- 14 Mart 2017
- 299
- 247
- 103
Ani ve gecmisi bilmeyen yokki zaten. Ve benim fal tarihimde karailastigim en kotu falciydi neslihan . Telefonda baktirdim AMA resmen giden 50 tl ye Ve zamanima oldu,neslihana baktırdım şimdi gayet iyi anı bildi o da 20 gün içerisinde görüşme var dedi. Ben baya begendim.
bana hiç o şekilde sormadı direkt sevgilimin ismini verdi .iş ve için ve sevgilin için baktırcaksın herahlde dedi. evet dedim ama hiç soru sormadı bana o şekilde. takır takır kendisi konustu söyledi sonrasında sorularımı aldı cevap verdi. aynı neslihan mı acabaAni ve gecmisi bilmeyen yokki zaten. Ve benim fal tarihimde karailastigim en kotu falciydi neslihan . Telefonda baktirdim AMA resmen giden 50 tl ye Ve zamanima oldu,
Surekli fala baslar baslamaz? Sen evlimisn? Etrafindkai yengec burcu Kim? Bu 45 yaslarinda ki kadin Kim? Inan sanki Ben falciydim oda bana sorular soran musterim.
Insallah Sana cikar .
Ben telefonda baktirmistim. O nednele ne o beni anladi nede Ben onu sanirim. Sutlu kahve diye bir cafeyi aradim ben. Belkide farkli neslihan . Hic yuzunu bile gormedim acikcasi. Sorularimi sorarlende , baska musterim var dedi kapatti zatenbana hiç o şekilde sormadı direkt sevgilimin ismini verdi .iş ve için ve sevgilin için baktırcaksın herahlde dedi. evet dedim ama hiç soru sormadı bana o şekilde. takır takır kendisi konustu söyledi sonrasında sorularımı aldı cevap verdi. aynı neslihan mı acaba
Kuzeye para yolladım bakım o nasıl hemen paylascam sızınle
Ben telefonda baktirmistim. O nednele ne o beni anladi nede Ben onu sanirim. Sutlu kahve diye bir cafeyi aradim ben. Belkide farkli neslihan . Hic yuzunu bile gormedim acikcasi. Sorularimi sorarlende , baska musterim var dedi kapatti zaten
Canım ama bu tereddütlere sırf bir falla düşenebiliyorsan diğer kişiyi bence ikinci falın doğru çıkmış bu arada bu konuyu burada defalarca yazdım konuştun fakat hiç tutkuyla konuştun mu ben olsam direk sorardım böyle demiştin sonra böyle dedin diye anladığım kadarıyla çok önemli çünki senin için bu konu ve ödediğimiz ücrette çok küçük bir rakam değil neticede
Kuzey kisi analizlerinde Ve anda cook iyidir. Eski sevgilimi oyle bir anlattiki inan yasadigimiz sorunlari Ve onu hickimse Bu kadar guzel anlatamaz. Zamanlar verip Ve cogu aoyledigi ayni tarihlerde cikar. Ama bazi soyledigi seyleride sittim sene beklesende olmaz. Mesela bana Bu Senin kaderin dedigi adam su anda ailesinin buldugu bi kizla nisanlaniyo....... AMA moralinide bozmiym. Sonucta fal isi)))
AMA hakkini yiyemem, isimle ilgili soyledigi butun degisiklikleri yasadim
nasıl yani sana aşk hiçmi çıkmadı sana yanlış hatırlamıyorsam ikidede doncek demişti hem kuzey hem tutku.... eger başından berı ask tutmadı ysa uzulmem kendı adıma cunku bnada ask tuttu oyleyse devamıda tutar dıe dusunuyorum hayal kırıklıgı oldu şuan bende bna ask cıkmısrı kuzey ın hatta adam aynı cumleyı kurmuştu devam ından umıtenmelımıyım sakın bır yıl sonra bnö adam kucağına cocukla gelmesin[/
Hayat kimse icin oturup aglamya degmez .canim Benim
Hepimizide ayni olucak diye birsey yokki. Sonucta Bu fal isi. Daha oncede soyledigim gibi kaderimiz zaman icinde degusiklik gosteriyor. Hersey Allahin elinde sonucta.belki Sende farkli sonuclar olusur. Hayat surprizlerle dolu. Ve inan uzulmuyorum, gitsin nisanlansin Cunku oyle bir kizla nisanlaniyorki arada hicbir sevgi bagi olmadan vasat bir kiz, Ve 1 yil Sonra pismanlikla Geri gelip agliyca kapi benim. Bakalim o zaman Ben Burda olucammi
hiç uzulme canım benim cok gorduk oyle nısanlananları belli olmaz o işler Allah buyuk kımsenın yaptıgı yanına kalmaz[/QUOTE
Cok tesekkur ederim canim, aynen katiliyorum. Ve kendi hayatima dort elle sarilip gule oynaya devam ediyrm.
