- 12 Ocak 2017
- 52
- 15
- 3
- 39
ben geçtiğimiz son 8 ayda burda adı geçen herkese baktırdım..hepsinin ses kayıtlarını aldım..defalarca dinledim.en son telefonda bakan zeynepe baktırdım .dediklerinden telefonda hiçbir şey anlamadım. tamamen 70 tl çöpe gitti.. aslında abartmıyım 5 cümle anlamışımdır... sürekli aynı cümleleri tekrar etti durdu. tutkuya gelince ben çok memnun kaldım. her zaman dediğimiz gibi bu fal gerçekten enerji işi... tutku bende takır takır isimleri söyledi.durumu analiz etti. karşı tarafın hislerini açıkladı. ama rahat 60 den fazla falcıya gittim bu son 1 senede geçen oturup listesini yaptım... 60 falcıdan bir tek demet bu kişi boşuna oyalıyo dedi.onun dışında 59u ya beraberlik ya evlilik dedi. ama şunu anladım ki falcıların geleceği resmen tırt.. herkes anı bilio herkes kişilik analizi yapıo.bu çok kolay zaten tarotta tak tak bu çıkıo ulan zaten her şey net olsa adam beni sevse . her şey süt liman olsa ulan benim ne işim var sabahın 9 unda falcı sırasında heee adamı evde bıraktım dedim bi kahve içiyim önümde 15 kişi bekliyorum bir kadının ağzından çıkacak laflara kaldım... ben bu fal işine zeyneple son verdim.. içimde hep saçma sapan bi umut vardı.. bu adam beni sevio ..kafası karışık bana gelicek bilmenne ...gelen giden yok..hep inandım belki bu kadar falcıya gitmeseydim çoktan önüme bakıp başkasını bulmuştum..gerçekten cok ınanmak istiorum aslında soledıklerıne ..evde geceleri moralım bozuldukça açıp açıp dınlıorum itunes ım resmen sarkı gıbı fallarla dolu tarıh tarıh...her fal baktırdığımda tarih atıo..kımısıne kalsak yıldırım nikahı ile evlenip ben amerıkaya yerlesmıstım çoktan adam msj bıle atmıo.bıraz bu falcılar artık bana umut taciri gibi gelio..hep pembe tablolar ..mutlu yuva güzel çocuklar bolluk bereket yok yahu..ne evliliği.. baya baya gece 4 te adam online mı kımınle konusuo naapıooo last seen ne zaman ...paranoya ..hıc bır gelişme yok..arpa boyu ilerleyemedim... bu falcılar yüzünden geçmişe takılıp kaldım...sevio die inanıp durdum ..belki ben çok umutsuzum ama bu kadar faldan sonra diyebileceğim her fal ile beraber tarihler atıo...ve herkes karşı tarafın kafası karışık dio..bu devirde kimin kafası rahat allah askına.neyse çok içlendim
ahahah aynen demet o demet pamuk prensesteki kotu cadi diorum ben ona...simdi herkes suratima tukurse yeri ama yarin aksam 7 de nermine randevu aldim ...offff hep bu son diorum gene baktiriorum gene ...ne güzel yazmışsın valla katılıyorum
bu arada demet 7 dk. demet mi o benim en favorimdi ama son zamanlarda bi konuda 3 kere gittim herseferinde farklı bişey söyledi ilkin olmaz cok kötü, ikicide olur cok iyi, üçüncüde olabilirde olmayabilirde sana bağlı harikaa :)))
soğudum falından oysakiii o benim resmen kraliçemdi yaa falcıların şahıydı benim için anda :)))
rica ederim ama gercekten oyle degil mi sebepsiz yere umut ...sadecehislerime tercüman olmuşsun teşekkürler
