İstanbul'da Fal - Falcılar

işte konusu gelmişken ben de bunu arıyorum. uzun geleceği iyi bilen özellikle de telefonda bakan birilerini önerir misiniz? ben memnun kaldığım falcılarla arkadaş kanka olunca tüm hayatımı bilir oldular. artık onlara fal baktırmak anlamsız oldu. özellikle telefonda iyi bakan birileri var mı

Oyle birisi bulunamadi canim malesef uzgunum. Zaten o kisiyi bulmus olsaydik, Burda 7976 sayfalik bir konu olmaazdi .
Sen yine su ani Ve olaylarin gidisati veya karsindaki insnalarjn dusuncelerini anlamak istysn baktir AMA uzun gelecek icin oturup umitle tahmin etmelerinj Ve Bu tahminleri yasamayi bekleme canim. Yoksa sittim sene beklersin.
but

Cidden söyleyen güzel söylemiş. Tabiki baktırdığım falcılarda bir çok şeylerde çıktı ama sonuç olarak yinede ayrıldık. uzun vaadeli diye bişey de yok arkadaslar. hayatımızdakine kitleniyoruz cevremizde olan bitenden haberımız olmuyor farkında olmadan belkıde hayırlı olanları gormuyoruz....

Cidden söyleyen güzel söylemiş. Tabiki baktırdığım falcılarda bir çok şeylerde çıktı ama sonuç olarak yinede ayrıldık. uzun vaadeli diye bişey de yok arkadaslar. hayatımızdakine kitleniyoruz cevremizde olan bitenden haberımız olmuyor farkında olmadan belkıde hayırlı olanları gormuyoruz....

Dost kalma muhabbetının ıyıce cıkkını çıkarttılar bu erkekler.. ama bazen gercekten dostluk var olabiliyor bnmki yeminler ederek ayrıldı ertesı gun dost muyuz dıye sordu mesela ilişkiden ilişkiye dost kalalım muhabbet i değişiyor...
kuzeye baktırdım saydıklarından ve hem ilişkimi hem sureci en iyi o tahmin etti hatta keşke ona inansaydım dedim adamı haksız yere sucladıgımda kısaca karsı tarafın dusuncelerini bilmediğinden emin olamıyoruz fallardan ama ilk kez bi falda emin oldugumu gördüm oda kuzey. artık baska sına baltırmıycam. adamın mesajlarını birde kyzey ın fallarını dinledim cidden bilmiş... gelecegi takmıyor um yeterki boyle anı tuttırsunlar inanın zaman ilerledıkce cıktı fal...

Bakirkoy de bildiginiz iyi falcilar var mi kizlar cok yorum var diye her seye bakamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Bu genelde parasız, insanın yüzüne bakarak gelecegını soyleyen kimseler biliyor uzak geleceği. bnm anneme bakmış bi kadın 10yıl sonrasını demiş çıkınca annem bana soyledıydı hatta çok spesifik seyleri bilmiş.... aynı şeyi 5yıl önce annemin üzerinden bana bi kadın söyledi şuanki adamı soyledı ki 5yıldan bahsedıyoruz bife imkansız dı tarifi çoook bariz bi durumu soyledı kadın.. dipnot kadının hiç görmedim anneme bakmış kızın böyöe böyle bi adamla bunları yasıycsk demiş ne çok gülmüş dalga gecmiştik başıma geldi tabii annem henuz bilmiyor...

hepiniz aslında ne kadar şanslısın istediğiniz insanlar bir şekilde hayatınıza girmiş iyi kötü paylaşımlarınız olmuş bir de bunu hiç elde edemeyenler var ben 2 yıldır onu seviyorum aynı işyerindeydik hep beraberdik ama beni hiç sevmedi onun yüzünden işimide kaybettim 1 yıldır işsizim ve şuan onun sevgilisi var en son handeye gittim dediki 1 haftaya kadar işe gireceksin o olmadı sevdiğin insanla mart ayında iletişiminiz olacak oldu da mart sonunda sevgilisinden ayrılacak ayrıldımı bilmiyorum ve nisan da siz yakınlaşıp sevgili olacaksınız umutsuzluk ağır bassa da küçücücük bir umutla yaşıyorum ve beklemek dışında hiç bir çarem yok yaşadıklarınıza şükredin bence ...

şahsen ben şükrettim içn bu adamı çekıyorum katlanıyor um cunku uyum var İstesem baskasını bulurum o hıssıyatı alamadıktan sonra ne fayda.. bnm gerizekalı da sevgıye aska ınanmıyo bi bilse.. gercekten turk erkekleri çok nankör ve materyalist artık İskandinav erkek lerin tercih ediyorum yani demem oki sevmesem çekmem şükrün sahibi benim bana cektırdıklerını ben bilirim hakkını helal et dedı KESKe haram zıkkım olsun deseydim ona pişmanım... turk erkek le çok materyalist

tabii ki şükür ama herkesin derdi de kendine büyük be canım. umarım yüzünü güldürecek şeyleri yaşamaya başlarsın

kızlar ben normalde online siteden baktırıyorum çok memnunum ama arkadaşım yüz yüze birine baktırmak istiyor. daha önce baktırmıştım o ablaya ama hayal meyal hatırlıyorum. kadıköyde kızıldere konseptli bir kafe vardı ama asla ismini hatırlamıyorum. Orada iri bir esmer bir abla vardı mizacı sert bilen veya hatırlayan var mı hiç?

Bakirkoy de bildiginiz iyi falcilar var mi kizlar cok yorum var diye her seye bakamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Cafe fincanda biri vardı nuray sanırım gittim tarihiyle tutmuştu ikinci gittiğimde an tuttu ama zaman çıkmadı bakırköy tarafında hepsine gittim yakın oturduğum için ama bulamadım iyi birini neslihan diye birinden çok bahsedildi ama gitmedim ona hiç bide cafe laf cananda gittim 2 kere bana ilkinde yunus diye biri var 5 ay sonra demişti cidden öylede oldu son falıda çıkıyor gibi ama orda çiğdem diye bi kadın var baktıramadım nasip olmadı arkadaşımın ailesinden bi ölümü bilmişti korkarım ondan ama başarılı diyen vardı topicte

Bendende resim istemişti ay ne çirkin bi çocuk çok çapkın bu falan diyip baya olumsuz konuşmuştu bi daha asla olmayacak falan demişti ama barıştık sonra aslında tatlı analizleri iyi ama daha iyileri var bence diye düşünüyorum bide bana olumsuz konuştuğunu için pek hoşnut olmadım sanırım

arkadaşlar içimi kemiren bir şey soracağım. bu konulara da burada girmek istemem aslında ama sevdiğinizi onun iradesini ele geçirecek şeylere başvurarak geri döndürdüyseniz o ilişki ileride ters tepen bir şeyler olur mu ? ve günah boyutu nedir?

günah olduğu kesin de yapıpta tutanı duydum ama ters tepeni duymadım daha

canım kendi iradesi dışında gelirse yine gider sende büyük bir günaha girmiş olduğunla kalırsın.

geldi zaten. artık günaha da kabulüm de. ileride sağlık ya da başka problemler gelir mi başıma ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…