Çok doğru şeyler yazmizsin bir umut yeni bie kişinin adini duyup koştur koştur gidiyoruz büyük bir kısmda o çok mutsuz gelecek diyor artik iyiyiden iyiye falcilarin umut taciri olduğunu düşünmeye basladimben geçtiğimiz son 8 ayda burda adı geçen herkese baktırdım..hepsinin ses kayıtlarını aldım..defalarca dinledim.en son telefonda bakan zeynepe baktırdım .dediklerinden telefonda hiçbir şey anlamadım. tamamen 70 tl çöpe gitti.. aslında abartmıyım 5 cümle anlamışımdır... sürekli aynı cümleleri tekrar etti durdu. tutkuya gelince ben çok memnun kaldım. her zaman dediğimiz gibi bu fal gerçekten enerji işi... tutku bende takır takır isimleri söyledi.durumu analiz etti. karşı tarafın hislerini açıkladı. ama rahat 60 den fazla falcıya gittim bu son 1 senede geçen oturup listesini yaptım... 60 falcıdan bir tek demet bu kişi boşuna oyalıyo dedi.onun dışında 59u ya beraberlik ya evlilik dedi. ama şunu anladım ki falcıların geleceği resmen tırt.. herkes anı bilio herkes kişilik analizi yapıo.bu çok kolay zaten tarotta tak tak bu çıkıo ulan zaten her şey net olsa adam beni sevse . her şey süt liman olsa ulan benim ne işim var sabahın 9 unda falcı sırasında heee adamı evde bıraktım dedim bi kahve içiyim önümde 15 kişi bekliyorum bir kadının ağzından çıkacak laflara kaldım... ben bu fal işine zeyneple son verdim.. içimde hep saçma sapan bi umut vardı.. bu adam beni sevio ..kafası karışık bana gelicek bilmenne ...gelen giden yok..hep inandım belki bu kadar falcıya gitmeseydim çoktan önüme bakıp başkasını bulmuştum..gerçekten cok ınanmak istiorum aslında soledıklerıne ..evde geceleri moralım bozuldukça açıp açıp dınlıorum itunes ım resmen sarkı gıbı fallarla dolu tarıh tarıh...her fal baktırdığımda tarih atıo..kımısıne kalsak yıldırım nikahı ile evlenip ben amerıkaya yerlesmıstım çoktan adam msj bıle atmıo.bıraz bu falcılar artık bana umut taciri gibi gelio..hep pembe tablolar ..mutlu yuva güzel çocuklar bolluk bereket yok yahu..ne evliliği.. baya baya gece 4 te adam online mı kımınle konusuo naapıooo last seen ne zaman ...paranoya ..hıc bır gelişme yok..arpa boyu ilerleyemedim... bu falcılar yüzünden geçmişe takılıp kaldım...sevio die inanıp durdum ..belki ben çok umutsuzum ama bu kadar faldan sonra diyebileceğim her fal ile beraber tarihler atıo...ve herkes karşı tarafın kafası karışık dio..bu devirde kimin kafası rahat allah askına.neyse çok içlendim
ben geçtiğimiz son 8 ayda burda adı geçen herkese baktırdım..hepsinin ses kayıtlarını aldım..defalarca dinledim.en son telefonda bakan zeynepe baktırdım .dediklerinden telefonda hiçbir şey anlamadım. tamamen 70 tl çöpe gitti.. aslında abartmıyım 5 cümle anlamışımdır... sürekli aynı cümleleri tekrar etti durdu. tutkuya gelince ben çok memnun kaldım. her zaman dediğimiz gibi bu fal gerçekten enerji işi... tutku bende takır takır isimleri söyledi.durumu analiz etti. karşı tarafın hislerini açıkladı. ama rahat 60 den fazla falcıya gittim bu son 1 senede geçen oturup listesini yaptım... 60 falcıdan bir tek demet bu kişi boşuna oyalıyo dedi.onun dışında 59u ya beraberlik ya evlilik dedi. ama şunu anladım ki falcıların geleceği resmen tırt.. herkes anı bilio herkes kişilik analizi yapıo.bu çok kolay zaten tarotta tak tak bu çıkıo ulan zaten her şey net olsa adam beni sevse . her şey süt liman olsa ulan benim ne işim var sabahın 9 unda falcı sırasında heee adamı evde bıraktım dedim bi kahve içiyim önümde 15 kişi bekliyorum bir kadının ağzından çıkacak laflara kaldım... ben bu fal işine zeyneple son verdim.. içimde hep saçma sapan bi umut vardı.. bu adam beni sevio ..kafası karışık bana gelicek bilmenne ...gelen giden yok..hep inandım belki bu kadar falcıya gitmeseydim çoktan önüme bakıp başkasını bulmuştum..gerçekten cok ınanmak istiorum aslında soledıklerıne ..evde geceleri moralım bozuldukça açıp açıp dınlıorum itunes ım resmen sarkı gıbı fallarla dolu tarıh tarıh...her fal baktırdığımda tarih atıo..kımısıne kalsak yıldırım nikahı ile evlenip ben amerıkaya yerlesmıstım çoktan adam msj bıle atmıo.bıraz bu falcılar artık bana umut taciri gibi gelio..hep pembe tablolar ..mutlu yuva güzel çocuklar bolluk bereket yok yahu..ne evliliği.. baya baya gece 4 te adam online mı kımınle konusuo naapıooo last seen ne zaman ...paranoya ..hıc bır gelişme yok..arpa boyu ilerleyemedim... bu falcılar yüzünden geçmişe takılıp kaldım...sevio die inanıp durdum ..belki ben çok umutsuzum ama bu kadar faldan sonra diyebileceğim her fal ile beraber tarihler atıo...ve herkes karşı tarafın kafası karışık dio..bu devirde kimin kafası rahat allah askına.neyse çok içlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?