Çok doğru şeyler yazmizsin bir umut yeni bie kişinin adini duyup koştur koştur gidiyoruz büyük bir kısmda o çok mutsuz gelecek diyor artik iyiyiden iyiye falcilarin umut taciri olduğunu düşünmeye basladim
Kuzey kutbunda değilde afrikada varmış iyi falcilar hatta beklerken direk adini söyleyip seni cagiriyormus espri yapmıyorum adamların bizi düşürdüğü hallere bak ya:)al iste ben bugun daha son dedim kostur kostur nermini aradim yarina yalvar yakar randevu aldim biri deseki kuzey kutbunda falci var her seyi bilio ilk ucakla gidicem
canim Benim
Hepimizide ayni olucak diye birsey yokki. Sonucta Bu fal isi. Daha oncede soyledigim gibi kaderimiz zaman icinde degusiklik gosteriyor. Hersey Allahin elinde sonucta.belki Sende farkli sonuclar olusur. Hayat surprizlerle dolu. Ve inan uzulmuyorum, gitsin nisanlansin Cunku oyle bir kizla nisanlaniyorki arada hicbir sevgi bagi olmadan vasat bir kiz, Ve 1 yil Sonra pismanlikla Geri gelip agliyca kapi benim. Bakalim o zaman Ben Burda olucammi
ahahha aynen ya ben yurtdisinda yasarken o donem ilk gittigimde fransizcam cok ii degildi yanima arkadasimi alip falciya gitmistim kizin bacagini morartmistim duzgun ceviremio dio kadin anlatio anlatio bu bana donuo 2 kelime cevirio ben burdan bi arkadasima dedim ki gecen su kadinlar kulubundeki kizlarla otobuse atlayip panoramik sehir turu yapicaz her semtte bir falciya gidicez... fal turu hahaKuzey kutbunda değilde afrikada varmış iyi falcilar hatta beklerken direk adini söyleyip seni cagiriyormus espri yapmıyorum adamların bizi düşürdüğü hallere bak ya:)
Evet, YENI ÜYE aynen öyle. Neden bu kadar tepki verdiniz? 81 mesajınızdan 80-i tutku, bunu görmemek için kör olmak lazım. Arkadaşlar hanımefendinin mesajlarını inceleyin siz de görürsünüz. Başka söze de gerek yok. Her şey ortadaEvet canim Evet bizler zaten tutkunun reklam ajansligini yapiyoruz Burda.
Sizlerin cok bahsettigi neslihana da baktirdim. Kadin evli olup olamadigimi bile bilemedi. Bana tahminlerini yurutmeden sadece isimle fal bakan Ve verdigi detaylari ile cikan kisiler tutku Ve zeynep. sen reklam oldugunu dusunuysn zaten baktirmazsin olur biter.burda zaten reklam yorumlarimizi yapmiyoruz , baktirdigimiz fallarin yorumlarini yapiyoruz diye biliyorum Ben.
Ohoooo canim Benim Bu gelecek hakkinda hicbir halt bilmeyen falcilarin fallari ile motive olursak vaaaaay halimize. Bak hayatta motive olmanin baska yollari var Bence onlari single Ve uygula derim .hayır ben en bastan berı mı aşk tutma dı dıye sordum demekkı aşkta enerjı tutmamış... bna tuttuguna gore devamı gel ebılır sanırım dıye soruyorum... kader degısır se bıle zaten falcıların o degısen kusmıda en azından yakın gelecek se gorebilmele lazım acılmamıştır en fazla... anda iyi ve birkaç soyledi gı belli bi konuda çıkan falcıyı takmayalım mı.. umut etmeyelim mi.. o şekilde motive olmayalımmı.. ben ilkkez motive olmuştum fallar ımı dinleyerek hasret ettıgım sevdıgm hkkında konuşmuş gıbı oluyordum boyle goruyorum ben falı ona karsı hasret gidermek ıcımde kileri dökmek...
