İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynı durumu bende yasadım hatta yazdım burayada hangi falını baz alıyım diye soruyor dum
İkisinide almamak en doğrusu. Sonuçta ikiside çelişen fallar. Sanirim kuzeyden şaşmamam gerekiyor. Enerji olayi tabi ama dediklerini yaşiyorum. Ama insan arada değişim istiyor başka bir falcininda ongorusunu falan... Bence insanin enerjisi biriyle tutuyorsa olay bitmiştir. Sonra hangi falciya ve hangi falina inanacagimizi şaşiriyoruz. :/

Mirbaaaaaaaaa kızlarrrrrrr

Sizlere bugün nasıl enayi yerine konduğumu anlatayım da siz de gülün. Dün Kadıkoy'de dolaşırken Angels Cafeye girdik arkadaşla, zaten giriş rezaletti beş karış suratla bizi karşılayan bir eleman vardı burnu havada. Neyse çay khave İKRAM dedi fal baktırırsanız 15-20 dakka fal bakıyor 3 kişinin adını söyledi netten baktık Cengiz iyi dedik ona baktıralım ama ne baktırmak yareppiiiiiiiiiiii o nasıl fal o nasıl rezalet. Ana adını baba adını doğum tarihini soy ismini alıyor sanırsın ki adam nufusuna geçirecek seni. Derken bir boş fal ki amanın dostlar! Düşman başına. 5 dakika süren bir fal Dediki sormak istediğin birşey var mı? Bitti mi ddim evet dedi, ben şok ben iptal. kasaya gittim dedim berbat bir fal 5 ddakka fal mı bakılır, çocuk diyor ki onu falcıya söyleyeceksin kfjkdgfkljdflkgjklfg bir de üstüne 2 çayın parasını aldılar haram zıkkım olsun burnundan gelsin

Evet özetle durum bu. Ancak cumartesi Melekler Kahvesi Emre'ye baktırdım misal ilk defa. Ayrıldığım adamın adını tipini, yaptığım işi vs.yer değişikliğini ağzımı açmadan bana yorum yaptırmadan saydı adam. Helali hoş olsun. Yağ kaymak olsun ona.

Bi süre mola vereyim şu yediğim kazığın acısını unutayım beni unutmayın anacım bayyyyyyyyy

Bende pişman oldum hatta aura m çok şaşırdı çok agresif ve kırılganım bende çok memnunum kuzey den hiç çelişmedı bana fal içinde 5kez baktırdım... senin dediğin gibi bende değişikiklik olsun diye baktırdım pişman oldum meğerse adam beni gercekte sevıp deger veriyormuş boş yere kavga etmişim ne üzüldüm dün son kez kuzeye gittim başkası na gitmem artık... bencede enerjim tutuyor sa şüpheye yer yok deilmi... kac kere gidersen git çıkıyor... heycan la devamını bekliyorum birdaha gıtmıyorum baskasına adamı haksız yere sucladım

Eskiden taksim majestik cafede çalışan emre savaş'a fal baktıran var mı kızlar ben yıllar önceki deneyimimi yazmıstım ama hadi benimki tesadüfen cıktı şimdi burdan bilen baktıran var mı acaba merak ettim :)

ilişkimdeki saçmalamalar yüzünden tuğbaya gittim. önceden dedikleri tarihiyle olmuştu çünkü. faldan sonra da oturup dertleşiyorum o da güzel oluyor sen bu kavgayı son olarak görüyorsun ama değil yine görüşeceksiniz dedi ve tarih verdi. çıkarsa buradan yazacağım :)

bu kuzey nerde kaça bakıyor kızlar bilgi alabilirmiyim

Telefondan hic baktirmadim o yuzden telefondan kaça bakiyor bilmiyorum. Ben cafede baktiriyorum 35e bakiyor kahve tarot ikisi bi arada

1"]İkisinide almamak en doğrusu. Sonuçta ikiside çelişen fallar. Sanirim kuzeyden şaşmamam gerekiyor. Enerji olayi tabi ama dediklerini yaşiyorum. Ama insan arada değişim istiyor başka bir falcininda ongorusunu falan... Bence insanin enerjisi biriyle tutuyorsa olay bitmiştir. Sonra hangi falciya ve hangi falina inanacagimizi şaşiriyoruz. :/[/QUOTE]
Rica etsem telefon yada adres bilgisini mesaj olarak yollarmisiniz

yeni uyeyim nasil yazacagimi bilemiyorum benimde fala cok ihtiyacim var buradaki tavsiyelerle belkiz hanima ulastim baktigi fali cikan varmi?birde kuzeyin iletisim numarasi varmi tesekkur ederim

bana an olarak ve karşının düşüncesi olarak iyi bakan biri lazım. kimi önerirsiniz? Yeter'i önermeyin gerisi tamam. onu hiç beğenmemiştim, beş saniye önce dediğini kendi kendine yalanlamıştı.

Taksimde tugba vardi ona baktirmistim anda ve gecmiste iyiydi fakat gelecegi tutmadi bende gelecegi tutan birini istiyorum lutfen tavsiyede bulunun bana kime gideyim

Rica etsem telefon yada adres bilgisini mesaj olarak yollarmisiniz[/QUOTE]
Kuzey Beşiktaş cafe benim'de çalışıyor

Medyum belkiza son zamanlarda giden varmi bayagi yuksek bir rakam istedi degermi o paraya 200 lira gibi bir rakam

Medyum belkiza son zamanlarda giden varmi bayagi yuksek bir rakam istedi degermi o paraya 200 lira gibi bir rakam
canım ben gitmiştim yakın tarih için olacak bir tanışma yı ismi vermişti bana gerçekten dediği gibi oldu o kişiyle tanıştık verdiği detaylar tarih tuttu ama o şuan başka biriyle evli sen bununla evleneceksin demişti...değermi bilmem bu kadar ayrıntı için 200 tl ye hakkı 100 tl lik bir fal

Taksimde tugba vardi ona baktirmistim anda ve gecmiste iyiydi fakat gelecegi tutmadi bende gelecegi tutan birini istiyorum lutfen tavsiyede bulunun bana kime gideyim

Damlalar tuğba mı yoksa ayy berbattı o yaa söyledi söyledi bana tutmadı bişey sonra kart sectim ordan söyledi ondada tutmadı gittigime pişman oldugum falcıların başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…