İstanbul'da Fal - Falcılar

neslihana baktırdım şimdi gayet iyi anı bildi o da 20 gün içerisinde görüşme var dedi. Ben baya begendim.

neslihana baktırdım şimdi gayet iyi anı bildi o da 20 gün içerisinde görüşme var dedi. Ben baya begendim.
Ani ve gecmisi bilmeyen yokki zaten. Ve benim fal tarihimde karailastigim en kotu falciydi neslihan . Telefonda baktirdim AMA resmen giden 50 tl ye Ve zamanima oldu,
Surekli fala baslar baslamaz? Sen evlimisn? Etrafindkai yengec burcu Kim? Bu 45 yaslarinda ki kadin Kim? Inan sanki Ben falciydim oda bana sorular soran musterim.

Insallah Sana cikar .

bana hiç o şekilde sormadı direkt sevgilimin ismini verdi .iş ve için ve sevgilin için baktırcaksın herahlde dedi. evet dedim ama hiç soru sormadı bana o şekilde. takır takır kendisi konustu söyledi sonrasında sorularımı aldı cevap verdi. aynı neslihan mı acaba

O zamanlar zayıftı evının karsısında karakol vardı hatta oraya adres sorup sonra yıllarca gulmustuk kıtaptan bakıyordu bıseyler yazıp ama cok korkutucuydu bır daha gıtmek ıstemedım sımdı cok ıhtıyacım var gıtmek ısterım

bana hiç o şekilde sormadı direkt sevgilimin ismini verdi .iş ve için ve sevgilin için baktırcaksın herahlde dedi. evet dedim ama hiç soru sormadı bana o şekilde. takır takır kendisi konustu söyledi sonrasında sorularımı aldı cevap verdi. aynı neslihan mı acaba

ayrıca hani ben sadece dinledim onun konsantrasyonunu bozmıyım dıye.Gayet de anlattı bilmiyorum tekrar dinledim hatta

Ben telefonda baktirmistim. O nednele ne o beni anladi nede Ben onu sanirim. Sutlu kahve diye bir cafeyi aradim ben. Belkide farkli neslihan . Hic yuzunu bile gormedim acikcasi. Sorularimi sorarlende , baska musterim var dedi kapatti zaten

Kuzey kisi analizlerinde Ve anda cook iyidir. Eski sevgilimi oyle bir anlattiki inan yasadigimiz sorunlari Ve onu hickimse Bu kadar guzel anlatamaz. Zamanlar verip Ve cogu aoyledigi ayni tarihlerde cikar. Ama bazi soyledigi seyleride sittim sene beklesende olmaz. Mesela bana Bu Senin kaderin dedigi adam su anda ailesinin buldugu bi kizla nisanlaniyo....... AMA moralinide bozmiym. Sonucta fal isi)))
AMA hakkini yiyemem, isimle ilgili soyledigi butun degisiklikleri yasadim
Kuzeye para yolladım bakım o nasıl hemen paylascam sızınle

Ben telefonda baktirmistim. O nednele ne o beni anladi nede Ben onu sanirim. Sutlu kahve diye bir cafeyi aradim ben. Belkide farkli neslihan . Hic yuzunu bile gormedim acikcasi. Sorularimi sorarlende , baska musterim var dedi kapatti zaten

aynı kişi evet bende ordaki neslihana baktırdım şimdi. rahat rahat baktı telde baktı bana da. ama benim baya baya iyidi gerçekten .direkt isim verdi. bi 10 dk anlattı ben dınledım en son soru sordum cevap verdi.enerji tutmadı belkide seninle

konulmak istemedim çünkü ilk falını begenmiştim hatırlıyorsan sanada demiştim ama şimdi ona neden böyle oldu diyip savunmasını veya baska sey söylemesini istemiyorum oyuzden boşverdim kafamı dallayıp budaklamamak için ama ben kimseyı karalamam ısrarla ılk falı ıyıydı dedım hatta burda yazdım ben çok soru sordum ondan mı degıstı fal dedım... anda bıle tutmadı cunku adamla daha yenı konustuk cıddı sorun ları varken sorunu yok dedi gibi...
o kişiyi ben düşünmüyorum sadece falda çıktıgı için korkuyorum cunku şuanki ne çok fedakarlık yaptım

nasıl yani sana aşk hiçmi çıkmadı sana yanlış hatırlamıyorsam ikidede doncek demişti hem kuzey hem tutku.... eger başından berı ask tutmadı ysa uzulmem kendı adıma cunku bnada ask tuttu oyleyse devamıda tutar dıe dusunuyorum hayal kırıklıgı oldu şuan bende bna ask cıkmısrı kuzey ın hatta adam aynı cumleyı kurmuştu devam ından umıtenmelımıyım sakın bır yıl sonra bnö adam kucağına cocukla gelmesin

canim Benim
Hepimizide ayni olucak diye birsey yokki. Sonucta Bu fal isi. Daha oncede soyledigim gibi kaderimiz zaman icinde degusiklik gosteriyor. Hersey Allahin elinde sonucta.belki Sende farkli sonuclar olusur. Hayat surprizlerle dolu. Ve inan uzulmuyorum, gitsin nisanlansin Cunku oyle bir kizla nisanlaniyorki arada hicbir sevgi bagi olmadan vasat bir kiz, Ve 1 yil Sonra pismanlikla Geri gelip agliyca kapi benim. Bakalim o zaman Ben Burda olucammi

Hayat kimse icin oturup aglamya degmez .

Mi cafe Handeyle ilgili sanırım hiç olumsuz yorum yok ya da ben denk gelmedim.

Kuzey bana hep olumlu şeyler söyledi özellikle bu ay ile ilgili ama hiç bir konuşma falan hala olmadı. Ama anda gerçekten çok iyiydi. Bazı dedikleride olmuştur.

Birkaç zamandır hem fırsat bulup hemde kime baktıracağıma karar veremedim.

Beşiktaş yada Taksimde önerebileceğiniz biri var mıdır ?

bu arada hazır konusu açılmışken, sırf yalandan reklamlarla bizi kandırıp, abuk sabuk insanlara para kaptırmamızda emeği geçenleri de saygıyla anıyorum

Çok doğru şeyler yazmizsin bir umut yeni bie kişinin adini duyup koştur koştur gidiyoruz büyük bir kısmda o çok mutsuz gelecek diyor artik iyiyiden iyiye falcilarin umut taciri olduğunu düşünmeye basladim

ne güzel yazmışsın valla katılıyorum
bu arada demet 7 dk. demet mi o benim en favorimdi ama son zamanlarda bi konuda 3 kere gittim herseferinde farklı bişey söyledi ilkin olmaz cok kötü, ikicide olur cok iyi, üçüncüde olabilirde olmayabilirde sana bağlı harikaa :)))
soğudum falından oysakiii o benim resmen kraliçemdi yaa falcıların şahıydı benim için anda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…