- 2 Aralık 2016
- 96
- 103
- 13
Gercekten inanamamistim ayni gun mesaj atti butun triplerimi cekti barisana kadar. Baristiktan sonra ilk bulusmamizda gozlerinin ici titriyordu cok mutlu olmustum. 2 ay gecmeden birden sogudu benden ite kaka 6 ay devam ettikhaydaa
Gercekten inanamamistim ayni gun mesaj atti butun triplerimi cekti barisana kadar. Baristiktan sonra ilk bulusmamizda gozlerinin ici titriyordu cok mutlu olmustum. 2 ay gecmeden birden sogudu benden ite kaka 6 ay devam ettik
aynen. bunun günahı var. fani hayat geçici, ahiret hayatı kalıcı. insanın aklı sonradan çark ediyorkızlar döneceği varsa zaten döner Allaha bol bol dua edin o hayırlıysa zaten verir. çok güzel dilek zikirleri var onları çekin bol bol emin olun daha etkili olur.
Emin olun ne zikirler ne dualar yaptim. Olacagi yok belki zorlamak da iyi değil ama kendimi bildim bileli onu seviyorum hic baskasina gonlum kaymadi. Psikolojik tedavi de goruyorum fakat ise yaramiyor cikmiyor aklimdan hic. Gunah biliyorum ama benim kalbimi ona isindiran aski yaratan da Allahkızlar döneceği varsa zaten döner Allaha bol bol dua edin o hayırlıysa zaten verir. çok güzel dilek zikirleri var onları çekin bol bol emin olun daha etkili olur.
Demekki olmadigindada bir hayir vardir. Cook AMA cook daha iyi birisi vardir kaderinde. Kesinlikle Boyle seylere kalkismayin derim . Ilahi adalet diye birsey var. Cunku banada yapildi, Ve Bende bunu fallar ile ogrendim. Gercekten sagligim bile bozuldu. Ben simdi hergun beddua ediyrm bana bunu yapanin Allah belasini versin diye . kimsenin bedduasini almaya hic AMA hic gerek yok. Ne dualar var canim, Sen onlari inancla okumaya devam et. Ben cook bunaldigimda kiliseye gidip bir mum yakip ettigim dualari bile bilirim.... yeterki edilen dua olsun yeri hic onemli degilEmin olun ne zikirler ne dualar yaptim. Olacagi yok belki zorlamak da iyi değil ama kendimi bildim bileli onu seviyorum hic baskasina gonlum kaymadi. Psikolojik tedavi de goruyorum fakat ise yaramiyor cikmiyor aklimdan hic. Gunah biliyorum ama benim kalbimi ona isindiran aski yaratan da Allah
arkadaşlar içimi kemiren bir şey soracağım. bu konulara da burada girmek istemem aslında ama sevdiğinizi onun iradesini ele geçirecek şeylere başvurarak geri döndürdüyseniz o ilişki ileride ters tepen bir şeyler olur mu ? ve günah boyutu nedir?
symbol cafe beşiktaşKızlar kuzey hangi cafede? Ve yüzyüze onerıcegınız kım var istanbulda
benımkınde cıddenbuyu oldugunu dusunuyorum cunku ıkımızde bırbırımızı sevıyoruz ama kavusma yok bıde adam cpk gelgıtlı ve bana sorunları oldugunu acıklafı bazı falcılar var bazıları yok desede ben yapılmaya calısıldıgını buyuzden adamın olumsız etkılendıgunı dusunuyorum cunku cıdden normalde cok ıyı bı adam ve kopmadık normal fe bnce onun üzerinde Çalışıyorlarmesela aynı kişiye birden çok kişi işlem yapıyorsa, yapılan kişi intihara bile kalkışabiliyor çünkü kaldıramaz.
yapan kişiye ters teptiği de olur. hiç bulaşmamak gerekiyor. günah olma kısmını geç, hem sana hem karşındakine psikolojik olarak zararı çok.
Büyüyü kim yapmış peki ?? var mı sizi ayırmak isteyen ya da adamı elde etmek isteyen başka bir kadın? eğer böyle uğraşan biri varsa zaten fallarda çıkar....bir sürü birbirini sevdiği halde kavuşamayan, gurur inat adına adım atmayan insanlar var....biz kendimiz de yaptığımız hatalar yüzünden ilişkide soğukluğa neden olabiliriz..büyü çpok kolay yapılan veya tutan birşey değil bildiğim kadarıyla, işin ehline yapılmadıysabenımkınde cıddenbuyu oldugunu dusunuyorum cunku ıkımızde bırbırımızı sevıyoruz ama kavusma yok bıde adam cpk gelgıtlı ve bana sorunları oldugunu acıklafı bazı falcılar var bazıları yok desede ben yapılmaya calısıldıgını buyuzden adamın olumsız etkılendıgunı dusunuyorum cunku cıdden normalde cok ıyı bı adam ve kopmadık normal fe bnce onun üzerinde Çalışıyorlar
Kuzey Beşiktaş Cafe Benimde calisiyor canım. Symbolde degilKızlar kuzey hangi cafede? Ve yüzyüze onerıcegınız kım var istanbulda
Peki yapan kişinin dediği tarihlerde mi geldi yoksa beklenmedik anda miGercekten inanamamistim ayni gun mesaj atti butun triplerimi cekti barisana kadar. Baristiktan sonra ilk bulusmamizda gozlerinin ici titriyordu cok mutlu olmustum. 2 ay gecmeden birden sogudu benden ite kaka 6 ay devam ettik
Peki bişi sorucam. Biz buna bi kere bulasik bi hata ettik. Günahından tam olarak arındıracak bi tövbe bi dua var mı pekikızlar döneceği varsa zaten döner Allaha bol bol dua edin o hayırlıysa zaten verir. çok güzel dilek zikirleri var onları çekin bol bol emin olun daha etkili olur.
Peki bişi sorucam. Biz buna bi kere bulasik bi hata ettik. Günahından tam olarak arındıracak bi tövbe bi dua var mı peki
Beşiktaş mi cafe de bakıyor ama randevu alıp gitmen lazım.hande kım nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?