İstanbul'da Fal - Falcılar

çok çok sağ ol. bi nebze içim rahatladı

Kizlar bu benim baktirdigim deniz cinara baktiran oldu mu aranizda? bana dedigi her sey cikti son bir tarih kaldi onu bekliyorum sizde neler cikti durumlar nedir? simdi bir defa daha baktirmayi dusunuyorum ama su son tarih de ciksin sonra baktiriyim diye dusundum

Arkadaşlar symbol cafe de efe ye fal baktıran oldumu acaba oradaki garson bana onu önermişti de. Fikri olan?

Var olmazmıııııı ah ah yıllardır var.. bence en fazla kadın ugrasıyordur büyüyle... biz evlenirdik bile zaten okadınla ılgılı surec olmadıgı zaman bana evlenme teklif etcegı bı surec doğmuştu ovakıt ben ıyı deılım çok badireler atlattık ama yınede kopmadık yani kardeş gibi olduk nasıl dıyım uyumu anlatamam ama hep onu gorcegım zmn bi aksilik çıkıyor... ve hep ikilemde hatta ona gecenlerde iki farklı kişilikmisin sen dedim kavga ederken bu soru işaretleri bende ya büyü ya psikolojik sorunları oldugunu gösterdi inanın tarif edemem okadar uyumluyuzki bazı fallarda evli çıkıyoruz sen bunla evli misin diyorlar
ama çok iyi bi adam normalde amw sacmalıyor işte bende şüphe lenıyorum yaaa onu kurtarmak isterim sanki onunla dogdum oyle hıssettım

Arkadaşlar symbol cafe de efe ye fal baktıran oldumu acaba oradaki garson bana onu önermişti de. Fikri olan?
Canım kısa boylu zayıf esmer ve hızlı konuşan biri ise bu dediğin EFE beni 2 sene önce evlendirmişti haziranda pastayla gelicen buraya demişti ahaaahaaa ne diyim allah tan inanmamıştım saçmalıyor diye o anda, hatda birde yaklaşık 3 saat beklemiştim, bende yoldan geçerken orada çalışan arkadaşın ısrarı üzerine içeri girip baktırdım ve sonra çoooook pişman olmuştum.

Beşiktaş sembol dimi Bende gecen haftalarda gittim bazı şeyleri bildi 2 3 ay sonra eski sevgilim dönücek fılan dedi bende ister istemez etkisinde kaldım tabii Hatta çıkmazsa geldi ücretsiz bakıcam dedi ve çıkarsa bişey al dedi pasta fılan. Geleceği Allah bilir ama insan da umutlanıyor. Sende birşeyler bilmişmiydi?

DEDİĞİN GİBİ CANIM BANADA SADECE ANI BİLMİŞTİ VE AYNILARINI DEMİŞTİ MALESEF.

Ben baktırdım ama kafam karıştı

erkekler ne kadar rahat biz burda takılıyoruz
nefret etmeye başladım nıye erkekler gıbı olamıyoruz
bem arrık egıtım ve işe odaklanıyorum kararımı aldım kızlar fallarfda egıtımde çok sorun çıkmış olsada yılmıycam
sadece keske yuzyuze ayrılsaydık aklım onda kaldı demek ki çok güçlü biriyimki ayrılığı hazmedıyorum sadece son kez sarılmak istemiştim kabul etmedi nekader yüreksiz miş meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…