Damlalar tuğba mı yoksa ayy berbattı o yaa söyledi söyledi bana tutmadı bişey sonra kart sectim ordan söyledi ondada tutmadı gittigime pişman oldugum falcıların başında
bana da yazarsan sevinirim
Banada yazarsan sevinirim.bana da yazarsan sevinirim
CANIM BU ORTAKÖYDEKİ OFİSİNDE BAKAN BELKIZ İSE HİÇ GİTME ÇIKMIYOR VE ACAYİP PAHALIYDI O ZAMAN BEN BAKTIRDIĞIMDA BİLE.SADECE GEÇMİŞİ BİLİYOR BUDA BİR İŞİMİZE YARAMAZ ZATEN ADI ÜSTÜNDE GEÇMİŞ VE HEPİMİZ GEÇMİŞİMİZİ BİLİYORUZ CANIM PARANA YAZIK AMAN SAKIN HEEEE,HİÇ BİRŞEY BİLMİYOR.Belkiza baktiran yokmu hic arkadaslar yada olguya ikisininde fiyatlar ayni ikiside bi havalarda randevu icin bile konusulmuyor bu halleri beni cezbetti dogrusu
Evet canim Evet bizler zaten tutkunun reklam ajansligini yapiyoruz Burda.Bu tutkuyu kim çıkardı ya? Baya reklamı yapılmış kimseye çaktırmadan. Bravo. 100 sayfa okursanız sizde anlarsınız
Reklam mı değil mi emin değilim. Ama emin olduğum birşey varsa o da tutkunun kesinlikle kötü fal baktığı gerçeği. Tam bir hayal kırıklığıBu tutkuyu kim çıkardı ya? Baya reklamı yapılmış kimseye çaktırmadan. Bravo. 100 sayfa okursanız sizde anlarsınız
Reklam mı değil mi emin değilim. Ama emin olduğum birşey varsa o da tutkunun kesinlikle kötü fal baktığı gerçeği. Tam bir hayal kırıklığı
Bende eğerki ikinciyi baktırmasaydım çok iyi falcı derdim şuan dıyemıyorum malesef isim bilmek şaşırtıyor ama sonuç çelişiyor sıkıntı orda hayatındaki kişiler in ismini harfleri biliyor mesela bna dediği 2kişi var cevremde cıdden ismin de o harfler var ve gelecekte secım yapacaksın dedı ama ınanıp ınanmamada cok kararsızım anı andaki kişileri bilip gelecek hkknda yorum yapması ıyı falcı yapar mı onu bilemıyorum sırf o dedı dıye bu yenı adam dan hoslanıyo olcam nerdeyse 3yıldır sevdıgımı bırakıp
isim bilir tahmin yurutur sanırım ayyy kafam karısıkkkkkkkk
Al bendende o kadar. Inan falcilara felan kizmiyorum artik kendi slaakligima kiziyorum. Sonucta Bu falcilar Benim alnima silah dayamadi veya zorla gel galiba bakiym demedi. Ben kendim gittim birguzel baktirdim. O nednele en cook kendime kiziyorum ya. AMA artik Bende fal defterini zeyneple kapattim. En iyisi dediklerimden birisi tutku Ben onunda bildigi en uzun zaman dilimi 3ay. Tekrar baktirysn yeni gelismeler neler? Bu Sefer Hersey degismis.ben geçtiğimiz son 8 ayda burda adı geçen herkese baktırdım..hepsinin ses kayıtlarını aldım..defalarca dinledim.en son telefonda bakan zeynepe baktırdım .dediklerinden telefonda hiçbir şey anlamadım. tamamen 70 tl çöpe gitti.. aslında abartmıyım 5 cümle anlamışımdır... sürekli aynı cümleleri tekrar etti durdu. tutkuya gelince ben çok memnun kaldım. her zaman dediğimiz gibi bu fal gerçekten enerji işi... tutku bende takır takır isimleri söyledi.durumu analiz etti. karşı tarafın hislerini açıkladı. ama rahat 60 den fazla falcıya gittim bu son 1 senede geçen oturup listesini yaptım... 60 falcıdan bir tek demet bu kişi boşuna oyalıyo dedi.onun dışında 59u ya beraberlik ya evlilik dedi. ama şunu anladım ki falcıların geleceği resmen tırt.. herkes anı bilio herkes kişilik analizi yapıo.bu çok kolay zaten tarotta tak tak bu çıkıo ulan zaten her şey net olsa adam beni sevse . her şey süt liman olsa ulan benim ne işim var sabahın 9 unda falcı sırasında heee adamı evde bıraktım dedim bi kahve içiyim önümde 15 kişi bekliyorum bir kadının ağzından çıkacak laflara kaldım... ben bu fal işine zeyneple son verdim.. içimde hep saçma sapan bi umut vardı.. bu adam beni sevio ..kafası karışık bana gelicek bilmenne ...gelen giden yok..hep inandım belki bu kadar falcıya gitmeseydim çoktan önüme bakıp başkasını bulmuştum..gerçekten cok ınanmak istiorum aslında soledıklerıne ..evde geceleri moralım bozuldukça açıp açıp dınlıorum itunes ım resmen sarkı gıbı fallarla dolu tarıh tarıh...her fal baktırdığımda tarih atıo..kımısıne kalsak yıldırım nikahı ile evlenip ben amerıkaya yerlesmıstım çoktan adam msj bıle atmıo.bıraz bu falcılar artık bana umut taciri gibi gelio..hep pembe tablolar ..mutlu yuva güzel çocuklar bolluk bereket yok yahu..ne evliliği.. baya baya gece 4 te adam online mı kımınle konusuo naapıooo last seen ne zaman ...paranoya ..hıc bır gelişme yok..arpa boyu ilerleyemedim... bu falcılar yüzünden geçmişe takılıp kaldım...sevio die inanıp durdum ..belki ben çok umutsuzum ama bu kadar faldan sonra diyebileceğim her fal ile beraber tarihler atıo...ve herkes karşı tarafın kafası karışık dio..bu devirde kimin kafası rahat allah askına.neyse çok içlendim
No way hoseyne yapıyoruz o zaman :) hemennnnn yeni fresh bir falcı buluyoruz ahahahah
Bahsettiğiniz ayşe hanım, hafif kiloluca sarışın orta yaşlarda bir bayan mı?*..eğer o ise Esenlerde bakım yapıyor...iyidir falıSevgılı Arkadaslar ben 2011 yılında ayse dıye bır kadına evınde fal baktırmıstım osmanıyede mı ne oturuyordu kadının falı yuzunden on yıllık evlılıgım bıttı sonrada hayatımı mafettı deyıp numarasını falan sılmıstım bu ara yıne cok fala ıhtıyacım var bu ayseyı duyan yada gıden varmı yada ıyj bır falcı onerebılecek olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?