- 14 Mart 2017
- 299
- 247
- 103
Ben de dün akşam baktırdım sadece isim tahmin etti.. Başka da bişe sölemedi.O kadar da bekledim hiçbirşey demedi. 3 gün kadar bekletti ben sildim hiç memnun kalmadım.kızlar melekler kahvesindeki muzo'ya baktırmış arkadaşım. geçmişte ben de baktırmıştım. çok kötü bakmış. melekler kahvesine olan saygım iyice yerle yeksan olmaya başladı
Hahahhaa Kiz alemsin yaaa =)ayy sevgiliden kandil mesajı bekliyorum kafayı yedim sanırım bi benmi böyleyim
Ver numarasını ben ariycam sunu amma üzdü seniayy sevgiliden kandil mesajı bekliyorum kafayı yedim sanırım bi benmi böyleyim
Hahahhaa Kiz alemsin yaaa =)
Ver numarasını ben ariycam sunu amma üzdü seni
Tatlım ne dostluğu eski sevgiliden dost mu olurmuşayyy çıldıracamm ya dost olalım deyıpte aramamasına sinir oluyorum benmi yanlıç anlıyorum dost olalım ne demek bayram larda felan mesaj atmak lazım
Tatlım ne dostluğu eski sevgiliden dost mu olurmuş
2009 2010 yıllarında bi sevgilim vardı. onu da çok sevmiştim. ayrılacağımız belliydi son günlerde çok soğuktu. o da kalkıp bana ASLINDA BİZ ARKADAŞ OLSAYDIK ÇOK İYİ DOST OLURDUK. KAFALARIMIZ ÇOK UYUŞURDU. MUHTEMELEN SEN BENİM EN İYİ ARKADAŞIM OLURDUN demişti. içime yumru gibi oturmuştu hiç unutamam. eski sevgiliyle arkadaş dost olacak ve yeni sevgililerin tanıştırılma faslında rol oynayacak kadar soğukkanlı değilim, asla olmadım da. çok kötü bi durum bilirim
böyle deyysus adamlara yapılacak en güzel şey yeni birini hayatına almaktır,o zaman görürüm onlardaki dost tavrı edalarınıBu bana hep dost kalalım dedi kavga lardan sonra bende saf saf gercek dostlugu bekledım şuan oldugu gıbı
böyle deyysus adamlara yapılacak en güzel şey yeni birini hayatına almaktır,o zaman görürüm onlardaki dost tavrı edalarını
Toprak bende patladı.. Hande de patladı..Kuzeye telefonda baktırdım ısım falan tutturdu ama gelecek ne olur bılmıyorum cıkarsa yazarım bu arada telefonda 50 lıraya bakıyor cafede 35 ama otoparktı yol parasıydı aynı hesaba gelır dedım toprak nasıl bır arkadas daha onermıstı cıkıyormus gıtmeye degermı
kendi diyo beyfendi kendi teklif etti dostlugu.. oyüzden mi yazmıyo dersin. bende nasıl biriysem hemencik dost olabiliyor um.. evet dost sak yarım saattir baskalarına yazdıgı gıbı bnada yazmasu lazımdı
Canım O laf ayrılığı kolaylaştırmak için söylenen bir sözdür erkeklerce bunu söyleyen insan hiçbir zaman dost kalmaz malesef ayak yapıyolarki vicdan yapmamak için , boşver dicemde boşverilmiyor işte diceksin o yüzden kendini daha cok sev kendinle daha iyi dost ol dicem
Tatlım adam sana daha ne desin dost kalalim nedemek artik seni arkadaş olarak görüyorum demek lütfen su gözlerini ac artikÖyle.. bunu düşündüm ama ben ayrıldıgımda kendi dostmuyuz dıye sordu ve önce birdaha konuş mamak üzere yeminler edildi karşılıklı sonra pişman olup özür dileyip sadece dost olarak konuşalım dedi bende okey dedim dayanamadım gene bu durumda sanırım vicdan yuzunden yapmıyor cunku bayagı konuş tuk dostmuyuz deilmiyiz, diye... hatta ben istersen telfonumu bile değiştir eyim hiç görüşmeyelim dedim hala dost kalalım dedi
Tatlım adam sana daha ne desin dost kalalim nedemek artik seni arkadaş olarak görüyorum demek lütfen su gözlerini ac artik
O kadar guzel anlatmissinki gercekten katiliyorum. Hepside su ani ve yakin gelecegi zaten Cok iyi biliyor Fakat uzun vadede tutturani henuz gormedim. Bende gectigimiz hafta fal baktirmaya nokta koydum . En son konustgm zeynepti. Kadin gercekten gecmiste Ve su anda cook super verdigi detaylarda oyle. Fakat zeynepte kafama takilan en Buyuk soru ne biliymsn? Karsi tarafin dusucelerini okuyup aktarirken Ne kadarini dogru aktariyor? Kari tarafin dusuncelerinide hic AMA hic bilmedigimiz icin zeynepte duyduklarimizin ne kadari yalnis veya dogru acaba diyrm? Yani kafamda birsuru soru isareti kalmadi degil zeynepten Sonra ? O nedenlede en dogrusunu yapmissin. En guzeli herseyi dua ile allahtan dua ile beklemekArkadaslar merhaba,
Zeynep e telefon ile ulastım ama bır turlu hesabına para yatıramadım aksilik mi desem allahtan gelen bi işaret mi desem sureklı atm ve cepapp hata verdi.. Dun de kandılde bol bol dua ettim.
yahu oturdum dusundum.. adam bana resmen dediki en son seninle anlaşamıyoruz ayrılmamız daha mantıklı dedi olmuyor dedi. Bugune kadar kime gittiysem : Hande Kuzey Muzo aralarında gittigim falcılardan en ıyılerı sadece onları soyluyorum kı diğerlerınden hıc bahsedemıcem bıle parama yazık hepsı bana evleneceksınız suprız yapacak sana yazın dugunun var demelerii.... beni suan daha da sınırlendırıyor sonuc olarak bırbırımızın numaralarımızı sildik sözde arkadas kalacaktık.. kı ben o eski sevgılı ıle arkadas kalma durumlara cok desteklemeyen bırıyım.
Arkadaslar soylıcem tek sey.. Allaha dua edelım ve hakkımızda hayırlısını dileyelim.. beklide ilişkilerımızın bitmesi daha da hayırlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?