- 12 Ocak 2017
- 52
- 15
- 3
- 39
çok çok sağ ol. bi nebze içim rahatladıTövbe namazı diye bişey var netten bakıp kilabilirsin ve allahtan afdileyip bir daha asla yapmazsin. Büyü büyük günahlardan ama allah tövbe edeni affedermis. Sadaka falan verebilirsin, gerçekten zor durumda ihtiyacı olan birilerine falan yardım edersen en azından onlarin hayır duasıni alırsın. Aklıma bunlar geldi.
Rica ederim Allah gerçekten tövbe edip bidaha tövbe ettiği seyi yapmayanlari affedermis. Herşey gönlünce olsunçok çok sağ ol. bi nebze içim rahatladı
Bana numarasını yollarmısınız kaca bakıyor tesekkurlertelefondan bakiyo
Ben baktırdım kendisine başarılı değil açıkçası ama siz bilirsinizBana numarasını yollarmısınız kaca bakıyor tesekkurler
Toprak gayet iyi fal bakar.Şu bakırköy mandal toprakla ilgili kesin yorumunuz " iyi "mi arkadaşlar ya bir arkadas tavsiye istedi kime yönlendirecegimi bilemedim valla o geldi aklıma ama beğenmezse küfür eder ona göre :)))
dedigi cikti yazmistin bana gecen gun canimBen baktırdım kendisine başarılı değil açıkçası ama siz bilirsiniz
Herkese 'sende büyü var, tanıdığım hoca var 'diyor.Tuuturabildiğine 500, 1000TL fiyat veriyorkızlar sütlü kahve neslihan'ı önerir misiniz? bir de tutku hangi cafede bakıyor acaba ?
Büyüyü kim yapmış peki ?? var mı sizi ayırmak isteyen ya da adamı elde etmek isteyen başka bir kadın? eğer böyle uğraşan biri varsa zaten fallarda çıkar....bir sürü birbirini sevdiği halde kavuşamayan, gurur inat adına adım atmayan insanlar var....biz kendimiz de yaptığımız hatalar yüzünden ilişkide soğukluğa neden olabiliriz..büyü çpok kolay yapılan veya tutan birşey değil bildiğim kadarıyla, işin ehline yapılmadıysa
Canım kısa boylu zayıf esmer ve hızlı konuşan biri ise bu dediğin EFE beni 2 sene önce evlendirmişti haziranda pastayla gelicen buraya demişti ahaaahaaa ne diyim allah tan inanmamıştım saçmalıyor diye o anda, hatda birde yaklaşık 3 saat beklemiştim, bende yoldan geçerken orada çalışan arkadaşın ısrarı üzerine içeri girip baktırdım ve sonra çoooook pişman olmuştum.Arkadaşlar symbol cafe de efe ye fal baktıran oldumu acaba oradaki garson bana onu önermişti de. Fikri olan?
Beşiktaş sembol dimi Bende gecen haftalarda gittim bazı şeyleri bildi 2 3 ay sonra eski sevgilim dönücek fılan dedi bende ister istemez etkisinde kaldım tabii Hatta çıkmazsa geldi ücretsiz bakıcam dedi ve çıkarsa bişey al dedi pasta fılan. Geleceği Allah bilir ama insan da umutlanıyor. Sende birşeyler bilmişmiydi?Canım kısa boylu zayıf esmer ve hızlı konuşan biri ise bu dediğin EFE beni 2 sene önce evlendirmişti haziranda pastayla gelicen buraya demişti ahaaahaaa ne diyim allah tan inanmamıştım saçmalıyor diye o anda, hatda birde yaklaşık 3 saat beklemiştim, bende yoldan geçerken orada çalışan arkadaşın ısrarı üzerine içeri girip baktırdım ve sonra çoooook pişman olmuştum.
DEDİĞİN GİBİ CANIM BANADA SADECE ANI BİLMİŞTİ VE AYNILARINI DEMİŞTİ MALESEF.Beşiktaş sembol dimi Bende gecen haftalarda gittim bazı şeyleri bildi 2 3 ay sonra eski sevgilim dönücek fılan dedi bende ister istemez etkisinde kaldım tabii Hatta çıkmazsa geldi ücretsiz bakıcam dedi ve çıkarsa bişey al dedi pasta fılan. Geleceği Allah bilir ama insan da umutlanıyor. Sende birşeyler bilmişmiydi?
Arkadaşlar symbol cafe de efe ye fal baktıran oldumu acaba oradaki garson bana onu önermişti de. Fikri olan?
Ben baktırdım ama kafam karıştıKizlar bu benim baktirdigim deniz cinara baktiran oldu mu aranizda? bana dedigi her sey cikti son bir tarih kaldi onu bekliyorum sizde neler cikti durumlar nedir? simdi bir defa daha baktirmayi dusunuyorum ama su son tarih de ciksin sonra baktiriyim diye dusundum
Sende nasıl tutturdugu seyler varmıBen baktırdım ama kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?