- 12 Ocak 2017
- 52
- 15
- 3
- 39
butişte konusu gelmişken ben de bunu arıyorum. uzun geleceği iyi bilen özellikle de telefonda bakan birilerini önerir misiniz? ben memnun kaldığım falcılarla arkadaş kanka olunca tüm hayatımı bilir oldular. artık onlara fal baktırmak anlamsız oldu. özellikle telefonda iyi bakan birileri var mı
O kadar guzel anlatmissinki gercekten katiliyorum. Hepside su ani ve yakin gelecegi zaten Cok iyi biliyor Fakat uzun vadede tutturani henuz gormedim. Bende gectigimiz hafta fal baktirmaya nokta koydum . En son konustgm zeynepti. Kadin gercekten gecmiste Ve su anda cook super verdigi detaylarda oyle. Fakat zeynepte kafama takilan en Buyuk soru ne biliymsn? Karsi tarafin dusucelerini okuyup aktarirken Ne kadarini dogru aktariyor? Kari tarafin dusuncelerinide hic AMA hic bilmedigimiz icin zeynepte duyduklarimizin ne kadari yalnis veya dogru acaba diyrm? Yani kafamda birsuru soru isareti kalmadi degil zeynepten Sonra ? O nedenlede en dogrusunu yapmissin. En guzeli herseyi dua ile allahtan dua ile beklemek
Hem ne demisler " Bir seyi istersen insandan isteme, verse minnettir, vermese zillettir. Sen Allahtan iste , verse nimettir , vermese hikmettir"
O kadar guzel anlatmissinki gercekten katiliyorum. Hepside su ani ve yakin gelecegi zaten Cok iyi biliyor Fakat uzun vadede tutturani henuz gormedim. Bende gectigimiz hafta fal baktirmaya nokta koydum . En son konustgm zeynepti. Kadin gercekten gecmiste Ve su anda cook super verdigi detaylarda oyle. Fakat zeynepte kafama takilan en Buyuk soru ne biliymsn? Karsi tarafin dusucelerini okuyup aktarirken Ne kadarini dogru aktariyor? Kari tarafin dusuncelerinide hic AMA hic bilmedigimiz icin zeynepte duyduklarimizin ne kadari yalnis veya dogru acaba diyrm? Yani kafamda birsuru soru isareti kalmadi degil zeynepten Sonra ? O nedenlede en dogrusunu yapmissin. En guzeli herseyi dua ile allahtan dua ile beklemek
Hem ne demisler " Bir seyi istersen insandan isteme, verse minnettir, vermese zillettir. Sen Allahtan iste , verse nimettir , vermese hikmettir"
Arkadaslar merhaba,
Zeynep e telefon ile ulastım ama bır turlu hesabına para yatıramadım aksilik mi desem allahtan gelen bi işaret mi desem sureklı atm ve cepapp hata verdi.. Dun de kandılde bol bol dua ettim.
yahu oturdum dusundum.. adam bana resmen dediki en son seninle anlaşamıyoruz ayrılmamız daha mantıklı dedi olmuyor dedi. Bugune kadar kime gittiysem : Hande Kuzey Muzo aralarında gittigim falcılardan en ıyılerı sadece onları soyluyorum kı diğerlerınden hıc bahsedemıcem bıle parama yazık hepsı bana evleneceksınız suprız yapacak sana yazın dugunun var demelerii.... beni suan daha da sınırlendırıyor sonuc olarak bırbırımızın numaralarımızı sildik sözde arkadas kalacaktık.. kı ben o eski sevgılı ıle arkadas kalma durumlara cok desteklemeyen bırıyım.
Arkadaslar soylıcem tek sey.. Allaha dua edelım ve hakkımızda hayırlısını dileyelim.. beklide ilişkilerımızın bitmesi daha da hayırlıdır
işte konusu gelmişken ben de bunu arıyorum. uzun geleceği iyi bilen özellikle de telefonda bakan birilerini önerir misiniz? ben memnun kaldığım falcılarla arkadaş kanka olunca tüm hayatımı bilir oldular. artık onlara fal baktırmak anlamsız oldu. özellikle telefonda iyi bakan birileri var mı
hepiniz aslında ne kadar şanslısın istediğiniz insanlar bir şekilde hayatınıza girmiş iyi kötü paylaşımlarınız olmuş bir de bunu hiç elde edemeyenler var ben 2 yıldır onu seviyorum aynı işyerindeydik hep beraberdik ama beni hiç sevmedi onun yüzünden işimide kaybettim 1 yıldır işsizim ve şuan onun sevgilisi var en son handeye gittim dediki 1 haftaya kadar işe gireceksin o olmadı sevdiğin insanla mart ayında iletişiminiz olacak oldu da mart sonunda sevgilisinden ayrılacak ayrıldımı bilmiyorum ve nisan da siz yakınlaşıp sevgili olacaksınız umutsuzluk ağır bassa da küçücücük bir umutla yaşıyorum ve beklemek dışında hiç bir çarem yok yaşadıklarınıza şükredin bence ...
