Kesinlikle 70 liraya değmiyor. Yazık ya verdiğim paralara acıyorum.70 tl de cok ayrıca..
İkisinide almamak en doğrusu. Sonuçta ikiside çelişen fallar. Sanirim kuzeyden şaşmamam gerekiyor. Enerji olayi tabi ama dediklerini yaşiyorum. Ama insan arada değişim istiyor başka bir falcininda ongorusunu falan... Bence insanin enerjisi biriyle tutuyorsa olay bitmiştir. Sonra hangi falciya ve hangi falina inanacagimizi şaşiriyoruz. :/Aynı durumu bende yasadım hatta yazdım burayada hangi falını baz alıyım diye soruyor dum
İkisinide almamak en doğrusu. Sonuçta ikiside çelişen fallar. Sanirim kuzeyden şaşmamam gerekiyor. Enerji olayi tabi ama dediklerini yaşiyorum. Ama insan arada değişim istiyor başka bir falcininda ongorusunu falan... Bence insanin enerjisi biriyle tutuyorsa olay bitmiştir. Sonra hangi falciya ve hangi falina inanacagimizi şaşiriyoruz. :/
Emre bende anda cok iiyiydiEskiden taksim majestik cafede çalışan emre savaş'a fal baktıran var mı kızlar ben yıllar önceki deneyimimi yazmıstım ama hadi benimki tesadüfen cıktı şimdi burdan bilen baktıran var mı acaba merak ettim :)
Telefondan hic baktirmadim o yuzden telefondan kaça bakiyor bilmiyorum. Ben cafede baktiriyorum 35e bakiyor kahve tarot ikisi bi aradabu kuzey nerde kaça bakıyor kızlar bilgi alabilirmiyim
Telefondan hic baktirmadim o yuzden telefondan kaça bakiyor bilmiyorum. Ben cafede baktiriyorum 35e bakiyor kahve tarot ikisi bi arada
Rica etsem telefon yada adres bilgisini mesaj olarak yollarmisiniz[/QUOTE]1"]İkisinide almamak en doğrusu. Sonuçta ikiside çelişen fallar. Sanirim kuzeyden şaşmamam gerekiyor. Enerji olayi tabi ama dediklerini yaşiyorum. Ama insan arada değişim istiyor başka bir falcininda ongorusunu falan... Bence insanin enerjisi biriyle tutuyorsa olay bitmiştir. Sonra hangi falciya ve hangi falina inanacagimizi şaşiriyoruz. :/
Yazmıştım daha oncede yorumlarimda bu fal işi enerji meselesi ben kuzeyin dediklerini yaşıyorum o yüzden de duzenli olarak baktiriyorum.Cok tesekkur ederimm gelecegi tutturuyor mu iyi
canım ben gitmiştim yakın tarih için olacak bir tanışma yı ismi vermişti bana gerçekten dediği gibi oldu o kişiyle tanıştık verdiği detaylar tarih tuttu ama o şuan başka biriyle evli sen bununla evleneceksin demişti...değermi bilmem bu kadar ayrıntı için 200 tl ye hakkı 100 tl lik bir falMedyum belkiza son zamanlarda giden varmi bayagi yuksek bir rakam istedi degermi o paraya 200 lira gibi bir rakam
Taksimde tugba vardi ona baktirmistim anda ve gecmiste iyiydi fakat gelecegi tutmadi bende gelecegi tutan birini istiyorum lutfen tavsiyede bulunun bana kime gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?