- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
Ama Ben hicbirinin verdigi sonuca Ve tarihe gore hayatimi Ve kendimi kosllamiyorum. Sonucta fal, bana sadece su ani soyelsinler etrafimdaki insanlarin iyimi kotumu oldugunu soylesinlerki, Bende adimlarimi ona gore atayim. Ve zehirli sarmasiklar arasinda yasam mucadelesi vermeyeyim. Cunku laser diye birsey var Ve bunu sadece Allah bilir. Ve kaderimizde her ay belkide her yil degisen birsey. Dusunsene basina gelecek bir kaza var Ve birisi Senin icin dua ediyor. Allah seni beladan kazadan korusun diye Ben Senin kaderidneki Bu kotu olay degisiyor. Ve diyoruzki falanca kisinjn fali patladi, hayir patlamadi. Senin kaderindeki bir kotu olay veya iyi olay degisti. O nednele kendini hic AMA hic stress sokma. Artik Bende uyandim ve Bu sekilde ilerliyrm. Cok daha rahatim Ve yarinimdan umutluEvet cnm bende anı yasıyorum fal benım ıcın stres atma kaynağı artık zaten yeterki falcının enerjısı ıyı GÜZEL olsun
bnmle aynı gıbı durumun oyuzden anlatayım banada evlilik demedi sadece birleşme dedi sanırım boyle demekle yonlendirme ıstemıyor gecırcegımız surecı soyledi sadece ve olumlu gordu ıkıncıdede 2yıl evlılık gormuyorum dedı sende hiç dedi kesınlıjke bu adam dıyodu ve sonra bı kısı daha olcak ıkısı arasında kalcan sonucu gormuyorum ama buna duyguların yogun oldugundan bunu sececegını hıssedıyorum dedı cok ılgınctı gercekten.. 2yıl cok uzunnya varlıkla baksa daha uzun sure olmazmı onu bılemedım
zeynep te senın dedıgın gıbı kesınlıjke bu deıl dedı sonra bır yılda deıl sonrasını bılemem dedı
kuzey seneye İlkbahar da dedı en net o konuştu
sanırım tutku surece gore kuzey dırekt sonuca gore yorum yapıyor zeynep transa gecıyor
Ama Ben hicbirinin verdigi sonuca Ve tarihe gore hayatimi Ve kendimi kosllamiyorum. Sonucta fal, bana sadece su ani soyelsinler etrafimdaki insanlarin iyimi kotumu oldugunu soylesinlerki, Bende adimlarimi ona gore atayim. Ve zehirli sarmasiklar arasinda yasam mucadelesi vermeyeyim. Cunku laser diye birsey var Ve bunu sadece Allah bilir. Ve kaderimizde her ay belkide her yil degisen birsey. Dusunsene basina gelecek bir kaza var Ve birisi Senin icin dua ediyor. Allah seni beladan kazadan korusun diye Ben Senin kaderidneki Bu kotu olay degisiyor. Ve diyoruzki falanca kisinjn fali patladi, hayir patlamadi. Senin kaderindeki bir kotu olay veya iyi olay degisti. O nednele kendini hic AMA hic stress sokma. Artik Bende uyandim ve Bu sekilde ilerliyrm. Cok daha rahatim Ve yarinimdan umutlu
Az sabret nisan sonu gelcekmis beraber giderizşu tutkuyu cok merak ettim yaa biri özelden bilgilerini atabilir mi bana
Merhaba, bana da Tutku'nun numarasini verebilir misiniz?Canım telefonunu göndermişsin Tutku'nun teşekkür ederim. Randevuyu WhatsApp yoluyla mı almak gerek direk arasam mı?
Az sabret nisan sonu gelcekmis beraber gideriz
pekala süper olur gidelim bende birazcık sabredeyim madem
Tutku nerde ikamet ediyormuş , bilen var mı?sunace gelmicekmis nisan sonu sordum ben evet oyle bi durum vardi grlicekdim ama is teklifi aldim burda buyuk bit ihtimal kaliyorum dedi.
bu ara adı sıkça geçen neslihanın hayal kırıklığı yaşatması muhtemelherkese merhaba çok zor bir dönemden geçiyorum, iş ve özellikle aşk konusunda ciddi yönlendirmeye ihtiyacım var, geçen hafta nişantaşı'nda birine gittim ama birkaç kişiye daha gitmek istiyorum. istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz biri var mı? maddi kısmı hiç sorun değil yeter ki bilsin.
Size çıkmadı mı Neslihan? ne gibi hayal kırıklığı yaratabilirbu ara adı sıkça geçen neslihanın hayal kırıklığı yaşatması muhtemel
bana da çıkmadı. başka tanıdığım kişilerde de çıkmadı. forumdan konuştuğum kızlarda da çıkmamış. hatta çok fazlaca saçmalama var fallarndaSize çıkmadı mı Neslihan? ne gibi hayal kırıklığı yaratabilir
Aaaa bende bekliyordum neyse balım telden baktiririzsunace gelmicekmis nisan sonu sordum ben evet oyle bi durum vardi grlicekdim ama is teklifi aldim burda buyuk bit ihtimal kaliyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?