İstanbul'da Fal - Falcılar

hislerime tercüman olmuşsun teşekkürler

ahahah aynen demet o demet pamuk prensesteki kotu cadi diorum ben ona...simdi herkes suratima tukurse yeri ama yarin aksam 7 de nermine randevu aldim ...offff hep bu son diorum gene baktiriorum gene ...

Çok doğru şeyler yazmizsin bir umut yeni bie kişinin adini duyup koştur koştur gidiyoruz büyük bir kısmda o çok mutsuz gelecek diyor artik iyiyiden iyiye falcilarin umut taciri olduğunu düşünmeye basladim

al iste ben bugun daha son dedim kostur kostur nermini aradim yarina yalvar yakar randevu aldim biri deseki kuzey kutbunda falci var her seyi bilio ilk ucakla gidicem

al iste ben bugun daha son dedim kostur kostur nermini aradim yarina yalvar yakar randevu aldim biri deseki kuzey kutbunda falci var her seyi bilio ilk ucakla gidicem
Kuzey kutbunda değilde afrikada varmış iyi falcilar hatta beklerken direk adini söyleyip seni cagiriyormus espri yapmıyorum adamların bizi düşürdüğü hallere bak ya:)

hayır ben en bastan berı mı aşk tutma dı dıye sordum demekkı aşkta enerjı tutmamış... bna tuttuguna gore devamı gel ebılır sanırım dıye soruyorum... kader degısır se bıle zaten falcıların o degısen kusmıda en azından yakın gelecek se gorebilmele lazım acılmamıştır en fazla... anda iyi ve birkaç soyledi gı belli bi konuda çıkan falcıyı takmayalım mı.. umut etmeyelim mi.. o şekilde motive olmayalımmı.. ben ilkkez motive olmuştum fallar ımı dinleyerek hasret ettıgım sevdıgm hkkında konuşmuş gıbı oluyordum boyle goruyorum ben falı ona karsı hasret gidermek ıcımde kileri dökmek...

h
Kuzey kutbunda değilde afrikada varmış iyi falcilar hatta beklerken direk adini söyleyip seni cagiriyormus espri yapmıyorum adamların bizi düşürdüğü hallere bak ya:)
ahahha aynen ya ben yurtdisinda yasarken o donem ilk gittigimde fransizcam cok ii degildi yanima arkadasimi alip falciya gitmistim kizin bacagini morartmistim duzgun ceviremio dio kadin anlatio anlatio bu bana donuo 2 kelime cevirio ben burdan bi arkadasima dedim ki gecen su kadinlar kulubundeki kizlarla otobuse atlayip panoramik sehir turu yapicaz her semtte bir falciya gidicez... fal turu haha

Evet, YENI ÜYE aynen öyle. Neden bu kadar tepki verdiniz? 81 mesajınızdan 80-i tutku, bunu görmemek için kör olmak lazım. Arkadaşlar hanımefendinin mesajlarını inceleyin siz de görürsünüz. Başka söze de gerek yok. Her şey ortada

Ohoooo canim Benim Bu gelecek hakkinda hicbir halt bilmeyen falcilarin fallari ile motive olursak vaaaaay halimize. Bak hayatta motive olmanin baska yollari var Bence onlari single Ve uygula derim .

Hahahahaha canim resmen saka gibisin yaaaa ... Evet hiiic isimiz gucumuz kalmadi Burda reklam ajansligi yapiyoruz. Ve herturlu reklamda itina ile yapilir. Varmi reklamini yapmamamizi istedigin falciiiiii))
Hatta iyi incelersen zeynep icinde yazdigim seyler var hakkatende kadin gecmisi Ve ani herkesten daha fazla detayla biliyor. Baaaaaak sadece tutku icin reklamcilik yapmiyomusuz degilmi zeynepte varmis. Cidden iyi inceleyememissin

Öyle mi YENİ ÜYE?

Aynen bak bunu dogru söyledin bi de Zeynep çıktı.Onu da hep YENİ ÜYELER durmadan övüyor. Arkadaş falcılar mı bunlar?)))yoksa akraba mı? Burda çünki onu da gördük. Bir şey demiyorum elinde sonunda hak yerini bulur Mune bence siz ilgilenir seniz dogru olur, insanların bin bir eziyetle kazandığı paralara yazık

Gercekten Senin seviyene inmek bile istemiyorum. Ben bu siteyi ekimde kesfettim. Ekimden beri takip ediyrm Ve bircok insan gibi telefonu numarasi almak icin sonunda ocak ayinda uye oldum.
Ve yeni uyelerin hepside reklamci oldugu icin. Yanlis yapmisiz demekki)
Herneyse gercekten seninle tartismaya girip seviyene inmiycem.

Benimde böyle bir projem var ama ben şehir dışı diye düşünüyorum İstanbul da ve yakın sehirlerde gitmedigimiz kalmadi hatta biz bir tik ilerleyip amerikadakilere bile baktiriyoruz :)

kızlar cidden tutku da zeynep te bna sevgilimin ailesi yle ilgili çok spesifik olacak bişey söyledi bu hasta yatalak biriyle ilgili ki devamını anlarsınız.. bu cok spesifik bişey olduğundan her ikisinin de falını ister istemez ciddiye aldım nasihat deil sen fal baktırma deil gercek deneyimleri istiyorum vefat gören fal.... ve deli sorular....

Benimde böyle bir projem var ama ben şehir dışı diye düşünüyorum İstanbul da ve yakın sehirlerde gitmedigimiz kalmadi hatta biz bir tik ilerleyip amerikadakilere bile baktiriyoruz :)
ahahhahaa cok iyi ya ...bana bir falci gecenlerde ankarada sen ORMAN MUHENDISI ile tanisicaksin dedi ...allahini seven gelsin bana anlatsin orman muhendisi nedir ya... o ne demek oyle dedim ...agac isleri yapio dedim marangoz yani bu adam parkeci falan mi yok yok muhendis dedi ...var ya ciktigimda keske ictigim kahveye ben bakaydim daha iyiydi dedim.

America da kime baktrysnki??? Benim favorim. Californiapsychichs ))

Orman mühendisi:) böyle bir bolum var üniversitede de nerden aklına gelmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…