İstanbul'da Fal - Falcılar

yok mu şimdi anda çok iyi bir falcı çok pis depresifim bugün kafamda deli sorular zeynep dedim ondada olumsuz yorumlardan içime kurt düştü

Tutku tam bir çelişki. İlk falından sonra ikinci fal baktırdım bir ay aradan sonra o kadar alakasız iki falki anlatamam. Tutku benim fal defterimden silinmiştir sonsuza kadar. İlk falınıda çok begenmemiştimde bir iki tarih çıksın ya da bir dedigi cıksin diye bekledim. Hiç birsey olmadı, ilk falda olumlu dediği adama ikincisinde olumsuz dedi. Tarih patlar falan okeyde. Fallar çelişince o kisi bende bitiyor. Bi daha asla baktırmam. Bu fal denilen illetide bırakmak istiyorum çok sinirlerim bozuldu.

bende neslinin telini isteyecektim ama şimdi tereddütte kaldım açıkçası

çok isim geçiyor yine kafam çorba oldu ama şunu biliyorum ki forumda adı geçenlerden andaç biraz tatmin ediciydi. o da diğerlerine nazaran kötünün iyisiydi. diğerleri arasında şu anda herkese hitap edebilecek kalibrede üstün biri yok. övülen falcılar arasında baktıkları fallarda çok fazla birbirine zıt uzun vadeli gün verenler oldu. hayırlısı. forumda adı geçenler bu ara sıkıntı

Aynı durumu bende yasadım hatta yazdım burayada hangi falını baz alıyım diye soruyor dum

Banada kime baktırdıysam hep sonunuz bir asla kopma yok vs dediler hep barışma var diyolar Mart dediler ama şuan hala bi hareket yok

70 tl de cok ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…