniz nisanda eskisinden daha da iyi olacak dedi kimse olumsuz konusmadi.. zeynep nediyecek bakalim.. herkes bi barisma var diyor ama beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…