İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutkuya baktırdım tekrar dayanamadım bu sefer daha iyi baktı tutku diyip durmayın 3 defa baktırıyorum çelişen birşey olmadı.
Muzoya baktırdım şimdi isimleri biliyor anı iyi biliyor muhabbeti iyi ama ileriye dönük birşey söylemedi. Görüşme var mı dedim var 2 aya kadar dedi genel söledi ilerisiyle alakalı bişe sölemedi. Kafa dagıtmalık gibi geldi. Anı bildi isim tahminleri yaptı ama tam nasıl bi fal oldu anlamadım. Sohbet etti resmen saçma sapan birşey oldu. Muzo ile alakalı ne düşünüyorsunuz saçma sapan oldu gibi tatmin etmedi.
Toprak nasıl topraga baktırmak istiyorum?

Pardon birinin başarılı olduğunu söylemek için eski üyemi olmak lazım niye bu durumdan bu kadar rahatsız oldunuz ki ?
yo üyelik aldığınız günden bu güne kadar yaptığınız yorumları okumak yeterli. Bi de arada bir 1-2 falcıyı karalıyorsunuz ya artı sanki falcı soruyormuş gibi yorumlar. Yok çok zekice bravo yani. Kaç kişisiniz bu arada? sayamadım kusura bakmayın. Ben yorumumu yaptım zaten artık diğerleri de anlar gerisi ile de moderatorlar ilgilenir

reklamcılar o kadar manipüle ediyor ki falcı yorumu okurken kendimi reklamcı muhabbetlerinde buluyorum. herkese de reklamcı demiyorum yeni üyeler yanlış anlamasın. ben de yeni üye olduğum için üyeliğimin 1 yılını tamamlamasını bekleyeceğim:) ancak o zaman yorum yapacağım. onun için sadece forumda benden daha önce birilerinin adını yazdığı falcılara yorum yapıyorum diğerlerini gelecekte yazacağım:) adı yazılan onlarcası içinse çok net bir şey diyeceğim. andaç kötünün iyisi. cezmi neslihan kötünün kötüsü. diğerleri hepsinin ortası.

Bubuscumm demekki iyi arastirmamissi
bubuscum yanıldığın noktalar var yada yapılan yorumları tam okumuyorsun Tutku ve Zeyneb'e bende baktırdım ki buradaki herkes kimlere varana kdr gittiğimi bilir Benim yorumları da bi gözden geçir Tutku gerçekten çok iyiydi Benim adamın boşanma tarihini verdi o kdr fal baktırırım kimse boşandığını bilmez Tutku favorimdit çevremdeki reklam yapmadığına inandığım bi sürü insanda baktırdı onlarda memnun kaldı Zeyneb'e sıra gelince ilk falı şahaneydi isimler felan verdi ama ondan sonraki iki fal berbat ve gelip buraya yazdım anlayacağın reklam olsaydı vs kesin anlardım ama sende Tutku'ya baktırabilitsin gerçekten iyidir umarım açıklayıcı olmuştur kimseyi zan altında bırakmak hoş değil

Tutku ve Zeynebi burdan duydup baktırdın doğrumu? Fal enerji meselesi ona bir şey diyemem.Bak mesela yanılmıyorsam Nesilhan begeniyordun sen bana ama çıkmadı. Sen her zaman çıkanı da yazdın çıkmayanı da. Ama birileri yeni üyelik alıp tutku tutku derse ve yorumlarda 90% ondan bahs ederse bu göze soka soka reklam olur. Ve öven kişilerin de çoğunluğu yeni üyelik almış birileriyse. Yanlış anlaşılma olmasın