Hahahahaha canim resmen saka gibisin yaaaa ... Evet hiiic isimiz gucumuz kalmadi Burda reklam ajansligi yapiyoruz. Ve herturlu reklamda itina ile yapilir. Varmi reklamini yapmamamizi istedigin falciiiiiiEvet, YENI ÜYE aynen öyle. Neden bu kadar tepki verdiniz? 81 mesajınızdan 80-i tutku, bunu görmemek için kör olmak lazım. Arkadaşlar hanımefendinin mesajlarını inceleyin siz de görürsünüz. Başka söze de gerek yok. Her şey ortada
Öyle mi YENİ ÜYE?Reklam felan denilmiş ama cidden son yüz sayfayı incelerseniz hatta öncesinide kimin ne dediğini kimin ne olduğunu anlıyorsun birden bire herkes iyi derken iki kişi çıkıyor tam aksini idda ediyor bence reklam değilde bazı kişiler başarılı kişilerin başarısına gölge düşürmeye çalışıyor birde önce ki sayfalarda öyle bir ayrıntı var ki su falı baktırdım demiş biri bir diğeride telefonda kahve baktırdım demiş çok kötüydü demiş , bahssettiği kişiye çok sormuştum en iyi fal hangisidir bana ondan bak diye sadece tarot bakıyorum başka bir şey bakmıyorum demişti garipsiniz yani insanların hakkını yemeyin lütfen baktırmadığınız bilmediğiniz kişileri karalamak yerine gerçekten beğendiğiniz varsa onu yazın bizde deneyip kendi yorumumuzu söyleyelim
Aynen bak bunu dogru söyledin bi de Zeynep çıktı.Onu da hep YENİ ÜYELER durmadan övüyor. Arkadaş falcılar mı bunlar?)))yoksa akraba mı? Burda çünki onu da gördük. Bir şey demiyorum elinde sonunda hak yerini bulurHahahahaha canim resmen saka gibisin yaaaa ... Evet hiiic isimiz gucumuz kalmadi Burda reklam ajansligi yapiyoruz. Ve herturlu reklamda itina ile yapilir. Varmi reklamini yapmamamizi istedigin falciiiiii))
Hatta iyi incelersen zeynep icinde yazdigim seyler var hakkatende kadin gecmisi Ve ani herkesten daha fazla detayla biliyor. Baaaaaak sadece tutku icin reklamcilik yapmiyomusuz degilmi zeynepte varmis. Cidden iyi inceleyememissin
Benimde böyle bir projem var ama ben şehir dışı diye düşünüyorum İstanbul da ve yakın sehirlerde gitmedigimiz kalmadi hatta biz bir tik ilerleyip amerikadakilere bile baktiriyoruz :)h
ahahha aynen ya ben yurtdisinda yasarken o donem ilk gittigimde fransizcam cok ii degildi yanima arkadasimi alip falciya gitmistim kizin bacagini morartmistim duzgun ceviremio dio kadin anlatio anlatio bu bana donuo 2 kelime cevirio ben burdan bi arkadasima dedim ki gecen su kadinlar kulubundeki kizlarla otobuse atlayip panoramik sehir turu yapicaz her semtte bir falciya gidicez... fal turu haha
ahahhahaa cok iyi ya ...bana bir falci gecenlerde ankarada sen ORMAN MUHENDISI ile tanisicaksin dedi ...allahini seven gelsin bana anlatsin orman muhendisi nedir ya... o ne demek oyle dedim ...agac isleri yapio dedim marangoz yani bu adam parkeci falan mi yok yok muhendis dedi ...var ya ciktigimda keske ictigim kahveye ben bakaydim daha iyiydi dedim.Benimde böyle bir projem var ama ben şehir dışı diye düşünüyorum İstanbul da ve yakın sehirlerde gitmedigimiz kalmadi hatta biz bir tik ilerleyip amerikadakilere bile baktiriyoruz :)
America da kime baktrysnki??? Benim favorim. CaliforniapsychichsBenimde böyle bir projem var ama ben şehir dışı diye düşünüyorum İstanbul da ve yakın sehirlerde gitmedigimiz kalmadi hatta biz bir tik ilerleyip amerikadakilere bile baktiriyoruz :)
Türk bir arkadaşa:)America da kime baktrysnki??? Benim favorim. Californiapsychichs))
Orman mühendisi:) böyle bir bolum var üniversitede de nerden aklına gelmiş:)ahahhahaa cok iyi ya ...bana bir falci gecenlerde ankarada sen ORMAN MUHENDISI ile tanisicaksin dedi ...allahini seven gelsin bana anlatsin orman muhendisi nedir ya... o ne demek oyle dedim ...agac isleri yapio dedim marangoz yani bu adam parkeci falan mi yok yok muhendis dedi ...var ya ciktigimda keske ictigim kahveye ben bakaydim daha iyiydi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?