tabii ki şükür ama herkesin derdi de kendine büyük be canım. umarım yüzünü güldürecek şeyleri yaşamaya başlarsınhepiniz aslında ne kadar şanslısın istediğiniz insanlar bir şekilde hayatınıza girmiş iyi kötü paylaşımlarınız olmuş bir de bunu hiç elde edemeyenler var ben 2 yıldır onu seviyorum aynı işyerindeydik hep beraberdik ama beni hiç sevmedi onun yüzünden işimide kaybettim 1 yıldır işsizim ve şuan onun sevgilisi var en son handeye gittim dediki 1 haftaya kadar işe gireceksin o olmadı sevdiğin insanla mart ayında iletişiminiz olacak oldu da mart sonunda sevgilisinden ayrılacak ayrıldımı bilmiyorum ve nisan da siz yakınlaşıp sevgili olacaksınız umutsuzluk ağır bassa da küçücücük bir umutla yaşıyorum ve beklemek dışında hiç bir çarem yok yaşadıklarınıza şükredin bence ...
Cafe fincanda biri vardı nuray sanırım gittim tarihiyle tutmuştu ikinci gittiğimde an tuttu ama zaman çıkmadı bakırköy tarafında hepsine gittim yakın oturduğum için ama bulamadım iyi birini neslihan diye birinden çok bahsedildi ama gitmedim ona hiç bide cafe laf cananda gittim 2 kere bana ilkinde yunus diye biri var 5 ay sonra demişti cidden öylede oldu son falıda çıkıyor gibi ama orda çiğdem diye bi kadın var baktıramadım nasip olmadı arkadaşımın ailesinden bi ölümü bilmişti korkarım ondan ama başarılı diyen vardı topicteBakirkoy de bildiginiz iyi falcilar var mi kizlar cok yorum var diye her seye bakamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Bendende resim istemişti ay ne çirkin bi çocuk çok çapkın bu falan diyip baya olumsuz konuşmuştu bi daha asla olmayacak falan demişti ama barıştık sonra aslında tatlı analizleri iyi ama daha iyileri var bence diye düşünüyorum bide bana olumsuz konuştuğunu için pek hoşnut olmadım sanırımben geçtiğimiz hafta gittim ... bana hep geçmişten biri gelecek diyor mesela..yani evet iyi bence ama ben en son beni hatırladımı diye korktum .. en son kasımda gitmiştim düşün günde yüzlerce kişiye bakıo hatırlaması imkansız dedim ama çok nokta atışı şeyler söyledi... bir de hep resim görmek istio ben ona anlam veremiorum bir tek resim isteyen o neden acaba ?? yani 10 üstünden 5-6 sanırım... gerçi daha 8 - 9 skalasını göremedim ...belki tutku 6,5 dan 7 olabilir :) ama o da an da geleceği bilmiorum bana tutku 5 mayıs dedi bekliorum...anasını satıyım yıl 1984'den beri bekliorum zaten
arkadaşlar içimi kemiren bir şey soracağım. bu konulara da burada girmek istemem aslında ama sevdiğinizi onun iradesini ele geçirecek şeylere başvurarak geri döndürdüyseniz o ilişki ileride ters tepen bir şeyler olur mu ? ve günah boyutu nedir?
arkadaşlar içimi kemiren bir şey soracağım. bu konulara da burada girmek istemem aslında ama sevdiğinizi onun iradesini ele geçirecek şeylere başvurarak geri döndürdüyseniz o ilişki ileride ters tepen bir şeyler olur mu ? ve günah boyutu nedir?
Ben yaptim, döndü. Ama 6 ay sonra yine terketti ve bu sefer aramizdaki bag tamamen koptu.geldi zaten. artık günaha da kabulüm de. ileride sağlık ya da başka problemler gelir mi başıma ondan korkuyorum
haydaaBen yaptim, döndü. Ama 6 ay sonra yine terketti ve bu sefer aramizdaki bag tamamen koptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?