Yokk biz onları artik ayirt edebilioruz zaten eski uyelerde baktrip olumlu yorum yazmasaydi bu kdr revacda asla olmazlardi artk insanlar az cok biseylerin farkinda. Neslihana sira gelince gelecek cikmaz anlik kisinin duygulari icin idealdir onuda yorumlarimda belirttim. Ben nermin tutku neslihan toprakciyim. Gerisi fasa fiso. Simdi bi tane de aliye abla diye bir bağyan var pahaliymis ama 90 tl sunacenin tavsiyesi onada baktiricam bakalm neymis ne değilmiş. Iyi cikarsa ne ala çıkmazsa zaten belirtirim . Haa ama totale vurdugumuzda gayb i yalnizca Allah bilir cikacak diye umitlenip bktirirsak sonu hep hayal kirikligi o yuzdrn bana her falcinin dedigi cikmistir cubku beklemiorum nasil sekillenicek diye. Beklemeyince gerçekleşiyor.

Bu bahsettiğiniz aliye nerededir acaba? Ve telefondanmı yoksa yüz yüzemi bakım yapıyor? Son olarakta varsa bir numarasıı mümkünse eğer bende alabilirmiyim?

Bu bahsettiğiniz aliye nerededir acaba? Ve telefondanmı yoksa yüz yüzemi bakım yapıyor? Son olarakta varsa bir numarasıı mümkünse eğer bende alabilirmiyim?
Tatlım aliye abla merterde evinde bakıyor burada samimi olduğum arkadaşlarıma onerdim onlarda bir baktirip yorum yazarlar buraya ona gore paylasirum telini ücreti yuksek olduğu için biraz mesafeli duruyorum

Şu bakırköy mandal toprakla ilgili kesin yorumunuz " iyi "mi arkadaşlar ya bir arkadas tavsiye istedi kime yönlendirecegimi bilemedim valla o geldi aklıma ama beğenmezse küfür eder ona göre :)))

Şu bakırköy mandal toprakla ilgili kesin yorumunuz " iyi "mi arkadaşlar ya bir arkadas tavsiye istedi kime yönlendirecegimi bilemedim valla o geldi aklıma ama beğenmezse küfür eder ona göre :)))
ben geçtiğimiz hafta gittim ... bana hep geçmişten biri gelecek diyor mesela..yani evet iyi bence ama ben en son beni hatırladımı diye korktum .. en son kasımda gitmiştim düşün günde yüzlerce kişiye bakıo hatırlaması imkansız dedim ama çok nokta atışı şeyler söyledi... bir de hep resim görmek istio ben ona anlam veremiorum bir tek resim isteyen o neden acaba ?? yani 10 üstünden 5-6 sanırım... gerçi daha 8 - 9 skalasını göremedim ...belki tutku 6,5 dan 7 olabilir :) ama o da an da geleceği bilmiorum bana tutku 5 mayıs dedi bekliorum...anasını satıyım yıl 1984'den beri bekliorum zaten

tutku da çelişki yok dıyen arkadaş bna mı laf soktun pardon ama ben niye gerceklerı soylemeyeyim oyle olsa ilk falı çok iyiydi demezdim onun falı nı hafızamdan silmek istiyorum oyleki ilkinde elma ıkıncısınde armıt yani ben bunu ne dıye saklayım arkadasım iyimisiniz siZ

Fal alemde Gizem Hatun a fal baktıran var mı aranızda, sizce nasıl çıkıyor mu falları?

kızlar melekler kahvesindeki muzo'ya baktırmış arkadaşım. geçmişte ben de baktırmıştım. çok kötü bakmış. melekler kahvesine olan saygım iyice yerle yeksan olmaya başladı

kızlar melekler kahvesindeki muzo'ya baktırmış arkadaşım. geçmişte ben de baktırmıştım. çok kötü bakmış. melekler kahvesine olan saygım iyice yerle yeksan olmaya başladı

Muzo sadece o an aklında olan kişinin ismini biliyor harf söylüyor, aklında bi iş varsa o işin ismini söylüyor, falina baktığı kişinin kafasından geçenleri biliyor ama karşı tarafın düşüncelerini bilmiyor. Sonra klasik onumuzdeki 2 ay içinde iletişim var geri dönecek vs diyor. Hiç bi numarasi yok bence. Kendi düşüncelerimi ve adını bende biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…