- 4 Şubat 2012
- 214
- 131
- 103
70Kızlar tutku kaça bakıyor?
Ben Antalya'da buldum birini telefonda da bakıyor 30 tl ye istersen dene ben memnunumyok mu şimdi anda çok iyi bir falcı çok pis depresifim bugün kafamda deli sorular zeynep dedim ondada olumsuz yorumlardan içime kurt düştü
Özelden gönderdimdetaylı bilgi verirmsin özelden
Tutku tam bir çelişki. İlk falından sonra ikinci fal baktırdım bir ay aradan sonra o kadar alakasız iki falki anlatamam. Tutku benim fal defterimden silinmiştir sonsuza kadar. İlk falınıda çok begenmemiştimde bir iki tarih çıksın ya da bir dedigi cıksin diye bekledim. Hiç birsey olmadı, ilk falda olumlu dediği adama ikincisinde olumsuz dedi. Tarih patlar falan okeyde. Fallar çelişince o kisi bende bitiyor. Bi daha asla baktırmam. Bu fal denilen illetide bırakmak istiyorum çok sinirlerim bozuldu.
İletişim bilgisi verir misiniz?kizlar bi kadindan bahsetmistim dedigi bisey daha cikti bilginiz olsun
Banada kime baktırdıysam hep sonunuz bir asla kopma yok vs dediler hep barışma var diyolar Mart dediler ama şuan hala bi hareket yokAksam ustu zeynep i aricam bende bakalim nediyecek...
kuzey e gore bu ayin sonunda eski sevgilim tekrar seni aricak dedi.. muzo nisan sonuna kadar tekrar bi gorusme var demisti.. nesibe falsepetinden mayista kararlar vereceksin dedi eski sevgilimin hakkinda yani oda barisacaksiniz demisti.. hande de barisacaksiniz nisanda eskisinden daha da iyi olacak dedi kimse olumsuz konusmadi.. zeynep nediyecek bakalim.. herkes bi barisma var diyor ama beklemedeyim
kizlar bi kadindan bahsetmistim dedigi bisey daha cikti bilginiz olsun
70 tl de cok ayrıca..Tutku tam bir çelişki. İlk falından sonra ikinci fal baktırdım bir ay aradan sonra o kadar alakasız iki falki anlatamam. Tutku benim fal defterimden silinmiştir sonsuza kadar. İlk falınıda çok begenmemiştimde bir iki tarih çıksın ya da bir dedigi cıksin diye bekledim. Hiç birsey olmadı, ilk falda olumlu dediği adama ikincisinde olumsuz dedi. Tarih patlar falan okeyde. Fallar çelişince o kisi bende bitiyor. Bi daha asla baktırmam. Bu fal denilen illetide bırakmak istiyorum çok sinirlerim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?